Politika
Re: Politika
De most ez komolyan szamit? Hol az anyamban elunk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hat az emberek es a ner penzen egesz jol karban tudja magat tartani az ember fiatalonnem mint valami lerobbant felalkoholista
hát na.... mindegyEgyszer Facebookon azt írta ki hogy 178 cm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. április 30., kedd 9:40-kor.
thereisonly1ronaldo
Egyszer Facebookon azt írta ki hogy 178 cm.'shutterisland írta:
ps : akkor deritsuk mar ki hogy official hany cm magas, ez a nap kerdese.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ezzel teljesen egyetértek. Én a magam részéről annyit teszek, hogy mindig elmegyek szavazni, aztán lesz ami lesz.hehetheoriginal írta: Igazabol odaig kene eljutnia a roncstarsadalomnak, hogy viktor vagy nem viktor.
Ha viktor, akkor nyilvan viktorra szavaz, ha nem viktor, akkor minden jelenlegi parlamenti ellenzeki partot ki kell szavazni a picsaba. Sztem erre ez a tarsadalom keptelen.
Itt rengeteg kihalasnak kell bekovetkeznie, mert az ember nem valtozik bizonyos agyi kapacitas alatt es eletkor felett.
tenyallitas is van, mikor allitasz egy tenyt [/quote]Olyan, hogy "tényállítás" pedig nem létezik. Tényállás van, de az teljesen más témához kapcsolódik. Csak mert szereted számonkérni a magyar nyelv helyes használatát
Igazán egyedi humorod van.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo hat neked kepa is 160 centis torpe volt.kiallast hagyjuk, 160cm, mint egy nagyfeju kisgyerek
nem alltam meg mellette, nem tudom, mennyire alacsony.
nem tunik egy egi meszelonek, de a kiallasa alatt a megjeleneset (fiatalos stilo, frizura, slim fit feher ingek, stb ), sportos, plusz a sugarzott onbizalmat ertettem, legalabb nem mint valami lerobbant felalkoholista.
mondjuk biztos le is dobott jo par kilot az elso partizanos interjuhoz kepest.
nem azt mondom, hogy o a szuperember, de legalabb van egy megjelenese, nem egy paprikajancsi.
eleg ranezni orbanra, korosan elhizva, total besargulva, ugy nez ki a ruhaja neha, mint akit a kutya szajabol rangattak ki.
(egyebkent ennek semmit se kellene szamitania abbol a szempontbol, hogy az a lenyeg, ami a fejben van, de hat emberek vagyunk igy egy megnyerobb karakter csak jobb benyomast kelt.)
ps : akkor deritsuk mar ki hogy official hany cm magas, ez a nap kerdese.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2024. április 30., kedd 9:15-kor.
- hehetheoriginal
Igazabol odaig kene eljutnia a roncstarsadalomnak, hogy viktor vagy nem viktor.
Ha viktor, akkor nyilvan viktorra szavaz, ha nem viktor, akkor minden jelenlegi parlamenti ellenzeki partot ki kell szavazni a picsaba. Sztem erre ez a tarsadalom keptelen.
Itt rengeteg kihalasnak kell bekovetkeznie, mert az ember nem valtozik bizonyos agyi kapacitas alatt es eletkor felett.
tenyallitas is van, mikor allitasz egy tenytOlyan, hogy "tényállítás" pedig nem létezik. Tényállás van, de az teljesen más témához kapcsolódik. Csak mert szereted számonkérni a magyar nyelv helyes használatát
thereisonly1ronaldo
-
Az, hogy valaki jókiállású-e, az sem a magasságtól függ, hanem a magabiztosságtól, testbeszédtől, a non-verbális eszközöktől és társaitól.hehetheoriginal írta: Nem a teljesitmenye lett megitelve, hanem az volt a tenyallitas, hogy jo kiallasu, karakteres
Mikor trump vegigmegy a sok egy fejjel kisebb poffedt eltorzult vilagvezeto kozt, na az kiallas.
