Politika
Re: Politika
Kb minden interjujaban elmondja, hogy az EP valasztas itthon nagyon minimalis valtozasokat tud indukalni, mar megint mirol beszelsz?
És ha így történik, akkor mi lesz? Mert itthon semmi nem fog változni és nagy valószínűséggel máshol sem.'shutterisland írta: junius 9-en kiderul, hogy a szavazournak maganyaban mi jon ki, szerintem kozelebb kell legyen a legoptimistabb felmeresekhez, mint a legpesszimistabbakhoz.
szazalekokban nezve pl egy fidesz 35 - tisza 25 komboval, a dk 15 ala beszoritasaval es a mi hazank 5 ala szoritasaval alairnam.
Legnagyobb hack Magyartól, hogy belpolitikai választás látszatát csinálja az Európai Parlamenti választásból
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
"Köszönet Kósa Lajosnak, hogy megértette az idők szavát, és segít a Tiszának még erősebben áradni. Igen! Igen, Lajos! Nem lesz több nadrágszíj-összehúzás, nem lesz több lopás, ha a Tisza párt hullámaival tartotok."
Ez amúgy hihetetlen, hogy bármivel próbálkozik a Fidesz, semmi se működik
Ez amúgy hihetetlen, hogy bármivel próbálkozik a Fidesz, semmi se működik
- Realfan9
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Így volt ez már 5 éve is, elég vicces körülmények között távolítottak el engem egy állami holdingból, mert "független" auditorként tettem olyan megállapításokat, ami nem feltétlenül tetszett a felügyelõbizottságoknak/tárca nélküli miniszternek. Pedig csak olyan anyagokat adtam le, amit a munkám megkövetelt. Ha a belsõ ellenõrzés nem mūködhet miniszteri befolyásolás nélkül, akkor az egyszerū hivatalnokok még inkább kézben vannak tartva. Pont. Urambátyám rendszer, kibaszott szánalmas az egész. Nem csoda, hogy visszamenekültem a privát szektorba.magnus666 írta:
ilyen komolyan előfordulhat Európa közepén 20 év EU-tagsággal a hátunk mögött, 2024-ben? Mi ez, KGB-Light?
nem szabad véleményt formálni és szimpatizálni egy párttal, csak mert az adott hatalommal szemben áll?
Minden épeszū magyar az állami szférában már kiábrándult a Fideszbõl, aki nem, az félti a munkáját, vagy a rendszer kedvezményezettje.
Hivatalos rendőrségi jegyzőkönyvet szivárogtattak ki Magyar Péterről, tegnap meg orvosi/mentőszolgálati jegyzőkönyvet is, már nincs semmi határ, bármit megcsinálnak és megcsinálhatnak.magnus666 írta: 17 éve kalandvágyam van, 8 éve voltam otthon legutóbb. Nekem meglepő dolgok ezek, tiszta szocializmus.
Jobb helyeken fejek hullanak ha ilyenek kikerülnek.
Minden az övüké, mindenhez hozzáférnek és ha hasznukra válik akkor semmi se szent.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 5., vasárnap 16:37-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
17 éve kalandvágyam van, 8 éve voltam otthon legutóbb. Nekem meglepő dolgok ezek, tiszta szocializmus.
Hát aki a 3. Helyen van a Tisza Párt listáján másnap kirúgták miután felszólalt egy tüntetésen.magnus666 írta:ilyen komolyan előfordulhat Európa közepén 20 év EU-tagsággal a hátunk mögött, 2024-ben? Mi ez, KGB-Light?'shutterisland írta:
aki a jelenlegi munkahelye miatt nem vallalhatja a nevet a social mediaban vagy az arcat egy olyan tuntetesen, ahonnan mindenki liveozik, de egyebkent a tiszaval szimpatizal.
nem szabad véleményt formálni és szimpatizálni egy párttal, csak mert az adott hatalommal szemben áll?
