Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Ötlet.
BREAKING: Rajon Rondo is EXPECTED to be INTERVIEWED for the new head coach of the Lakers when position becomes available this summer according to the Athletic.
Lakersben AD és LeBron krva nagyot mentek kb végig, főleg látva az egyik korát, másik sérülékenységét. Tavalyihokepest Reaves is halványabb volt sztem, DLO hozta magát az alapszakaszban, franchise rekordszámú triplát dobott be, de a playoffra elfogyott. Egyik meccsen asszem konkrétan 0 pontja volt. A perembemberek meg általában nullák. Ruinak és Dinwiddienek is max pár jó meccse volt, Vanderbilt végig sérült volt...
Így krva nehéz, hogy 82 meccsen át csak AD és LBJ-től várják a csodát és a győzelmet.
Ugyanúgy, ahogy fociban se hasonlítható össze a pelé, maradona.... R9, RC, Dinho féle és a mostani éra.
A régi kosárban, NBAben még volt kő kemény védekezés. Elég, ha az all star gálákat megnézzük és összehasonlitjuk...
BREAKING: Rajon Rondo is EXPECTED to be INTERVIEWED for the new head coach of the Lakers when position becomes available this summer according to the Athletic.
Lakersben AD és LeBron krva nagyot mentek kb végig, főleg látva az egyik korát, másik sérülékenységét. Tavalyihokepest Reaves is halványabb volt sztem, DLO hozta magát az alapszakaszban, franchise rekordszámú triplát dobott be, de a playoffra elfogyott. Egyik meccsen asszem konkrétan 0 pontja volt. A perembemberek meg általában nullák. Ruinak és Dinwiddienek is max pár jó meccse volt, Vanderbilt végig sérült volt...
Így krva nehéz, hogy 82 meccsen át csak AD és LBJ-től várják a csodát és a győzelmet.
Ugyanúgy, ahogy fociban se hasonlítható össze a pelé, maradona.... R9, RC, Dinho féle és a mostani éra.
A régi kosárban, NBAben még volt kő kemény védekezés. Elég, ha az all star gálákat megnézzük és összehasonlitjuk...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem is dallas dontozni fog nyugaton, ha lukita nem esik szet testileg
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én csípem amúgy, ahogy a duci európai szopatja a sok csúcsnégert. Csak Wolves mélyebb, Murray meg szerintem nagyon fog szenvedni.Tjacks írta:A másik ágon a wolvesnak szurkolok én is, unom Jokicékat
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dallas-OKC nál rengeteget fog számítani az a + 2 vagy 3 meccs amit a mavericks rápakol, pont elég lesz a thundernek hogy tovább menjen.
A másik ágon a wolvesnak szurkolok én is, unom Jokicékat
A másik ágon a wolvesnak szurkolok én is, unom Jokicékat
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem feltétlenül. Az OKC azért egy csikócsapat, az első körben egy vérszegény Pelicans jött szembe. Egy sokkal komolyabban védekező és támadó Dallas egyáltalán nem lesz könnyű menet nekik.nmate írta: Clippers ma nagyon nem találta a gyűrűt, meg is lett az eredménye. De igazából teljesen mindegy innen ki megy tovább, mert a következő körben nagyjából 5 max 6 meccsen kiesnek.
+1Bencze írta:Wolves in 6
Azt a Wolves győzelmet sem venném biztosra, ott sok múlik majd azon mennyire egészséges Murray.
- nmate
Clippers ma nagyon nem találta a gyűrűt, meg is lett az eredménye. De igazából teljesen mindegy innen ki megy tovább, mert a következő körben nagyjából 5 max 6 meccsen kiesnek.
+1Bencze írta:Wolves in 6
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Real bejutott a 9. final fourba 11 ev alatt, Barca ellen jatszunk valoszinuleg az elodontoben.
