Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 3., péntek 9:01

Senki nem meri es akarja kimondani a nyilvanvalo tenyeket, hogy a migranskerdes el lett baszva, egyenesen aranyos a bunozes novekedesevel is.
Facebook tiltotta is a csaj mondokajat, twitteren nezheto.
Mint ahogy a ciganybunozes szot se meri kimondani senki.
Meg is erdemeljuk, meg is erdemli europa, ezt a sok semmirekello puhaszar politikust, de legalabb az o gyerekeiken, unokaikon is at fog taposni es gazolni a muszlim slepp.
Kedvencem, hogy becsben voltam most szombaton - de gondolom minden europai fovarosban van ilyesmi -, es ment a palesztin tünti, természetesen fullba zaszlokkal. Lgbtq zaszlokkal is :lol:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 3., péntek 8:53

Újabb bizonyíték, hogy milyen brutális ""háború"" zajlik a szemünk előtt és egyik oldal sem jobb, mint a másik, mocskos propaganda az egész világ.

A hamburgi tüntetés megvan mindenkinek? Nincs? Miért is lenne. A ""független sajtó"" nem nagyon foglalkozott vele, csak max a ""propaganda sajtó"". https://hu.euronews.com/my-europe/2024/ ... al-szemben

Nagyon érdekes, főleg ha mellétesszük a holland leányzó ""gyűlöletbeszédét"" https://twitter.com/EvaVlaar/status/1784264775574188371 (ezt a YouTube törölte, magyarul az M1 csatornáján elérhető, de azt elvből nem linkelek és most ne azon akadjunk ki, hogy ez OV rendezvénye, meg propaganda meg hasonlók, hanem a tartalmát figyeljük). Van benne egy érdekes rész, ahol egy erős, keresztény Európáról beszél szuverén nemzetállamokkal. Nekem ez enyhén hasonlít Magyar Péter keresztény-zsidó Európájára, szuverén nemzetállamokkal.

És még egy érdekes hír: https://444.hu/2024/05/02/varatlanul-me ... llitojatol Tegyük fel magunknak a kérdést, mi lenne az egyértelmű következtetés, ha ezek mondjuk Gazprom alkalmazottak lettek volna?

Tényleg van jó és rossz? Tartsátok nyitva a szemeteket, legyetek bátorak!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 3., péntek 7:50

'shutterisland írta: konkretan ronai egonnal - vona

azert szerintem kar a 2RK-ert es vonaert, azert o is okosan epitkezne, 1-2 szazalek koze merik oket.
kivancsi lennek, ha mp nem jott volna be a kepbe, mennyivel lehetne ez feljebb, mert a celkozonseg kb ugyanaz lett volna.
Vonanak soha nem fog baber teremni, szerintem o is hosszutavra tervez, es mast akarnak majd felepiteni. Nekem az eszem a 2rk-ra akar szavazni, hat meglatjuk…

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 3., péntek 1:16

konkretan ronai egonnal - vona

azert szerintem kar a 2RK-ert es vonaert, azert o is okosan epitkezne, 1-2 szazalek koze merik oket.
kivancsi lennek, ha mp nem jott volna be a kepbe, mennyivel lehetne ez feljebb, mert a celkozonseg kb ugyanaz lett volna.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 23:33

Caraway írta: Kozben a 7.,11. es a 18.keruletben inditanak MP-ek polgarmesterjeloltet. Az a kozos a harom keruletben, hogy mindegyikben jelenleg DK-s polgi van. Na most fog csak igazan elkezdodni a szarcunami meg az igazi kopkodokampany ezutan. :lol:
Ha barmelyikben is emiatt vegul egy fideszes nyer, mert az ellenzeki szavazatok megoszlanak, mindenert is o lesz a hibas.

