Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
en a "szar" kifejezest hallottam parszor talan tole de en azt mar nem is igazan sorolnam a karomkodas kategoriaba manapsag, maximum a politikustol nem megszokottba.
vegigneztem az egeszet, nekem a koalicios kerdesre a valasza az nem tetszett, ott szerintem annak ellenere is, hogy valoban sok minden valtozik a politikaban naprol napra, adhatott volna egy markansabb valaszt.
ami meg nem tetszett, az az, hogy tobbszor is kihangsulyozta, hogy ha mar magyar peter nem lesz, meg hogy ki tudja, hogy 2 het mulva is itt lesz e meg, stb.
en elhiszem, hogy a jovokepet amit vazol, azt a sajat szemelyetol fuggetlenul is szeretne majd latni, de lehetne kicsit magabiztosabb, mintha felne, hogy a fidesz fogast fog rajta talani es eltuntetik.
egyebkent osszkep alapjan tetszett a dolog, jol helyt allt, bar a hard talk alapjan azert komolyabb tuzre szamitottam, de ez igy kerek szerintem.
vegigneztem az egeszet, nekem a koalicios kerdesre a valasza az nem tetszett, ott szerintem annak ellenere is, hogy valoban sok minden valtozik a politikaban naprol napra, adhatott volna egy markansabb valaszt.
ami meg nem tetszett, az az, hogy tobbszor is kihangsulyozta, hogy ha mar magyar peter nem lesz, meg hogy ki tudja, hogy 2 het mulva is itt lesz e meg, stb.
en elhiszem, hogy a jovokepet amit vazol, azt a sajat szemelyetol fuggetlenul is szeretne majd latni, de lehetne kicsit magabiztosabb, mintha felne, hogy a fidesz fogast fog rajta talani es eltuntetik.
egyebkent osszkep alapjan tetszett a dolog, jol helyt allt, bar a hard talk alapjan azert komolyabb tuzre szamitottam, de ez igy kerek szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2024. május 2., csütörtök 13:19-kor.
karomkodott? en csak arra figyeltem fel hogy a puzser karomkodott , de lehet elsiklottam felettehehetheoriginal írta:igen, ezt irtam mar a legelejen is par hete, hogy erre figyelnie kell, mert erre konnyen ra lehet kotni a bully/ pszichopata felesegvero kepet....szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad.
Amugy a karomkodast is hanyagolnia kene, nem illik...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nekem is abszolut mukodik egy ilyen beszelgetesben,ha karomkodik. Nem kell a kamu megjatszas.'shutterisland írta: nekem meg pont az tetszik a kommunikaciojaban, hogy kimond olyan szavakat, amit "rendes politikusok" nem hasznalnak, legyen az karomkodas, bohocozas, modernebb, angolbol atvett kifejezesek, szlengek, nekem sokkal emberibb, mint egy gepies robot politikus.
vitanak valoban nem vita es nekem tetszik is puzser hozzaallasa, de nekem kellemes meglepetes mp fellepese, azert puzser stilusa, megjelenese, kommunikacioja altalaban lenyomja a masik felet, mp viszont meg se rezzen.
barcsak leulne vele orban.
Nyilvan ha kiall budapesten 200.000 ember ele,ne kurva anyazzon,de itt ezzel abszolut nincs gond.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
nekem meg pont az tetszik a kommunikaciojaban, hogy kimond olyan szavakat, amit "rendes politikusok" nem hasznalnak, legyen az karomkodas, bohocozas, modernebb, angolbol atvett kifejezesek, szlengek, nekem sokkal emberibb, mint egy gepies robot politikus.
vitanak valoban nem vita es nekem tetszik is puzser hozzaallasa, de nekem kellemes meglepetes mp fellepese, azert puzser stilusa, megjelenese, kommunikacioja altalaban lenyomja a masik felet, mp viszont meg se rezzen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igen, ezt irtam mar a legelejen is par hete, hogy erre figyelnie kell, mert erre konnyen ra lehet kotni a bully/ pszichopata felesegvero kepet....szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad.
