Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Szerintem ez az év csapatteljesítmény volt. Az ősz az Jude show volt de tavaszra eltűnt eléggé.
Szóval Kétfarkú Lucas Vazquezre nyomtam, ezt ő fejezi ki legjobban
Rüdiger szezon embere, de nem annyira bajnokság mint BL ahol igazán tündökölt szerintem.
Szóval Kétfarkú Lucas Vazquezre nyomtam, ezt ő fejezi ki legjobban
Rüdiger szezon embere, de nem annyira bajnokság mint BL ahol igazán tündökölt szerintem.
csak osszejott nagy nehezen
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- muszti
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha a Bl-t nézzük, szerintem Rüdiger volt a kulcs. A bajnokságban 60-40, Rüdi- Bellingham szerintem.
Viribus Unitis: Hala Madrid!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nálam a szezon embere Rüdiger, utána pocit lemaradva Bellingham, de Ő az utóbbi meccseken visszaesett azért. Szerdán jön a szezon legfontosabb meccs, ott kell majd bizonyítani.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én is Rudira voksoltam, nem emlékszem gyenge teljesítményre tőle.
36, remélem a kövi 4 zsinorban jön.
36, remélem a kövi 4 zsinorban jön.
- Pad'em
Kis ünneplés azért csak van
Sergio Ramos: "Congratulations for continuing to make history, Real Madrid. Number 36."
Sergio Ramos: "Congratulations for continuing to make history, Real Madrid. Number 36."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Azért Valverde legalább a listára felférhetett volna szerintem, ha nem is volt a legjobb, de legnélkülözhetetlenebb igen. Legtöbb játékpercel rendelkezik a szezonba, Ancelotti egyik legfontosabb játékosa volt.
Első ránézésre nem is hinné az ember, hogy egy fáradhatatlan futógép és szerencsére a sérülések is elkerülték
Első ránézésre nem is hinné az ember, hogy egy fáradhatatlan futógép és szerencsére a sérülések is elkerülték
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Azt előre le kell szervezni a várossal és a rendőrséggel is plusz építkezés, lezárások. nincs rögtönzött Cibeles lezárás ennek komoly háttere van.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Tudom a klub kiadott 1 közleményt hogyha bajnok lesz a csapat, akkor sem lesz semmi a cibeles téren. De láttam 1 videót ahol a szurkolók gyülekeznek, tuti nem lesz ma semmi?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert bantoan sima lett a vege ennek a liganak, de volt is ennyi kulonbseg a szezon soran.
hivatalosan is grat a bajnoki cimhez.
hivatalosan is grat a bajnoki cimhez.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En Judera nyomtam, mert osszel rengetegszer mentette meg a seggunket a bajnoksagban. Viszont ha minden versenysorozatot nezek, akkor nalam is Rudiger.Faust írta: En Rudigerre nyomtam, Jude oszi teljesitmenye nyilvanvaloan tarthatatlan volt, es nyilvan latvanyosabbak voltak a goljai (es ennek hianyaban a visszaesese is), de amit a nemet ebben a szezonban lerakott a palyara az valami egeszen elkepeszto.
Meg ket meccs. Pls.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Szezon játékosa? Hátul Rüdiger és Carvajal? Középen Kroos és Valverde? Elől Vinicius vagy Bellingham? Lehetetlen választani. Rüdiger elképesztő szintet lépett. Carvajal a sírból jött vissza a legmagasabb szintre. Kroos leirányította a szezont. Fede hány km-t futott a szezon alatt? Vinicius akármilyen hozta a meccseket. Bellingham meg Mr. Clutch. 20 évesen új ország új csapat Real kezdője és kitette a lőcsöt az asztalra és mindig ott volt. És mellé Carlo aki megint összerakta az egészet.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A Girona volt most az ő Atleticojuk.RaúlCF írta: Girona sose nyert a Barca ellen idén 4-2 4-2 oda vissza. Nem semmi.
A bajnoki cím pedig vitathatatlanul a legjobb helyre került. Boxmeccs után azt mondanák, hogy egyhangú pontozással.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Pad'em
Fú mi ment itt augusztus végén Érdemes visszanézni, én gondoltam hogy okozhatunk meglepetéseket még így is, de hogy május elején karnyújtásnyira leszünk a bajnokság + BL kombótól...Realista24 írta:Imádom olvasni a régi hszeketgutihaz14 írta: nem baj nekünk van egy lucas meg egy betegágy carvajal
Ez a komment egy Cancelo gol után született. Milyen jó is volt nekik
Teljesen beteg ez a csapat.
Ancelottinak Perez adhat egy kézcsókot ahogy ezt a pre-teknős szezont összesakkozta. Zseniális az öreg.
Szezon embere: Jude. Nem kérdés.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Bellingham rengeteg pontot mentett ebben a bajnoki címben főleg ősszel meg télen, azért az ott kemény menet volt, mert nem festett túl jól a brigád na Elzsákolt vagy egyedül 10+ pontot a meccsek végén.
Meg hát oda-vissza a Barcát 90+ban, szebbet se lehetett volna kívánni...
Meg hát oda-vissza a Barcát 90+ban, szebbet se lehetett volna kívánni...
En Rudigerre nyomtam, Jude oszi teljesitmenye nyilvanvaloan tarthatatlan volt, es nyilvan latvanyosabbak voltak a goljai (es ennek hianyaban a visszaesese is), de amit a nemet ebben a szezonban lerakott a palyara az valami egeszen elkepeszto.
Meg ket meccs. Pls.
Meg ket meccs. Pls.
- Sorrentino
Csatár nélkül is bajnokok!
Campeones!
Campeones!
- BlancoMark
Szezon legjobbja: Ancelotti.
Hihetetlen hogy hogy kaparta ossze csatar nelkul.
Hihetetlen hogy hogy kaparta ossze csatar nelkul.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Gratulálok a bajnoki aranyhoz, teljesen megérdemelt!
- Pad'em
36.