Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 8., szerda 10:33

Megjósolhatatlan h mi lesz este, de azt azért még a legnagyobb pesszimizmusommal együtt is kétlem, h a Bayern beszorítana vagy 70 percig.
Legrosszabb esetben Tuchel valamivel meglep, vezetni fognak, aztán egy kontrából lőnek még egyet valamikor az első félidőben és akkor baj van. Aztán bármi lehet utána akár sok is közte.
Normál esetben azt mondom h lőnek egyet az elején, viszonylag gyorsan egyenlítünk és egy thriller második feles lesz utána, akár hosszabbítással, gólváltásokkal.

A legkevesebb sanszot arra látom hogy szépen lazán lehozzuk úgy hogy vezetünk már az első félidő én aztán még 1-2 átmenetből vérünk nekik. Erre kicsi esélyt látok, azt viszont kizártnak tartom h a Cityhez (idegenbeli) hasonló meccskép alakuljon ki.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 8., szerda 10:28

realistahuni írta: https://twitter.com/BlackYellow/status/ ... eJCsg&s=19

Már vártam ezt a Dortmundtól. :D
Ez mekkora. Vigyorgó Neymarral és Mbappeval egy Haaland goloromet utánozva. A norvég azóta megnyert mindent és az aranylabdahoz is közelebb volt, mint ez a két jomadar bármikor. :) F.sza kép.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 8., szerda 10:25

pheco írta:
Pad'em írta: Mai meccs pokol lesz. Xanax, töményt bekészítek. Egy hasonló forgatókönyvet is el tudok képzelni mint az Etihadban. Meg kell csinálni, 80ezres fehér Bernabeuban.
A játékképe jobb kell, hogy legyen. Ha ez a Bayern is beszorít minket úgy, hogy alig tudunk az ő térfelükön lenni, akkor baj van.

Lélektanilag jobb helyzetben vagyunk, rutinosabb a csapat és hazai pálya... Szerintem legalább 2 lesz közte. B-)

Egy esetleges döntőben is óriási előny lenne, hogy a Dortmundnál fejből azt mondanám, hogy Reus és Hummels láttak 1 BL döntőt, amit el is buktak. Nálunk meg többen már 5 győzelemnél járnak és azon felül is a csapat nagyrésze már nyert döntőt.

Szóval ezt innen csak elbukni lehet :kalapos:
Dortmundot tuti, hogy rutinból elraknánk a döntőben, de a Bayern az Bayern. Simán el tudom képzelni, hogy bajban leszünk, nagyon maxon kell pörögnie mindenkinek, elejétől a végéig. Akkor meglesz, de szerintem sima meccs tuti nem lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 8., szerda 10:25

haszi írta:
Kylian Mbappé: "Is this my last Champions League match with PSG? This season, for sure."
Apa kezdődik... :shutup: :angry:
Biztos, hogy jön. Ha mégsem, akkor sincs gond, az idei év is bemutatta, hogy a Real nélküle is bárhol versenyképes, bármilyen csapat ellen. Ő dolga, de biztosan itt fog játszani. Mi is komoly meccs előtt állunk, nem most lesz hivatalos, hogy minden erről szóljon.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 8., szerda 10:23

https://twitter.com/BlackYellow/status/ ... eJCsg&s=19

Már vártam ezt a Dortmundtól. :D

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2024. május 8., szerda 10:22

Pad'em írta: Mai meccs pokol lesz. Xanax, töményt bekészítek. Egy hasonló forgatókönyvet is el tudok képzelni mint az Etihadban. Meg kell csinálni, 80ezres fehér Bernabeuban.
A játékképe jobb kell, hogy legyen. Ha ez a Bayern is beszorít minket úgy, hogy alig tudunk az ő térfelükön lenni, akkor baj van.

Lélektanilag jobb helyzetben vagyunk, rutinosabb a csapat és hazai pálya... Szerintem legalább 2 lesz közte. B-)

Egy esetleges döntőben is óriási előny lenne, hogy a Dortmundnál fejből azt mondanám, hogy Reus és Hummels láttak 1 BL döntőt, amit el is buktak. Nálunk meg többen már 5 győzelemnél járnak és azon felül is a csapat nagyrésze már nyert döntőt.

Szóval ezt innen csak elbukni lehet :kalapos:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 8., szerda 10:11

Aligha változtak a dolgok, egyszerűen értelmezhető a válasza, miszerint eligazolása esetén is még visszatérhet a PSG kötelékébe a későbbiek során, pl. nyugdíj előtt. Elvégre tősgyökeres párizsi ez a kis mbuz... izé, mbappe :D

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 8., szerda 10:02

wZoLee7 írta:
haszi írta:

Mit varsz, mit mondjon? Ha egyszer megmondtak h nincs hivatalos bejelentes meg akkor nem mondja azt h jah persze lepek... Csak akkor kezdodik ha milyen ilyen szarra ugrasz
Azt már bejelentette, hogy nem hosszabbít, ezért fütyülték. Tehát ha tényleg mondta, ami az idézetben szerepel, akkor változtak a dolgok. Én továbbra is abban bízom, hogy nem jön...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 8., szerda 9:59

Endrick> Bapi

:mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 8., szerda 9:45

Hagyjuk már, dehogy hosszabbít, nem tudom mit vártok. :lol:
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 8., szerda 9:42

haszi írta:
Kylian Mbappé: "Is this my last Champions League match with PSG? This season, for sure."
én mondom, hogy hosszabbít egy 1+1 évet vagy valamit :lol:
de nem is baj innentől, minimum 3 évet, de inkább 4-5 évet késett el és csúszott le, a pénzéhség, muter és az ostobaság miatt.
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. május 8., szerda 9:42

haszi írta:
Lassan úgy vagyok ezzel a fasszal, hogy maradjon ott és pusztuljon meg.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 8., szerda 9:40

haszi írta:
Mit varsz, mit mondjon? Ha egyszer megmondtak h nincs hivatalos bejelentes meg akkor nem mondja azt h jah persze lepek... Csak akkor kezdodik ha milyen ilyen szarra ugrasz

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2024. május 8., szerda 9:31

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 8., szerda 9:04

Mindenhol azt olvasom,hogy mekkora meglepetés.
De nem igazán értem. Előttem is írták,hogy csoportbol is alig jutottak tovabb. Ugye ott egyik meccsen egy ajandek 11essel maradtak életben. Barca ellen se úgy nézett ki,mint akik tovabbmentek volna a piros nélkül. A francia bajnoksagban is rengeteg meccsen szenvedtek iden a golszerzessel,pont azért,mert Enrike kivette belőlük a lendületet, passzolnak 100at inkább, aztán majd lesz valami.
A másik,hogy össze vissza rakja kezdőt. Kezdett ugye Barca ellen hamis 9es Asensioval a semmiből. Aztán visszavágón kilencesben Bappe, balon Barcola,aki szerintem végig remekelt tavasszal. Erre most Dortmund ellen mit csinal? Ramos,aki odavágón percet nem játszott kezdőbe kerül,Barcola meg pad. Azt se tudja a csávó mit csinál. Pakolgatja be embereket jobbra balra, mint en Fifaban,mikor kezd unalmas lenni a játék :lol:
Es mindenhol azt olvasom,hogy milyen jo a spanyol,ez az irany tokeletes nekik. Azt közben franciaba is csomó gólnélküli meccsük volt,ahol szarra kontraztak őket. Bappe mentette ott is sokszor a segguket. De hat top edző,mert rendszere van...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 8:59

Anthony írta: Jut eszembe, a Dortmund és a PSG egy csoportban voltak, és utolsó nap is kérdéses volt a PSG egyáltalán továbbjut-e, szóval ebből a szemszögből nézve nem annyira meglepő hogy kiestek.
Realista24 írta: Chelseatol is azt varta mindenki, hogy iden inasba raknak minket a fent emlitett okok miatt.

Chelsea?
Beszelek hulyeseget, coffee time :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 8., szerda 8:55

Realista24 írta:
Halfkey írta:

Érdekes megfogalmazás ez - egyedül a City ellen voltunk underdogok, mindenhol máshol minket tartottak esélyesebbnek továbbjutásra a fogadóirodák.
A narrativa az volt, ami legalabbis nekem atjott, hogy egy lesajnalt csapat vagyunk, egy tartalek kapussal, csatar nelkul amugy sem megyunk semmire, es a vedelem is hianyos a kulcsjatekosok serulese miatt.
Chelseatol is azt varta mindenki, hogy iden inasba raknak minket a fent emlitett okok miatt.
A Real Madrid mindig makkal meg csalassal nyer. Most is, mint minden evben, ugyanezt szajkozzak. Ha meg kikapunk/kiesunk, visszaall a vilag rendje :ike:

Ezert imadom latni vagy hallani a gyozelmunk utan a sok karogo kapalozasat. Mint malac a jegen. Ez edesiti meg legjobban a sikert.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. május 8., szerda 8:48

Jut eszembe, a Dortmund és a PSG egy csoportban voltak, és utolsó nap is kérdéses volt a PSG egyáltalán továbbjut-e, szóval ebből a szemszögből nézve nem annyira meglepő hogy kiestek.
Realista24 írta: Chelseatol is azt varta mindenki, hogy iden inasba raknak minket a fent emlitett okok miatt.

Chelsea?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. május 8., szerda 8:32

Pad'em írta: Mbappe tegnap a meccs után a kérdésre, hogy nekünk szurkol e ma szemforgatva elsétált. A héten akkor majd jöhet a hivatalos bejelentés. Ennél nagyobb esélye döntőbe vinni őket nem is lehetett volna. Csalódás, azt hittem oda-vissza elteszi a Dortmundot, de azért LE meg a kecskehágó tett érte, hogy kiheréljék erre a tavaszra.

Mai meccs pokol lesz. Xanax, töményt bekészítek. Egy hasonló forgatókönyvet is el tudok képzelni mint az Etihadban. Meg kell csinálni, 80ezres fehér Bernabeuban.
Igazából Május 25-én lesz még egy francia kupa döntő, talán utána el is köszön.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 8., szerda 8:25

Halfkey írta:
Az egész sorozatban underdogok voltunk, ha esetleg a döntő összejön, akkor kerülünk ki ebből a szerepből, aminek nem örülök.
Érdekes megfogalmazás ez - egyedül a City ellen voltunk underdogok, mindenhol máshol minket tartottak esélyesebbnek továbbjutásra a fogadóirodák.
A narrativa az volt, ami legalabbis nekem atjott, hogy egy lesajnalt csapat vagyunk, egy tartalek kapussal, csatar nelkul amugy sem megyunk semmire, es a vedelem is hianyos a kulcsjatekosok serulese miatt.
Chelseatol is azt varta mindenki, hogy iden inasba raknak minket a fent emlitett okok miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: