Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
A bayern be fog kezdeni, szokásos BL história, hátrányból tudunk nagyot alkotni.
Rodrygo lesz a key, és Modric csereként.
Belli majd a döntőben a volt csapata ellen elteszi.
Jah Rüdiger ma angolt vacsorázik.
Rodrygo lesz a key, és Modric csereként.
Belli majd a döntőben a volt csapata ellen elteszi.
Jah Rüdiger ma angolt vacsorázik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
brahim 2, csak nagyobb pofaval meg fizuigennyel. nem kell.
plusz brahi kapura veszelyesebb
plusz brahi kapura veszelyesebb
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
megy a platyka, hogy Belli és ZZ is azt javasolta a vezetőségnek, hogy igazolják le Sanchot. full kacsa, de a BVB-ben a jobb szélen kavargat, és egész patikaMickey írta: Jadson Sancho didn’t apologise to Ten Hag and is now going to the Champions League final instead of losing 4-0 to Crystal Palace.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Bár alapvetően egyetértek a hszeddel, ezt a részt azért emelném ki mert bár még nem vagyunk pont ott, kb efelé haladunk megint.Nem minden poszton a világ legjobbja van
Ha megnézed egyesével az embereket, több olyan poszt van ahol nemigazán tudnád kire lecserélni az embert a világon, mint olyan ahol igen. Körte-Rüdiger-Csucsu-Kroos-Vinicius-Bellingham és a jelenlegi Carvajal egész biztosan ilyen, és nálam Militao, Camavinga és Valverde is, de ha valaki utóbbi háromba beleköt azt elfogadom. Ehhez jön még Papi jövőre. Szóval szerintem fals dolog ebben a ‘nem a legjobbak rohangálnak már nálunk’ szerepben tetszelegnünk, mikor az egyetlen nálunk jobb keret a Cityé, és ők is a mélység miatt, nem a top játékosok minősége miatt.
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem dominalni kell, hanem nyerni aztan tovabbjutni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Nem is értem itt a BL sorozat végén, a City-vel szemben akinek a padja olyan mint másnak a kezdője sem, hova domináljunk?!
Bayern ellen szerintem uraltuk a meccset és a mi akaratunk érvényesült, majd sajnos bealtattuk magunkat ők meg meglátták a lehetőséget.Ez benne van a fociban.
A keretünk már nem CR-ekből áll. Nem minden poszton a világ legjobbja van.Ráadásul generáció váltás is van azon túl, hogy nem lehet bírni az anyagi versenyt az olajosokkal.
Ahhoz képest világ legjobbjai (közt) vagyunk, továbbra is mi uraljuk az európai focit.
Pont nem fog érdekelni a meccs dominálása itt a végén, ha BL-t nyerünk.Bárhogy is.
Persze nem fogok sírni ha 3-0-ra lefocizva nyerünk, de nem sírok akkor sem, ha kiszenvedve jutunk a döntőbe.
Bayern ellen szerintem uraltuk a meccset és a mi akaratunk érvényesült, majd sajnos bealtattuk magunkat ők meg meglátták a lehetőséget.Ez benne van a fociban.
A keretünk már nem CR-ekből áll. Nem minden poszton a világ legjobbja van.Ráadásul generáció váltás is van azon túl, hogy nem lehet bírni az anyagi versenyt az olajosokkal.
Ahhoz képest világ legjobbjai (közt) vagyunk, továbbra is mi uraljuk az európai focit.
Pont nem fog érdekelni a meccs dominálása itt a végén, ha BL-t nyerünk.Bárhogy is.
Persze nem fogok sírni ha 3-0-ra lefocizva nyerünk, de nem sírok akkor sem, ha kiszenvedve jutunk a döntőbe.
Idén kifejezetten reaktív csapat lettünk, alapvetően mindig közepes elánnal játszunk, csak akkor kapcsolunk feljebb, ha az eredmény miatt kell. De akkor eddig szinte mindig sikerült is fokozni a tempót, és gólt lőni. Jó eséllyel most is úgy kezdünk, hogy szépen nyugodtan játszunk, aztán majd ha lesz lehetőség, használjuk ki. Nem fogunk nekik menni, kockáztatni letamadni 10 emberrel. Azt majd akkor, ha ég a ház. Carlo szerintem abszolút ilyen szellemben tartja a csapatot, legfontosabb a stabilitás, kockáztatni, plusz energiákat kiadni csak akkor, ha muszáj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem soha senki nem irta, hogy dominaltunk volna.hehetheoriginal írta:ujjujujujjj, óvatosan, nehogy összetörd a lelküketebben a kieséses szakaszban még nem volt egy mezőnyben domináns meccsünk.
City-t raadasul le sem tudnank, de nem is kell es kellett, csak egy tökeletes taktika, fegyelem es egy raklap szerencse.
Bayern ellen, amikor igazan kellett elesek voltunk es golt rugtunk. Lipcse elleni meccsre nem emlekszem, de mivel az telen volt, igy nem is erdekel, mert a formaidozites akkor az egyik legszarabb nekunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyomas szot en nem is hasznalbam magunkkal kapcsolatban. Inkabb full kontroll es kivaras. Igazan nyomni hebe hoba lattam a csapatot, de mi csak teruletet adunk at es kontrollalunk inkabb.Pad'em írta:Úgy lehetett volna lezárni, hogy bátrabbak vagyunk és kihasználjuk a vak Kim × Dier védelem gyengeségét. Túlságosan visszafogtuk magunkat, persze így is sikerült a Bayernnek fordítani, ha még inkább megnyomjuk lehet többet kapunk. De továbbra is mikor hátrányba kerültünk rögtön tudtunk váltani mint eddig mindig. City ellen, Barca ellen.realistahuni írta:
Nem volt ahogy lezárni az első meccset. A goljainkon kívűl volt egy Vini J kiugrás de már annyira ki volt sodrodva hogy még csak nagy helyzetnek sem mondanám. Bayern egy picivel még veszélyesebb is volt szerintem.
Kíváncsi leszek a játék képére, Ancelotti mit talál ki. Szerintem megint nem fogunk nekik rontani, úgyhogy idegeinknek ismét csak nem lesz könnyű meccs azt gyanítom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- whitemadrid
Nyugi srácok, ha Nacho játszik hozza a meccset.
( a Bayernnek )
( a Bayernnek )
- Pad'em
Úgy lehetett volna lezárni, hogy bátrabbak vagyunk és kihasználjuk a vak Kim × Dier védelem gyengeségét. Túlságosan visszafogtuk magunkat, persze így is sikerült a Bayernnek fordítani, ha még inkább megnyomjuk lehet többet kapunk. De továbbra is mikor hátrányba kerültünk rögtön tudtunk váltani mint eddig mindig. City ellen, Barca ellen.realistahuni írta:Nem volt ahogy lezárni az első meccset. A goljainkon kívűl volt egy Vini J kiugrás de már annyira ki volt sodrodva hogy még csak nagy helyzetnek sem mondanám. Bayern egy picivel még veszélyesebb is volt szerintem.ferni írta:
Én is nagyon fosok tőle, le kellett volna zárni első meccsen tényleg.
Kíváncsi leszek a játék képére, Ancelotti mit talál ki. Szerintem megint nem fogunk nekik rontani, úgyhogy idegeinknek ismét csak nem lesz könnyű meccs azt gyanítom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
2-0 a félidő, és így is marad a végéig.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ujjujujujjj, óvatosan, nehogy összetörd a lelküketebben a kieséses szakaszban még nem volt egy mezőnyben domináns meccsünk.
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem volt ahogy lezárni az első meccset. A goljainkon kívűl volt egy Vini J kiugrás de már annyira ki volt sodrodva hogy még csak nagy helyzetnek sem mondanám. Bayern egy picivel még veszélyesebb is volt szerintem.ferni írta:Én is nagyon fosok tőle, le kellett volna zárni első meccsen tényleg.hunmadridista írta: Félek az esti meccstől. Nagyon remélem, hogy nem szálltak el a srácok fejben és nem becsülik le a Bayernt. Szerintem k.rva szenvedős meccs lesz.
Focizni kell ma már, hiába keressük a kifogásokat, meg várjuk az auránktól hogy kihuzzon a szarból. City ide vagy oda, ebben a kieséses szakaszban még nem volt egy mezőnyben domináns meccsünk.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jadson Sancho didn’t apologise to Ten Hag and is now going to the Champions League final instead of losing 4-0 to Crystal Palace.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Annyit kivanok mindannyiunknak, hogy a main kivul meg egyszer legyen kitiltva!Remy
A PSG-t mar kiejtetted, távozz innen, mert ennek már a fele sem tréfa.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én nem aggódok, látva ezt a bayern védelmet.
A presszingjüket kell túlélni, utána elfogy a kakaó és nagyon sebezhetőek lesznek.
Csapatként sincsenek annyira egyben, mint mi.
Jude 100%os lesz, Carvaj visszatér.
Mi, jobbak leszünk, mint egy hete, a bayern szerintem nem fog javulni, főleg a hétvégi zakó után.
Sem mentálisan, sem a keret minőségre(védelem) nem top ez a München, engem nagyon meglepne, ha a Benrnabeuban nem rendeznénk le őket.
A presszingjüket kell túlélni, utána elfogy a kakaó és nagyon sebezhetőek lesznek.
Csapatként sincsenek annyira egyben, mint mi.
Jude 100%os lesz, Carvaj visszatér.
Mi, jobbak leszünk, mint egy hete, a bayern szerintem nem fog javulni, főleg a hétvégi zakó után.
Sem mentálisan, sem a keret minőségre(védelem) nem top ez a München, engem nagyon meglepne, ha a Benrnabeuban nem rendeznénk le őket.
Én is nagyon fosok tőle, le kellett volna zárni első meccsen tényleg.hunmadridista írta: Félek az esti meccstől. Nagyon remélem, hogy nem szálltak el a srácok fejben és nem becsülik le a Bayernt. Szerintem k.rva szenvedős meccs lesz.
Én már elégedett vagyok a szezonnal, minden téren túlteljesítettek már, de annyira közel van a BL cím megint, hogy hatalmas kár lenne érte.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Félek az esti meccstől. Nagyon remélem, hogy nem szálltak el a srácok fejben és nem becsülik le a Bayernt. Szerintem k.rva szenvedős meccs lesz.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a csapatkóhézió a mi javunkra billenti a mérleg nyelvét. szerintem a bajnoki cím is felspanolta a srácokat kellően.ELSiete írta: Én bennem komoly hianyerzet maradt az első meccs után, le kellett volna zárnunk. Ez ma megbosszulhatja magát és én is úgy látom, hogy a Bayernek egy csemege lehet a Dortmund és a kutya nem foglalkozna az elveszitett bajnoksaggal, ha több év után végre BLt nyernek. Tuchel, Kane a mennybe mehetnek.
Mi nekünk készen van a stadion, bajnokok lettünk, Mbappe valószínű zsebben. Nem gondolom, hogy ez kényelemre adna okot, de 1-2 jatekosnak muszaj lesz a mai meccsre szintet kapcsolnia, nem csak a mezt meg a Hala Madridot kivinnie a pályára. Komoly lesz
még 2 meccs maradt idénre, vért kell inni
#whatisyourexcuse