Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 7., kedd 12:00

hehetheoriginal írta: alapvető axiómát, a sport alapvető eszmeiségét mi a faszt magyarázzam?
leirtam, nem érted, én részemről befejeztem, felesleges az egész.
Én is úgy vagyok vele hogy a Durantes warriors címek kvázi kötelezőek voltak, nem is szurkoltam nekik, csak erősnek és képmutatónak érzem ezt az erkölcsi hiány szöveget.

Real Madrid szurkolóként mi is a legjobbakat akarjuk a csapatban, ennek Te vagy az egyik legnagyobb hangadója :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 11:51

alapvető axiómát, a sport alapvető eszmeiségét mi a faszt magyarázzam?
leirtam, nem érted, én részemről befejeztem, felesleges az egész.
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 7., kedd 11:46

hehetheoriginal írta: látom nem érted mi a gond...
hagyjuk.
Jól megmagyaráztad :lol:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. május 7., kedd 11:43

Azért ne írjuk már le a Denvert egyszezonos csapatnak, mert egy olyan Timbs áll velük 2-0ra aki bárki szarráverne jelenleg. A Denver egész évben magabiztos volt, kb azok a meccseket nem húzták be ahol tudatosan visszább vettek.
Benne van, hogy innen is megfordítják, de ha nem akkor jövőre továbbra is a legnagyobb esélyesek.

Viszont ezt a Timberwolves előtt le a kalappal. A tavalyi borzalom után Finch hogy összerakta őket az óriási 0-100. Edwards meg superstar lett az elmúlt 2 hétben. A pimaszsága néha át-át üti az ingerküszöböm, de amit a pályán művel olyat rég láttam.
Nagyon megnézném Doncic ellen, hogy mit hoznának ki egymásból de egy SGA párharcra is dudorodhat.
Kva jó ez a PO, a túloldalt a Pacers-Knicksből bármelyik esik ki azt sajnálni fogom, de remélem a másik nagydöntőig megy.

Nagyon elmentetek ezzel a GSW témával :ike:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 11:42

látom nem érted mi a gond...
hagyjuk.
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 7., kedd 11:34

hehetheoriginal írta: semmi bajom az eredeti gsw-vel, amit marc jackson rakott össze a vezetéssel draftról.
de akinél nem kurvagáz a durantes időszak, akár gsw, akár durent szempontból, az sztem ne nézzen sportot egyáltalán, mert alapvető erkölcsi hiányosságai vannak.
ezen logika mentén ( begyűjteni a legjobb játékost/játékosokat ha lehetőséged van rá) :

Ennyi erővel egy Real Madrid se igazoljon le egy CR-t, aki egy ilyen csapatnak szurkol annak alapvető erkölcsi hiányosságai vannak. Lehet építkezni a Castillából, sok sikert hozzá, az erkölcsi alapok szikla szilárdak lesznek. :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 11:28

semmi bajom az eredeti gsw-vel, amit marc jackson rakott össze a vezetéssel draftról.
de akinél nem kurvagáz a durantes időszak, akár gsw, akár durent szempontból, az sztem ne nézzen sportot egyáltalán, mert alapvető erkölcsi hiányosságai vannak.
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 7., kedd 11:25

hehetheoriginal írta:
ne izgasson hogy elötte és ütötték egyszer Lebronékat, az a csapatépítés epic volt :lol: :lol:
oh wait.
azt hittem lebron a kecske, szoval az allitasod lehetetlen, a kecskét nem lehet ütni :lol: :coffee:
igen, igazad van a gsw egy összevásárolt/összetákolt szarfos csapat volt. Durant amikor odament már egy draftból felhúzott bajnok csapatról beszélünk. Vajon hogy látod, ez is egy sportág ellenes cselekedet volt?

Illetve várom azon csapatokat akik ugyanezt megcsinálták az elmúlt 15-20 évben, biztos sok ilyen volt. Ugyanez alatt nem csak azt értem hogy bajnokok lettek, hanem a játék amit magukkal hoztak és átformálták az egész sportágat. Nyilván ez valakinek tetszik, valakinek nem, ízlés kérdése, de hogy korszakalkotó team volt az tény.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 11:18

ne izgasson hogy elötte és ütötték egyszer Lebronékat, az a csapatépítés epic volt :lol: :lol:
oh wait.
azt hittem lebron a kecske, szoval az allitasod lehetetlen, a kecskét nem lehet ütni :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 7., kedd 11:06

hehetheoriginal írta: Hagyjuk a gsw-t pls, alltime legalja undoritobb szar, hogy konyorogtek durentnek, az a hopihe meg odament...
Mindent szetbasz es felrug, ami a sport es a hozza tartozo ertekek kellene, hogy legyen

A legundorítóbb max Durant, aki azóta is bizonyítja hogy ennyi tellett tőle, Curryék nélkül mindenhol lefőtt. a 22.-es bajnoki címet már hagyjuk is... B-)

tetszik vagy sem a gsw korszakalkotó csapat volt, Curry korszakalkotó figura, az hogy a hozott játék nem tetszik az már egy más kérdés, de a tény attól még tény marad.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 11:00

Hagyjuk a gsw-t pls, alltime legalja undoritobb szar, hogy konyorogtek durentnek, az a hopihe meg odament...
Mindent szetbasz es felrug, ami a sport es a hozza tartozo ertekek kellene, hogy legyen
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 7., kedd 10:58

Denver már a Lakers ellen is gyanús volt, egy elég gyengécske LAL ellen is küszködtek, nem volt az a domináns játék mint tavaly.

Igen, az a GSW össze volt rakva, tényleg korszakos csapat volt.

Nekem tetszik az idei PO, végre új csapatok, nem az unalmas megszokott felhozatal.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. május 7., kedd 10:55

nmate írta: El is kezdtem visszanézni a Knicks meccset, hát nem tudom meddig bírják ezeket a perceket a srácok. Szép győzelem, csak a Pacersnek jóval több tartalék van. De őrült meccs volt ez is, nagyon szórakoztató minden ami Knicks. :agree:
Szerintem bőven van esélye a Pacersnek, az első meccset is szinte elhozták.
Érdekes adat, a Pacers kezdőjének mind negatív a +/- értéke, a padnak pozitív, a NY-nál pont fordítva. Hosszabb távon már ez eldöntheti a párharcot.

Minnesota azért nagyon meglepett, nem tudom mi történt a Denverrel. Azt tudtuk hogy vékony a pad, de a kezdők is totál becsődöltek, már a második meccsen. Abból amit láttam voltak érdekes fújások is (bár nem hiszem, hogy ezen múlt, de azért nem okés), KAT mekkora bodychekkel tette arrébb Murrayt pl, semmi fújás?

Viszont ez is mutatja mekkora dinasztia volt a csúcs GSW, a Bucksra és a Denverre is mondták, hogy évekig fognak dominálni, aztán kideül hogy csak 1 season wonder mindenki.
De végülis nem baj, kell az izgalom, a változatosság.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 7., kedd 10:30

Ajánlom figyelmedbe Hart játékperceit is, utolsó három meccsén 90 mp.-et pihizett, elég korrekt statokkal.

53 perc, 46,5 perc, 48 perc. LOAD MANAGEMENT, meg a kis fa...mat :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 10:20

nezem most a nix-pacerst, nba full rigged :lol:
hat mia faszt fujsz a vegen 12 sec-cel a vege elott mozgo blokkot, hat persze hogy megadd a lehetoseget a hazai csapatnak, penz meg uzlet az egesz :lol: :coffee:
nixből a divincenzo gyerek tetszik nekem, még a bucksban neztem, hasonlit stilusra, mozgasra egy volt csapattarsamra, faszagyerek, van benne vér.
hálistennek itt már nincs tinglitangli, vki jol irta itt korabban, hogy kezdodik a PO, kezdodik a szezon :lol:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 7., kedd 8:22

https://youtube.com/shorts/L70NVq8s3co? ... IAZbvZjoxU

Reggiejackson the proposal :lol:

Mike edwards meg a slepp jol megszexualizalta a denvert. Kihasznaljak, hogy jokic védekezésben atlag es lassu, nincs palank korul semmi ellenallas, az a murray 0/11 is jol nezett ki
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 7., kedd 6:25

El is kezdtem visszanézni a Knicks meccset, hát nem tudom meddig bírják ezeket a perceket a srácok. Szép győzelem, csak a Pacersnek jóval több tartalék van. De őrült meccs volt ez is, nagyon szórakoztató minden ami Knicks. :agree:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 7., kedd 6:00

Tjacks írta:
nmate írta: Nagyon sovány ez a Nuggets pad, meg ez a lötyögés amit művelnek. Wolves izomból megy és elég Jokicot fárasztani, többiek úgysem tudnak semmit csinálni.
Mintha már most elengedték volna a szezont, hazai pályán a bajnoktól ez a tutyi-mutyi játék vér ciki.
Idén többet kell Jokicnak a lovakkal foglalkozni, tavaly biztos kevés idő jutott rájuk :lol:

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 7., kedd 5:36

nmate írta: Nagyon sovány ez a Nuggets pad, meg ez a lötyögés amit művelnek. Wolves izomból megy és elég Jokicot fárasztani, többiek úgysem tudnak semmit csinálni.
Mintha már most elengedték volna a szezont, hazai pályán a bajnoktól ez a tutyi-mutyi játék vér ciki.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 7., kedd 5:28

Nagyon sovány ez a Nuggets pad, meg ez a lötyögés amit művelnek. Wolves izomból megy és elég Jokicot fárasztani, többiek úgysem tudnak semmit csinálni.

Vissza: