Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. május 5., vasárnap 17:32

gutihaz14 írta: na mi ez a chelsea win streak?
megtaltosodtak a végére?
Szerintem a Chelsea szurkolók nevében is beszélek ha azt mondom, valószínűleg mást értünk streak alatt és megtaltosodas alatt.
ferni írta: a vesztes, beszari mentalitástól és nem látom hogy tudna ezen túllépni a klub illetve Arteta.
Ha már jó a projekt, az állomány és a taktika akkor jön a legnehezebb része. Meg kell tanulni nyerni.
Mi 2009-12 között mentünk át ezen, a city és a pool pár éve, az Inter 2-3 éve.
Szerintem benne van az Arsenalban ugyanez, ha maradnak ilyen tudatosak még 1-2 évig.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 5., vasárnap 17:21

alexoxladjackoxi írta:
ferni írta: Én szeretem az Arsenalt, boldog lennék ha túl tudnának a saját árnyékukon lépni és bajnokok lennének, de én egyenesen ki vagyok ettől a vesztes, beszari mentalitástól és nem látom hogy tudna ezen túllépni a klub illetve Arteta.

De bukjon a City pontot és húzzák be azt kívánom.

Ki lehet kapni, el lehet bukni bármilyen címet, kupát de nem így ahogy az Arsenal szokta rendszeresen.
A Bayern elleni inkább volt beszari, és balfaszkodás, de a City ellen idegenben szerintem teljesen védhető, hogy az egy pontért mentünk. Artetának meg ez a második olyan szezonja, hogy van sansz nyerni is valami komolyat, még nem bêlyegezném meg. Mondom ezt amúgy úgy, hogy bőven nem vagyok annyira odáig több dolgáért sem. Az ilyen villanykörtés dolgokra pedig szimplán nem kell felülni. Ha a játékosok beállnak mögé, és egységet kovácsol, akkor felőlem a farkát is pörgetheti nekik. Márpedig ha figyeled a nyilatkozatokat, nagyon pozitív a hangulat csapaton belül, és azok sem sírnak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, szóval attól, hogy neked ez ripacskodás, attól még akár műkődhet is. Nem bízok már én sem az idei bajnoki címben egyébként, de legalább van egy erős alap, és ha folyamatosan nyomás alatt tartjuk a Cityt, összejöhet záros határidőn belül.

Reszben egyet ertek. A baj csak az, hogy pont ott lehetett volna akar megverni is a Cityt. De nem csak ezeken a meccseken volt ennyire “beszari” a csapat, a Porto elleni meccsek is ilyenek voltak, ezeket ki kell nonie Artetanak, mert sosem lesz nagy edzo.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 5., vasárnap 17:15

na mi ez a chelsea win streak?
megtaltosodtak a végére?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 5., vasárnap 16:43

ferni írta: Én szeretem az Arsenalt, boldog lennék ha túl tudnának a saját árnyékukon lépni és bajnokok lennének, de én egyenesen ki vagyok ettől a vesztes, beszari mentalitástól és nem látom hogy tudna ezen túllépni a klub illetve Arteta.

Ki lehet kapni, el lehet bukni bármilyen címet, kupát de nem így ahogy az Arsenal szokta rendszeresen.
A Bayern elleni inkább volt beszari, és balfaszkodás, de a City ellen idegenben szerintem teljesen védhető, hogy az egy pontért mentünk. Artetának meg ez a második olyan szezonja, hogy van sansz nyerni is valami komolyat, még nem bêlyegezném meg. Mondom ezt amúgy úgy, hogy bőven nem vagyok annyira odáig több dolgáért sem. Az ilyen villanykörtés dolgokra pedig szimplán nem kell felülni. Ha a játékosok beállnak mögé, és egységet kovácsol, akkor felőlem a farkát is pörgetheti nekik. Márpedig ha figyeled a nyilatkozatokat, nagyon pozitív a hangulat csapaton belül, és azok sem sírnak, akik kevesebb lehetőséget kapnak, szóval attól, hogy neked ez ripacskodás, attól még akár műkődhet is. Nem bízok már én sem az idei bajnoki címben egyébként, de legalább van egy erős alap, és ha folyamatosan nyomás alatt tartjuk a Cityt, összejöhet záros határidőn belül.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 16:31

Én szeretem az Arsenalt, boldog lennék ha túl tudnának a saját árnyékukon lépni és bajnokok lennének, de én egyenesen ki vagyok ettől a vesztes, beszari mentalitástól és nem látom hogy tudna ezen túllépni a klub illetve Arteta.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 5., vasárnap 16:18

ferni írta:
alexoxladjackoxi írta:
Ha a közvetlen riválisodat otthon ütöd, idegenben meg hozol egy X-et, akkor egyáltalán nem ott megy el a dolog. A Villa elleni otthonira már inkább mutogatnék, de az, hogy a Fulham ellen szereztünk egy pontot két meccsen, az egyáltalán nem fér bele. 2024 alapján megérdemelné a csapat a bajnoki címet, de összességében ősszel meg több olyan meccsen is hoztuk a 3 pontot, ahol szerintem nem szolgáltunk rá, és hát nem naptári êvre osszák a bajnoki címet. Jövőre azt kell hozni konstansan, amit a szezon második felében, és akkor meglehet. Ha hozzuk a maradék 2 meccset, lesz 89 pontunk. Sok, de lehetne több. Pool 92 és 97 ponttal is lett második. Egyébként a december azért fájó, mert akkor már qrva jól toltuk ellentétben az őszi meccseken, csak becsúszott 2-3 olyan meccs, hogy mindent is kihagytunk. Ettől még nagyon jó szezonunk van, de tény, hogy legkésőbb jövőre be kêne már rakni valami komoly trófeát a vitrinbe.
Szép dolgok ezek, attól még a mai napig egy fejben gyenge mentálisan kuka csapat ez az Arsenal, akinek mikor meg kell mutatni tele a gatya és leszerepelnek folyton.

Ebből sose fognak kilépni, amíg Arteta nem úgy küldi fel a fiúkat, hogy ma focizunk, felmegyünk, kitesszük a pélót és megtoszunk bárkit vagy a pályán megdögölve valahogy nyernek.

Attól fog ez megváltozni, hogy villanykörtéket mutogat az öltözőben?

Beszarik sajnos az egész Arsenal meg Arteta is és egyáltalán nem mernek kockáztatni mikor kéne, lehet belebukna elsőnek párszor ebbe, de máshogy ebből nem lehet kiszakadni.

De gondolom ezt nem tanítják a piszipaszimágnestábla iskolában, ahogy Pepnél is a fiúk majdnem letérdeltek tavaly egy Inter ellen a döntőben, annyira össze volt csokizva a naci.
Hát ha így látod, biztos nem én foglak meggyőzni, ahogyan Te sem engem. Egy bajnokság 38 meccsből áll, szerintem az, hogy van 2-3 meccs, ahol a biztonságra törekszel az simán belefér, főleg, ha ténylegesen nem kapsz ki az adott meccsen. A többire nem reagálok, mert erősen azt érzem, hogy az utálat beszél belőled.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 16:09

alexoxladjackoxi írta:
Ha a közvetlen riválisodat otthon ütöd, idegenben meg hozol egy X-et, akkor egyáltalán nem ott megy el a dolog. A Villa elleni otthonira már inkább mutogatnék, de az, hogy a Fulham ellen szereztünk egy pontot két meccsen, az egyáltalán nem fér bele. 2024 alapján megérdemelné a csapat a bajnoki címet, de összességében ősszel meg több olyan meccsen is hoztuk a 3 pontot, ahol szerintem nem szolgáltunk rá, és hát nem naptári êvre osszák a bajnoki címet. Jövőre azt kell hozni konstansan, amit a szezon második felében, és akkor meglehet. Ha hozzuk a maradék 2 meccset, lesz 89 pontunk. Sok, de lehetne több. Pool 92 és 97 ponttal is lett második. Egyébként a december azért fájó, mert akkor már qrva jól toltuk ellentétben az őszi meccseken, csak becsúszott 2-3 olyan meccs, hogy mindent is kihagytunk. Ettől még nagyon jó szezonunk van, de tény, hogy legkésőbb jövőre be kêne már rakni valami komoly trófeát a vitrinbe.
Szép dolgok ezek, attól még a mai napig egy fejben gyenge mentálisan kuka csapat ez az Arsenal, akinek mikor meg kell mutatni tele a gatya és leszerepelnek folyton.

Ebből sose fognak kilépni, amíg Arteta nem úgy küldi fel a fiúkat, hogy ma focizunk, felmegyünk, kitesszük a pélót és megtoszunk bárkit vagy a pályán megdögölve valahogy nyernek.

Attól fog ez megváltozni, hogy villanykörtéket mutogat az öltözőben?

