Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
hogy ne legyen off: szép az irány, de nem látom, hogy hogy lehet ezt a hypeot 2 evig még fenntartani.
csak attol fugg, hogy az elmult 2 ev dragulasa es a mennyire bassza szet a magyarokat
a magyar ember leszarja, hogy pedofilok kapnak kegyelmet, szektorokat es minden kozpenzt ellopnak, egeszen addig, amig nekik mar nem megy olyan jol, nekik mar nem jut.
meglovagolta viktor 2022ig a vilaggazdasagi fellendulest, nekik nem sok kozuk volt hozza, hogy konjunktura volt es mindenki aranylag jol elt. most hogy 2 eve gebasz van, es meg nem lathato a vege se, sikerult egy europai rekordmerteku inflaciot osszerakni, a sok zseni szakembernek, de persze mindenert brusszel a hibas.
szoval erkolcsi, emberi dolgok, temak, kerdesek, magyar ember szar ember, roncstarsadalom, leszarja. aztan ha mar nem jut a hetvegi marvel mozira penz, akkor jon az elegedetlenseg, ezt latjuk most, mp meg jokor jo helyen, csak ezt a hullamot kell meglovagolnia, kérdés mi lesz belole.
a fidesz még mindig boven 40% fölött van, legyen itt barmilyen botrany, gg nyamvadt balfasz nép.
csak attol fugg, hogy az elmult 2 ev dragulasa es a mennyire bassza szet a magyarokat
a magyar ember leszarja, hogy pedofilok kapnak kegyelmet, szektorokat es minden kozpenzt ellopnak, egeszen addig, amig nekik mar nem megy olyan jol, nekik mar nem jut.
meglovagolta viktor 2022ig a vilaggazdasagi fellendulest, nekik nem sok kozuk volt hozza, hogy konjunktura volt es mindenki aranylag jol elt. most hogy 2 eve gebasz van, es meg nem lathato a vege se, sikerult egy europai rekordmerteku inflaciot osszerakni, a sok zseni szakembernek, de persze mindenert brusszel a hibas.
szoval erkolcsi, emberi dolgok, temak, kerdesek, magyar ember szar ember, roncstarsadalom, leszarja. aztan ha mar nem jut a hetvegi marvel mozira penz, akkor jon az elegedetlenseg, ezt latjuk most, mp meg jokor jo helyen, csak ezt a hullamot kell meglovagolnia, kérdés mi lesz belole.
a fidesz még mindig boven 40% fölött van, legyen itt barmilyen botrany, gg nyamvadt balfasz nép.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
hát fatal errort ir a rendszer az biztos a munka szóra
most is azon filozom már fél oraja, hogy esti focira a mufuves vagy a normalfuves csukat keszitsem be
most is azon filozom már fél oraja, hogy esti focira a mufuves vagy a normalfuves csukat keszitsem be
thereisonly1ronaldo
Mi a probléma kollega?hehetheoriginal írta:te? hol?Kulturális Központban dolgozok.
Szabolccsal nem igazán kellene kötekedni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2024. május 8., szerda 12:21-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Most azért írod így, mert nem ismered a fenti szavakat, ugye?hehetheoriginal írta:te? hol?Kulturális Központban dolgozok.
Kulturális Központ is már sok, de a dolgozok szónál jön a reboot a kobakban, mi?
- hehetheoriginal
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Legjobbp.csabi1 írta:Kulturális Központban dolgozok.sebydani írta:
Büszke vagyok Bátorra Voltál?
Itt voltak a parkban tőlem 100 méterre.
Most látom a Simon Miklós kommentet Csőd egy figura, jó lenne eltűnne már ő is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Kulturális Központban dolgozok.sebydani írta:Büszke vagyok Bátorra Voltál?p.csabi1 írta: Egyenlőre úgynézki hogy Szabolcsban tarol a Tisza.
Tegnap Nyíregyházán nagyon sokan voltak ma Nyírbátorban is pedig fél 10-kor kezdődött,most Máteszlakán volt.
Itt voltak a parkban tőlem 100 méterre.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miért védi ennyire a fidesz a papokat? Költőikérdés
Elöször kitalálták hogy nekik nem kell erkölcsi bizonyítvány mint másoknak, ezt talán vissza vonták. Most meg ha tudomást is szereznek, akkor se kell elmondaniuk. Nagyon tesztelgetik az embereket, hogy meddig mehetnek el ez ügybe, de megéri nekik? Még aki velük szimpatizál az is elgondolkozhat rajta hogy minek akarják ennyire mentesíteni a pedofília alól az egyházat.
Elöször kitalálták hogy nekik nem kell erkölcsi bizonyítvány mint másoknak, ezt talán vissza vonták. Most meg ha tudomást is szereznek, akkor se kell elmondaniuk. Nagyon tesztelgetik az embereket, hogy meddig mehetnek el ez ügybe, de megéri nekik? Még aki velük szimpatizál az is elgondolkozhat rajta hogy minek akarják ennyire mentesíteni a pedofília alól az egyházat.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Büszke vagyok Bátorra Voltál?p.csabi1 írta: Egyenlőre úgynézki hogy Szabolcsban tarol a Tisza.
Tegnap Nyíregyházán nagyon sokan voltak ma Nyírbátorban is pedig fél 10-kor kezdődött,most Máteszlakán volt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Egyenlőre úgynézki hogy Szabolcsban tarol a Tisza.
S. Miklóst nagyon emlegette.
S. Miklóst nagyon emlegette.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2024. május 8., szerda 12:08-kor.
fideszferni írta: Még egy női tagot belökött a fidesz a busz alá
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... C3%B3nika/
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Még egy női tagot belökött a fidesz a busz alá
- ateeemadrid
Ennyierővel mondhatnánk azt is, hogy ezek az emberek covidosak voltak, akár tünetmentesen, és annak a szövődményei miatt történnek ezek velük.___Samy___ írta: Szep probalkozas, de nem erre gondoltam. Hanem nagyon sok a tudoemboliaban, infarktusban, agyvérzésben elhunyt egyen a kornyezetemben, ugy, hogy elotte egeszsegesek voltak. Egyszeruen csak a semmibol osszeesnek, es ennyi.
De erre mondtam, hogy ez nehezen bizonyithato, de szamomra mindenesetre nagyon erdekes, mert korabban nem volt ilyen mennyisegben ilyen elhalalozas.
Másik, hogy nagyon sokan nyomták azt a szöveget, hogy ez a covid csak a gyenge immunrendszerű embereknél probléma, ez az oltásra is igaz lehet akkor, nem? Én kaptam 2 szputnyikot, akkor se éreztem lófaszt se, azóta se.
Nyilván fingunk nincs egyébként az igazságról, csak arra akartam utalni, hogy ez is csak meggyőződés kérdése.
- ___Samy___
Statisztikakat nem neztem ezzel kapcsolatban, csak a sajat kornyezetembol indultam ki. Lehet igy volt, de gyanus, hogy ez a szam azota nem csokkent, hanem novekedett.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Magyarorszag mar a Covid elott is elen allt az Unioban ugy tudom a szivinfarktus miatti halalesetekben. Lehet azzal fugg ossze, hogy mondjuk a kardiologushoz itt 1+ ev allami egeszsegugyben idopontot kapni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olvastam, hogy akinek volt rá hajlama (szívvel vagy bármi egyéb betegséggel kapcsolatos), annak elohozhatja az oltás, szoval lehet benne valami, annyi hogy nem 60-70 évesen jott elő, hanem hamarabb, sajnos.___Samy___ írta: Szep probalkozas, de nem erre gondoltam. Hanem nagyon sok a tudoemboliaban, infarktusban, agyvérzésben elhunyt egyen a kornyezetemben, ugy, hogy elotte egeszsegesek voltak. Egyszeruen csak a semmibol osszeesnek, es ennyi.
De erre mondtam, hogy ez nehezen bizonyithato, de szamomra mindenesetre nagyon erdekes, mert korabban nem volt ilyen mennyisegben ilyen elhalalozas.
- ___Samy___
Szep probalkozas, de nem erre gondoltam. Hanem nagyon sok a tudoemboliaban, infarktusban, agyvérzésben elhunyt egyen a kornyezetemben, ugy, hogy elotte egeszsegesek voltak. Egyszeruen csak a semmibol osszeesnek, es ennyi.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Random Janos felveszi az oltast, ra ket hetre eluti LL Junior mikozben liveozik. Talan, ha nem oltjak be, nem hal meg....___Samy___ írta: Viszont nagyon sok olyat lattam, akik az oltas utan lettek szarul/haltak meg. Tudom, ezt nem igazan lehet bizonyitani, de jozan paraszt esszel belegondolva is furcsa egybeesesek vannak.
- ___Samy___
En ketszer voltam covidos, oltast nem vettem fel, koszonom szepen, kutya bajom. Semmi visszamaradt problemam nincs. Viszont nagyon sok olyat lattam, akik az oltas utan lettek szarul/haltak meg. Tudom, ezt nem igazan lehet bizonyitani, de jozan paraszt esszel belegondolva is furcsa egybeesesek vannak.
Egyebkent sztem MP most tultolta ezt a kormanyellenes dumat ezzel mobilnet zavarassal/arnyekolassal. Sztem itt szimplan a technika nem birta, nem azert, mert valaki belenyult ebbe.
Egyebkent sztem MP most tultolta ezt a kormanyellenes dumat ezzel mobilnet zavarassal/arnyekolassal. Sztem itt szimplan a technika nem birta, nem azert, mert valaki belenyult ebbe.
Errol egyebkent mar sok eve beszelnek, hogy a karanten es a keves erintkezes miatt az immunrendszerunk megvaltozott, legyengult, es ezt a dozist kapja meg szepen most. Ezert vannak hullamok, spike-ok a megbetegedesekben, es ezert tartanak tovabb azok, amiket regen par nap / het alatt letudott az ember. Es ez igaz a kicsikre is, akik az bezarkozas alatt szulettek.RealVazquez írta:
Pl miert vagyok az oltasok utan evente haromszor tobbet beteg? Gondolom azert, mert befolyasolta az immunrendszeremet. Hivatalosan, igazoltan ketszer voltam covid fertozott, 2022-ben is az voltam, mert fajt a torkom es izeket ugyan ereztem, szagokat es illatokat nem, de nem mentem el tesztelni, mert mar okafogyotta valt, es hamar felepultem. 23-ban haromszor voltam beteg, iden eddig egyszer, de akkor nagyon, januar elejen. Menetrendszeru lesz: a kovetkezo betegseg julius vegen/augusztus elejen lesz, aztan oktoberben. Erdekes anomaliak ezek.
Persze ez nem feltetlenul a valaszod, de egy racionalis megkozelitese a dolgoknak, amit mar a karanten ideje alatt mondtak.
Ezt az oltasra fogni elso korben szerintem nem logikus, raadasul nincs objektiv bizonyitek, oltas nelkul mi lett volna, sot megkerdojelezni az oltasokat 2024-ben mar alapbol egy erdekes dolog. Egyebkent latom azt, az oltas nelkul covidon atesettek milyen mokas hosszabb tavu kovetkezmenyeket nyognek, szoval lehet az oltas mellekhatasai szerencsesebb szimptomak, ha mar igy alakult.
De hogy mondjak ellenpeldat, en peldaul nem vagyok tobbszor beteg (pedig a gyerek miatt nalunk minden pestis kikot egesz evben), es semmi bajom az eg vilagon. Es ez a csaladomban is igy van.