Bajnokok Ligája
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Bajnokok Ligája
Ez gondolom fake:
If Dortmund wins the UCL, they will receive €20 million from UEFA
But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25 million from Real Madrid
If Dortmund wins the UCL, they will receive €20 million from UEFA
But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25 million from Real Madrid
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://youtu.be/e5cioCkJ114
Közvetlenül a meccs utáni ünneplés, amennyiben esetleg nem látta volna még rajtam kívül valaki, mert hozzám hasonlóan egyből felállt a meccs után, hogy átlendüljön az idegzsábán amit a mérkőzés okozott.
Közvetlenül a meccs utáni ünneplés, amennyiben esetleg nem látta volna még rajtam kívül valaki, mert hozzám hasonlóan egyből felállt a meccs után, hogy átlendüljön az idegzsábán amit a mérkőzés okozott.
Nekem meg pont írtam a másik topicban hogy tök egyértelmű volt a les.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként nagyjából azt kellene megérteni a habzószájúaknak, hogy nem gólt vettek el a Bayerntől, hanem gólhelyzetet.
Egy megállt védelem és kapus mellett rúgott egy gólt, másodpercekkel a sípszó után.
Ettől függetlenül, szerintem sem kellett fújni, a VAR dönthetett volna, ha kialakul helyzet.
Egy megállt védelem és kapus mellett rúgott egy gólt, másodpercekkel a sípszó után.
Ettől függetlenül, szerintem sem kellett fújni, a VAR dönthetett volna, ha kialakul helyzet.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://www.instagram.com/reel/C6uRlB3C ... RoY253eg==
lesz olyan, aki a Madridistákon kívül nem a BVBnak fog szurkolni?
kétlem
lesz olyan, aki a Madridistákon kívül nem a BVBnak fog szurkolni?
kétlem
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amugy tenyleg Kane jateka all Benzemahoz a legkozelebb: jol lat a palyan, jol veszi eszre es gyorsan, hova kell tenni a bogyot, ritmust valtani es forgatni a jatekot, es meg kapura is ra tud fordulni barmilyen helyzetbol (tegnap is meglepte Lunint egy lovessel fordulasbol, takarasbol), stb. Nyilvan azert Benzema egy fokkal magasabb szinten van/volt, de stilusban o van kozelebb a franciahoz.ferni írta: Kane volt a legnagyobb hiba hogy lehozta, azt a labdatartást és intelligenciát levenni előlről egy faszság volt, pluszban nagy cula is, szögleteknél, beadásoknál is hasznos lehetett volna hátul.
Érthetetlen döntés volt.
Davies meg jöhet, majd cukkolhatja 0-24 Rüdigert ezzel
Gyengébbikkel így beverni nem volt szar.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyébként megnéztem ma párszor, lesen volt a bayern játékos az indításnál. Nem is értem miről beszélnek, a másik, hogy ebből soha nem lett volna gól, ha nem fúj közbe a bíró. Az egész Real Madrid védelem megállt, még jóhogy az üres kapuba betaláltak. Lunin se vetődött már
Kane volt a legnagyobb hiba hogy lehozta, azt a labdatartást és intelligenciát levenni előlről egy faszság volt, pluszban nagy cula is, szögleteknél, beadásoknál is hasznos lehetett volna hátul.
Érthetetlen döntés volt.
Érthetetlen döntés volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 9., csütörtök 11:58-kor.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Alphonso Davies állásinterjúja azért rendben volt a tegnap, jól sikerült a meghallgatás
Tuchel taktikája majdnem bevállt azzal, hogy őt hozta be Gnabry helyére.
szerencsére utána minden cseréje beszari lett. a Sané - Kim cserénél azért tuti eret vágtam volna, ha BM szurkoló vagyok. az agyon hypeolt Pavlovic végig láthatatlan volt. egyedül arra emlékszem tőle, mikor belesérült a ziccerbe.
gg Thomas
Tuchel taktikája majdnem bevállt azzal, hogy őt hozta be Gnabry helyére.
szerencsére utána minden cseréje beszari lett. a Sané - Kim cserénél azért tuti eret vágtam volna, ha BM szurkoló vagyok. az agyon hypeolt Pavlovic végig láthatatlan volt. egyedül arra emlékszem tőle, mikor belesérült a ziccerbe.
gg Thomas
#whatisyourexcuse
- RealVazquez
Ilyen kérdést felesleges kiirnikrisz24 írta: Kérnék egy új szavazast mert egy meccs már ígyis kimaradt. meglesz e a 15ik?
De ha mar fel kell tenni valamit: ki az, aki szerint nem lesz meg a 15.?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Kérnék egy új szavazast mert egy meccs már ígyis kimaradt. meglesz e a 15ik?
- Galacticos
A kemeny az hogyha megnyerjuk akkor kroos modric nacho es carvajal a 6bljevel csak a milan elozi meg.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Azért az kurva kemény, hogyha a döntőt behúzzuk, akkor az elmúlt 11 BL szezonból 6-ot mi nyertünk. Nem csoda, hogy ennyire utálják a csapatot világszerte mi is nehezen élnénk meg, ha bármelyik csapat ennyiszer nyerne.
Lőw Zsolti nyilatkozott már valamit?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
A károgók magyarázkodása olyan kicsit, mint a 18 éves srácoké, akik azt hiszik, hogy ők írták a világtörténelem legnehezebb érettségijét most, és mindenben ők az áldozatok, csak és kizárólag. Hát nem is lett volna gól ha nem fújnak bele, mert nem áll meg a Madrid védelme kapussal együtt könyörgöm. Vinike beárazta a Bayern védelmét, szerintem itt Kimmich a visszavonulást fontolgatta már. Inkább arra lenne eszük a károgóknak, hogy egy Oliver Kahnt a Real Madridnak kell meghívni, és beültetni a páholyba Raul és Alonso mellé. Ezt kéne szégyellniük, nem pedig olyan magyarázatokat kitalálni ami nincs is. Neuer tartotta meccsben őket egyáltalán. No de így még szebb a győzelem, hadd magyarázzanak csak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://quaggapedia.afrikaburn.com/imag ... g-meme.jpgRealVazquez írta:De utolag miert kell ezen lovagolni?! Koszonjuk meg a sorsnak, vagy nem, hogy igy alakult es nem ezen mult, nem a biro tevekenysege dontott.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
Van egy bevonalazott rajz az esetrol. Centikkel ugyan, de les volt. Nem tudom mit habzik mindenkinek a szaja.
Gondolom varozva meg azert nem volt, mert a spori befujta a lest egybol, nem varta ki a szituacio veget.
Gondolom varozva meg azert nem volt, mert a spori befujta a lest egybol, nem varta ki a szituacio veget.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
De a meccs utani vergodes akkor is mi? Tisztan lehetett latni, hogy varozas utan is lest iteltek volna. Egyreszt. Masreszt, a partjelzo azonnal intett, es a biro megbizott a partjelzoben, azonnal befujta lesnek. Oke, hogy a helyes dontes igy lett volna: partjelzo nem jelez, vagy ha igen, jatekvezeto elenged, gol, visszanezik. De utolag miert kell ezen lovagolni?! Koszonjuk meg a sorsnak, vagy nem, hogy igy alakult es nem ezen mult, nem a biro tevekenysege dontott.doncsontos írta:flori írta: Óriási meccs megint. Kivételesen teljesen dominancia után jött a szokásos forgatókönyv.
Ellenben megdöbbenve állok megint a bírózás előtt. Volt amikor lehetett, most egyáltalán nem érzem jogosnak. Egy semmi szituáción puffognak az emberek.
egyértelműen hibázott a bíró, hogy nem várta ki a helyzet végét, az megint más sztori, hogy mivan akkor ha az ukrán tom cruise mozdul is a labdára. kár ezért mert ezzel csak a döntőbe jutásunkat mocskolta be ez a fasz, bár engem nem érdekel.
mi lenne ha inkább behuznak a vonalat es mindenki megnyugodna hogy les volt, biroi hiba szo se rola, nem is ertem miert fujta le ha mar 15 perc hosszabbitast bevallalta a 9-redoncsontos írta:flori írta: Óriási meccs megint. Kivételesen teljesen dominancia után jött a szokásos forgatókönyv.
Ellenben megdöbbenve állok megint a bírózás előtt. Volt amikor lehetett, most egyáltalán nem érzem jogosnak. Egy semmi szituáción puffognak az emberek.
egyértelműen hibázott a bíró, hogy nem várta ki a helyzet végét, az megint más sztori, hogy mivan akkor ha az ukrán tom cruise mozdul is a labdára. kár ezért mert ezzel csak a döntőbe jutásunkat mocskolta be ez a fasz, bár engem nem érdekel.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
flori írta: Óriási meccs megint. Kivételesen teljesen dominancia után jött a szokásos forgatókönyv.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5