Politika
Re: Politika
https://hvg.hu/zhvg/20240430_szentkiral ... -mehlegelo
Szentkirályi ez mint valami rossz titkok sztár aki belecsöppent a politikába
Nem értem ezt hogy gondolták
Szentkirályi ez mint valami rossz titkok sztár aki belecsöppent a politikába
Nem értem ezt hogy gondolták
- Lanx
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lesz reprezentetív a minta, mert a TISZA vezet az értelmiség körében
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyebkent kaphatnank egy szavazast arrol hogy ki hova huzna ?
ha mar minden kutatointezet mer, en speciel kivancsi lennek az itteni cca. 100 emberke alapjan mi jon ki.
fidesz, tisza, dk, mi hazank, momentum, kutyak, egyeb...vagy valami hasonlo
ha mar minden kutatointezet mer, en speciel kivancsi lennek az itteni cca. 100 emberke alapjan mi jon ki.
fidesz, tisza, dk, mi hazank, momentum, kutyak, egyeb...vagy valami hasonlo
https://youtu.be/fthD-6dwoww?si=ibsAXeSlKkMD7o8n
vitezy interju , kuhar bence csatorna
aki nem ismeri annyit kell tudni hogy ez a bence a fiatal vitezy, kb ugyanolyan megszallotja a tomegkozlekedesnek, a magyar vasuthalozatot bejarta 99%-ban, asszem iden lesz meg fullba, a lenyeg hogy ket "autista" talalkozik.
nem profi interjuztato de itt nem ez a lenyeg
vitezy interju , kuhar bence csatorna
aki nem ismeri annyit kell tudni hogy ez a bence a fiatal vitezy, kb ugyanolyan megszallotja a tomegkozlekedesnek, a magyar vasuthalozatot bejarta 99%-ban, asszem iden lesz meg fullba, a lenyeg hogy ket "autista" talalkozik.
nem profi interjuztato de itt nem ez a lenyeg
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az a baj, hogy ez nagyreszt rohadtul igaz, az eu teljesen elbaszta a haboru es putyin kerdeset (a migranskerdessel egyutt), es ezt az atlagember szopja nap mint nap.elhibazott brusszeli dontesek"
A fidesznek ebben igaza van, viszont ratelepedett a temara es minden problema forrasat mar erre fog ra, mondhatni ugyesen taktikazva, melle propagandat felepitve.
Sajnos a roncsember nem latja a tenyeket, hogy lehet, hogy brusszel kurvara elbaszta a szankciokkal pl, de az elmult evekben megiscsak vmilyen modon mo-n lett szarabb az eletszinvonal drasztikusan, a korabbi tars-eucsatlakozok kozul a vezeto helyrol mi estünk vissza a legdurvabban, és mára nalunk kb a legszarabb az eletszinvonal. Erre epitette orbankutya a politikajat, mig parallel lelopta a sleppel a penzeket, van kit hibaztatni.
Ez olyan, mint hogy azt mondani, hogy a mai napig azert fujnak ellenunk a birok, mert anno pepe megrugdosta a foldon a kutyafeju kaszkerot.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ha mar az utobbi idoben ennyire porog a politika, akit esetleg erdekel hogy kezd el belevonodni egyre inkabb a Fidesz az erdelyi EP valasztasi kampanyba, itt az Erdelyi fokuszcsoport tegnapi videoja. Semjent kedveloknek mindenkepp ajanlom.
Azt gondolom mondani se kell, hogy a transtelex-en kivul nagyjabol minden erdelyi magyar sajto Fideszes kezben van. Viszont meg engem is megleptek, mikor hetvegen beultem az autoba, a radio bekapcsolt, elso mondat: "elhibazott brusszeli dontesek". Eddig azert ez a kommunikacios stilus itt nem volt jellemzo.
(Egy kis kontextus a romaniai partokhoz, egy reszuk a videoban is meg lett emlitve:
- Jelenleg PSD - PNL kormany van (PSD (peszede) - 2010 elotti MSZP, PNL (penele) - 2010 elotti Fidesz)
- RMDSZ: romaniai magyar part, 2020-2023 kozott a kormany tagja volt, majd amikor 2023-ban jott az elore megbeszelt miniszterelnoki es kulonbozo pozicio csere a PNL es PSD kozott, az RMDSZ nem kapott olyan poziciot, amit szeretett volna, ezert inkabb kilepett a kormanybol
- AUR: szelso jobb, ha a Mi Hazankhoz hozzaadod a magyargyuloletet, megkapod az AUR-t
- USR: roviden: Momentum
Most juniusban lesznek EP + helyhatosagi, szeptemberben allamelnoki, decemberben parlamenti valasztasok.
Valami hasonlo az erosorrend: PSD 28%, PNL 26%, AUR 15%, USR 11%, RMDSZ 5%
)
Azt gondolom mondani se kell, hogy a transtelex-en kivul nagyjabol minden erdelyi magyar sajto Fideszes kezben van. Viszont meg engem is megleptek, mikor hetvegen beultem az autoba, a radio bekapcsolt, elso mondat: "elhibazott brusszeli dontesek". Eddig azert ez a kommunikacios stilus itt nem volt jellemzo.
(Egy kis kontextus a romaniai partokhoz, egy reszuk a videoban is meg lett emlitve:
- Jelenleg PSD - PNL kormany van (PSD (peszede) - 2010 elotti MSZP, PNL (penele) - 2010 elotti Fidesz)
- RMDSZ: romaniai magyar part, 2020-2023 kozott a kormany tagja volt, majd amikor 2023-ban jott az elore megbeszelt miniszterelnoki es kulonbozo pozicio csere a PNL es PSD kozott, az RMDSZ nem kapott olyan poziciot, amit szeretett volna, ezert inkabb kilepett a kormanybol
- AUR: szelso jobb, ha a Mi Hazankhoz hozzaadod a magyargyuloletet, megkapod az AUR-t
- USR: roviden: Momentum
Most juniusban lesznek EP + helyhatosagi, szeptemberben allamelnoki, decemberben parlamenti valasztasok.
Valami hasonlo az erosorrend: PSD 28%, PNL 26%, AUR 15%, USR 11%, RMDSZ 5%
)
tobben nyilatkoztak hogy megvilagosult fideszesek'shutterisland írta: picit mas, bar nyilvan semmit nem jelent, de raneztem a tisza part fb csoportjara (a 114k tagos) es ugye lattam ott az ismeroseimet, akik szinten tagok.
kiszurtam 3-at, akirol tudom, hogy fideszes/fidesz kozeli volt.
egyik az trafik tulaj volt, mar nem az, a masik egy nagymeno ostermelo, meg van egy fazon, aki fideszes szinekben indult helyi kepviselojeloltnek meg 19-ben.
bar ritka, mint a feher hollo, de valoban letezik a kiabrandult fideszes !
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
picit mas, bar nyilvan semmit nem jelent, de raneztem a tisza part fb csoportjara (a 114k tagos) es ugye lattam ott az ismeroseimet, akik szinten tagok.
egyik az trafik tulaj volt, mar nem az, a masik egy nagymeno ostermelo, meg van egy fazon, aki fideszes szinekben indult helyi kepviselojeloltnek meg 19-ben.
- 'shutterisland
szepen csendben tettek a dolgukat a hatterben.
azt gondolna az ember hogy nem egy nagy was ist das 8 millio valasztopolgarbol 20 ezerrel (inkabb kicsit tobbel a biztonsag kedveert) alairatni, kb mar mindenkinek megvan, vonaeknak is, csak meg nem adtak le, de allitolag mzp-ek azzal is kuszkodnek.
azt gondolna az ember hogy nem egy nagy was ist das 8 millio valasztopolgarbol 20 ezerrel (inkabb kicsit tobbel a biztonsag kedveert) alairatni, kb mar mindenkinek megvan, vonaeknak is, csak meg nem adtak le, de allitolag mzp-ek azzal is kuszkodnek.
Éjféltől?!?! https://youtu.be/TcyLJTghRz4?si=THWnfmNjRI5I4O1hferni írta: Éjféltől újra utcára lehet tenni embereket - Partizán
Borzasztó mennyi ember élete szárad a kezükön.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
2750.gutihaz14 írta:az 3000 voltFontos pont volt 2010-ben amikor lenyultak 300 milliardnyi magannyugdijat es az egesz nep csak megvonta a vallat 4 evvel a valsag utan. Az volt a zold lampa.
de ki szamolja hogy ez a tolvaj gittegylet mennyit lopott el 14 ev alatt
legalabb kormanyozni tudnak
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor nem lennenek reklamok a madridomon, plusz 1-2 arc ip bant kapna.El Sie7e írta:Félreértetted, a 300 Mrd Faust magánnyugdíj pénztári számláján voltgutihaz14 írta:
az 3000 volt
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Félreértetted, a 300 Mrd Faust magánnyugdíj pénztári számláján voltgutihaz14 írta:az 3000 voltFontos pont volt 2010-ben amikor lenyultak 300 milliardnyi magannyugdijat es az egesz nep csak megvonta a vallat 4 evvel a valsag utan. Az volt a zold lampa.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Éjféltől újra utcára lehet tenni embereket - Partizán
Csak annyi?
az 3000 voltFontos pont volt 2010-ben amikor lenyultak 300 milliardnyi magannyugdijat es az egesz nep csak megvonta a vallat 4 evvel a valsag utan. Az volt a zold lampa.
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a virtuális pénz nem látható, nem kézzelfogható, tehát nincs.Fontos pont volt 2010-ben amikor lenyultak 300 milliardnyi magannyugdijat es az egesz nep csak megvonta a vallat 4 evvel a valsag utan. Az volt a zold lampa.
roncstársadsjfbnskldufhNSELéfioudmbfijhmdflévdksf broáf.
thereisonly1ronaldo
Persze hogy tisztaban van vele, a magyarok egyszer megbuktattak a polgari gondolkodast, mert Medgyessy beigerte a 13. havi nyugdijat, itt vege is lett az egesz etosznak (azt sem Orban talalta ki btw). 2006-ben meg megprobalta sajat magat panelprolikent aposztrofalni (atyaeg…) csak fleto felmosta vele a padlot elo adasban.
Minden dontese tudatos, balgasag azt gondolni, hogy a hetente atirt alkotmany es a rendszerszintu korrupcio alapos, es torvenyes legitimalasa azert tortent, mert kicsuszott a kezebol a gyeplo. Ugyanazt csinalja mint anno gyurcsanyek, csak sokkal profibban, sokkal nagyobb felhatalmazassal, sokkal pofatlanabbul.
Fontos pont volt 2010-ben amikor lenyultak 300 milliardnyi magannyugdijat es az egesz nep csak megvonta a vallat 4 evvel a valsag utan. Az volt a zold lampa.
Minden dontese tudatos, balgasag azt gondolni, hogy a hetente atirt alkotmany es a rendszerszintu korrupcio alapos, es torvenyes legitimalasa azert tortent, mert kicsuszott a kezebol a gyeplo. Ugyanazt csinalja mint anno gyurcsanyek, csak sokkal profibban, sokkal nagyobb felhatalmazassal, sokkal pofatlanabbul.
Fontos pont volt 2010-ben amikor lenyultak 300 milliardnyi magannyugdijat es az egesz nep csak megvonta a vallat 4 evvel a valsag utan. Az volt a zold lampa.