OFF
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: OFF
Hello, valaki kérem segítsen.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
http://kepfeltoltes.hu/131202/214802117 ... es.hu_.png
Valakinek ötlet?
szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.
Van a D: meghajtón egy filmek mappám. Elkezdtem tölteni a Noble családot ncoreról(mindig onnan töltöm), ki is választottam, hogy a filmek mappába töltse. Elkezdi a letöltést, és pirossal mutatja, és nem tölti. Ugyan ez a seedeléssel, nem tölti vissza a filmeket az utorrent, csak piros jelez a nyíl. Ami ennél is nagyobb gáz, hogy eltűnt a filmek mappám 200 filmmel, és felszabadult az összes hely.
A vezérlőpultnál beírtam a keresőbe egy-egy film nevét, és azt mutatja, hogy még mindig ott van a mappába, viszont ha rákattintok, ezt dobja ki:
http://kepfeltoltes.hu/131202/214802117 ... es.hu_.png
Valakinek ötlet?
szerk.: lepörgettem egy rendszer visszaállítást is, visszaállította november 26.ára, de semmi új.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
18+
http://www.gq.com/women/gq-sexiest-women-2013-photos
Az első helyezett meglepő, de viszont a 2. és a 3... Migiri
http://www.gq.com/women/gq-sexiest-women-2013-photos
Az első helyezett meglepő, de viszont a 2. és a 3... Migiri
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://m.cdn.blog.hu/te/termeszettudoma ... erival.jpg nem tudtam hogy ez még divat manapságGT37 írta: Mondtam már, hogy Faubert-mezem van, a hajam meg olyan, mint van Nistelrooy-é.
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kedves tőled.ziro4vr írta:na jó elég, nem célom a viszonylag korrekt barcást elüldözni innen...bár tartom hogy most is metzelderes madrid-mezben írsz, a fodrásztól meg drenthés hajat kértél mikulásra
Mondtam már, hogy Faubert-mezem van, a hajam meg olyan, mint van Nistelrooy-é.
- ziro4vr
na jó elég, nem célom a viszonylag korrekt barcást elüldözni innen...bár tartom hogy most is metzelderes madrid-mezben írsz, a fodrásztól meg drenthés hajat kértél mikulásraGT37 írta:Erre csak nem szalonképes szavakkal tudnék válaszolni.ziro4vr írta:nem kell csak cseréld le. lehetne mondjuk az idei spurs gólókból egy montázs, csak asszem van minimum méret
Nem illik.
- GT37
Erre csak nem szalonképes szavakkal tudnék válaszolni.ziro4vr írta:nem kell csak cseréld le. lehetne mondjuk az idei spurs gólókból egy montázs, csak asszem van minimum méret
- ziro4vr
nem kell csak cseréld le. lehetne mondjuk az idei spurs gólókból egy montázs, csak asszem van minimum méretGT37 írta:ziro4vr írta:nem tudom már lassan mi a pálya, de kezdem jóképűnek látni az avatarodat
Akkor már nagyon nagy lehet a baj. Hívjam a mentőket, vagy betalálsz egyedül is a kórházba?
Nem illik.
- GT37
ziro4vr írta:nem tudom már lassan mi a pálya, de kezdem jóképűnek látni az avatarodat
Akkor már nagyon nagy lehet a baj. Hívjam a mentőket, vagy betalálsz egyedül is a kórházba?
- ziro4vr
nem tudom már lassan mi a pálya, de kezdem jóképűnek látni az avatarodatGT37 írta:Annál hatásosabbat akkor el sem lehet képzelni valószínűleg.ziro4vr írta:az, jobban hat mint egy spurs meccs
Nekem is adjatok belőle.
Nem illik.
- ziro4vr
az, jobban hat mint egy spurs meccsGT37 írta:Mi folyik itt ma, emberek? Bale-topik, de főleg előtte a Megy a meccs-topik...
RMCF körbeküldte a szörpjét?
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az utolsó az, bár nem így rémlett. szegény targoncás.h3x0r írta:2:45 utan van ket ilyen is'shutterisland írta:help!
azt a videót keresem, amiben ha jól rémlik, egy iszonyatosan nagy raktárban valaki rosszul tesz be egy raklap árút, és borul az egész.
de valami istenverte nagy pusztítást végez.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Sok rendőr és katona ismerősöm van szóval elég biztosan állíthatom,hogy ez nem így van. A külföldi missziók nem kötelező érvényűek,ezért nem is lesz belőle a fent említett bűncselekmény. Az egyik haver is mehetett volna misszióra Afganisztánba,de ő inkább biztosra ment és maradt itthon,míg egy másik srác,akit szintén ismerek kiment és fél év alatt 2.5-3 millát keresett így meg.Nem. Ezt a Parancs iránti engedetlenség bűntettének nevezik. Ha nem csinálod, keményen hadbíróság elé állsz és le is csücsülhetsz a hűvösre
A szerződésesek pedig egyébként tényleg jóval kevesebbet keresnek,mind itthon mind külföldi misszióban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a legjobb barátom bátyja százados.
tavaly előtt volt kinn afganisztánban 8 és fél hónapot, durván 8 millióval jött haza.
ugyebár abból ott semmit nem kell költsél, mennek a katonai szakácsok is, és még facebookozni vagy skype-olni is tudott néha nap.
tavaly előtt volt kinn afganisztánban 8 és fél hónapot, durván 8 millióval jött haza.
ugyebár abból ott semmit nem kell költsél, mennek a katonai szakácsok is, és még facebookozni vagy skype-olni is tudott néha nap.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utánakérdeztem havi 80-at kapott...
Atyaég...akkor nem egy kategóriáról beszélünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Ő szerződéses katona volt, ennyit Afganisztánért sem kapott!Mihez képest? Féléves szolgálatért 3-4 millió forint rossz pénz?
Utánakérdeztem havi 80-at kapott...
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nem. Ezt a Parancs iránti engedetlenség bűntettének nevezik. Ha nem csinálod, keményen hadbíróság elé állsz és le is csücsülhetsz a hűvösre.L.Miki írta:Ez az amolyan: ,,nem kötelező, de erősen ajánlott" szindróma... ha katona akarsz lenni továbbra is.Santi írta:Persze ez nem úgy működik, hogy megmondják, hogy te márpedig mész ha tetszik ha nem. Vissza is utasíthatod, de akkor azonnal le is szerelnek.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa