Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Viszont ezt most már be kell húzni. Dortmund nagyon gyenge csapat hozzánk képest, Bundesligában is vergődnek egész évben, örülhetnek, hogy megkapták az 5. helyet így lesz nekik BL jövőre is. De hát osztálykülönbségek vannak, le kéne simázni őket, mint 2017ben a Dzsuvét.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dehogy merte fel realisan, Kane mindket meccsen az egyik legjobb volt, remek labdakat adott, helyzetei voltak. Behozta Kimet, Kanet levette, ott vege volt nekik. Gyenge edzo, de Xavinal azert jobbRealMadridFanatic írta:Szerintem realisan merte fel a mait, csak nem volt meg a "szpirito" ahogy dzsi mondana. Pont ez a Real Madrid, nem tanulhato.Sierra írta: Nagy kókler ez a Tukel, kisebb csoda, hogy elődöntőztek.
Nem is a mai miatt írtam, úgy összességében. Mai napig felfoghatatlan az a Chelsea BL győzelem 2021-ből.RealMadridFanatic írta: Szerintem realisan merte fel a mait, csak nem volt meg a "szpirito" ahogy dzsi mondana. Pont ez a Real Madrid, nem tanulhato.
nagyon. Pont írtam most Arsenalos haveromnak, hogy nem sajnálnám az Arsenaltól a PL címet, csak Arteta miatt kicsit, annyira nem szimpi a faszi.Csabi írta: hihetetlen idegesítőek ezek az új vonulatú idegbeteg, orditozo, tomboló, guardiola növendék bohóc edzők. tukel, arteta, xavi
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Csabi, respect maradj sokáig velünk! Xavi iscsababarca írta: Gratulálok!
"Otthon" írtam az elvett gólnál, hogy kár bosszankodni, jön a következő mindjárt, aztán a 90.-ben a következő. Várható volt, nem is tudom miért temetitek a csapatotokat minden egyes alkalommal, ha vezet az ellenfél a BL-ben:D
Jó érzés lehet real szurkolónak lenni.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát Kane lecserélése nagy hiba volt szerintem is, hasonló mint Kdb 22ben pep által.
Utána jöttek kontrából 3v1ben. Azt lehet Kane beveri ha játszik.
Utána jöttek kontrából 3v1ben. Azt lehet Kane beveri ha játszik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hihetetlen idegesítőek ezek az új vonulatú idegbeteg, orditozo, tomboló, guardiola növendék bohóc edzők. tukel, arteta, xaviSierra írta: Nagy kókler ez a Tukel, kisebb csoda, hogy elődöntőztek.
és akkor megnézel egy ancelottit vagy zz-t. szerencsések vagyunk
- RealMadridFanatic
Szerintem realisan merte fel a mait, csak nem volt meg a "szpirito" ahogy dzsi mondana. Pont ez a Real Madrid, nem tanulhato.Sierra írta: Nagy kókler ez a Tukel, kisebb csoda, hogy elődöntőztek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nagy kókler ez a Tukel, kisebb csoda, hogy elődöntőztek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En is irtam a gol utan a baratomnak, hogy meglesz, az elvett gol utan, hogy rugunk masikat. Nem aggodom.RealMadridFanatic írta:Egy percig nem izgultam, teljesen oszinten. Egyertelmu volt a vege.Realista24 írta:
Teljesen mindegy volt mit csinal, ez a meccs a mienk volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Egy percig nem izgultam, teljesen oszinten. Egyertelmu volt a vege.Realista24 írta:Teljesen mindegy volt mit csinal, ez a meccs a mienk volt.Caraway írta: Gratu, megerdemelt, viszont en ezt Tuchel szamlajara is irom. Hogy lehet ilyen hulye hogy leveszi Kanet meg 75tol annyira ultra defenzivre veszi a taktikat? Erthetetlen cserek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Teljesen mindegy volt mit csinal, ez a meccs a mienk volt.Caraway írta: Gratu, megerdemelt, viszont en ezt Tuchel szamlajara is irom. Hogy lehet ilyen hulye hogy leveszi Kanet meg 75tol annyira ultra defenzivre veszi a taktikat? Erthetetlen cserek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Gratu, megerdemelt, viszont en ezt Tuchel szamlajara is irom. Hogy lehet ilyen hulye hogy leveszi Kanet meg 75tol annyira ultra defenzivre veszi a taktikat? Erthetetlen cserek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Itt mindig szívesen látunk Csabámcsababarca írta: Gratulálok!
"Otthon" írtam az elvett gólnál, hogy kár bosszankodni, jön a következő mindjárt, aztán a 90.-ben a következő. Várható volt, nem is tudom miért temetitek a csapatotokat minden egyes alkalommal, ha vezet az ellenfél a BL-ben:D
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azert az mae vicc h 9 perces hosszabbitas meg mindig tart...
Rossz topicba irtam, de mar szedulok ugy ver a szivem
Rossz topicba irtam, de mar szedulok ugy ver a szivem
Nem késő átpártolnicsababarca írta: Gratulálok!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Gratulálok!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Csak én nem aggódok?
Ez win lesz Bízok bennük
Ez win lesz Bízok bennük
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Pavlovic az egyik legnagyobb tehetseg azon a poszton, nagyon eretten jatszik. 17 meccsen 2 gol es 2 golpassza van, pedig az elsodleges feladata a vedekezes. Honapokon at kerestek az idealis jatekost oda, majd megtalaltak hazon belul.Pad'em írta: Bayern Munich XI tonight:
Neuer;
Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui;
Pavlovic, Laimer;
Sané, Musiala, Gnabry;
Kane
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Így, az elődöntőknél már én is jobban feszülök, 2 meccsre vagyunk a 15iktőlCS0ki írta: Na, azért kezdek már izgulni.
Na, azért kezdek már izgulni. Ha 10 meccset játszanánk a továbbjutűsért, akkor nem aggódnék, összességében szerintem hazai pályán jobbak vagyunk a bayernnél. De egy meccsen ugye bármi megtörténhet, a kis hibáktól kezdve a centiken múló lövések sorozatain, szóval meglátjuk.
Visszafogott első félidőt várok, annyira egyik csapatnak sem sürgős. Aztán persze egy talált gól ezen is változtathat, de visszafogott iram lesz szerintem, óvatos felállással.
Az amúgy vicces, hogy a bayern a sztár bal védő helyett inkább beteszi az alapvetően jobb oldali Mazraui-t...Már első meccsen is érdekes volt ez.
Visszafogott első félidőt várok, annyira egyik csapatnak sem sürgős. Aztán persze egy talált gól ezen is változtathat, de visszafogott iram lesz szerintem, óvatos felállással.
Az amúgy vicces, hogy a bayern a sztár bal védő helyett inkább beteszi az alapvetően jobb oldali Mazraui-t...Már első meccsen is érdekes volt ez.