Vinícius Junior - 7
- Galacticos
Re: Vinícius Junior - 7
0-1 utan pont kimmich volt az aki perceket elvett egy szabadrugassal a felezonel mert kb 2x visszafordult meg mire lerakta meg megigazizotta, a bedobasoknal szinten aztan hirtelen minden tamadasunknal gorcsot kaptak.. majd utana kapnak kettot es egybol rohanjon vini meg mi siessunk? Ok se tettek, pofatlanul huztak az idot es a fagyi visszanyalt, szerinrem jol tette. Kimmich meg mehet a barcaba, a tegnapi homoritasa ott alap kovetelmeny.
Elképesztő mennyire feketén fehéren gondolkodtok, attól hogy Vini baromi jól focizott és hogy Kimmich féreg, még nem kellene a mi patkánykodunknak tapsolni. Fordítva is tuti ugyanezt gondolnátok
Sütinek meg +1.
Sütinek meg +1.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha ezt látnánk egész szezonban tőle, akkor senki se várná ide Mbappét! Egyszerűen túlszárnyalja őt is! Ráadásul tud csapatember is lenni! Ha nem a rasszizmussal, meg az ellenfél szurkolóival foglalkozna és küzdene, a történelem egyik legjobb játékosa lehetne! Olyan dolog ellen folytat szélmalomharcot, amivel nem tud mit tenni és kiiktatni se tudja. Le kell ezt küzdenie, túl kell tennie magát rajta!
Tényleg azaz érzése az embernek, hogy ő lehetne a number one baszó emberünk illetve az is és el kell emiatt Mbappét engedni! Csak fejben rakja magát rendbe! Lehet a francia helyett más top csatárt szerezni nekem ez a véleményem.
Tényleg azaz érzése az embernek, hogy ő lehetne a number one baszó emberünk illetve az is és el kell emiatt Mbappét engedni! Csak fejben rakja magát rendbe! Lehet a francia helyett más top csatárt szerezni nekem ez a véleményem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... mark_vini/realbeckham írta:Brutális milyen védők ellen megy amúgy. Röhögve. Emlékszem mikor az abban az idoszakban felszopott pink haju yan couto egész egyszerűen elsírta magát es le kellett cserélni, mert megsemmisitette vini.ferni írta: Durva belegondolni, hogy eddig kb csak Walker tudta megfogni egy az egyben, mondjuk úgyis adott egy gólpasszt
Elrakta őket eddig szépen.
És Walker ellen is jött a gólpassz, szóval..
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Brutális milyen védők ellen megy amúgy. Röhögve. Emlékszem mikor az abban az idoszakban felszopott pink haju yan couto egész egyszerűen elsírta magát es le kellett cserélni, mert megsemmisitette vini.ferni írta: Durva belegondolni, hogy eddig kb csak Walker tudta megfogni egy az egyben, mondjuk úgyis adott egy gólpasszt
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kapja az ívet Vini eleget, most meg ott van a teljesítmény amire büszke lehet, Kimmich pedig nem.
Undorító, az
Örömteli, hogy kizúgtak a fenébe .
Undorító, az
Örömteli, hogy kizúgtak a fenébe .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ki írta hogy sajnálja?ziro4vr írta: Nehogymár egy Kimmichet sajnáljunk azért.
Amíg a bohóckodás csak kiegészítés a teljesítmény mellett addig nekem oké, amikor fordítva van, az a gáz.
- Süti
Szerintem senki nem sajnálja Kimmichet, ilyen "bohóckodásra" meg nem hiszem hogy szükség van, teljesítménytől függetlenül.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nehogymár egy Kimmichet sajnáljunk azért.
Amíg a bohóckodás csak kiegészítés a teljesítmény mellett addig nekem oké, amikor fordítva van, az a gáz.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
jajj, a másodiknál már jön a szekunder szégyenérzet. Mivel úgyis tudjuk hogy jön a klasszik időhúzás - hátvéd kurva lassan odasétál, majd jól megfontolva bedobja - így nem értem ennek a teátrális jelenetnek mi értelme volt.
A teljesítmény top volt mindkét meccsen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Halfival vagyok.
Szanaszét alázta a meccsen, teljesen felesleges volt.
Szanaszét alázta a meccsen, teljesen felesleges volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A vilag nem igy mukodik. Sosem fog. Igy jart a nemet, mehet haza sirni.Halfkey írta: Ezt úgy hívják whataboutism, terelni a németre a témát. Attól hogy Kimmich egy köcsög, még nem kell nekünk is annak lenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
aki kurvának áll ne csodálkozzon, ha megbasszákHalfkey írta: Szerintem ez mondjuk pont elég undorító és felesleges, de kinek mi.
neuer hívta a mentőket mert fejsérülés volt nacho lökése után (amit ugye a nyakára mért amúgy..), majd mikor a bíró annulálta gólt, kimmich felébredt
az undorító jelző tegnap este nem fehér mezben szaladgáló emberekre ragadt rá
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ezt úgy hívják whataboutism, terelni a németre a témát. Attól hogy Kimmich egy köcsög, még nem kell nekünk is annak lenni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Erezze csak, hogy a Bernabeuban nem viselkedunk igy, mert visszanyal a fagyi. Vini helyrerakta, jol csinalta. Amugy sem Vini akart dobni, jol tetteHalfkey írta: Szerintem ez mondjuk pont elég undorító és felesleges, de kinek mi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De most mi? A nemet volt a fasz. Azert ne lepodjon mar meg, ha valaki ilyen, aztan visszanyal a fagyi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Durva belegondolni, hogy eddig kb csak Walker tudta megfogni egy az egyben, mondjuk úgyis adott egy gólpasszt
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Undorito?Halfkey írta: Szerintem ez mondjuk pont elég undorító és felesleges, de kinek mi.
Az nem volt az mikor mindenert fetrengtek.
Neha legyunk mar mi is kicsit szemtelenek es mutassuk meg hogy nem kell velunk baszakodni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Szerintem ez mondjuk pont elég undorító és felesleges, de kinek mi.