Politika
- ___Samy___
Re: Politika
Statisztikakat nem neztem ezzel kapcsolatban, csak a sajat kornyezetembol indultam ki. Lehet igy volt, de gyanus, hogy ez a szam azota nem csokkent, hanem novekedett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Magyarorszag mar a Covid elott is elen allt az Unioban ugy tudom a szivinfarktus miatti halalesetekben. Lehet azzal fugg ossze, hogy mondjuk a kardiologushoz itt 1+ ev allami egeszsegugyben idopontot kapni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olvastam, hogy akinek volt rá hajlama (szívvel vagy bármi egyéb betegséggel kapcsolatos), annak elohozhatja az oltás, szoval lehet benne valami, annyi hogy nem 60-70 évesen jott elő, hanem hamarabb, sajnos.___Samy___ írta: Szep probalkozas, de nem erre gondoltam. Hanem nagyon sok a tudoemboliaban, infarktusban, agyvérzésben elhunyt egyen a kornyezetemben, ugy, hogy elotte egeszsegesek voltak. Egyszeruen csak a semmibol osszeesnek, es ennyi.
De erre mondtam, hogy ez nehezen bizonyithato, de szamomra mindenesetre nagyon erdekes, mert korabban nem volt ilyen mennyisegben ilyen elhalalozas.
- ___Samy___
Szep probalkozas, de nem erre gondoltam. Hanem nagyon sok a tudoemboliaban, infarktusban, agyvérzésben elhunyt egyen a kornyezetemben, ugy, hogy elotte egeszsegesek voltak. Egyszeruen csak a semmibol osszeesnek, es ennyi.
De erre mondtam, hogy ez nehezen bizonyithato, de szamomra mindenesetre nagyon erdekes, mert korabban nem volt ilyen mennyisegben ilyen elhalalozas.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Random Janos felveszi az oltast, ra ket hetre eluti LL Junior mikozben liveozik. Talan, ha nem oltjak be, nem hal meg....___Samy___ írta: Viszont nagyon sok olyat lattam, akik az oltas utan lettek szarul/haltak meg. Tudom, ezt nem igazan lehet bizonyitani, de jozan paraszt esszel belegondolva is furcsa egybeesesek vannak.
- ___Samy___
En ketszer voltam covidos, oltast nem vettem fel, koszonom szepen, kutya bajom. Semmi visszamaradt problemam nincs. Viszont nagyon sok olyat lattam, akik az oltas utan lettek szarul/haltak meg. Tudom, ezt nem igazan lehet bizonyitani, de jozan paraszt esszel belegondolva is furcsa egybeesesek vannak.
Egyebkent sztem MP most tultolta ezt a kormanyellenes dumat ezzel mobilnet zavarassal/arnyekolassal. Sztem itt szimplan a technika nem birta, nem azert, mert valaki belenyult ebbe.
Egyebkent sztem MP most tultolta ezt a kormanyellenes dumat ezzel mobilnet zavarassal/arnyekolassal. Sztem itt szimplan a technika nem birta, nem azert, mert valaki belenyult ebbe.
Errol egyebkent mar sok eve beszelnek, hogy a karanten es a keves erintkezes miatt az immunrendszerunk megvaltozott, legyengult, es ezt a dozist kapja meg szepen most. Ezert vannak hullamok, spike-ok a megbetegedesekben, es ezert tartanak tovabb azok, amiket regen par nap / het alatt letudott az ember. Es ez igaz a kicsikre is, akik az bezarkozas alatt szulettek.RealVazquez írta:
Pl miert vagyok az oltasok utan evente haromszor tobbet beteg? Gondolom azert, mert befolyasolta az immunrendszeremet. Hivatalosan, igazoltan ketszer voltam covid fertozott, 2022-ben is az voltam, mert fajt a torkom es izeket ugyan ereztem, szagokat es illatokat nem, de nem mentem el tesztelni, mert mar okafogyotta valt, es hamar felepultem. 23-ban haromszor voltam beteg, iden eddig egyszer, de akkor nagyon, januar elejen. Menetrendszeru lesz: a kovetkezo betegseg julius vegen/augusztus elejen lesz, aztan oktoberben. Erdekes anomaliak ezek.
Persze ez nem feltetlenul a valaszod, de egy racionalis megkozelitese a dolgoknak, amit mar a karanten ideje alatt mondtak.
Ezt az oltasra fogni elso korben szerintem nem logikus, raadasul nincs objektiv bizonyitek, oltas nelkul mi lett volna, sot megkerdojelezni az oltasokat 2024-ben mar alapbol egy erdekes dolog. Egyebkent latom azt, az oltas nelkul covidon atesettek milyen mokas hosszabb tavu kovetkezmenyeket nyognek, szoval lehet az oltas mellekhatasai szerencsesebb szimptomak, ha mar igy alakult.
De hogy mondjak ellenpeldat, en peldaul nem vagyok tobbszor beteg (pedig a gyerek miatt nalunk minden pestis kikot egesz evben), es semmi bajom az eg vilagon. Es ez a csaladomban is igy van.
Pont most néztem. Lehet, hogy a végén megérti (vagy szóltak neki ), hogy itt (sajnos) erőszakmentes változást nem lehet csinálni. Tüntikézni, vonulgatni, beszélgetni lehet, de változást hozni... ('48, '56, taxis blokád, okt 23, de ott volt az ukránoknál Euromajdan) Nagyon nehéz ügy.vazul írta: https://www.youtube.com/watch?v=VGg-Km3Zq0k
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ez a lényeg! Magyarország a beletörödést és az elfogadást választotta. Csalnak? Lopnak? Hazudnak? Te is ezt tennéd, ha ott lennél. Majd jól laknak. Még mindig jobb mint X Y stb.kiserik írta:Tényleg roncstársadalom.BLevi96 írta: A Mi Hazánkon kivűl viszont szerintem senkit nem érdekel, egy influenza szintjére sülyedt már.
Amig nem a TE kertedbe szarnak, nem zavar. Az elektromos auto se füstöl, csak az erőmű ahol elöállítják az energiát.
Ezek nem neked szólnak, csak általánosságban és ez baj, egyetértek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A covid igenis fontos, legalabbis szamomra, legalabb annyira, mint a fuggetlen igazsagszolgaltatas hianyanak gyanuja. Minden ugy fontos, es foglalkozni kell vele. Magambol indulok ki, es en nem felejtettem el a covid oruletet, nem felejtettem el azokat a kerdeseket, amik annak idejen foglalkoztattak. Pl miert vagyok az oltasok utan evente haromszor tobbet beteg? Gondolom azert, mert befolyasolta az immunrendszeremet. Hivatalosan, igazoltan ketszer voltam covid fertozott, 2022-ben is az voltam, mert fajt a torkom es izeket ugyan ereztem, szagokat es illatokat nem, de nem mentem el tesztelni, mert mar okafogyotta valt, es hamar felepultem. 23-ban haromszor voltam beteg, iden eddig egyszer, de akkor nagyon, januar elejen. Menetrendszeru lesz: a kovetkezo betegseg julius vegen/augusztus elejen lesz, aztan oktoberben. Erdekes anomaliak ezek.kiserik írta:Mondjuk el kellene gondolkodni arról, hogy hol van a hiba?BLevi96 írta: A Mi Hazánkon kivűl viszont szerintem senkit nem érdekel, egy influenza szintjére sülyedt már.
- Senkit nem érdekel, hogy a vezetőség (és nem csak a miénk) a saját zsebét tömködve felelős volt rengeteg ember haláláért, mert leszarták a szakemberek véleményét (és jól megbélyegezték őket), aztán akiket veszteség ért pont azokra haragszanak, akik megpróbáltak tenni valamit az ügy érdekében.
- Senkit nem érdekel például Aladár ügye
- Közben meg milliókat érdekel, hogy Tóni embereket küldött az ügyészségre vagy MP gatyával dobálta VJ-t
Tényleg roncstársadalom.
Mondjuk el kellene gondolkodni arról, hogy hol van a hiba?BLevi96 írta: A Mi Hazánkon kivűl viszont szerintem senkit nem érdekel, egy influenza szintjére sülyedt már.
- Senkit nem érdekel, hogy a vezetőség (és nem csak a miénk) a saját zsebét tömködve felelős volt rengeteg ember haláláért, mert leszarták a szakemberek véleményét (és jól megbélyegezték őket), aztán akiket veszteség ért pont azokra haragszanak, akik megpróbáltak tenni valamit az ügy érdekében.
- Senkit nem érdekel például Aladár ügye
- Közben meg milliókat érdekel, hogy Tóni embereket küldött az ügyészségre vagy MP gatyával dobálta VJ-t
Tényleg roncstársadalom.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
-Kurvára ellett baltázva a stratégia! Hol a logika abba hogy ha, egy 3 fős háztartásba, ketten pozitívak és karanténba kerülnek, a 3. viszont bevan oltva és szabadon mászkálhat? És akkor csodálkoznak hogy mennyi a beteg és a halálozás aránya a 3. legmagasabb a világon!kiserik írta: Pár gondolat a videóból (és mivel nem vagyok szakember, így inkább nézze meg a videót, aki kíváncsi rá):
- el lett baltázva a védekezési stratégia politikai vagy gazdasági okok miatt
- nem kimondottan a vírus volt a fő baj, hanem a vele társult bakteriális fertőzés
- 2020 tavaszán Káslerék kidolgoztak egy működő kezelést, de le se tojták felsőbb szinteken
- a vakcina nem véd a megfertőződéstől (elmagyarázza érthetően)
-a bakterilási fertőzés és a korházak állapota kéz a kézbe jár
-az oltás nem véd, ezt tudtuk akkor is, csak a súlyos szövődményeket mérsékli
A Mi Hazánkon kivűl viszont szerintem senkit nem érdekel, egy influenza szintjére sülyedt már.
Hál Istennek igen. Mondjuk pont egy új WHO szerződés előtt áll a világ nagy része (amit úgy látszik a nemzetközi felháborodás miatt már enyhítenek is) így még aktuális is.h3x0r írta:2024-ben érdekel még bárkit is a covid, a who meg az oltások?kiserik írta: Ajánlom mindenkinek Dr Letoha új videóját. Igaz, hogy majd 1 óra és Toroczkaival beszélget, de ha nem figyel az ember Toroczkaira (aki persze próbálja konteós irányba terelni az egészet, de Letoha nem nagyon megy vele), akkor érdekes dolgokat lehet hallani. Én hajlok arra, hogy inkább hiszek neki, mint a nemzet állatorvosának
Pár gondolat a videóból (és mivel nem vagyok szakember, így inkább nézze meg a videót, aki kíváncsi rá):
- nem kimondottan a vírus volt a fő baj, hanem a vele társult bakteriális fertőzés
- 2020 tavaszán Káslerék kidolgoztak egy működő kezelést, de le se tojták felsőbb szinteken
- a WHO legfőbb baja, hogy nem tud független lenni, pedig egy független szervezetre szükség lenne
Nem vírustagadó, nem kifejezetten oltásellenes, nem laposföld hívő videó és gyíkemberek, háttérhatalmak sincsenek benne.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BlancoMark
Napkozben engem az alabbi ceg hivott fel:RealVazquez írta:Mar elotte is olyan kozvetites volt, hogy akadozott, elment a hang. Ilyen 4-5 mp-enkent. Ez multheten csutortokon es penteken volt. Egyertelmu, hogy bevetettek technikai eszkozoket is. Debrecenben kulon csak a rendezveny miatt szombaton es vasarnap reggel felszereltek kamerakat, ezek valoszinu, hogy arcfelismero kamerak voltak. Kerdes nincs: rakapcsoltak Roganek, mert erzik, hogy ebbol mar komoly problemajuk lesz.vazul írta:
https://index.hu/belfold/2019/09/13/szi ... _amygdala/
Nadragszijrol akartak beszelgetni. Amikor megkerdeztem, hogy ki a megbizojuk es honnan van meg a szamom akkor ramcsapta a telefont.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a sok átbaszott és/vagy oltásra kényszerített embert, aki az oltás miatt a mai napig vmi szar mellékfostól szenvedh3x0r írta:2024-ben érdekel még bárkit is a covid, a who meg az oltások?kiserik írta: Ajánlom mindenkinek Dr Letoha új videóját. Igaz, hogy majd 1 óra és Toroczkaival beszélget, de ha nem figyel az ember Toroczkaira (aki persze próbálja konteós irányba terelni az egészet, de Letoha nem nagyon megy vele), akkor érdekes dolgokat lehet hallani. Én hajlok arra, hogy inkább hiszek neki, mint a nemzet állatorvosának
Pár gondolat a videóból (és mivel nem vagyok szakember, így inkább nézze meg a videót, aki kíváncsi rá):
- a WHO legfőbb baja, hogy nem tud független lenni, pedig egy független szervezetre szükség lenne
Nem vírustagadó, nem kifejezetten oltásellenes, nem laposföld hívő videó és gyíkemberek, háttérhatalmak sincsenek benne.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
2024-ben érdekel még bárkit is a covid, a who meg az oltások?kiserik írta: Ajánlom mindenkinek Dr Letoha új videóját. Igaz, hogy majd 1 óra és Toroczkaival beszélget, de ha nem figyel az ember Toroczkaira (aki persze próbálja konteós irányba terelni az egészet, de Letoha nem nagyon megy vele), akkor érdekes dolgokat lehet hallani. Én hajlok arra, hogy inkább hiszek neki, mint a nemzet állatorvosának
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mar elotte is olyan kozvetites volt, hogy akadozott, elment a hang. Ilyen 4-5 mp-enkent. Ez multheten csutortokon es penteken volt. Egyertelmu, hogy bevetettek technikai eszkozoket is. Debrecenben kulon csak a rendezveny miatt szombaton es vasarnap reggel felszereltek kamerakat, ezek valoszinu, hogy arcfelismero kamerak voltak. Kerdes nincs: rakapcsoltak Roganek, mert erzik, hogy ebbol mar komoly problemajuk lesz.vazul írta:Péter Magyar
Add tovább! Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjáró körútjának helyszíneinein.
Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni itt a Facebookon. A fényképek Hajdunánáson készültek civil ruhás rendőrökről (titkosszolgálati munkatársakról?) és a feltételezhetően a blokkoláshoz használt eszközről.
Legutoljára Újfehértón ment el a téren mindenkinél az érkezésünkkor minden térerő és a mobilnet, ami a rendezvény végén rögtön helyreállt.
Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-korai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást!
A BBC tudósítója velem utazik délutántól és mindent dokumentálunk a hazai és a nemzetközi nyilvánosság számára.
Elég volt, nincs hova hátrálnunk!
Ajánlom mindenkinek Dr Letoha új videóját. Igaz, hogy majd 1 óra és Toroczkaival beszélget, de ha nem figyel az ember Toroczkaira (aki persze próbálja konteós irányba terelni az egészet, de Letoha nem nagyon megy vele), akkor érdekes dolgokat lehet hallani. Én hajlok arra, hogy inkább hiszek neki, mint a nemzet állatorvosának
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az eleje a cikknek nem jovobe mutato ut, hanem pont amit nem bont ki, az lenne a lenyeg:gutihaz14 írta:itt van a cikk inkabb ezt olvassatok elhehetheoriginal írta:
attol függ mekkora tömeg.
azért egy hajdúszobin nem hinném, hogy annyi tízezres tömeg összpontosult olyan kis helyen...
de nyilván egy stadionban vagy koncerten más a dolog, bár ott jobb helyeken már van külön mobilhálózat hozzá, nem a környező makro tornyokról kapják csak a jelet
https://www.hwsw.hu/hirek/54817/ericsso ... tabil.html
"A világon azonban más modellek is kezdenek elterjedni. Egyrészt az újabb létesítményeknél a tulajdonos már néha számol a mobilos lefedettség kérdésével is, és nem csak területet dedikál a szolgáltatók hálózati eszközei számára, de adott esetben maga telepíti azokat be, és bocsátja a szolgáltatók rendelkezésére. Egy másik modellben a hálózatot egy külön szereplő építi ki és üzemelteti, ezt pedig szolgáltatásként veszik igénybe a telekommunikációs cégek."
Javaslom a temaban olvasni: smart cities, active, passive, hybrid DAS (distributed antenna systems, a commscope oldalan egesz jo altalanos leiras van rola, de az ericcson dot is elen jar, nyilvan a huawei mellett, csak a pici kisz kinaiakat nem szeretik nyugaton mostanság, nem megy ugy a biznic, at is pozicionaljak magukat lassan napelemekre), small cells temaban dolgokat.
Tobbek kozt a juve stadionban vagy a cici stadionjaban van ilyen DAS rendszer.
Wifit könyörgöm felejtsuk el. Ezen a szinten mar gagyi, gondolom mindenki tapasztalja rendszeresen milyen teljesitmenyt nyujt mikor megszall pl egy hotelben...
thereisonly1ronaldo