Beszarik sajnos az egész Arsenal meg Arteta is és egyáltalán nem mernek kockáztatni mikor kéne, lehet belebukna elsőnek párszor ebbe, de máshogy ebből nem lehet kiszakadni.

De gondolom ezt nem tanítják a piszipaszimágnestábla iskolában, ahogy Pepnél is a fiúk majdnem letérdeltek tavaly egy Inter ellen a döntőben, annyira össze volt csokizva a naci.

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 5., vasárnap 15:57

ferni írta:
Remy írta:

Ugyanazt tolták, mint mi a City ellen.
Oké, csak az egy bajnoki meccs volt, nem BL :lol:

Mi meg a vezetésre seggeltünk rá, ők meg a döntetlenre :lol:

~220 perc alatt 20 percig se állt továbbjutásra ellenünk a világ legjobb csapata... :lol:

Meccs közben is mondtam hogy ki kellett volna tenni a faszt végre az Arsenalnál és kockáztatni, mert nem lesz nekik elég az X, eddig nekem van igazam.

Ez a City nem nyert rangadót a bajnokságban, United aki egyedül letérdelt nekik kétszer, de hát ők meg...

Ellenünk se nyertek meccset.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 14:54

Remy írta:
ferni írta:
Én már mikor City ellen 0-0ra játszottak mondtam ebből gond lesz és nyerniük kéne, de megint befosva felmentek a döntetlenért ahelyett hogy fociztak volna egyet.
Oké, csak az egy bajnoki meccs volt, nem BL :lol:

Mi meg a vezetésre seggeltünk rá, ők meg a döntetlenre :lol:

~220 perc alatt 20 percig se állt továbbjutásra ellenünk a világ legjobb csapata... :lol:

Meccs közben is mondtam hogy ki kellett volna tenni a faszt végre az Arsenalnál és kockáztatni, mert nem lesz nekik elég az X, eddig nekem van igazam.

Ez a City nem nyert rangadót a bajnokságban, United aki egyedül letérdelt nekik kétszer, de hát ők meg...

Ellenünk se nyertek meccset.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 5., vasárnap 14:46

ferni írta:
Én már mikor City ellen 0-0ra játszottak mondtam ebből gond lesz és nyerniük kéne, de megint befosva felmentek a döntetlenért ahelyett hogy fociztak volna egyet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 14:37

Arsenal röhögve behúzhatta volna ezt a bajnokságot.

Decemberben nagyon csúnyán letérdeltek, ilyenek nem férnek bele.

Én már mikor City ellen 0-0ra játszottak mondtam ebből gond lesz és nyerniük kéne, de megint befosva felmentek a döntetlenért ahelyett hogy fociztak volna egyet. Liverpool B is megfogta a Cityt, Arsenalnak se lett volna az akkor lehetetlen.

Közel se voltak akkor annyira jók, mint pl ellenünk a visszavágón.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 5., vasárnap 14:29

cart írta: Gondolom az Arsenal szurkolókat frusztrálja hogy 20 éve nyerek utoljára bajnokságot. Közben a City, Chelsea, United is halomra nyerték magukat, meg a Realnal is befigyelt közben 5 BL.
Nem, a legtöbbnek nem az a baja, hogy nem nyernek, hanem az, hogy az egész világ ellenük van és lényegében a bírók és a körülmények miatt nem nyernek.

Totál álomvilágban vannak. Akik azt hiszik, hogy a nagyok asztalán ülnek, holott max a csontot rágcsálják az asztal alatt. Idén meg tavaly már elég jól mennek, de előtte hosszú-hosszú évekig nem voltak jobbak, mint egy Napoli, Porto, Benfica, Sevilla-féle vonal. Csak hát ők azt hiszik...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 5., vasárnap 14:25

Gondolom az Arsenal szurkolókat frusztrálja hogy 20 éve nyerek utoljára bajnokságot. Közben a City, Chelsea, United is halomra nyerték magukat, meg a Realnal is befigyelt közben 5 BL. Az általuk lenézett Tottenham is sokszor megelőzte őket az elmúlt 10 évben, gondolom ezeket nehezen dolgozzák fel.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 5., vasárnap 13:50

BlancoMark írta:
Hallgassatok Henryt, nagyon jol es korrekten osszefoglalja mindig (ex-Barcaskent), hogy mitol vagyunk a vilag egyik legjobb csapata. En neki hiszek, nem kelejancsinak vagy malac peetnek.

Henry nagyon jó! Igen, őt érdemes. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 5., vasárnap 13:48

Remy írta: Ezek beteg emberek, teljesen megvadultak amiatt, hogy ők ilyen nagy újítók, akik először hozták be lényegében Magyarországra azt, hogy a focit számokkal olvassuk. Aztán pont, mikor trendi lett ez a szar, akkor jöttünk és pisáltuk le ezt az egészet egyszer... kétszer... sokszor... és vakarják a tesiből felmentettek a fejüket, hogy ez, hogy lehetséges, hát nem jön ki a matek. És onnantól kezdve vért köpnek, habzik a szájuk és hülyeségeket beszélnek. (pedig néha vannak jó gondolataik, de sok témában elég erősen megy az, hogy túlságosan beleviszik az érzelmeiket)

És nem, nem azzal van a baj, hogy beszélnek xG-ről meg egyéb statisztikai adatról, hanem az, hogy totálisan elborult az agyuk és csak olyan oldalról közelítik meg azt a játékot, amit még mindig emberek játszanak, nem pedig robotok és AI.

Ezeknek az a foci, ahol van egy sablon játék, és ha törik, ha szakad, akkor is azt nyomatja az adott edző. Nincs olyan, hogy feladod a focidat, más taktikát választasz XY ellen, nincs olyan, hogy fizikálisan felőrlöd az ellenfelet 70. perc után, nincsenek egyéni villanások. Ha megy a piszi paszi, akkor az foci. Persze, értem én... szép, mikor van egy alapjátékod. Jól néz ki, tetszetős.

Kelejancsi is bemondta, hogy Arsenal, City, Leverkusen és Inter a 4 legjobb csapat a szezonban. Real Madrid és Carlo lényegében egy eredmenyek.com-os sztori, nem pedig a futball. Frissítgeted az oldalt, jelez, hogy gól meg, hogy nyertek és ennyi. Nincs mögötte több.
Hallgassatok Henryt, nagyon jol es korrekten osszefoglalja mindig (ex-Barcaskent), hogy mitol vagyunk a vilag egyik legjobb csapata. En neki hiszek, nem kelejancsinak vagy malac peetnek.

Magyarorszagon nincs annak kulturaja, hogy elismerjunk olyanokat, akikkel nem szimpatizalunk, legyen itt szo sportrol, politikarol, akarmirol. Nincs ebben semmi ujdonsag.

Azert arra kivancsi lennek, hogy mivel indokolja az Intert a Reallal valo osszevetesben. A jatekuk semmivel sem jobb (lattam oket 10-12-szer iden plusz BL), nekunk meg kevesebb is a veresegunk es emellett meg a BL-ben is vitezkedunk es nem vereztunk el az elso nagycsapat ellen. Hagyjuk is. :) Az Arsenal meg egyenesen a meg futottak kategoria.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. május 5., vasárnap 11:34

Az szép lenne azért nagyon, ha végig veretlenül zárná a szezont a Leverkusen, aztán mi törnénk meg a veretlenségüket az UEFA Szuperkupa döntőjében. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 5., vasárnap 11:26

Arra azért készüljetek, hogy ha esetleg mi bl-t nyerünk Alonso papa meg triplázik ott megindulnak megint ezek a peet félék, hogy a leverkusen a világ legjobb csapata. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 11:05

Remy írta:
Kelejancsi is bemondta, hogy Arsenal, City, Leverkusen és Inter a 4 legjobb csapat a szezonban. Real Madrid és Carlo lényegében egy eredmenyek.com-os sztori, nem pedig a futball. Frissítgeted az oldalt, jelez, hogy gól meg, hogy nyertek és ennyi. Nincs mögötte több.
Ez nagyon tetszett... :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 5., vasárnap 10:38

'shutterisland írta: na, akkor ha szoboek elszallnak, akkor egyutt szurkoljunk a kopaszkoklernek es arab gazdaiknak, peetek ellen. :mrgreen:
Ezt csak a Gracias Pep tetkod mondatja veled.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 5., vasárnap 10:32

Nincs a a szakerto ami miatt a kopasz arab penzes tulertekelt faszinak drukkolnek.

Arsenal tobb munkat tett ebbe bele hogy masodik evben harcolna bajnoki cimert.
Ott is van penz persze de nem arab vegtelen zsaknyi, plusz Arteta jol koltotte amije volt. Evek ota epiti a csapatot vissza ahova szerintem valok.

Szoval Hajra Arteta :mrgreen:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: