minő meglepő, hogy pont ők nincsenek a parlamentbenmzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele
Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem nincs ra szuksegem, de benne volt a levegoben, hogy ez meg fokozhato.Az a szomorú, hogy valakinek még mindig szüksége van atombombára..
persze biztos volt aki orban orgia videot vart megkotozott bangladeshi kisfiukkal.
amugy az ellenzekbol ki az, aki nem tamadta még ?
mzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele, de szinte mindenki mas igen.
- ateeemadrid
Hát ez a Puzsér MP vita 10/10 volt, engem most vett meg teljesen a csávó.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Volt itt 100-as lista, Fókuszcsoport tier list is az utóbbi időben ezekről. Már régen nem atombomba kellene.. csak hát roncsBerti írta:Az a szomorú, hogy valakinek még mindig szüksége van atombombára..'shutterisland írta: szerintem ha lesz most egy eros tisza eredmeny (ami a fidesznek is szarul esik, nem csak a dk-nak es a tobbinek) akkor arra okosan epitenek majd es fennmarad az erdeklodes.
viszont ha alulmuljak a varakozasokat, hamar elmegy az emberek kedve.
az mar nagyon ugy tunik, hogy ujabb "atombomba", hangfelvetel mar nem lesz meglocsolni a tuzet egy kis benzinnel.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Az a szomorú, hogy valakinek még mindig szüksége van atombombára..'shutterisland írta: szerintem ha lesz most egy eros tisza eredmeny (ami a fidesznek is szarul esik, nem csak a dk-nak es a tobbinek) akkor arra okosan epitenek majd es fennmarad az erdeklodes.
az mar nagyon ugy tunik, hogy ujabb "atombomba", hangfelvetel mar nem lesz meglocsolni a tuzet egy kis benzinnel.
- 'shutterisland
szerintem ha lesz most egy eros tisza eredmeny (ami a fidesznek is szarul esik, nem csak a dk-nak es a tobbinek) akkor arra okosan epitenek majd es fennmarad az erdeklodes.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Most annyira nagy a ..cunami és folyamat jöttek/jönnek az ügyek egymásután, hogy ennek van egy ilyen nagy felhajtóereje, amire már sokan megmozdulnak.ferni írta:Hát én azt érzem ez már az a stádium, mikor végleg el vannak keseredve az emberek és ez az ami miatt kimennek ennyien és ez az érzés nem fog elmúlni 2 év múlva se.reeed_ati írta:
Kíváncsi leszek, mi marad ebből 26ig?
Tökéletesen lefesti mekkora a baj, hogy Magyarországon ennyi ember képes megmozdulni, miközben eddig mindenki baszott mindenre.
Nagyon kíváncsi vagyok én is mi lesz ebből, mert ilyen még nem volt mint ami most megy, MZP is nyilatkozta ez minimum háromszor akkora hullám, mint ami neki volt.
De én abban kételkedek, hogy ez fenntartható még két évig, bár azt sem látom épp, hogy mitől javulna az ország helyzete..
Más:
A gazdáktól kisajátított területen épülő szegedi BYD-gyárat is vendégmunkások építik
Ha volt már, akkor srry, de ez is egy szép kis sztori.
Hát én azt érzem ez már az a stádium, mikor végleg el vannak keseredve az emberek és ez az ami miatt kimennek ennyien és ez az érzés nem fog elmúlni 2 év múlva se.reeed_ati írta:Kíváncsi leszek, mi marad ebből 26ig?ferni írta: Beszarás megint mennyi ember van kint, most épp Veszprémben.
Hihetetlen mennyi ember mozdul meg mindenhol.
Tökéletesen lefesti mekkora a baj, hogy Magyarországon ennyi ember képes megmozdulni, miközben eddig mindenki baszott mindenre.
Nagyon kíváncsi vagyok én is mi lesz ebből, mert ilyen még nem volt mint ami most megy, MZP is nyilatkozta ez minimum háromszor akkora hullám, mint ami neki volt.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Kíváncsi leszek, mi marad ebből 26ig?ferni írta: Beszarás megint mennyi ember van kint, most épp Veszprémben.
Beszarás megint mennyi ember van kint, most épp Veszprémben.
ez az egy bajom van nekem is hogy nala latni velem a hatterben meghuzodo orban szalatzsuninnyo írta:Ott van a "fuggetlen szakerto" jeloltjuk.ferni írta: https://hvg.hu/zhvg/20240430_szentkiral ... -mehlegelo
Szentkirályi ez mint valami rossz titkok sztár aki belecsöppent a politikába
Nem értem ezt hogy gondolták
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ott van a "fuggetlen szakerto" jeloltjuk.ferni írta: https://hvg.hu/zhvg/20240430_szentkiral ... -mehlegelo
Miért durvult volna be? A témákat végig olvasva nincs benne semmi váratlan. Nem tudom mikor lesz unalmas 3 órám, de meg akarom én is hallgatni.ferni írta:Állítólag nem durvult be Puzsér, majd én is végihallgatom.'shutterisland írta:
nem tudom, mennyire bekerdezos/alakerdezos, kivancsi leszek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Állítólag nem durvult be Puzsér, majd én is végihallgatom.'shutterisland írta:soadroli írta: Puzsér Róbert diskurzusa a nemzet sorsáról Magyar Péterrel
- 'shutterisland
basszus, ez nem lesz rovid kor.soadroli írta: Puzsér Róbert diskurzusa a nemzet sorsáról Magyar Péterrel
nezettsegre a hossza ellenere is siman 500k pluszt varok egy het alatt.
ps : puzser mellett eleg torpenek tunik valoban.
Leszarjak Budapestet, ugy.ferni írta: https://hvg.hu/zhvg/20240430_szentkiral ... -mehlegelo
https://hvg.hu/zhvg/20240430_szentkiral ... -mehlegelo
- Lanx
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lesz reprezentetív a minta, mert a TISZA vezet az értelmiség körében