Az lehet, hogy egy labas, de abban a szituban Mendyt duplazta Sane es Kimmich. Mendy valaszthatott, hogy engedi egyedul elmeni Kinmichet, vagy inkabb Sanet, aki mellett azert voltak meg Realosok es lett volna lehetoseg blokkolni. Meg egyebkebt is kicsi volt az esely, hogy onnan beveri a rovidre. Szerintem racionalis dontest hozott Mendy hogy Kimmichet probalta fedezni.ferni írta:Egyet is értenék, de Sané cső egylábas.ToniKroos írta:
Dehogy volt Mendy hibája, ott Rodrygo és/vagy Kroos a hunyó. Kettőből az egyiknek biztosítania kellett volna, hogy befelé ne hozhassa Sané, de mindkettő csúszásban volt. A
Bayernnél csináltak egy szép mögékerülést, onnantól Mendy egyedül nem tud mit csinálni, ha befele fedezi a területet, akkor meg az alapvonal felé viszik, ami szintén nem jó és neki abban a szituban az is a feladata, hogy a védelem mögé ne keüljenek, befele ilyenkor jön az egyik mélységi középpályás vagy szélső és az védi, a befele utat.
Innentől kezdve én elő tudom venni Mendyt is, hiába nem volt egyszerű helyzetben.
Lucas Vázquez - 17
- BlancoMark
Re: Lucas Vázquez - 17
Egyet is értenék, de Sané cső egylábas.ToniKroos írta:Dehogy volt Mendy hibája, ott Rodrygo és/vagy Kroos a hunyó. Kettőből az egyiknek biztosítania kellett volna, hogy befelé ne hozhassa Sané, de mindkettő csúszásban volt. AJim írta: a nagyobb baj, hogy Mendy a fix kezdő balhátvéd, aki a másik gólban volt benne...
oda mindenképp kell 1-2 játékos a nyáron
Bayernnél csináltak egy szép mögékerülést, onnantól Mendy egyedül nem tud mit csinálni, ha befele fedezi a területet, akkor meg az alapvonal felé viszik, ami szintén nem jó és neki abban a szituban az is a feladata, hogy a védelem mögé ne keüljenek, befele ilyenkor jön az egyik mélységi középpályás vagy szélső és az védi, a befele utat.
Innentől kezdve én elő tudom venni Mendyt is, hiába nem volt egyszerű helyzetben.
Dehogy volt Mendy hibája, ott Rodrygo és/vagy Kroos a hunyó. Kettőből az egyiknek biztosítania kellett volna, hogy befelé ne hozhassa Sané, de mindkettő csúszásban volt. AJim írta: a nagyobb baj, hogy Mendy a fix kezdő balhátvéd, aki a másik gólban volt benne...
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Így igaz, sőt hálásnak kell lenni felé! Nem ő tehet Carvajal eltiltásáról, alapvetően nem kezdett volna persze. Nem játszott jól, sőt. Tuchel rá is cserélt kétszer is, látta ő is, hogy mi a helyzet. De az amit mondott Kimről a saját edzője, az nem fér bele. Kb hasonlóan gyengén játszott a két játékos, itt mégsem bántja senki Lucast, pláne nem Carlo. De ezt az előbb szóvá tettem a magyar Bayernes fb-n, és törölték a kommentet. (Mert persze kitértem arra is, hogy tiszteletlenség volt Tonit fütyülni és dobálni, mintha ő akart volna annyira eljönni onnan anno.) Lehet ki is tiltottak nem tudomp.csabi1 írta: Nem is szabad elővenni.
Ilyen emberkékre is nagy szükség van mint ő.
Én nagyon csipem és mindenkinek lehet rosszabb meccse.
A Barcelona ellen meg ő hozta a meccset kis túlzással.
Akkor itt van a City elleni is.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
csere lenne csak a Bl meccseken, most Carvajal hiányzása miatt kezdett
a nagyobb baj, hogy Mendy a fix kezdő balhátvéd, aki a másik gólban volt benne...
a nagyobb baj, hogy Mendy a fix kezdő balhátvéd, aki a másik gólban volt benne...
Nem is szabad elővenni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én sem haragszom rá, de pontosan ezért kell a frissítés a JHV poziba.
3. számúnak, vagy amolyan jolly jokernek maradhat a keretben, de szigorúan csak akkor, ha nem veszi el mások elől a perceket feleslegesen.
3. számúnak, vagy amolyan jolly jokernek maradhat a keretben, de szigorúan csak akkor, ha nem veszi el mások elől a perceket feleslegesen.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Idénre megtette amit kell, hétvégi bajnokin ne csináljon nagy hülyeséget, aztán Carva a maradék meccseket gluténfree rutinból lehozza.
Gyenge volt tegnap, de csak 1 gólba került, barca elleni teljesítmény nálam fél évig mentség majdnem mindenre
Gyenge volt tegnap, de csak 1 gólba került, barca elleni teljesítmény nálam fél évig mentség majdnem mindenre
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
csak a szokásos rapszódia. de a City óta nem tudok rá haragudni
a végén Daviest szépen leszerelte
a végén Daviest szépen leszerelte
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Jaj nagyon szeretem ezt az embert, de kevés volt tegnap, csak az nem ment el mellette, aki nem akart. Támadásban is rendre elakadtak a beadasai, na mindegy a kövi meccs Carvajalé.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
https://m.youtube.com/shorts/h6YxfXtye0URealista24 írta: Bellingham 12 eves volt, amikor Lucas bemutatkozott a Real Madrid felnott csapataban
Régi videó, hamar össze haverkodtak
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Modric meg lehetne az apja egy felresikerult pentekeste utanRealista24 írta: Bellingham 12 eves volt, amikor Lucas bemutatkozott a Real Madrid felnott csapataban
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bellingham 12 eves volt, amikor Lucas bemutatkozott a Real Madrid felnott csapataban
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg csak 32 eves 2+1-et neki
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
@BellinghamJude on X:
"Lucas Vazquez you fucking legend."
Ennyi.
"Lucas Vazquez you fucking legend."
Ennyi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Egyértelműen a meccs embere volt! Büntetőt alakított ki amivel egyenlítettünk, gólt lőtt amivel megint egyenlítettünk és gólpassz amivel nyertünk!
Ő tényleg megérdemli a hosszabbítást
Ő tényleg megérdemli a hosszabbítást
- Galacticos
Ma kb egy 80 kilos portugalt.Steve írta: Ő mit eszik?
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Süti
Barsza tamadokat reggelire.Steve írta: Ő mit eszik?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ő mit eszik?
Láttuk, hogy Carvajalnál csak a kaja hozta a boostot, LV mit kezdettel enni, valaki info?
Láttuk, hogy Carvajalnál csak a kaja hozta a boostot, LV mit kezdettel enni, valaki info?