(Mondjuk lehet segit rajta a tudat, hogy a foldgolyo legerosebb gazdasagi es katonai hatalma all mogotte )
Olyan, hogy "tényállítás" pedig nem létezik. Tényállás van, de az teljesen más témához kapcsolódik. Csak mert szereted számonkérni a magyar nyelv helyes használatát.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Néztétek a telexes live-ot tegnap?
A dk-s paliig jutottam, de az valami eszméletlen tenyérbemászó figura volt, ott tenyésztik ezeket??
Fleto, klári, meg ez a tegnapi figura, jóérzésű ember, hogy húzza be a dk-t, bármilyen lapon is??
A dk-s paliig jutottam, de az valami eszméletlen tenyérbemászó figura volt, ott tenyésztik ezeket??
Fleto, klári, meg ez a tegnapi figura, jóérzésű ember, hogy húzza be a dk-t, bármilyen lapon is??
- hehetheoriginal
Nem a teljesitmenye lett megitelve, hanem az volt a tenyallitas, hogy jo kiallasu, karakteres
Mikor trump vegigmegy a sok egy fejjel kisebb poffedt eltorzult vilagvezeto kozt, na az kiallas.
(Mondjuk lehet segit rajta a tudat, hogy a foldgolyo legerosebb gazdasagi es katonai hatalma all mogotte )
thereisonly1ronaldo
-
Én a magam részéről nem tudom eldönteni, hogy mennyire őszinte Magyar Péter, és ezt amúgyis csak az idő fogja megválaszolni. De két dolog miatt mégis egyértelmű számomra, hogy rá fogok szavazni, ha lesz lehetőségem.
1. Az ellenzék kutyaszar, alkalmatlan ellenzéknek, bábok, akiknek csak a saját koncuk a lényeg, és semmi más. Ha csak őket sikerülne leváltani, már az hatalmas előrelépés lenne.
2. Orbán teljesen leépítette az általa oly szívesen emlegetett fékek és ellensúlyok rendszerét. Tegyük fel, hogy MP egy ugyanolyan haszonleső, mint Orbán; ebben az esetben is jobb, ha két ellentétes irányú pszichopata között oszlik meg a hatalom, mintha egy kezében lenne minden. Ez is több ellensúly a semminél, legalább ennyi korlátjuk legyen ezeknek a férgeknek.
De azért ameddig csak lehet, bízok benne, hogy ez a faszi tényleg szeretne tenni valamit. Amiket mond, az tök jó, az tény. De persze politikusnak nehezen hisz az ember. Majd utólag lehet őt is értékelni.
(magassághoz; egyrészt nyilván alja dolog ez alapján teljesítményt megítélni, másrészt Viktorkirályunknál nem alacsonyabb, és ő is megbírkózik a vállára nehezedő terhekkel)
1. Az ellenzék kutyaszar, alkalmatlan ellenzéknek, bábok, akiknek csak a saját koncuk a lényeg, és semmi más. Ha csak őket sikerülne leváltani, már az hatalmas előrelépés lenne.
2. Orbán teljesen leépítette az általa oly szívesen emlegetett fékek és ellensúlyok rendszerét. Tegyük fel, hogy MP egy ugyanolyan haszonleső, mint Orbán; ebben az esetben is jobb, ha két ellentétes irányú pszichopata között oszlik meg a hatalom, mintha egy kezében lenne minden. Ez is több ellensúly a semminél, legalább ennyi korlátjuk legyen ezeknek a férgeknek.
De azért ameddig csak lehet, bízok benne, hogy ez a faszi tényleg szeretne tenni valamit. Amiket mond, az tök jó, az tény. De persze politikusnak nehezen hisz az ember. Majd utólag lehet őt is értékelni.
(magassághoz; egyrészt nyilván alja dolog ez alapján teljesítményt megítélni, másrészt Viktorkirályunknál nem alacsonyabb, és ő is megbírkózik a vállára nehezedő terhekkel)
- ___Samy___
Ezt o maga is elmondta mar tobbszor is, hogy ez nem miatta van, gyakorlatilag barki lehetne, aki ezt az utat bejarja. Itt ez a tarsadalom lelkiallapota miatt van igy.hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
ez nem az ő személye miatt van.
ezeknek az embereknek bárki már, csak ne az orbán meg a gyurcsány
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
Tegnap sétáltam el mellette, még ő jött oda kezet fogni, hogy a fernivel találkozhat a madridomról, azt is üzente, hogy hehe nem ért hozzá...hehetheoriginal írta:kiallast hagyjuk, 160cm, mint egy nagyfeju kisgyerekvan egy jo kiallasa, karaktere
De komolyra fordítva minden volt csak nem 160 cm, nem is értem, akik azt mondták hogy de alacsony. Elképesztő a kisugárzása az embernek élőben is, beszéd közben is ették a szavait.
Kajak tényleg mint valami rocksztár
Persze nem jó ez a kb kultusz, de hát ezzel ráérünk majd később is foglalkozni, vannak nagyobb gondok.
Ki kell takarítani ezt a rengeteg politikai élősködőt az ellenzékből, már az is akkora siker lenne 2026ban ennyi év után, hogy arra szavak nincsenek.
Élmény nézni az ellenzékből az arcokat, hogy ők is látják, hogy végre történt valami, de örülni nem tudnak neki, mert féltik a helyüket...
- hehetheoriginal
kiallast hagyjuk, 160cm, mint egy nagyfeju kisgyerekvan egy jo kiallasa, karaktere
Karaktere.... Volt par mondat, sajnos mindig van par mondat, nem hogy mit mond, hanem ahogy mondja....sokminden kiderul belole milyen is a maganeletben, hetkoznapokban.
O sem egy szent, na, de senki se az.
De ez mind lenyegtelen, lehet egy agresszív bully geci is, ha a celjai jok. A problema nem ez. Anno viktornak is jok voltak a celjai....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Hehe, sajnos olyan szinten hülye a nép, hogy ha nekiállsz elmagyarázni, hogy miért 8 milka a fizu odafenn, akkor nem az lesz a reakció, hogy sok. Hanem sokkal inkább az, hogy politikusnak kell lenni.hehetheoriginal írta:fél órája hallgatom, ha abból indulok ki, hogy roncstársadalom van, akkor a mondóka túl monoton sajnos.ferni írta: Hát gyerekek, ajánlom menjen ki mindenki ilyen Magyar Péteres kis összejövetelre. Elképesztően profi a tag élőben is, nem hiszed el.
Épp Szombathelyen volt most, alapból is útba esett volna a dolog, de hát battyogok azt ott volt a Magyar Peti előttem Odaspawnolt
Rengeteg ember volt most is kint, tényleg más ezt személyesen átélni.
Elképesztő mit össze nem hoztak pár hónap alatt, sokat elmond az emberek hozzáállásáról mennyien csalódottak.
Beszarás milyen jó beszédet mondott most is, meg az egész kisugárzása a tagnak is patika és meg tudom erősíteni engem se vert meg, pedig én lehet megérdemeltem volna....
Hangosítás 10/10 volt végig pedig nem kicsi a Fő tér, nem gondoltam a kis platós kocsiról ennyire profin megoldják pár hangfallal.
Sajnos hiába lesz úgy néz ki végre egy normális alternatíva, rengeteg ember nem foglalkozik továbbra se a dolgokkal, találkoztam nem egy emberrel akik azt se tudták kb ki az a Magyar Péter, hogy ilyennel nem is foglalkoznak stb. Van a Vitya, jó az úgy.
Kétlem lesz kormányváltás 2 év múlva, de ha el lesz tüntetve ez a sok nyomi ellenzéki párt és nem lesz kétharmad már az is nagy eredmény.
Aki meg akarja hallgatni:
https://www.youtube.com/live/yGFH2B0OkcQ
jobban kellene hatni az érzelmekre. pl kibontani azokat a kérdéseket, hogy aki eljött gondolkodjon el, álljunk le 2 percre, mint a gyászszünet a focimeccs elején; és mindenki gondolkodjon el, elégedettek, boldogok, jól élnek?
vagy nem bőszíti fel önöket, hogy tudomisén 8 milliót keres egy parlamenti képviselő?
izlelgessuk ezt a 8 milliot. 8 millio forint havonta.
stb
ilyen és ehhez hasonló hatásvadász dolgok kellenek. nem csak száraz példákat sorolni..
de jo a szöveg, ha a szándék is ez, akkor ez jo irany lehet. (el fogjak tuntetni, mint a szart.)
Ha feltesze a kérdést a fideszes bácsinak, hogy ön boldog , tuti azt mondja , hogy jól jön az a zsák krumpli , igaz választásonként kapja csak. Biztos lehetsz benne, hogy ezzel a katolikus dumával is megfogott rengeteg öreget.
Itt nagyon komoly szemfelnyitásra van szükség, amit egy nyugdíjas agyi kapacitása már nem biztos, hogy betakar.
Aki meg fiatal és kapja a surranó pénzt a fideszes uraktól , azoknak meg teljesen jó a jelenlegi szitu.
- 'shutterisland
- 'shutterisland
nem feltetlen ertek ezzel egyutt, kb felig.hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
egyreszt o "dobta be a kesztyut" azzal a facebook poszttal es a partizanos interjuval, azert ott meg 19-re huzott lapot, mert benne volt, hogy a roncstarsadalom le se szarja es o huzza a rovidebbet.
azert a vegzettsege es cv-je alapjan nem kellett volna soha aggodjon, hogy ne legyen majd mit a tejbe apritani, de azert igy magara haragitani a hatalmat kockazatos volt.
aztan ahogy jott a hype, ugy kezdte el o is bekapcsolni a raketakat, azota ezerrel megy a propaganda ellene,de o megy elore es eddig tobbszaz oranyi beszedebol alig akadt olyan, amit ki tudtak vagdosni megafonek.
ahogy jarja az orszagot, nyomja a discord live-okat, adja az interjukat, leul puzserral, harcol a social mediaban...azert az effort az szerintem tiszteletre melto.
van egy jo kiallasa, karaktere, nem valami tulsulyos, harcsabajszos alak jatssza el a megmentot, jol nyilatkozik, tobbe kevesbe jol reagal es okosan epitkezik, a megtervezettsegnek es spontanitasnak megvan az elegye.
azt gondolom, onmagaban MP keves lett volna, felsorakozhatott volna a tobbi mikropart moge, de maga a kegyelmi ugy sem lett volna eleg egyedul.
szerintem a jo karakter, a jo pillanatban, a jo dontest hozta meg, es ami ennel is fontosabb, jo iranyba halad.
az en felelmem annyi, hogy ha csalodast kelto eredmeny lesz juniusban (ez persze relativ) akkor benne van, hogy a mostani "divatdrukker" reteg lelkesedese kisse alafagy, elfogy a tuz a nep pesszimistabb retegebol, es ezen a kb 15-20 szazalekon megragadnak.
ami meg mindig szep eredmeny persze.
https://telex.hu/gazdasag/2024/04/29/au ... UixjE8QtMO
izlelgessuk ezt a szosszenetet is igy este
hogyan is működik kis orszagunk 14 eve
izlelgessuk ezt a szosszenetet is igy este
hogyan is működik kis orszagunk 14 eve
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
meg fogom nézni, és remélhetőleg az egész országban mindenhova eljut.Caraway írta:Szerda lesz a te napod. Allitolag akkor jon ki a vagatlan 3 oras puzser vs mp hard talk.hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.
tv2/m1-es antennás nyuggerek nem érdekelnek.
én nem akarok még bízni, túl szép, hogy igaz legyen, én bármit kinézek a fideszből, sokan kurvanagyot fognak csattanni és csalódni, a gecik nem ma kezdték, és maffia, polip módra mindenhol ott vannak.
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerda lesz a te napod. Allitolag akkor jon ki a vagatlan 3 oras puzser vs mp hard talk.hehetheoriginal írta: jókor jó helyen. bárki más felvette volna a kesztyűt a földről, ugyanez a hype veszi körül.