Szerintem tuti nem marad.Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
Simán 30 felett kell kapni érte.Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:07
Szerintem tuti nem marad.Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
Simán 30 felett kell kapni érte.Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:06
Akkor Ancelottiért miért vagy oda? Fapofával végig néz mindent. Akit te leírtál az többnyire a fiatal lelkes edzők... Én is őket favorizálnám. Amúgy Mourinho is él a játékkal, ha van kedve hozzá... Szerintem lenne innét még visszaút, de ahhoz mindenkinek változtatnia kéne egy keveset. Bár ebben én sem hiszek, hogy bekövetkezne.hehe írta:
továbbra is azt mondom, hogy ide nem egy statisztika- és taktikahajhász, számítógéppel és könyvekből focizó edző kell, hanem egy olyan, akiért a tűzbe mennek a játékosok, és örömmel, felszabadultan, boldogok a pályán, mert ilyen a focifelfogása. wenger, klopp például ilyen.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 7., kedd 15:03
Nekem már nagyon elegem lett belőle, bármennyire is örültem mikor jött...Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 7., kedd 15:02
Ez lenne aztán az igazi meglepetés Még mindig tartom, hogy távozik,ez már csak népriogatásAttii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 7., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 7., kedd 14:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 7., kedd 14:48
igen, egy csendben ülő emberbe csak úgy ok nélkül bele szoktak taposni többször is, igaz?Nekem csak az nem tetszik, hogy néhányan szapulják, mintha úton-útfélen belekötne az edzôbe, holott csendben türi a padot. Igazi sportemberként viselkedik.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 7., kedd 14:43
Természetesen nem, Granero is nagy madridistaként jött vissza, én mégis fogtam a fejem, amikor játszott.Realista24 írta:És ez garantálja a helyét a kezdőben? Mert sokaknál ezért kell eltakarodnia Mounak, mert Lópezt meri játszatni.Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 7., kedd 14:40
Nekem is ez az érzésem! Vagy tényleg nagyon büszke, illetve túl nagy az az egó és látva, olvasva az elmúlt napok történéseit; már csak azért is meg akarja mutatni, hogy ki az úr a házban (SAJNOS KINÉZEM BELŐLE) --> mert jelen pillanatban a napnál is világosabb, hogy BUKÁS(ra) áll; nem is kicsit! Sem játékban, sem eredményekben nem alkotott kiemelkedőt, a beharangozott 10. (tavalyhoz viszonyítva) a következő 2 éven belül szintén bukónak látszik és akkor az öltöző elvesztéséről nem is beszélve! Mindez a tavaly történt hosszabbítás és a 2016-ig szóló szerződés fényében még nagyobb gáz, valószínűleg ez kezd neki is leesni!Folyamatosan égeti fel maga mögött a hidat. Sőt, nekem konkrétan ez már annak tűnik, hogy ki akarja rugatni magát...
Vagyis, hogy eldöntötte, hogy marad és folytatja! Kérdés ironizált vagy sem? Illetve, hogy mi áll a háttérben; még a végén beadja itt a népnek, hogy ő maradni akart volna, csak a körülmények, a média és a fiúk ezt nem engedték! Vagy esetleg eljátssza a Madriddal is azt, mint anno a Chelseavel, hogy nyár helyett szeptemberben nyújtja be a lemondását! Sűrű nyár lesz ez megint!“Me he planteado continuar”.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 7., kedd 14:36
Ok, így már világos, mire gondolsz.Realista24 írta:Ezért írtam, hogy ott kell lennie és gondolom ott is van az elnök, meg a csapatkapitányok is. Ha pedig ők kijelentik, hogy nem hajlandóak vele együtt dolgozni, akkor ennyi. Csak legyenek elég tökösek, hogy face to face megmondják, nem pedig a pályán szarnak bele a munkába.Azt meg Te is tudod, hogy egy ilyen tárgyalás "tudjukkinél" úgy fest, hogy megmondja, hogy az lesz, amit Ő akar és pont. Nem nyitott a kritikára, a másik fél véleményére. Ő kijelenti, hogy "A Real Madrid ÉN vagyok." És vége a "tárgyalásoknak".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 14:35
És ez garantálja a helyét a kezdőben? Mert sokaknál ezért kell eltakarodnia Mounak, mert Lópezt meri játszatni.Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 7., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 7., kedd 14:33
s itt lép remélhetőleg a képbe Perez.A nagy kérdés már csak az hogy melyik enged.Vagy enged e valamelyik egyáltalán.Mert ha maradna minden a régiben...az nem válna a csapat hasznára.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 14:31
Ezért írtam, hogy ott kell lennie és gondolom ott is van az elnök, meg a csapatkapitányok is. Ha pedig ők kijelentik, hogy nem hajlandóak vele együtt dolgozni, akkor ennyi. Csak legyenek elég tökösek, hogy face to face megmondják, nem pedig a pályán szarnak bele a munkába.Azt meg Te is tudod, hogy egy ilyen tárgyalás "tudjukkinél" úgy fest, hogy megmondja, hogy az lesz, amit Ő akar és pont. Nem nyitott a kritikára, a másik fél véleményére. Ő kijelenti, hogy "A Real Madrid ÉN vagyok." És vége a "tárgyalásoknak".
