Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gutihaz14

Re: Politika

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 3., péntek 12:57

És igen, pont ugyan olyanok ezek a médiumok, mint a másik oldal médiumai: ha csak az egyik oldalt követed vakul, akkor pont olyan agymosott leszel, mint a többi, oldaltól függetlenül. Tudod, ahogy mondani szoktuk, nem minden fehér vagy fekete.
egyaltalan nem ertek ezzel egyet. attol hogy szerinted az egyik fel elhallgat hireket nem egyenlo azzal hogy a masik oldal meg folyamatosan hazudik. ha en nem tudok a nemet 1000 fos hoborgesrol nem leszek agymosott de ha a masik meg csak azt hallja hogy brusszel mindenert a hibas attol agymosott lesz

helyreigazitasi perek szamai meg elmondanak mindent
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 3., péntek 12:52

ferni írta: Erre már nem is lehet írni semmit...
És ami a legszomorúbb azt tökéletesen leírja az egyik komment:

"Ez is egy szavazat lesz"
az meg jobb, ha azt mondod ugyanannyit er az o szavazata mint a tied

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 3., péntek 12:48

ferni írta: Erre már nem is lehet írni semmit...

ezek a bözskék kibaszott vad luvnyák :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 3., péntek 12:38

Erre már nem is lehet írni semmit...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 3., péntek 12:15

ferni írta:
kiserik írta:
Egy 444 egy Telex semmivel nem különb, mint a Megafosos szennyek, csak más urat szolgálnak.
Oké

Ugyanaz

:lol:

Az egyik bármilyen szempontból is vizsgálva egyértelmű hazugságokat állít :lol: És a többi is ugyanaz :lol:

Értem én hogy minden mögött pénz van és ott is vannak érdekek és biztos tudnak csúsztatni meg máshogy fogalmazni picit, hogy mást érzést keltsen az emberben egy cikk, mint amit kéne alapból, de ez azért pöppet messze van az egyértelműen és kétséget kizárólag hazugságokhoz képest amelyet például bíróság is kimond hogy az X év után...
Én mindig meggyőzhető vagyok. Hogy maradjunk az eredeti témánál, szerinted mi a nagyobb horderejű, érdekesebb, fontosabb hír: https://telex.hu/kulfold/2024/05/03/bor ... igazolvany vagy https://hu.euronews.com/my-europe/2024/ ... al-szemben egy független, igaz média külpolitikai rovatában? Vagy az egyik picit csúsztat a másik meg egyértelmű hazugság?

A dezinformáció minden szinten dezinformáció. Azzal kezdtem, hogy brutális ""háború"" zajlik a szemünk előtt. Ha valaki vak akar lenni, ám legyen, de ne gondolja, hogy okosabb, mint a másik vak, aki a másik oldalnak hisz szentül. És igen, itt pl olyanra gondolok, mint amit Magyar is említett Puzsérnak: a mi szempontunkból semmivel sem jobb az USA, mint az oroszok, vagy a kínaiak mint Brüsszel, csak azért, mert az egyik oldal médiája, propagandája azt mondja.

És igen, pont ugyan olyanok ezek a médiumok, mint a másik oldal médiumai: ha csak az egyik oldalt követed vakul, akkor pont olyan agymosott leszel, mint a többi, oldaltól függetlenül. Tudod, ahogy mondani szoktuk, nem minden fehér vagy fekete.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 3., péntek 12:09

kiserik írta:
hehetheoriginal írta: Senki nem meri es akarja kimondani a nyilvanvalo tenyeket, hogy a migranskerdes el lett baszva, egyenesen aranyos a bunozes novekedesevel is.
Facebook tiltotta is a csaj mondokajat, twitteren nezheto.
Mint ahogy a ciganybunozes szot se meri kimondani senki.
Meg is erdemeljuk, meg is erdemli europa, ezt a sok semmirekello puhaszar politikust, de legalabb az o gyerekeiken, unokaikon is at fog taposni es gazolni a muszlim slepp.
Kedvencem, hogy becsben voltam most szombaton - de gondolom minden europai fovarosban van ilyesmi -, es ment a palesztin tünti, természetesen fullba zaszlokkal. Lgbtq zaszlokkal is :lol:
Nem erre akartam utalni, mert igen is vannak, akik ki merik mondani és jól meg is vannak érte bélyegezve, hanem arra, hogy a ""független, igaz média"" ugyan olyan mocskos, hátsó szándékú, manipulatív, torzító, hazug, mint a másik. Egy 444 egy Telex semmivel nem különb, mint a Megafosos szennyek, csak más urat szolgálnak.

Rohadtul észnél kell lenni ma, ha tájékozódni akarunk valamiről. Mindent több oldalról kell megvizsgálni, informálódni és úgy véleményt alkotni.
Nezz utana, hogy mennyi helyreigazitasi pert vesztett a kormanymedia es a fuggetlen az utobbi 10 evben. Ez objektiv kepet adhat arrol neked is, hogy melyik szandekosan 'manipulativ, torzito, hazug'.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 3., péntek 12:04

nem ertek a yt rendszerehez de biztosan vannak ilyen reszletes statok, hogy mennyit neztek meg belole az emberek.
en 2 reszletben porgettem le a 3 orat a hatterben, nekem is eleg gyorsan szaladt az ido alatta, de szerintem baromi sokan csak beletekergettek azt annyi.

ettol fuggetlenul elkepeszto, hogy meglesz a milla katt ra kb 72 ora utan.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 3., péntek 12:00

'shutterisland írta: kozben a puzser-mp video kevesebb, mint 48 ora alatt 840k nezzettsegnel. :ozil:

nem tudom, hogyan szamolja ezt a yt egeszen pontosan egy 3 oras videonal, gondolom ennek apro toredeke hallgatta meg akar csak a felet is, de mindenkeppen brutalis szam, a hires partizanos elso interju ment talan ekkorat.
miert gondolod hogy apro toredeke, nyilvan nem mindenki nyomta vegig de nalam pl ugy eltelt az elso 2 ora hogy eszre sem vettem

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 3., péntek 11:56

kozben a puzser-mp video kevesebb, mint 48 ora alatt 840k nezzettsegnel. :ozil:

nem tudom, hogyan szamolja ezt a yt egeszen pontosan egy 3 oras videonal, gondolom ennek apro toredeke hallgatta meg akar csak a felet is, de mindenkeppen brutalis szam, a hires partizanos elso interju ment talan ekkorat.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 3., péntek 11:55

gutihaz14 írta:
Egy 444 egy Telex semmivel nem különb, mint a Megafosos szennyek, csak más urat szolgálnak.
:lol: :lol: :lol:
az
eddig nem nagyon ertettem egyet hogy minden teslas hirre teged talalnak be. eddig
Par napja atmentel egy olyan stilusba (eddig sem volt patika mondjuk), minden topicban, amit nem toleralok a tovabbiakban. Tekintsd ezt egy epito jellegu kritikanak. Ha nem, akkor majd viseld a kovetkezmenyeket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 3., péntek 11:43

:lol: :lol: :lol:
az
eddig nem nagyon ertettem egyet hogy minden teslas hirre teged talalnak be. eddig

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 3., péntek 11:22

kiserik írta:
Oké

Ugyanaz

:lol:

Az egyik bármilyen szempontból is vizsgálva egyértelmű hazugságokat állít :lol: És a többi is ugyanaz :lol:

Értem én hogy minden mögött pénz van és ott is vannak érdekek és biztos tudnak csúsztatni meg máshogy fogalmazni picit, hogy mást érzést keltsen az emberben egy cikk, mint amit kéne alapból, de ez azért pöppet messze van az egyértelműen és kétséget kizárólag hazugságokhoz képest amelyet például bíróság is kimond hogy az X év után...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 3., péntek 11:16

hehetheoriginal írta: Senki nem meri es akarja kimondani a nyilvanvalo tenyeket, hogy a migranskerdes el lett baszva, egyenesen aranyos a bunozes novekedesevel is.
Meg is erdemeljuk, meg is erdemli europa, ezt a sok semmirekello puhaszar politikust, de legalabb az o gyerekeiken, unokaikon is at fog taposni es gazolni a muszlim slepp.
Kedvencem, hogy becsben voltam most szombaton - de gondolom minden europai fovarosban van ilyesmi -, es ment a palesztin tünti, természetesen fullba zaszlokkal. Lgbtq zaszlokkal is :lol:
Nem erre akartam utalni, mert igen is vannak, akik ki merik mondani és jól meg is vannak érte bélyegezve, hanem arra, hogy a ""független, igaz média"" ugyan olyan mocskos, hátsó szándékú, manipulatív, torzító, hazug, mint a másik. Egy 444 egy Telex semmivel nem különb, mint a Megafosos szennyek, csak más urat szolgálnak.

Rohadtul észnél kell lenni ma, ha tájékozódni akarunk valamiről. Mindent több oldalról kell megvizsgálni, informálódni és úgy véleményt alkotni.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 3., péntek 9:34

Vonanak soha nem fog baber teremni, szerintem o is hosszutavra tervez, es mast akarnak majd felepiteni. Nekem az eszem a 2rk-ra akar szavazni, hat meglatjuk…
az a szar ebben, hogy az embernek ket valasztasa van, vagy taktikazik, vagy full oszinten szavaz, de akkor benne van, hogy "semmit nem er" a voksa.

az ilyen kis partokra adott szavazatok a legtobb esetben elvesznek, es ezek az "elszort" szavazatok vonara, mzpre (vagy jakabra, godenyre :mrgreen: ) meg rohadtul hianyoznak a vegen.

szerintem tok jo lenne, ha lenne egy olyan rendszer, ahol kettot lehet beikszelni, egy elsodleges valasztast peldaul 1 pontert es egy masodlagos, opcionalis valasztast meg 0.5 pontert.
szoval ha en szurkolok a magyar peternek de pl a pàrom mondjuk 2RK aktivista, akkor hadd tamogassam mindkettot eltero szinten.
szerintem akkor az ilyen szimpatikus, de meg erotlen, kuszobert versenyzo partoknal is jobban kirajzolodna a tenyleges tamogatottsag.

persze nyilvan a mar emlitett roncstarsadalom miatt mar az is csoda, ha egy x-et sikerul odahuzni a jo helyre, nem hogy kettot megjelolni s azokat a szamlaloknak jol osszesiteni :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 3., péntek 9:01

Senki nem meri es akarja kimondani a nyilvanvalo tenyeket, hogy a migranskerdes el lett baszva, egyenesen aranyos a bunozes novekedesevel is.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 3., péntek 8:53

Újabb bizonyíték, hogy milyen brutális ""háború"" zajlik a szemünk előtt és egyik oldal sem jobb, mint a másik, mocskos propaganda az egész világ.

A hamburgi tüntetés megvan mindenkinek? Nincs? Miért is lenne. A ""független sajtó"" nem nagyon foglalkozott vele, csak max a ""propaganda sajtó"". https://hu.euronews.com/my-europe/2024/ ... al-szemben

Nagyon érdekes, főleg ha mellétesszük a holland leányzó ""gyűlöletbeszédét"" https://twitter.com/EvaVlaar/status/1784264775574188371 (ezt a YouTube törölte, magyarul az M1 csatornáján elérhető, de azt elvből nem linkelek és most ne azon akadjunk ki, hogy ez OV rendezvénye, meg propaganda meg hasonlók, hanem a tartalmát figyeljük). Van benne egy érdekes rész, ahol egy erős, keresztény Európáról beszél szuverén nemzetállamokkal. Nekem ez enyhén hasonlít Magyar Péter keresztény-zsidó Európájára, szuverén nemzetállamokkal.

És még egy érdekes hír: https://444.hu/2024/05/02/varatlanul-me ... llitojatol Tegyük fel magunknak a kérdést, mi lenne az egyértelmű következtetés, ha ezek mondjuk Gazprom alkalmazottak lettek volna?

Tényleg van jó és rossz? Tartsátok nyitva a szemeteket, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 3., péntek 7:50

'shutterisland írta: konkretan ronai egonnal - vona

azert szerintem kar a 2RK-ert es vonaert, azert o is okosan epitkezne, 1-2 szazalek koze merik oket.
kivancsi lennek, ha mp nem jott volna be a kepbe, mennyivel lehetne ez feljebb, mert a celkozonseg kb ugyanaz lett volna.
Vonanak soha nem fog baber teremni, szerintem o is hosszutavra tervez, es mast akarnak majd felepiteni. Nekem az eszem a 2rk-ra akar szavazni, hat meglatjuk…

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 3., péntek 1:16

konkretan ronai egonnal - vona

azert szerintem kar a 2RK-ert es vonaert, azert o is okosan epitkezne, 1-2 szazalek koze merik oket.
kivancsi lennek, ha mp nem jott volna be a kepbe, mennyivel lehetne ez feljebb, mert a celkozonseg kb ugyanaz lett volna.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 2., csütörtök 23:33

Caraway írta: Kozben a 7.,11. es a 18.keruletben inditanak MP-ek polgarmesterjeloltet. Az a kozos a harom keruletben, hogy mindegyikben jelenleg DK-s polgi van. Na most fog csak igazan elkezdodni a szarcunami meg az igazi kopkodokampany ezutan. :lol:
Ha barmelyikben is emiatt vegul egy fideszes nyer, mert az ellenzeki szavazatok megoszlanak, mindenert is o lesz a hibas.

Amugy szerintem ez elhamarkodott es tul rizikos lepes, pestet nem fogja tudni 2 honap alatt csak ugy bevenni, foleg ilyen last minute noname nevekkel.
nem tetszik ez a lépés. szaniszloval meg elvileg elegedettek ugy tudom. tenyleg semmi ertelme ennek :(

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 2., csütörtök 23:18

Polgármesteri választási szónoklat a Kossuth téren. Anno 2010 - Mogács Dániel

Nekem nagyon hiányzik ez az állat amúgy ebből a közegből :lol:

Az egész Országos Népbutító Kampánya is zseniális volt ahogy az összes többi ilyen cucca meg a Kálmán is :lol:

Na mindegy, legalább twitchen lehet nézni ahogy streamel :kalapos:

Vissza: