kiserik írta:
'shutterisland írta:
amugy az ellenzekbol ki az, aki nem tamadta még ?
mzp meglepoen korrekt, vonatol sem remlik, hogy pufolne, asszem a kutyak sem alltak bele, de szinte mindenki mas igen. [/color]
A visszatámadás is támadás, vagy az védekezés? Amúgy az MKKP elkezdett szurkálódni, de utána jött a nagy nyali fali.
Egyébként érdemes megnézni ezt a beszélgetést Puzsérral? Az első fél órában 1 új szó sem hangzott el. Ha lesz izgi rész, akkor ok, de nincs most 2 órám meghallgatni azt, amit már eddig is elmondott máshol.
Tovább hallgattam, még van hátra 1 óra. Úgy néz ki, hogy visszatért az eredeti irányához. Sajnos ez aggaszt vele kapcsolatban a legjobban. A Klubrádióban ugyan így kifejtette a véleményét (háború), amit utána korrigálni kellett a balos szavazók miatt. Úgy látszik, most már eljutott olyan szintre a megítélése, kultusza, hogy beleférjen ez is.
Puzsér: csórikám néhány dologban olyan vakon van, mint az egyszeri Fidesz szavazó. Csak fekete vagy fehér. Amikor a szuverenitásról és a dollárokról beszéltek úgy visszakérdeztem volna amikor a mindenféle hátsó szándék nélküli dollárokról beszélt (helyesen Magyar elmondta, hogy ilyen nincs, minden mögött van szándék), akkor ugyan ez a véleménye a mindeféle hátsó szándék nélkül érkező rubelek vagy jüanok esetében is?
Valahogy nem vette be a gyomra, hogy aki kritizálja az egyik oldalt az nem feltétlen a másik oldalt imádja és szolgálja
Egyébként azt figyeltem meg, hogy az eredeti Magyar Pétern nagyon sok mindenben ugyan azt mondja (enyhébben, finomabban, nem annyira radikálisan), mint a Mi Hazánk. Persze ez egyébként rendben is van, mert mindkettő jobbról jövő harmadik út lenne, csak Magyart felemelte és picit megforgatta a bal és/vagy liberális elégedetlen lakosság. Hogy ez jó vagy sem, belefér vagy sem, szavahihető vagy sem, irányítot vagy sem, ezt mindenki eldönti maga.
Kíváncsi vagyok a hátralévő 1 órára is.
ui: ja, nekem mondjuk a nagy nemzeti, magyar és hasonló szöveg mellé a folyamatos külföldi szavak használata nem tetszik. Mondjuk biztos köze van hozzá a 40+-nak is
ferni írta:
Folyt köv
Lejárassák ember, miközben ő volt a magyarországi karlendítési bajnok több éven át
Ez a karlendítgetés már tényleg unalmas és ebbe kapaszkodni szánalmas is. Kb annyira, mint a Tisza pártot megbélyegezni az alapján, hogy a legfőbb embere hosszú hosszú éveken keresztül havi sok-sok millió forinttal gazdagodott a NER-ből, olykor munka nélkül.