Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Nyilvan arra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ennyire nagy swift fan vagy?Remy írta:Taylor Swift concert being held at Bernabéu on 29th and 30th means Real Madrid will have a ‘crazy’ 48 hours to set up the screens for the CL Final on June 1.
Whether Real Madrid will put screens at the Bernabéu to watch the Champions League final or not will be known throughout the day.
The problem is the concert of Taylor Swift on May 29 and 30 (the final is on June 1st).
Nem lenne a Metallica koncert, kimentem volna. Mikor rajottem, hogy egy idoben van a ketto, azt hittem, felakasztom magam.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Taylor Swift concert being held at Bernabéu on 29th and 30th means Real Madrid will have a ‘crazy’ 48 hours to set up the screens for the CL Final on June 1.
Whether Real Madrid will put screens at the Bernabéu to watch the Champions League final or not will be known throughout the day.
The problem is the concert of Taylor Swift on May 29 and 30 (the final is on June 1st).
Nem lenne a Metallica koncert, kimentem volna. Mikor rajottem, hogy egy idoben van a ketto, azt hittem, felakasztom magam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Legszebb hogy ugye ezt a 2+1 mókát akkor nem tudtuk, ez utólag derült ki. Na most ilyen szerződést írnak, aztán 2025-öt nyomtatnak a dolgokra, ez is mekkora blama utólag Kurafiéknak.hehetheoriginal írta:De varjal mar keci....h3x0r írta:
Megint lesz tuzijatek, mint a hosszabbitasa bejelentesekor?
Na kozben meg is talaltam a videot
Most latom, hogy a mezen 2025 van...
En abban a tudatban voltam, hogy ingyen jon
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
remélem, de tuti faxon küldik a meghívót. lehet gikszer a dologbangutihaz14 írta:perez meg van hivva?Pad'em írta: BREAKING: Kylian Mbappé's farewell ceremony at PSG is set to be THIS SUNDAY at the Parc des Princes. @le_parisien
belelátnék Nasser fejébe
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
2+1 éves szerződést írt alá, az a +1 év opcionális. Ez az amit visszautasított a télen. Hogy mik voltak a feltételek a +1 évhez azt nem tudom, de lejár a szerződése az fix.hehetheoriginal írta:De varjal mar keci....h3x0r írta:
Megint lesz tuzijatek, mint a hosszabbitasa bejelentesekor?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De varjal mar keci....h3x0r írta:Megint lesz tuzijatek, mint a hosszabbitasa bejelentesekor?Pad'em írta: BREAKING: Kylian Mbappé's farewell ceremony at PSG is set to be THIS SUNDAY at the Parc des Princes. @le_parisien
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Megint lesz tuzijatek, mint a hosszabbitasa bejelentesekor?Pad'em írta: BREAKING: Kylian Mbappé's farewell ceremony at PSG is set to be THIS SUNDAY at the Parc des Princes. @le_parisien
perez meg van hivva?Pad'em írta: BREAKING: Kylian Mbappé's farewell ceremony at PSG is set to be THIS SUNDAY at the Parc des Princes. @le_parisien
valamelyik univerzumban:
- Pad'em
BREAKING: Kylian Mbappé's farewell ceremony at PSG is set to be THIS SUNDAY at the Parc des Princes. @le_parisien
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Amúgy tényleg ez nem dolgozik csak Bappeval foglalkozik? és ez egy atomhatalom vezetőjeHalfkey írta:Én meg azt szeretném ha inkább politizálna, és nem állandóan Mbappéval foglalkozna.flori írta: Emmanuel Macron: "I really hope all the European clubs will release the players for the Olympic Games as the French clubs have done. I met Mbappé's father last week and I asked him the question. He told me: "He wants to play."
Kezdődik a kavarás.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
24-25re maradjon még ott szépen, ahogy Xabi is. Aztán jövő nyáron, többeket is meg lehetne onnan próbálni.Pad'em írta: JUST IN: Florian Wirtz and his family plan the next step in his career for the summer of 2025. The most likely destination for him is Real Madrid.
Manchester City, Arsenal and Bayern are also interested. @SPORTBILD, @bayer04Xtra
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet a feher kvotara gondolt a kolto.Halfkey írta: Kroost helyettesíteni? Wut? Azt pont nem látom benne, nemtudom hogy a hír ekkora kacsa, vagy a scoutjaink látnak benne valami mást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kroost helyettesíteni? Wut? Azt pont nem látom benne, nemtudom hogy a hír ekkora kacsa, vagy a scoutjaink látnak benne valami mást.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Pad'em írta: JUST IN: Florian Wirtz and his family plan the next step in his career for the summer of 2025. The most likely destination for him is Real Madrid.
Manchester City, Arsenal and Bayern are also interested. @SPORTBILD, @bayer04Xtra
Florian Wirtz's most likely destination in 2025 is REAL MADRID.
They want him to replace Toni Kroos when he leaves next year.
Real Madrid have assigned one of their most influential scouts, Felipe Martin, who also scouted Jude Bellingham, to watch Wirtz in every game he plays from the stands. @SPORTBILD
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
JUST IN: Florian Wirtz and his family plan the next step in his career for the summer of 2025. The most likely destination for him is Real Madrid.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
Annak idején nem kellett volna beleugatni és presszionálni, hogy maradjon még Párizsban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Én meg azt szeretném ha inkább politizálna, és nem állandóan Mbappéval foglalkozna.flori írta: Emmanuel Macron: "I really hope all the European clubs will release the players for the Olympic Games as the French clubs have done. I met Mbappé's father last week and I asked him the question. He told me: "He wants to play."
Kezdődik a kavarás.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ez oké, én igazából attól tartok, hogy a gyerek kapja majd hébe-hóba a Dontól a meccs végi 5 perceket, mint Arda. Én inkább elküldeném kölcsönbe és nekivágnék a mostani kerettel + KM.Pad'em írta: Plusz, hogy követnénk az Endrickes utat. Fix + variables és ott hagyjuk 18 éves koráig a Rivernél.
Esetleg ha annyit javulunk támadásban, hogy a hazai bajnokik jelentős részét hamar eldöntjük 60 perc alatt, és kapná a fél órákat standard.. Csak sok a ha..
- flori
Emmanuel Macron: "I really hope all the European clubs will release the players for the Olympic Games as the French clubs have done. I met Mbappé's father last week and I asked him the question. He told me: "He wants to play."
Kezdődik a kavarás.
Kezdődik a kavarás.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!