Amugy szerintem ez elhamarkodott es tul rizikos lepes, pestet nem fogja tudni 2 honap alatt csak ugy bevenni, foleg ilyen last minute noname nevekkel.
nem tetszik ez a lépés. szaniszloval meg elvileg elegedettek ugy tudom. tenyleg semmi ertelme ennek :(
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 23:18

Polgármesteri választási szónoklat a Kossuth téren. Anno 2010 - Mogács Dániel

Nekem nagyon hiányzik ez az állat amúgy ebből a közegből :lol:

Az egész Országos Népbutító Kampánya is zseniális volt ahogy az összes többi ilyen cucca meg a Kálmán is :lol:

Na mindegy, legalább twitchen lehet nézni ahogy streamel :kalapos:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 21:53

Caraway írta: Kozben a 7.,11. es a 18.keruletben inditanak MP-ek polgarmesterjeloltet. Az a kozos a harom keruletben, hogy mindegyikben jelenleg DK-s polgi van. Na most fog csak igazan elkezdodni a szarcunami meg az igazi kopkodokampany ezutan. :lol:
Ha barmelyikben is emiatt vegul egy fideszes nyer, mert az ellenzeki szavazatok megoszlanak, mindenert is o lesz a hibas.

Amugy szerintem ez elhamarkodott es tul rizikos lepes, pestet nem fogja tudni 2 honap alatt csak ugy bevenni, foleg ilyen last minute noname nevekkel.
Tökéletesen az történik amit akar.

Elég megnézni mit írt ki a DK :lol:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 2., csütörtök 21:44

Kozben a 7.,11. es a 18.keruletben inditanak MP-ek polgarmesterjeloltet. Az a kozos a harom keruletben, hogy mindegyikben jelenleg DK-s polgi van. Na most fog csak igazan elkezdodni a szarcunami meg az igazi kopkodokampany ezutan. :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 2., csütörtök 21:30

ferni írta: Na végre valami jó cucc Magyar Péter "ellen", vártam már valamit :D

Azért ez elég meleg na :lol:

Oké, hogy 113 fős falu meg kb fixen csak a polgármestert akarták kitenni, mert egy fasz volt, de azért szép történet.... :kalapos:
Ezt már páran felhozták, persze az nem kap nagy nyilvánosságot. A teljes képhez pedig érdemes megnézni Balatonhenye utóéletét. Nem az volt ott a lényeg, hogy fasz a polgármester, bár ha úgy nézzük, akkor az is fasz, aki nem hithű pártkatona...
'shutterisland írta:
ami meg nem tetszett, az az, hogy tobbszor is kihangsulyozta, hogy ha mar magyar peter nem lesz, meg hogy ki tudja, hogy 2 het mulva is itt lesz e meg, stb.
en elhiszem, hogy a jovokepet amit vazol, azt a sajat szemelyetol fuggetlenul is szeretne majd latni, de lehetne kicsit magabiztosabb, mintha felne, hogy a fidesz fogast fog rajta talani es eltuntetik.
A csúnya csattanó az lenne, ha választások után köszönné szépen és menne Brüsszelbe a helyét meg mondjuk átvenné Nagy Ervin :mrgreen: :lol:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 20:38

nyilvan csak mikrokornyezetbol indulok ki (pl bekes megyeben latom) hogy a kis helyi polgi jeloltek, kepviselojeloltek felbuzdulva a mostani adok kapokon, durrogtatnak egymasnak kommentekben, bejegyzesekben, nyilt levelekben, feltunoen tobb odamondogatast latok.
mindenkeppen ilyen formaban is felpezsdult a kozelet.

olyan, mint mikor a trollfoci elkezdte tolni a best of vicces edzoi nyilatkozatokat es aztan minden megye 2-es edzo probalt egy nagyot mondani a helyi ujsag sport rovataba.

kicsit mindenki magyarpeti akar lenni. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 20:28

Na végre valami jó cucc Magyar Péter "ellen", vártam már valamit :D

Azért ez elég meleg na :lol:

Oké, hogy 113 fős falu meg kb fixen csak a polgármestert akarták kitenni, mert egy fasz volt, de azért szép történet.... :kalapos:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 2., csütörtök 18:44

Végeztem a 3 órás beszélgetéssel. Nem volt rossz. Persze úgy igazán nem izzasztották meg, inkább volt ez hasonló érdekek menti baráti csevej, de az tetszett, hogy pár dologban a hasonló érdekek nem jelentettek hasonló értékeket.

Egyébként nem tudom miről beszéltek az eü kapcsán, Bencuska csupa jót említett a parlamentben https://youtu.be/hQwSdX4SAqM?si=aiFD-lSG3MEHJNTG

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 15:10

hehetheoriginal írta:
gutihaz14 írta:

karomkodott? en csak arra figyeltem fel hogy a puzser karomkodott , de lehet elsiklottam felette
Nem kibaszottozott meg kurvaanyazott nyilvan, de a szar es a bullshit szavakat en hanyagolnam ebben a poizicioban
na jo hat ez nekem fel sem tunik mar annyira koznyelv :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 2., csütörtök 14:41

BLevi96 írta: "Legjobb érv a demokrácia ellen, egy ötperces beszélgetés, egy átlagos szavazóval”. Churcill
Errol mindig ez jut eszembe:

https://youtu.be/WqAPmURNoZ8?si=L7TkdjdmgYYVgHoU

:lol: :lol: :lol:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 2., csütörtök 14:21

Elöször nehezen vettem rá magam hogy bele kezdjek, de aztán csak azt vettem észre hogy eltelt 2 óra :lol:
Aki szeret a politikával foglalkozni az élvezni fogja, szerintem teljesen érthetően fogalmaztak "bárki" számára, inkább Puzsér volt aki szokás szerint túl magyarázta, csavarta a mondandóját.
Nem magamból indulok ki, hanem az átlag szavazóból: akihez ez el se fog jutni, de ha mégis fel se fogja, mert nem érdekli 3 órányi politikai duma és beéri a plakátokkal+ a TV-rádióból ömlö agymosással. Valahogy őket kéne meggyőzni, mert nélkülük sajnos nem lehet változást elérni.
"Legjobb érv a demokrácia ellen, egy ötperces beszélgetés, egy átlagos szavazóval”. Churcill

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 14:01

annyira engem sem erdekel egy-ket idiota karlenditese, de azt mondja toroczkai az atv szigorlatban, hogy lehet csak valakinek intett az illeto. :mrgreen:

link, 12.30tol a tema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 2., csütörtök 13:31

kiserik írta:
'shutterisland írta: amugy az ellenzekbol ki az, aki nem tamadta még ?
mzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele, de szinte mindenki mas igen. [/color]
A visszatámadás is támadás, vagy az védekezés? Amúgy az MKKP elkezdett szurkálódni, de utána jött a nagy nyali fali.

Egyébként érdemes megnézni ezt a beszélgetést Puzsérral? Az első fél órában 1 új szó sem hangzott el. Ha lesz izgi rész, akkor ok, de nincs most 2 órám meghallgatni azt, amit már eddig is elmondott máshol.
Tovább hallgattam, még van hátra 1 óra. Úgy néz ki, hogy visszatért az eredeti irányához. Sajnos ez aggaszt vele kapcsolatban a legjobban. A Klubrádióban ugyan így kifejtette a véleményét (háború), amit utána korrigálni kellett a balos szavazók miatt. Úgy látszik, most már eljutott olyan szintre a megítélése, kultusza, hogy beleférjen ez is.

Puzsér: csórikám néhány dologban olyan vakon van, mint az egyszeri Fidesz szavazó. Csak fekete vagy fehér. Amikor a szuverenitásról és a dollárokról beszéltek úgy visszakérdeztem volna amikor a mindenféle hátsó szándék nélküli dollárokról beszélt (helyesen Magyar elmondta, hogy ilyen nincs, minden mögött van szándék), akkor ugyan ez a véleménye a mindeféle hátsó szándék nélkül érkező rubelek vagy jüanok esetében is? :lol: Valahogy nem vette be a gyomra, hogy aki kritizálja az egyik oldalt az nem feltétlen a másik oldalt imádja és szolgálja :lol:

Egyébként azt figyeltem meg, hogy az eredeti Magyar Pétern nagyon sok mindenben ugyan azt mondja (enyhébben, finomabban, nem annyira radikálisan), mint a Mi Hazánk. Persze ez egyébként rendben is van, mert mindkettő jobbról jövő harmadik út lenne, csak Magyart felemelte és picit megforgatta a bal és/vagy liberális elégedetlen lakosság. Hogy ez jó vagy sem, belefér vagy sem, szavahihető vagy sem, irányítot vagy sem, ezt mindenki eldönti maga.

Kíváncsi vagyok a hátralévő 1 órára is.

ui: ja, nekem mondjuk a nagy nemzeti, magyar és hasonló szöveg mellé a folyamatos külföldi szavak használata nem tetszik. Mondjuk biztos köze van hozzá a 40+-nak is :lol:
ferni írta:
Folyt köv :lol:

Lejárassák ember, miközben ő volt a magyarországi karlendítési bajnok több éven át :lol:
Ez a karlendítgetés már tényleg unalmas és ebbe kapaszkodni szánalmas is. Kb annyira, mint a Tisza pártot megbélyegezni az alapján, hogy a legfőbb embere hosszú hosszú éveken keresztül havi sok-sok millió forinttal gazdagodott a NER-ből, olykor munka nélkül.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 2., csütörtök 13:19

gutihaz14 írta:
hehetheoriginal írta: igen, ezt irtam mar a legelejen is par hete, hogy erre figyelnie kell, mert erre konnyen ra lehet kotni a bully/ pszichopata felesegvero kepet....

Amugy a karomkodast is hanyagolnia kene, nem illik...
karomkodott? en csak arra figyeltem fel hogy a puzser karomkodott , de lehet elsiklottam felette
Nem kibaszottozott meg kurvaanyazott nyilvan, de a szar es a bullshit szavakat en hanyagolnam ebben a poizicioban
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 2., csütörtök 13:18

en a "szar" kifejezest hallottam parszor talan tole de en azt mar nem is igazan sorolnam a karomkodas kategoriaba manapsag, maximum a politikustol nem megszokottba.

vegigneztem az egeszet, nekem a koalicios kerdesre a valasza az nem tetszett, ott szerintem annak ellenere is, hogy valoban sok minden valtozik a politikaban naprol napra, adhatott volna egy markansabb valaszt.

ami meg nem tetszett, az az, hogy tobbszor is kihangsulyozta, hogy ha mar magyar peter nem lesz, meg hogy ki tudja, hogy 2 het mulva is itt lesz e meg, stb.
en elhiszem, hogy a jovokepet amit vazol, azt a sajat szemelyetol fuggetlenul is szeretne majd latni, de lehetne kicsit magabiztosabb, mintha felne, hogy a fidesz fogast fog rajta talani es eltuntetik.

egyebkent osszkep alapjan tetszett a dolog, jol helyt allt, bar a hard talk alapjan azert komolyabb tuzre szamitottam, de ez igy kerek szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2024. május 2., csütörtök 13:19-kor.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 11:57

hehetheoriginal írta:
szembetuno, hogy mennyire agressziv a hozzaallasa, kb sose vedekezik hanem egybol visszatamad.
igen, ezt irtam mar a legelejen is par hete, hogy erre figyelnie kell, mert erre konnyen ra lehet kotni a bully/ pszichopata felesegvero kepet....

Amugy a karomkodast is hanyagolnia kene, nem illik...

Vissza: