Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 6., hétfő 12:48

géza írta:
hehetheoriginal írta: Igazabol en azt nem ertem, hogy mi alapjan, vagy mit varnak azok a szavazok, akik a fideszen vagy mp-n kivul barki akarki masra szavaznak?
Hat az energiat se eri meg eltipegni a szavazofulkeig....
En vonatozok minden alkalommal harom orat, hogy leadjam a szavazatom, most is igy lesz, es a kutyakra fogom ezt megtenni, a kovetkezo okok miatt:

- Nem a Fidesz
- Ez egy EP valasztas lesz, ahol leginkabb a partszimpatia szamit, es en jo szivvel nem tudok leszavazni MP-re (legalabbis egyelore), mert nem kepvisel olyan ertekeket, amik nekem fontosak.
- Az MKKP evek ota belerakja a munkat, epiti a helyi kozossegeket, transzparens kommunikaciojuk van, es az ertekrendjuket is magamenak tudom baloldali erzelmukent.

Akarmennyire is akadozik Magyarorszagon a demokracia gepezete, en meg hiszek abban, hogy arra tedd az x-et, aki leginkabb azonosulni tudsz. Nyilvan, ha onkormanyzati valasztasok lennenek, akkor valoszinuleg egyeniben a legeselyesebb ellenzeki partra tennem a voksomat, de listan ugyanugy a Kutyakra menne, mar csak azert is, mert az en idealis vilagomban a tobbparti koalicios kormanyzas a legjobb megoldas.
Onkormanyzati szinten teljesen megertem (bar ezt is csak inkabb BP-n), hogy rajuk szavazol. Szamomra is messze a legszimpatikusabb munkat vegzik.

Viszont orszagos szinten vagy EP-valasztasok szintjen a szervezettseguk es a kommunikaciojuk sajnos nulla, igy szemely szerint ezeken a valasztasokon nem fogok tudni rajuk szavazni. Raadasul jelenleg ugy is nez ki, hogy egyaltalan nem biztos az 5%-uk, szoval a Fideszt sem akarom kozvetve tamogatni. Jelenleg csak a Tiszat latom jarhato utnak ellenzekikent.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 6., hétfő 12:45

géza írta:
hehetheoriginal írta: Igazabol en azt nem ertem, hogy mi alapjan, vagy mit varnak azok a szavazok, akik a fideszen vagy mp-n kivul barki akarki masra szavaznak?
En vonatozok minden alkalommal harom orat, hogy leadjam a szavazatom, most is igy lesz, es a kutyakra fogom ezt megtenni, a kovetkezo okok miatt:

- Nem a Fidesz
- Ez egy EP valasztas lesz, ahol leginkabb a partszimpatia szamit, es en jo szivvel nem tudok leszavazni MP-re (legalabbis egyelore), mert nem kepvisel olyan ertekeket, amik nekem fontosak.
- Az MKKP evek ota belerakja a munkat, epiti a helyi kozossegeket, transzparens kommunikaciojuk van, es az ertekrendjuket is magamenak tudom baloldali erzelmukent.

Akarmennyire is akadozik Magyarorszagon a demokracia gepezete, en meg hiszek abban, hogy arra tedd az x-et, aki leginkabb azonosulni tudsz. Nyilvan, ha onkormanyzati valasztasok lennenek, akkor valoszinuleg egyeniben a legeselyesebb ellenzeki partra tennem a voksomat, de listan ugyanugy a Kutyakra menne, mar csak azert is, mert az en idealis vilagomban a tobbparti koalicios kormanyzas a legjobb megoldas.
Gyakorlatilag így kellene működnie ennek az egésznek. Arra szavazz, aki úgy érzed, hogy a legjobban tud képviselni téged és a véleményedet, érdekeidet.

A többpárti koalíciós kormányzás meg itthon teljesen lehetetlen, amíg ez a kétpólusú politikát akarja láttatni mindenki. Van a Fidesz, meg vannak a ballibek és pont.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2024. május 6., hétfő 12:38

- Nem a Fidesz

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 6., hétfő 12:19

sajna az a ket opcio, hogy :

- mp moge beall a nep, tokon lehet majd rugni a fideszt, de a mikropartok (koztuk nehany szimpatikusabb is) bedaralodhatnak 26-ig, de 30-ig mar fixen.

- az ember probalja tamogatni a szimpatikus kicsiket, akik velhetoen az 5 szazalekot igy sem erik e feldarabolodas miatt, de a tisza vitorlasabol meg kiveszik a szelet.

kicsit a kutyakkal is igy vagyok, poennak indult, mara mar komolyabban vehetoek, de tobb ennel nem nagyon van bennuk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 6., hétfő 12:18

Faust írta:
Pont ezen agyaltam en is, en szivem szerint Vonaekra huznam, de ha van valoban elvesztegetett szavazat, akkor az az lenne jelen allas szerint. Az eszem MP-t mondja.

Vegighallgattam a “hard” talkot, mond a faszi nagyon jo dolgokat, amikkel 100%-ig tudok azonosulni, de kb ugyanannyiszor terelt vagy bujt ki a kerdes alol egy 10 perces monologgal, nem tudom meg mindig, mit kezdjek az egesszel. De ugy erzem, ha most nem utjuk, utik ezt a vasat meg ket evig valahogy, kapunk meg harom ketharmadot a nyakunkba, a gondolattol is rosszul vagyok.
Ez pont ilyen egyszeru. A Fidesz bazis fixen rajuk nyom, aki valtozast akar, legyen az 2/3ad eltuntetese egy majdani kormanyvaltas remenyeben az MP, fuggetlenul attol, hogy nem tetszik vagy eppen nem bizik 100%ban benne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 6., hétfő 12:06

Pont ezen agyaltam en is, en szivem szerint Vonaekra huznam, de ha van valoban elvesztegetett szavazat, akkor az az lenne jelen allas szerint. Az eszem MP-t mondja.

Vegighallgattam a “hard” talkot, mond a faszi nagyon jo dolgokat, amikkel 100%-ig tudok azonosulni, de kb ugyanannyiszor terelt vagy bujt ki a kerdes alol egy 10 perces monologgal, nem tudom meg mindig, mit kezdjek az egesszel. De ugy erzem, ha most nem utjuk, utik ezt a vasat meg ket evig valahogy, kapunk meg harom ketharmadot a nyakunkba, a gondolattol is rosszul vagyok.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 6., hétfő 11:59

hehetheoriginal írta:
Például ott volt a klubrádiós műsor. Jött zsigerből a jobboldali narratíva
de pont ezek a ferditesek. Szájról szájra terjed, jelen esetben a baromság.
Mi rosszat, valotlant mondott ott?
Persze, ha akarja az ember, mindent konnyen felre lehet erteni, ez ma kurvara divatos.
Mondtam én olyat, hogy rosszat vagy valótlant (mondjuk azt pont sikerült neki) mondott?

Hallgasd vissza. Elmondja, hogy bár az Oroszok voltak az agresszorok, de az USA provokálta ki. És ha véget akarnak vetni a háborúnak, akkor meg kell egyeznie az oroszoknak az USA-val Ukrajnáról. Ez a jobb oldal álláspontja az elejétől fogva. Ezt nevezi a ballib oldal oroszbarát álláspontnak. Ezt kellett kozmetikázni a Facebookon utána. Hát még Bolgár György is majdnem leesett a székről :lol:
realfan írta: https://www.valaszonline.hu/2024/05/06/ ... o-intezet/

érdekes megoldás Tarr Zoltán után, de igazándiból itt sem derül ki semmi különleges az Ő hazájukról :D
Kicsit sok a feltételes mód. Egyébként pont annyira egyértelmű, mint amennyire egyértelmű a Fideszeseknek, hogy Magyar dollárbaloldali :D

Mondjuk van egy olyan különbség, hogy Tarr akkor még nem politizált, csak átadott egy egyesületet ingyen és felszólalt egy tüntetésen, míg Borvendég a semmiből lett bejelentve politikus jelöltnek. Az egyik esetben egy próbaidős dolgozót küldtek el (etikátlanul de jogszerűen), másik esetben viszont sokkal bonyolultabb és a kormányra károsabb lett volna. Persze ez is csak 1 lehetséges verzió.

Persze azért rohadt vicces, hogy a cikk megemlíti, hogy az állami cég alkalmazottja az szerinte rajta van a fidesz fizetési listáján. Persze ha valaki ezt megfordítja és azt mondja, hogy a Meta jogtanácsosa rajta van a globalisták fizetési listáján, az meg egyenesen röhejes. Már megint ez a kettősség...
'shutterisland írta:
kiserik

a masik pedig az, hogy gondolom te a mi hazankra huzod, szived joga, de veluk kapcsolatban is vannak am ketsegek finoman szolva.
Ha hiszed, ha nem, még nem tudom, hogy kire fogok szavazni. Egyelőre 2 párt van a listámon.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 6., hétfő 11:40

Igazabol en azt nem ertem, hogy mi alapjan, vagy mit varnak azok a szavazok, akik a fideszen vagy mp-n kivul barki akarki masra szavaznak?
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 6., hétfő 11:30

realfan írta: https://www.valaszonline.hu/2024/05/06/ ... o-intezet/

érdekes megoldás Tarr Zoltán után, de igazándiból itt sem derül ki semmi különleges az Ő hazájukról :D
Errol a Mi Hazank-Fidesz kapcsolatrol az jut eszembe, hogy ami ugy nez ki mint egy kacsa, ugy hapog mint egy kacsa az valoszinuleg kacsa is. :D

Tul sok a kozvetett bizonyitek.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 6., hétfő 11:12

https://www.valaszonline.hu/2024/05/06/ ... o-intezet/

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 6., hétfő 11:05

Például ott volt a klubrádiós műsor. Jött zsigerből a jobboldali narratíva
de pont ezek a ferditesek. Szájról szájra terjed, jelen esetben a baromság.
Mi rosszat, valotlant mondott ott?
Persze, ha akarja az ember, mindent konnyen felre lehet erteni, ez ma kurvara divatos.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 6., hétfő 10:27

kiserik
en ertem a ketsegeidet, mindenkiben vannak, politikarol van szo.
en meg a ketfarku kutyakert sem mernem a kezem a tuzbe tenni, nemhogy akarki masert.

de itt lebutiva orban-gyurcsany-mp harmast kell sorba rendezni, mindegy, hogy EP vagy orszaggyulesi valasztas, a tobbiek csak mellekszereplok es az 5 szazalekert kuzdenek.

a masik pedig az, hogy gondolom te a mi hazankra huzod, szived joga, de veluk kapcsolatban is vannak am ketsegek finoman szolva.
es itt nem a keszpenz temara gondolok.

Neki az lett volna a lenyeg, hogy deutschot szetszedhesse, mert toluk meg tud szavazokat elhozni. Viszont mivel o egybol elutasitotta a meghivast nevetseges indokokra hivatkozva, igy mpnek nem eri meg ezt bevallalnia.
en ezt elfogadom, de akkor meg uljon le dajccsal (vagy dobrevvel harmasban) akkor is, ha nem vallalja a kozteve, hanem mashol rendezik meg.
az csak a fidesznek jo ha deutsch megussza, mert o nagy riziko a fidesznek.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 6., hétfő 10:22

'shutterisland írta:
A vitára elfogadta a meghívásunkat:
Dobrev Klára (DK-MSZP-P)
Donáth Anna (Momentum)
Le Marietta (MKKP)
Toroczkai László (Mi Hazánk)

A Fidesz listavezetője, Deutsch Tamás elutasította a részvételét az eseményen. Amennyiben álláspontja változna, a Partizán továbbra is biztosítja a helyét a vitapartnerek között.

A Tisza Párt listavezetője mindeddig nem jelzett vissza a részvételét illetően.

Találkozzunk május 17-én!

Helyszin: Budapest Kongresszusi Központ, 1123 Budapest, Jagelló út 1-3.
Időpont: 2024.05.17. 19:00-22:00
Kapunyitás: 18:00
ez viszont oriasi kihagyott ziccer lenne mp-tol, mint ahogy az is, ha a dobrev-dajcstomi duoval sem ul le sehol mashol, rtl-en sem, csak a kozteven, ami ugyse rendezi meg.

ertem, miert makacs ebbol a szempontbol, de amennyi effortot kepes beletenni egy-egy videki faluba, hogy nyerjen 24 uj szavazot onnan is, ahhoz kepest itt is lehetne azokon a szazalekokon meg kozmetikazni.
Viszont egy dolgot nem veszel figyelembe. A fidesz fo narrativaja jelenleg az, hogy mp csak a baloldal belugye, es veluk kell lemeccselnie mindent, toluk vesz el szavazatokat, a fideszt ezt semmikepp sem erinti. Na most ha ide elmenne mp, akkor ez a narrativa megerosodhetne, mikozben kakaskodik dobrevvel meg donath annaval, szepen kivagnak a kepeket ahol egyutt allnak egymas mellett, aztan mehetne is ujabb 300 millio propaganda erre. Oke, hogy ott lesz toroczkai is, de szimplan ugy vagnak meg az anyagokat, mintha o jelen se lett volna. Neki az lett volna a lenyeg, hogy deutschot szetszedhesse, mert toluk meg tud szavazokat elhozni. Viszont mivel o egybol elutasitotta a meghivast nevetseges indokokra hivatkozva, igy mpnek nem eri meg ezt bevallalnia.

Es tudom, hogy masoknal is ezt szoktuk felhozni, hogy nem allnak ki vitara barkivel stb, foleg OV-nal, de most egyszeruen ugy kell magat mpnek pozicionalnia, hogy vele egy szintbe lehessen, az egyeduli kihivo. Egy hatalmas taktikai csata ez az egesz.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 6., hétfő 9:52

csababarca írta: Kiserik, bocs hogy megint neked írok.
Miért kellene bocsánatot kérni. Ezt jelenti a beszélgetés :kacsint:

Nem várok én el semmit, csak megjegyeztem azt, ami aggaszt ezzel a 150%-on tolt kampánnyal kapcsolatban.

EP: jelenleg én annyit tudok, hogy a Tisza párt mindent meg fog tenni azért, hogy az uniós pénzek megérkezzenek. Ez gyakorlatilag teljesen ellent mond a Momentum eddigi munkájával és hasonul a Fideszéhez (bár ők itthon holmi szabadságharcosként adják el magukat, de az eredmény mindig ugyan az), mindent amit kér cserébe Brüsszel, azt megszavazzák.
hehetheoriginal írta: Em se mennék el olyan ellenzeki parttal vitazni, aki parlamentben van. Csak osszekenik szarral a nevet.
Nem veletlen vitazik vonagaborral, legalabbis megbeszeltek, hogy lesz, de ott sem ertem az apropojat, nagy kozos egyetertesek viktor ellen, az nem vita...
Vonaekat nagyon beelozte mp, ugyanazon a savon nagyjabol, nem hiszem, hogy repes gabesz az oromtol mostansag
Erről a vitáról már Vonának is megvan a véleménye (legutóbbi ATV-s interjújában kitért rá). Eddig semmi konkrétumot nem tudnak róla azt sem, hogy lesz e egyáltalán. Kapott egy nyilvános igéretet, ahogy Toroczkai is (meg Tóni is :mrgreen: ).

Mint már említettem, van egy elméletem Magyarral kapcsolatban. Arra várok, hogy ez megdőljön. Leírom, mert fő a lenyilak száma, de ez csak a saját elméletem, nem tényállás.

MP-nek tele lett a töke az egésszel és a Mészáros állás se jött össze. Kiposztolta azt amit és elindult a lavina. Ez most konteós lesz: megjelentek mellette, mögötte ellenzéki hangok akik befolyásolják folyamatosan. Valószínűleg (és ez a jobbik eset) ő nem is érzékeli ezt maximálisan. Innen jönnek a kettősségek. MP egy igazi jobboldali beállítottságú ember. Minden megnyilvánulása ezt jelzi. Viszont folyamatosan ellentmondásokba keveredik emiatt saját magával. Például ott volt a klubrádiós műsor. Jött zsigerből a jobboldali narratíva, majd utólag kozmetikázni kellett írásban, sőt a ""független"" média már mosta is, hogy érződik rajta a rogáni propaganda, de ő ezt nem gondolta úgy. Innen is eredhet szerintem a viták kerülése. Egy ilyen vitában biztosan előkerülnek a ma divatos témák, mint migráns vagy gender kérdés. Ezekben nem lehet úgy állást foglalni, hogy az mindenkinek tessen. A Tisza pártnak viszont kellenek a jobb oldali, a liberális és a bal oldali szavazók is. Látszik, hogy folyamatosan nézik a közvéleményt és ami jó dolog, azt átemelik innen onnan a saját ""programjukba"". Legutóbb például a végrehajtás államosítását.

Tehát ahogy én jelenleg (és várom, hogy ez meg tudjon változni) látom: MP egy értelmes jobboldali csávó (ahogy ő használja), akinek tele lett a töke ezzel a sok szarral (meg hogy nem vették fel a M&M's hez :mrgreen: ) és elindított valamit, amire lecsapott a balliberális (vagy tud róla, vagy nem), közkedvelt konteós néven globalista oldal és van egy remek PR csapata.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 6., hétfő 9:28

igy is ugy is daraljak mindenfelol, de lepattan rola.
(a legujabb, hogy lefotoztak az baratnojet egy gyogyszertar elott setalva es ott a xanax (velhetoen ps) a kezeben. :lol: )

en inkabb azt neznem, hogy egy ekkora eleresu esemenyen tudna megint egy kis szenet lapatolni a kazanba, amellett, hogy az offenziv stilussal egyertelmusitene, hogy ott egyikkel sem bratyizik, deutschot meg ugy is lehet daralni, hogy nem jelenik meg. :mrgreen:

persze az optimalis az egy orban-gyurcsany-mp vita lenne az m1-en, de ilyen nem lesz.

vonahoz annyit, hogy termeszetesen o is elmondta, hogy nem gondolna, hogy toluk tul sok szavazatot vett volna el mp, de a valosagban szerintem pont az ilyen 1-2 szazalekosoknak az epitkezeset verte nyakon leginkabb.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 6., hétfő 9:02

Em se mennék el olyan ellenzeki parttal vitazni, aki parlamentben van. Csak osszekenik szarral a nevet.
Nem veletlen vitazik vonagaborral, legalabbis megbeszeltek, hogy lesz, de ott sem ertem az apropojat, nagy kozos egyetertesek viktor ellen, az nem vita...
Vonaekat nagyon beelozte mp, ugyanazon a savon nagyjabol, nem hiszem, hogy repes gabesz az oromtol mostansag
thereisonly1ronaldo

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. május 6., hétfő 8:54

Ha elmegy Dobrevvel vitazni, de Deutsch nem, azzal erositi a Fidesz narrativajat. Neki politikai erdeke tartani a tavolsagot mindket szektatol.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 6., hétfő 8:46

A vitára elfogadta a meghívásunkat:
Dobrev Klára (DK-MSZP-P)
Donáth Anna (Momentum)
Le Marietta (MKKP)
Toroczkai László (Mi Hazánk)

A Fidesz listavezetője, Deutsch Tamás elutasította a részvételét az eseményen. Amennyiben álláspontja változna, a Partizán továbbra is biztosítja a helyét a vitapartnerek között.

A Tisza Párt listavezetője mindeddig nem jelzett vissza a részvételét illetően.

Találkozzunk május 17-én!

Helyszin: Budapest Kongresszusi Központ, 1123 Budapest, Jagelló út 1-3.
Időpont: 2024.05.17. 19:00-22:00
Kapunyitás: 18:00
ez viszont oriasi kihagyott ziccer lenne mp-tol, mint ahogy az is, ha a dobrev-dajcstomi duoval sem ul le sehol mashol, rtl-en sem, csak a kozteven, ami ugyse rendezi meg.

ertem, miert makacs ebbol a szempontbol, de amennyi effortot kepes beletenni egy-egy videki faluba, hogy nyerjen 24 uj szavazot onnan is, ahhoz kepest itt is lehetne azokon a szazalekokon meg kozmetikazni.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 6., hétfő 8:12

Kiserik, bocs hogy megint neked írok.
Most azt nem várhatod el MP-től, hogy üljön 2025-2026 fordulójáig, és majd akkor jöjjön elő ezekkel a dolgokkal.
Na akkor már a kutyát nem érdekelné ki ez, mi ez, mit akar.

Jött februárban, amikor forró volt a kegyelmi topic, nem rakhatta már takarékra magát.

Nyilván nem mondhatja, hogy "semmi jelentősége a választásnak, de azért gyertek", muszáj tematizálni. Ha nem fújja a lufit, akkor semmi esélye 2026-ban sem.
Teljesen magától értetődő, hogy most meglovagolja a hullámokat, és reménykedik kitart 26-ig.
Ha viszont nem fújná, hanem kussolna, akkor meg biztosan nem tart ki 26.
Itt a talán vagy a biztos nem a két opció neki.

És egy megjegyzés: fidesz szerint a mostani 5 dollárbaloldalos eu képviselő akadályozta 3-4 évig a ped. béremelést, meg minden Magyarországra jövő pénzt. Tüskéket szórtak az útra a kamionok elé akik a pénzt hordták volna ide, elloptak mindent, Donáth a saját bugyogójába rejtette az euromilliárdokat, csak hogy ne az országnak jusson.
Ezen narratíva szerint el sem tudom mire lenne képes 7 eu-s képviselő:D

Nem tudom mitől semmitmondóbb a Tarr vagy Deutch, mint a háború vagy béke koholt topic.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 6., hétfő 8:06

kiserik írta:
Realista24 írta:

Szep tereles, de remelem azert erted es erzed a ketto kozotti kulonbseget.
Az, hogy nem megyek bele személyeskedésbe? Az terelés? Na akkor kérdezek: miért pont a készpénzhez való jogot hoztad fel? Miért nem például a családtámogatás 10 pontját, a végrehajtás államosítását, a végrehajtók által megkárosítottak kárpótlását vagy mondjuk a magyar dolgozók érdek képviseletét? Remélem azért érted és érzed ezek közötti különbséget. És egyébként is mi a fene baj van azzal, ha bekerülne a készpénzhez való jog az alaptörvénybe, mint számos uniós országban az bekerült? Semmiben nem befolyásolná a digitális pénz használatát, fejlődését.

F@sz kivan, hogy leírok egy véleményt MP-vel kapcsolatban amiben még csak nem is őt magát kritizálom, hanem aggódok, hogy ellövi az összes puskaport '26 előtt, erre jön ez a beszólogatás, majd direkt fel sem veszem, de azért csak nem lehet leállni. Most várom a pont ide illő teslás utalást is.
Azert ezt hoztam fel, mert felmegyek a mihazank.hu-ra, es ez fogad:
Nem WHO-ra.
Nem a vendegmunkasokra.
Igen a kp-ra.

Aranyos, hogy milyen "fontosnak" hiszed magad :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: