Menthetetlen.Süti írta: Megidezem hehet hogy irja mar le hogy roncstarsadalom. Tenyleg az.
Itt akkor lesz valtozas amikor a tarsadalomban azok lesznek tobbsegben akik a rendszervaltas utan szocializalodtak mar gyerekkent is.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 30., kedd 13:38
Menthetetlen.Süti írta: Megidezem hehet hogy irja mar le hogy roncstarsadalom. Tenyleg az.
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. április 30., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 30., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. április 30., kedd 13:04
Büdös… miért? Hadházy vádaskodni kezdett, amiről MP már elmondta a dolgokat a legelején. Annyi történt, hogy kiadták Hadházynak a dokumentumokat (érdekes, ezeket azonnal megkapta, minden más papírt meg visszatartanak, ami bizonyítana bármit is).kiserik írta: Mintha ez még eddig lemaradt volna: https://444.hu/2024/04/29/a-mandiner-ko ... ekedeserol (direkt nem a Mandineres cikket hoztam, elvből ilyet nem teszek, de ott olvasható az egész jelentés)
Még várok mielőtt véleményt alkotok Magyarról (pl lesz e valakivel vita, amit már megígért, lesz e valami programpont, irány amit az EP-ben képviselni akarnak, stb). Az O1G és a pakolj Tóni (táncolj Feri...) nekem kezd kevés lenni. Na meg a Hadházy ügy is elég büdösre sikeredett.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. április 30., kedd 12:24
Büdösre? Pont hogy példamutató, hogy leült vele átbeszélni a dolgokat, és nem elküldte a csába magyar politikus módjára. Valahogy így kéne rendezni ezeket, Hadházy posztolt is róla, hogy sok mindenre választ is kapott, viszont vannak amiben nem értenek egyet. Nem is kell.kiserik írta: Na meg a Hadházy ügy is elég büdösre sikeredett.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. április 30., kedd 12:20
Utolag megirt 'rendorsegi jelentes'.kiserik írta: Mintha ez még eddig lemaradt volna: https://444.hu/2024/04/29/a-mandiner-ko ... ekedeserol (direkt nem a Mandineres cikket hoztam, elvből ilyet nem teszek, de ott olvasható az egész jelentés)
Még várok mielőtt véleményt alkotok Magyarról (pl lesz e valakivel vita, amit már megígért, lesz e valami programpont, irány amit az EP-ben képviselni akarnak, stb). Az O1G és a pakolj Tóni (táncolj Feri...) nekem kezd kevés lenni. Na meg a Hadházy ügy is elég büdösre sikeredett.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. április 30., kedd 12:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 11:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 30., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 30., kedd 11:17
Nekem is te nehezeletu. Bar lehet te csinaltad, hogy rohadnal meg.hehetheoriginal írta: Lol, sarlatanoknak kifizettek vmit, csak mert kuponnal volt angebotba
Nekem semmi bajom vele, mom parkban szemklinika mutotte
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 30., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 10:45
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 30., kedd 10:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. április 30., kedd 10:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 30., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 30., kedd 10:13
oke. akkor csak erzi o is belul, hogy faszparaszt vkivel napszemuvegben beszelni egy ilyen politikai forumontegnap a legvégén direkt levette, odafigyelt erre, nem tudsz belekötni...
a kurvaelet bazmeg, az orkok kijottek a foldbolegy
ketto
harom
az csak az elso honapokra, evre vonatkozik.Plane ha esetleg mutve van a szeme, neked ezt plane tudnod kene basszalak nyakon.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 30., kedd 10:12
tegnap a legvégén direkt levette, odafigyelt erre, nem tudsz belekötni...hehetheoriginal írta: más: jó kiállású karakter: én levenném a napszemüveget mikor a "néppel" kommunikálok 1v1, most is megy az élő a yt-n, én elhiszem, hogy süt a nap, de....
jobb ez az egész most, itt nem kap el a hányinger egyáltalán, mint ott, mert nincs közösködés azokkal a szerencsétlenekkelMivan ferni, mp az uj mzp?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 30., kedd 10:10
attol fugg, mire gondolsz.Faust írta: De most ez komolyan szamit? Hol az anyamban elunk.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. április 30., kedd 10:09
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem