Remy írta:
Ezek beteg emberek, teljesen megvadultak amiatt, hogy ők ilyen nagy újítók, akik először hozták be lényegében Magyarországra azt, hogy a focit számokkal olvassuk. Aztán pont, mikor trendi lett ez a szar, akkor jöttünk és pisáltuk le ezt az egészet egyszer... kétszer... sokszor... és vakarják a tesiből felmentettek a fejüket, hogy ez, hogy lehetséges, hát nem jön ki a matek. És onnantól kezdve vért köpnek, habzik a szájuk és hülyeségeket beszélnek. (pedig néha vannak jó gondolataik, de sok témában elég erősen megy az, hogy túlságosan beleviszik az érzelmeiket)
És nem, nem azzal van a baj, hogy beszélnek xG-ről meg egyéb statisztikai adatról, hanem az, hogy totálisan elborult az agyuk és csak olyan oldalról közelítik meg azt a játékot, amit még mindig emberek játszanak, nem pedig robotok és AI.
Ezeknek az a foci, ahol van egy sablon játék, és ha törik, ha szakad, akkor is azt nyomatja az adott edző. Nincs olyan, hogy feladod a focidat, más taktikát választasz XY ellen, nincs olyan, hogy fizikálisan felőrlöd az ellenfelet 70. perc után, nincsenek egyéni villanások. Ha megy a piszi paszi, akkor az foci. Persze, értem én... szép, mikor van egy alapjátékod. Jól néz ki, tetszetős.
Kelejancsi is bemondta, hogy Arsenal, City, Leverkusen és Inter a 4 legjobb csapat a szezonban. Real Madrid és Carlo lényegében egy eredmenyek.com-os sztori, nem pedig a futball. Frissítgeted az oldalt, jelez, hogy gól meg, hogy nyertek és ennyi. Nincs mögötte több.
Hallgassatok Henryt, nagyon jol es korrekten osszefoglalja mindig (ex-Barcaskent), hogy mitol vagyunk a vilag egyik legjobb csapata. En neki hiszek, nem kelejancsinak vagy malac peetnek.
Magyarorszagon nincs annak kulturaja, hogy elismerjunk olyanokat, akikkel nem szimpatizalunk, legyen itt szo sportrol, politikarol, akarmirol. Nincs ebben semmi ujdonsag.
Azert arra kivancsi lennek, hogy mivel indokolja az Intert a Reallal valo osszevetesben. A jatekuk semmivel sem jobb (lattam oket 10-12-szer iden plusz BL), nekunk meg kevesebb is a veresegunk es emellett meg a BL-ben is vitezkedunk es nem vereztunk el az elso nagycsapat ellen. Hagyjuk is.
Az Arsenal meg egyenesen a meg futottak kategoria.