Amugy a karomkodast is hanyagolnia kene, nem illik...
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nekem pont hogy a beszelgetes elso fele nem tetszett annyira, a masodik fele sokkal meggyozobb volt. Az elejen sok a bullshit meg kodosites azert ott az eu-orosz viszonyokrol szerintem. Meg mindig tartom, hogy az ellenzeki szavazok kozul ez a kulpolitikai hozzaallas sokaknak nem jon be, annyira nekem se, de nem engem kell meggyozni. A kommentek alapjan meg sokaknak pont ez a resz tetszett, szoval amennyit elvesz, lehet pont annyit ad is hozza.
Szerintem amugy Puzser siman elkapta volna es kioktatta volna tobb helyen is egy privat beszelgetesben, de nem akart atmenni Gulyas Marci fele mindenbe belekotok stilusba, hanem inkabb vegighallgatta, es a nezokre bizta, hogy megformaljak a sajat velemenyuket MP-vel kapcsolatban. Valoszinuleg nem volt konnyu visszatartania magat.
Egyebkent nagy a lexikalis tudasa, es az is szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad. Bar amilyen utra most lepett es ha el akarja erni a celjait, valoszinuleg ez az attitud szukseges is.
Sok dologban nem ertek egyet, es sokszor kamuzik szerintem, de meg mindig rengeteg pozitiv dolgot is mond, amik ezt ellensulyozzak egyelore. Pl a beszelgetes masodik fele az oktatas-egeszsegugy temaban. Tolem megfogja kapni a szavazatot, minel jobban rombolhato a dk-fidesz tengely, annal jobb az orszagnak. Sajnos az en korzetemben az onkormanyzatis valasztas teljesen mind1, nincs normalis indulo. Van a jelenlegi fideszes polgi, vagy egy vallalhatatlan dk-s ellenfel. Nagyszeru.
Szerintem amugy Puzser siman elkapta volna es kioktatta volna tobb helyen is egy privat beszelgetesben, de nem akart atmenni Gulyas Marci fele mindenbe belekotok stilusba, hanem inkabb vegighallgatta, es a nezokre bizta, hogy megformaljak a sajat velemenyuket MP-vel kapcsolatban. Valoszinuleg nem volt konnyu visszatartania magat.
Egyebkent nagy a lexikalis tudasa, es az is szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad. Bar amilyen utra most lepett es ha el akarja erni a celjait, valoszinuleg ez az attitud szukseges is.
Sok dologban nem ertek egyet, es sokszor kamuzik szerintem, de meg mindig rengeteg pozitiv dolgot is mond, amik ezt ellensulyozzak egyelore. Pl a beszelgetes masodik fele az oktatas-egeszsegugy temaban. Tolem megfogja kapni a szavazatot, minel jobban rombolhato a dk-fidesz tengely, annal jobb az orszagnak. Sajnos az en korzetemben az onkormanyzatis valasztas teljesen mind1, nincs normalis indulo. Van a jelenlegi fideszes polgi, vagy egy vallalhatatlan dk-s ellenfel. Nagyszeru.
- hehetheoriginal
Nem nezed le, igazabol nem mely a tema, annaknszamara, aki napi szinten par percet foglalkozik vele.
De sok embernel se az ertelmi szint es/vagy az ideje nem engedi ezt (mert kuzd a napi betevoert, meg stresszel, elegedetlenkedik, hogy miert ilyen nehez... Aztan csak orbanra szavaz... )
Puzser nem masodhegedus volt, egyszeruen nem az volt a feladat, hogy o majd jol megmondja, hanem hogy engedje kibontakozni mpt. Tudatos volt, ez nem vita volt vagy felkerdezes, egyszeruen az allaspontjanak az ismertetese es megismerese
De sok embernel se az ertelmi szint es/vagy az ideje nem engedi ezt (mert kuzd a napi betevoert, meg stresszel, elegedetlenkedik, hogy miert ilyen nehez... Aztan csak orbanra szavaz... )
Puzser nem masodhegedus volt, egyszeruen nem az volt a feladat, hogy o majd jol megmondja, hanem hogy engedje kibontakozni mpt. Tudatos volt, ez nem vita volt vagy felkerdezes, egyszeruen az allaspontjanak az ismertetese es megismerese
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
en meg csak a felenel tartok.
hat azert ez nem egy egyszeru beszelgetes, kell hozza politikai hattertudas, intelligencia, hogy valaki ezt felfogja es ertekelje.
lehet tulsagosan lenezem a magyar nepet, de szerintem az orszag 3/4-e vagy nem fogja fel vagy 40p utan legkesobb erdektelenseg miatt kinyomja.
pedig jo egy ilyen diskurzust latni.
ami pedig igy feltav korul nekem meglepo, hogy ritkan latni puzsert ennyire masodhegedusnek.
itt nem arra gondolok, hogy mp sokkal tobbet beszel, mert ez inkabb kerdez-felelek, mintsem egy ketoldalu vita (moderator eddig szinte meg se mukkant) de mp eleg jol ledominalja a bulit ugy osszessegeben.
van benne mellebeszeles is, de ettol fuggetlenul szerintem helyt all.
hat azert ez nem egy egyszeru beszelgetes, kell hozza politikai hattertudas, intelligencia, hogy valaki ezt felfogja es ertekelje.
lehet tulsagosan lenezem a magyar nepet, de szerintem az orszag 3/4-e vagy nem fogja fel vagy 40p utan legkesobb erdektelenseg miatt kinyomja.
pedig jo egy ilyen diskurzust latni.
ami pedig igy feltav korul nekem meglepo, hogy ritkan latni puzsert ennyire masodhegedusnek.
itt nem arra gondolok, hogy mp sokkal tobbet beszel, mert ez inkabb kerdez-felelek, mintsem egy ketoldalu vita (moderator eddig szinte meg se mukkant) de mp eleg jol ledominalja a bulit ugy osszessegeben.
van benne mellebeszeles is, de ettol fuggetlenul szerintem helyt all.
- hehetheoriginal
azert akozott, hogy "ok se hibatlanok", es hogy ereszcsatornazo kokainozo semmirekello lehuto szinhaz, ahol a semmirol pofaznak evtizedek ota, es minden a hatterben zajlik igazabol, egyeni/tagallami erdekek menten, van egy kis kulonbseg
ne öld meg a bulit, lelohasztod az emberek erdeklodeset
amit a belgakrol elmondott is finomsag
ne öld meg a bulit, lelohasztod az emberek erdeklodeset
amit a belgakrol elmondott is finomsag
thereisonly1ronaldo
hehe, ne spoilerezz már ennyit, direkt rejtélyesen, szinte alig mondva valamit írtam lehehetheoriginal írta: Azert kicsit tobb hangzott el, minthogy ok se hibatlanok
Mondhatni leszinjatekozta, legittegyletezte az egeszet, ahol mindenki kokemenyen csakis a sajat erdekeit akarja ervenyesiteni
- hehetheoriginal
Azert kicsit tobb hangzott el, minthogy ok se hibatlanok
Mondhatni leszinjatekozta, legittegyletezte az egeszet, ahol mindenki kokemenyen csakis a sajat erdekeit akarja ervenyesiteni
thereisonly1ronaldo
Nekem nagyon tetszett az EUs rész, hogy árnyalta a képet, hogy ők se hibátlanok rengeteg példávap megspékelve, illetve az Orbános elemzése is mi miért történt az EUban és kb szarban hagyták anno.kiserik írta:
Egyébként érdemes megnézni ezt a beszélgetést Puzsérral? Az első fél órában 1 új szó sem hangzott el. Ha lesz izgi rész, akkor ok, de nincs most 2 órám meghallgatni azt, amit már eddig is elmondott máshol.
Jó látni, hogy nem csak a mocskolódás megy a Fideszre és hogy mindenben ők a szarok, ha kell megvédi az ő oldalukat is, ha kell megtámadja, ugyanez az ellenzékkel is.
Felüdülés nem végre fekete-fehér véleményeket hallgatni.
Volt megint 1-2 wtf infó ami nekem új volt.
A visszatámadás is támadás, vagy az védekezés? Amúgy az MKKP elkezdett szurkálódni, de utána jött a nagy nyali fali.'shutterisland írta: amugy az ellenzekbol ki az, aki nem tamadta még ?
mzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele, de szinte mindenki mas igen. [/color]
Egyébként érdemes megnézni ezt a beszélgetést Puzsérral? Az első fél órában 1 új szó sem hangzott el. Ha lesz izgi rész, akkor ok, de nincs most 2 órám meghallgatni azt, amit már eddig is elmondott máshol.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- miro.
Ertem amit irsz es igaz is,de..hehetheoriginal írta:
valahol ertheto, hogy probal az ember ovatosan, atgondoltan fogalmazni, ha nyujtott labbal szall bele tajtekozvaorditozva, az kontraproduktiv lehet, es csak egy bizonyos verszomjas retegnek imponal, az atlagembert talan elrettenti. azontul, nem tudja senki, o se - de tudom, messias, jo kiallasu karakterrel -, hogy mi lesz holnap, szoval nem baszhat szet mindent direktbe' rögtön
Puzser egy podcastban pont ezt mondta,amivel nagyon egyetertek,hogy ebbol van tele a fsza az embereknek,amikor elkezd valamelyik ugy beszelni es gondolkodni,mint egy politikus. Helyezkednek a mondataiakkal,es szerintem itt kezdi sokakat a hideg kirazni.
Maradjon hiteles,es mondja meg ha valamit nem tud,vagy nem ugy gondol.
Ne mutassa,hogy politikus,mert abbol eleg.
Mutassa tovabbra is,hogy” o egy kozulunk”,akar azzal is,ha felteszi a kezet,hogy van hibaja es nem tudja.
Szamomra igy szimpatikusabb marad,azzal annyira nem,ha total masrol elkezd beszelni 5 percen keresztul,az levagos,hogy valojaban miert csinalja ezt.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
valahol ertheto, hogy probal az ember ovatosan, atgondoltan fogalmazni, ha nyujtott labbal szall bele tajtekozvaorditozva, az kontraproduktiv lehet, es csak egy bizonyos verszomjas retegnek imponal, az atlagembert talan elrettenti. azontul, nem tudja senki, o se - de tudom, messias, jo kiallasu karakterrel -, hogy mi lesz holnap, szoval nem baszhat szet mindent direktbe' rögtönmiro. írta:Nekem egy kicsit megint sok volt a puzser kerdesire nagyon hosszan elkezdett mellebeszelesek.ateeemadrid írta: Hát ez a Puzsér MP vita 10/10 volt, engem most vett meg teljesen a csávó.
Egyszeruen elkezdett masrol beszelni.
Ne ertsetek felre,ertem en,hogy valamiben nem tud vagy nem akar allast foglalni.
Kivancsi vagyok Puszer mit fog mondani errol a podcastjeben.
thereisonly1ronaldo
- miro.
Nekem egy kicsit megint sok volt a puzser kerdesire nagyon hosszan elkezdett mellebeszelesek.ateeemadrid írta: Hát ez a Puzsér MP vita 10/10 volt, engem most vett meg teljesen a csávó.
Egyszeruen elkezdett masrol beszelni.
Ne ertsetek felre,ertem en,hogy valamiben nem tud vagy nem akar allast foglalni.
Kivancsi vagyok Puszer mit fog mondani errol a podcastjeben.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
eloszor 1 millat irtam, de visszatoroltem, mert aztan sokalltam azt annak tukreben, hogy mar allitolag kipukkadt a lufi es csak baloldali belso problema az egesz.
12 óra alatt 350.000 Mondanom sem kell magasan az első a trendingben.'shutterisland írta:soadroli írta: Puzsér Róbert diskurzusa a nemzet sorsáról Magyar Péterrel
nezettsegre a hossza ellenere is siman 500k pluszt varok egy het alatt.
- hehetheoriginal
minő meglepő, hogy pont ők nincsenek a parlamentbenmzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele
thereisonly1ronaldo