Mondtam én olyat, hogy rosszat vagy valótlant (mondjuk azt pont sikerült neki) mondott?hehetheoriginal írta:de pont ezek a ferditesek. Szájról szájra terjed, jelen esetben a baromság.Például ott volt a klubrádiós műsor. Jött zsigerből a jobboldali narratíva
Mi rosszat, valotlant mondott ott?
Persze, ha akarja az ember, mindent konnyen felre lehet erteni, ez ma kurvara divatos.
Hallgasd vissza. Elmondja, hogy bár az Oroszok voltak az agresszorok, de az USA provokálta ki. És ha véget akarnak vetni a háborúnak, akkor meg kell egyeznie az oroszoknak az USA-val Ukrajnáról. Ez a jobb oldal álláspontja az elejétől fogva. Ezt nevezi a ballib oldal oroszbarát álláspontnak. Ezt kellett kozmetikázni a Facebookon utána. Hát még Bolgár György is majdnem leesett a székről
Kicsit sok a feltételes mód. Egyébként pont annyira egyértelmű, mint amennyire egyértelmű a Fideszeseknek, hogy Magyar dollárbaloldalirealfan írta: https://www.valaszonline.hu/2024/05/06/ ... o-intezet/
érdekes megoldás Tarr Zoltán után, de igazándiból itt sem derül ki semmi különleges az Ő hazájukról
Mondjuk van egy olyan különbség, hogy Tarr akkor még nem politizált, csak átadott egy egyesületet ingyen és felszólalt egy tüntetésen, míg Borvendég a semmiből lett bejelentve politikus jelöltnek. Az egyik esetben egy próbaidős dolgozót küldtek el (etikátlanul de jogszerűen), másik esetben viszont sokkal bonyolultabb és a kormányra károsabb lett volna. Persze ez is csak 1 lehetséges verzió.
Persze azért rohadt vicces, hogy a cikk megemlíti, hogy az állami cég alkalmazottja az szerinte rajta van a fidesz fizetési listáján. Persze ha valaki ezt megfordítja és azt mondja, hogy a Meta jogtanácsosa rajta van a globalisták fizetési listáján, az meg egyenesen röhejes. Már megint ez a kettősség...
Ha hiszed, ha nem, még nem tudom, hogy kire fogok szavazni. Egyelőre 2 párt van a listámon.'shutterisland írta:kiserik
a masik pedig az, hogy gondolom te a mi hazankra huzod, szived joga, de veluk kapcsolatban is vannak am ketsegek finoman szolva.