Önkormányzatokból Facebook poszthoz nevetős fejet tesznek emberek és kirúgják őket, nem egy ilyen volt már.
nem lattal meg eleg peldat erre?magnus666 írta:ilyen komolyan előfordulhat Európa közepén 20 év EU-tagsággal a hátunk mögött, 2024-ben? Mi ez, KGB-Light?'shutterisland írta:
aki a jelenlegi munkahelye miatt nem vallalhatja a nevet a social mediaban vagy az arcat egy olyan tuntetesen, ahonnan mindenki liveozik, de egyebkent a tiszaval szimpatizal.
hat igy megy ez 14 eve mar ebben a maffiakormanyzasban
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
ilyen komolyan előfordulhat Európa közepén 20 év EU-tagsággal a hátunk mögött, 2024-ben? Mi ez, KGB-Light?'shutterisland írta:
akkor juni 8 ujra egy kis tuncike letsgo
valamelyik univerzumban:
Fidesz kétlem beesne 40 alá, közelebb lesz ugyanúgy az 50hez, sőt.'shutterisland írta: junius 9-en kiderul, hogy a szavazournak maganyaban mi jon ki, szerintem kozelebb kell legyen a legoptimistabb felmeresekhez, mint a legpesszimistabbakhoz.
szazalekokban nezve pl egy fidesz 35 - tisza 25 komboval, a dk 15 ala beszoritasaval es a mi hazank 5 ala szoritasaval alairnam.
Tiszától már egy 30% körül is bravúr lenne ennyi idő alatt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
junius 9-en kiderul, hogy a szavazournak maganyaban mi jon ki, szerintem kozelebb kell legyen a legoptimistabb felmeresekhez, mint a legpesszimistabbakhoz.
Túl rózsásan látod a helyzetet, nagyon lebecsülöd a fidesznek annak a szavazóbázisát, akik kb semmiről nem tudnak csak arról ami a Duna TVn meg az M1en megy, rengeteg ez az embertömeg és az alapján ami ott megy ha nem mész szavazni romba dől az ország és szépen el is mennek.'shutterisland írta: nekem valahogy nem all ossze a kep, nem jon ki a matek.
fogadjuk el, hogy nem reprezentativ a social media orulet magyar peter korul, az tenyleg lehet megteveszto.
de olyan tomegeket kepes eloben is osszehozni, amit velhetoen az osszes tobbi ellenzeki part osszeadva sem tudna kivinni, a fidesz is max ugy, hogy odavezenyeltetik szo szerint az embereket.
ezen felul van egy szerintem komoly reteg, aki a jelenlegi munkahelye miatt nem vallalhatja a nevet a social mediaban vagy az arcat egy olyan tuntetesen, ahonnan mindenki liveozik, de egyebkent a tiszaval szimpatizal.
en elhiszem, hogy rengeteg a partkatona, a ner leagazasai, a meszaros fele bizniszekben erdekeltek, a trafiktulajok, a borsodi zsakfalukban kilora megvett romak, a buszoztatott ukran vendegmunkasok, a papiron 5 eve halott szavazok, a demens mamikak remego kezet a fidesz melle x-eleshez segito kezek...
de akkor is, en nem hiszem el, hogy ennek szabadna 45% vs 25%-nak lennie, ennyira nem lehet roncs az egesz.
Van egy hatalmas tömeg is aki egyszerűen nem foglalkozik vele, hiába juthatna hozzá minden információhoz, rengeteg ilyen fiatal is van, egyszerűen ebben szocializálódtak, hogy felesleges foglalkozni vele, úgyis Orbán nyer. Én is mióta szavazhatok csak fidesz kétharmad van fixen.
Ezen lesz a legnehezebb változtatni, hogy ezeket kell megmozgatni, anélkül esélytelen bárki is a agymosotthadsereg ellen.
Nagyon messze vagyunk a kormányváltástól, ha minden így halad max 2030ban lesz arra esély, előbb nem.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szerintem MP ereje még abban is megmutatkozhat, hogy megjelennek majd az urnáknál azok az emberek is, akik eddig szavazni sem mentek el, mert értelmetlen volt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem valahogy nem all ossze a kep, nem jon ki a matek.
fogadjuk el, hogy nem reprezentativ a social media orulet magyar peter korul, az tenyleg lehet megteveszto.
de olyan tomegeket kepes eloben is osszehozni, amit velhetoen az osszes tobbi ellenzeki part osszeadva sem tudna kivinni, a fidesz is max ugy, hogy odavezenyeltetik szo szerint az embereket.
ezen felul van egy szerintem komoly reteg, aki a jelenlegi munkahelye miatt nem vallalhatja a nevet a social mediaban vagy az arcat egy olyan tuntetesen, ahonnan mindenki liveozik, de egyebkent a tiszaval szimpatizal.
en elhiszem, hogy rengeteg a partkatona, a ner leagazasai, a meszaros fele bizniszekben erdekeltek, a trafiktulajok, a borsodi zsakfalukban kilora megvett romak, a buszoztatott ukran vendegmunkasok, a papiron 5 eve halott szavazok, a demens mamikak remego kezet a fidesz melle x-eleshez segito kezek...
de akkor is, en nem hiszem el, hogy ennek szabadna 45% vs 25%-nak lennie, ennyira nem lehet roncs az egesz.
mp yt is 14k , partizanon 35k nezo. helyszinen is tömeg
valamelyik univerzumban:
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk a Debrecen.hu most komoly látogatottsággal mehet, nem lennék meglepve ha csak nem bírna az oldalferni írta: Igazi gyökerek, rendőrségi meg mentőszolgálati jegyzőkönyveket adat ki a fidesz Magyar Péterről.
Béreltek egy külön vonatkocsit Debrecenig, azzal mentek le MP meg a többi aki hozzá tartozik meg aki akart foglalhatott oda.
Nem a megszokott vonatvégére tették ezt a külön kocsit, hanem direkt betoszták a közepére.
Itt van most az öves plakátok, ami miatt röhögve lekapcsoltatták a kamerákat stb... Most se megy ami élőben mutatná a dolgokat, valamiért pont nem megy a debrecen.hu
Nevetséges miket még nem engednek maguknak.
Ennyi erővel mostantól bárki orvosi meg rendőrségi papírjait így kiadják azt jól van az úgy?
https://gcdnb.pbrd.co/images/VL1PSpArXGmW.png?o=1
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
15 perccel később, picit megduzzadt a tömeg
https://gcdnb.pbrd.co/images/Lyye7WOqGE1d.png?o=1
Brutális
Igazi gyökerek, rendőrségi meg mentőszolgálati jegyzőkönyveket adat ki a fidesz Magyar Péterről.
Béreltek egy külön vonatkocsit Debrecenig, azzal mentek le MP meg a többi aki hozzá tartozik meg aki akart foglalhatott oda.
Nem a megszokott vonatvégére tették ezt a külön kocsit, hanem direkt betoszták a közepére.
Itt van most az öves plakátok, ami miatt röhögve lekapcsoltatták a kamerákat stb... Most se megy ami élőben mutatná a dolgokat, valamiért pont nem megy a debrecen.hu
Ennyi erővel mostantól bárki orvosi meg rendőrségi papírjait így kiadják azt jól van az úgy?
Bocsanat, kimaradt a Fiatal Demokratak Kozt 47845. es 47846. resze nalamferni írta:Már küldtem korábban, hogy pletykák szerint Ruszin Szendi Romulus volt akivel dugtak, azt miután kiderült meg a csávó el lett takarítva mindenhonnan és a Szandi férje, Szalay-Bobrovniczky kapta meg a poziját, hogy kuss legyen, akiket Szandival szintén nem hagynak válnizsuninnyo írta:
Kihagytad a reszt, hogy azt most mar tudjuk, kivel nem csalna meg a ferjet . Remelhetoleg jon majd egy lista a program keretein belul, hogy kivel viszont igen.
Az fix hogy ásványvíz királynénak komoly apakomplexusa van
Amúgy Debrecenben már gyűlik a tömeg, fixen a legnagyobb vidéki tömeg lesz a mai.