Wolves in 6
Wolves in 6
- nmate
Knicks thing, de ez túlteljesítő csapat, tipikus Thibs gyerekbetegségekkel. A küzdés miatt megérdemelt lenne a következő kör, de az alapszakaszban elért eredmény is fals szerintem, po más tészta. Sixersnek meg jobb a keret, jobb az edző is és Embiid mellett van egy Maxey aki el tud kattanni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Just KNICKS things, nyilván maxey bever két őrült triplát a végén, fáj nézni mennyire elvan átkozva az a csapat.nmate írta:Told ya Pokoli meccs volt ez is, Phili tehetségesebb, NY meg fárad rendesen. De egyik legjobb párharc eddig, Knicksnek minden meccsét jó nézni.nmate írta: Keleten Phili most elhoz kettőt, hogy jöhessen a 7. meccs majd NY-ban, és az lesz kötelező darab.
- hehetheoriginal
Amugy most kivi vagyok mennyire lesznek gecik es akarjak a tulajok visszavenni a hatalmat, visszafizetni a lebron altal elinditott jatekosuralmi trendeket, konkretan kibaszhatnak lebronnal es a lakersszel, ha vmi csapat draftolja a fiat
Lal nyiltan mondja, hogy ok vinnek a drafton, (rendkivul jo strategia ) meg 3 eves maxot ajanlananak lebronnak, egy 40 eves jatekosnak valszeg meg ket evet fog jatszani es most meglatjuk, mennyire igaz, hogy a fiaval egy csapatban.
Szep es jo dolog, de kurvara onzonek tartom amugy, rendesen ki van/lenne baszva szerencsetlen gyerekkel...
Lal nyiltan mondja, hogy ok vinnek a drafton, (rendkivul jo strategia ) meg 3 eves maxot ajanlananak lebronnak, egy 40 eves jatekosnak valszeg meg ket evet fog jatszani es most meglatjuk, mennyire igaz, hogy a fiaval egy csapatban.
Szep es jo dolog, de kurvara onzonek tartom amugy, rendesen ki van/lenne baszva szerencsetlen gyerekkel...
thereisonly1ronaldo
- nmate
Told ya Pokoli meccs volt ez is, Phili tehetségesebb, NY meg fárad rendesen. De egyik legjobb párharc eddig, Knicksnek minden meccsét jó nézni.nmate írta: Keleten Phili most elhoz kettőt, hogy jöhessen a 7. meccs majd NY-ban, és az lesz kötelező darab.
- hehetheoriginal
Iden stabil volt.
De pont mindig mikor legjobban kellene a palyara, mindig van vmi gebasz nala
De egy injury historyt azert nezz meg az elmult evekbol....
De pont mindig mikor legjobban kellene a palyara, mindig van vmi gebasz nala
De egy injury historyt azert nezz meg az elmult evekbol....
thereisonly1ronaldo
De mi ez a menetrendszerűen megsérült duma? Agyhalott Chuck meg Shaq ráragasztották a street clothes nevet két freak sérülés után, McDaniels ráesett a lábára, másiknál meg ő landolt Goberten. Elmúlt kb 130 meccséből valami 8-at volt csak off.hehetheoriginal írta:tegnap is - menetrendszeruen - megsérült..... ugyhogy elő lehet venni nyugodtan.Mondjuk AD lenne az utolsó akit elovennek,
btw:
https://www.youtube.com/watch?v=Pxov-XM ... annel=ESPN
A tag lepakolt 28-16-4-et, miközben ő volt az egyetlen épkézláb védő január vége óta a csapatban.
Az MJ-Lebron meg annyira unalmas téma, nem értem miért nem lehet csak simán élvezni, hogy mekkora játékosok voltak mindketten.
- hehetheoriginal
tegnap is - menetrendszeruen - megsérült..... ugyhogy elő lehet venni nyugodtan.Mondjuk AD lenne az utolsó akit elovennek,
btw:
https://www.youtube.com/watch?v=Pxov-XM ... annel=ESPN
thereisonly1ronaldo
Mondjuk AD lenne az utolsó akit elovennek, elképesztő amit lerakott idén vedekezesben, szerintem ebben a parharcban is nagyon jol tolta. Itt DLo a ludas rohadtul, meg az agyhalott Ham, utobbinak legalabb fixen lapat van.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Jo,hogy ezt ertekelni tudja valaki,ahhoz kellenek emberi vonasok hehe..hehetheoriginal írta: Nem is neked mondom, hogy goat vagy nem goat, hanem hogy ez a narrativa evek ota mindig a mediaban, en veluk vitatkozom.
Valoban egyedulallo es szep dolog 40 evesen igy jatszani, de az eredmeny, a gyozelem szamit, az az egesz sport alapja. nem hogy valaki hany evet jatszik es milyen szinten.
Itt nem a szamokat kell nezni ilyen esetben,hanem a mogottes melot,az embert.
Mindketto egy kiveteles,korszakos zseni.
Aztan a szimpatia donthet mindenki fele.
Nyilvan aki izgult mj-nek,azt koti a sajat elmeny,aki fiatalabb,es lebron dontoit nezte vegig,annak arra billenhet a merleg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- nmate
Ezt azért elsősorban csak fejedben vívod valami fantommal.
Én minden komolyabb arc által összerakott rangsorban MJ-t látom elsőnek, bár annyira nem szoktam ezzel foglalkozni, szerintem baromság az egész. De hát mindenképp kell valami isten az embereknek, ezt megértem.
Én minden komolyabb arc által összerakott rangsorban MJ-t látom elsőnek, bár annyira nem szoktam ezzel foglalkozni, szerintem baromság az egész. De hát mindenképp kell valami isten az embereknek, ezt megértem.
- hehetheoriginal
Nem is neked mondom, hogy goat vagy nem goat, hanem hogy ez a narrativa evek ota mindig a mediaban, en veluk vitatkozom.
Valoban egyedulallo es szep dolog 40 evesen igy jatszani, de az eredmeny, a gyozelem szamit, az az egesz sport alapja. nem hogy valaki hany evet jatszik es milyen szinten.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De én nem is mondom hogy ő a goat, viszont a maga nemében egyedülálló amit csinál 40 évesen, és ilyenkor jön elő, hogy AD nem lett végül az, aki lehetett volna.
Minny-Denver érdekes lesz, Ant remélem elkattan, Gobertre leszek kíváncsi.
Minny-Denver érdekes lesz, Ant remélem elkattan, Gobertre leszek kíváncsi.
Nem illik.
- hehetheoriginal
Murray serult, huzta a labat, vmi strain, elvileg nem is jatszott volna ma. Nem gyogyul az olyan gyorsan, szoval igy azert a mike edwardsos minnynek most van eselye
De ha vki a valaha volt legjobb jatekos, akkor nincs kifogas. Ha nem lett volna elotte egy mj, akkor persze szep teljesitmeny, de hat volt, es hat az a lec, az a nívó.
Kerdezem, egesz palyafutasa soran mikor volt az, hogy lebron tényleg az utolso csepp erejeig az égvilágon mindent kitett a palyara? En a warriors ellenire emlekszem, mikor serult volt a fel csapat es egyedul ment ellenuk kb.
Mondjuk azt is elbukta, ha csak az eredményt nezem...
Szoval nekem hianyerzet van, az egesz pályafutásával kapcsolatban. Es pont ezert nem lehet kecske, mert a legtetejere nem tette fel magat, soha nem volt egyedulalloan, vitathatatlanul dominans es alfa.
ott, ahova vartuk.hol volt pl Davis vagy Dlo
De ha vki a valaha volt legjobb jatekos, akkor nincs kifogas. Ha nem lett volna elotte egy mj, akkor persze szep teljesitmeny, de hat volt, es hat az a lec, az a nívó.
Kerdezem, egesz palyafutasa soran mikor volt az, hogy lebron tényleg az utolso csepp erejeig az égvilágon mindent kitett a palyara? En a warriors ellenire emlekszem, mikor serult volt a fel csapat es egyedul ment ellenuk kb.
Mondjuk azt is elbukta, ha csak az eredményt nezem...
Szoval nekem hianyerzet van, az egesz pályafutásával kapcsolatban. Es pont ezert nem lehet kecske, mert a legtetejere nem tette fel magat, soha nem volt egyedulalloan, vitathatatlanul dominans es alfa.
thereisonly1ronaldo