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 7., kedd 14:30
A nagy kérdés már csak az hogy melyik enged.Vagy enged e valamelyik egyáltalán.Mert ha maradna minden a régiben...az nem válna a csapat hasznára.Tudom, és lehet, hogy most is ez lesz, ez van. Csak azt írom, hogy számomra ez nem elfogadható. Van erre egy bizonyos idő, hogy lerendezzék, tegyék meg.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 7., kedd 14:29
A probléma az, hogy (HA marad) az edző sem lesz méltó a címerhez (nem csak eredmény és tudás teszi azzá). És Ő is a Real Madrid címerét fogja viseli, még is telibe szarja és két lábbal tiporja.Realista24 írta:HA, ismétlem HA Mourinho marad az edző, akkor bizony a játékosoknak tiszteletben kell ezt tartani, és nem edzőbuktató módon játszani, mert meg, csak a Real Madrid mezét viselik. Szezon vége után le kell ülniük, megbeszélni a helyzetet, és a tárgyalóasztal mellett pontot tenni az ügy végére. Elnök, edző, csapatkapitányok, együtt.Ramos szerintem nagyobb spanja Casillasnak, mint Mourinhonak. Nyalhat neki a portugál akárhogy.
A BL-t meg nyerje meg a Chelsea/PSG-vel.
Ha ott az lesz az eredmény, hogy Mou marad, akkor a pályán ne sztrájkoljon senki, mert akkor nem méltó a mezre, legyen az Ramos vagy Casillas.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 7., kedd 14:22
Mármint ki lép le? Iker? Nem hiszem, akkor már inkább tovább kavarja a sz rt,míg José el nem megy. A másik pedig: Kit fog szerinted kidobni? Hiszen "gála" csapatról van szó.Casso írta:Az egyik, hogy lelép. A másik, hogy nyáron a keret felét kidobja, igazol 3-4 játékost és jövőre megint nekimegyünk a szezonnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 14:21
Tudom, és lehet, hogy most is ez lesz, ez van. Csak azt írom, hogy számomra ez nem elfogadható. Van erre egy bizonyos idő, hogy lerendezzék, tegyék meg.ezeknél jóval nagyobb nevű játékosok is bojkottáltak már meccseket és szezonokat a real madridnál az edző személye és munkája, játékosokkal való viszonya miatt.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 7., kedd 14:20
ezeknél jóval nagyobb nevű játékosok is bojkottáltak már meccseket és szezonokat a real madridnál az edző személye és munkája, játékosokkal való viszonya miatt.Realista24 írta:HA, ismétlem HA Mourinho marad az edző, akkor bizony a játékosoknak tiszteletben kell ezt tartani, és nem edzőbuktató módon játszani, mert meg, csak a Real Madrid mezét viselik. Szezon vége után le kell ülniük, megbeszélni a helyzetet, és a tárgyalóasztal mellett pontot tenni az ügy végére. Elnök, edző, csapatkapitányok, együtt.Ramos szerintem nagyobb spanja Casillasnak, mint Mourinhonak. Nyalhat neki a portugál akárhogy.
A BL-t meg nyerje meg a Chelsea/PSG-vel.
Ha ott az lesz az eredmény, hogy Mou marad, akkor a pályán ne sztrájkoljon senki, mert akkor nem méltó a mezre, legyen az Ramos vagy Casillas.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem