Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 9., csütörtök 14:49

Ez gondolom fake:

If Dortmund wins the UCL, they will receive €20 million from UEFA

But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25 million from Real Madrid 💀

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 9., csütörtök 12:53

https://youtu.be/e5cioCkJ114

Közvetlenül a meccs utáni ünneplés, amennyiben esetleg nem látta volna még rajtam kívül valaki, mert hozzám hasonlóan egyből felállt a meccs után, hogy átlendüljön az idegzsábán amit a mérkőzés okozott. :D

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 9., csütörtök 12:33

Nekem meg pont írtam a másik topicban hogy tök egyértelmű volt a les. :hmmm:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. május 9., csütörtök 12:20

Egyébként nagyjából azt kellene megérteni a habzószájúaknak, hogy nem gólt vettek el a Bayerntől, hanem gólhelyzetet.

Egy megállt védelem és kapus mellett rúgott egy gólt, másodpercekkel a sípszó után.

Ettől függetlenül, szerintem sem kellett fújni, a VAR dönthetett volna, ha kialakul helyzet.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 9., csütörtök 12:11

https://www.instagram.com/reel/C6uRlB3C ... RoY253eg==

lesz olyan, aki a Madridistákon kívül nem a BVBnak fog szurkolni?
kétlem :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 12:09

ferni írta: Kane volt a legnagyobb hiba hogy lehozta, azt a labdatartást és intelligenciát levenni előlről egy faszság volt, pluszban nagy cula is, szögleteknél, beadásoknál is hasznos lehetett volna hátul.

Érthetetlen döntés volt.

Davies meg jöhet, majd cukkolhatja 0-24 Rüdigert ezzel :lol:

Gyengébbikkel így beverni nem volt szar.
Amugy tenyleg Kane jateka all Benzemahoz a legkozelebb: jol lat a palyan, jol veszi eszre es gyorsan, hova kell tenni a bogyot, ritmust valtani es forgatni a jatekot, es meg kapura is ra tud fordulni barmilyen helyzetbol (tegnap is meglepte Lunint egy lovessel fordulasbol, takarasbol), stb. Nyilvan azert Benzema egy fokkal magasabb szinten van/volt, de stilusban o van kozelebb a franciahoz.
:goat:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. május 9., csütörtök 11:58

Egyébként megnéztem ma párszor, lesen volt a bayern játékos az indításnál. Nem is értem miről beszélnek, a másik, hogy ebből soha nem lett volna gól, ha nem fúj közbe a bíró. Az egész Real Madrid védelem megállt, még jóhogy az üres kapuba betaláltak. Lunin se vetődött már :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 9., csütörtök 11:57

Kane volt a legnagyobb hiba hogy lehozta, azt a labdatartást és intelligenciát levenni előlről egy faszság volt, pluszban nagy cula is, szögleteknél, beadásoknál is hasznos lehetett volna hátul.

Érthetetlen döntés volt.

Davies meg jöhet, majd cukkolhatja 0-24 Rüdigert ezzel :lol:

Gyengébbikkel így beverni nem volt szar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 9., csütörtök 11:58-kor.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 9., csütörtök 11:53

Alphonso Davies állásinterjúja azért rendben volt a tegnap, jól sikerült a meghallgatás

Tuchel taktikája majdnem bevállt azzal, hogy őt hozta be Gnabry helyére.
szerencsére utána minden cseréje beszari lett. a Sané - Kim cserénél azért tuti eret vágtam volna, ha BM szurkoló vagyok. az agyon hypeolt Pavlovic végig láthatatlan volt. egyedül arra emlékszem tőle, mikor belesérült a ziccerbe.

gg Thomas
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 11:50

krisz24 írta: Kérnék egy új szavazast :kacsint: mert egy meccs már ígyis kimaradt. :mrgreen: meglesz e a 15ik?
Ilyen kérdést felesleges kiirni :D
De ha mar fel kell tenni valamit: ki az, aki szerint nem lesz meg a 15.? :kalapos:

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. május 9., csütörtök 11:31

Kérnék egy új szavazast :kacsint: mert egy meccs már ígyis kimaradt. :mrgreen: meglesz e a 15ik?

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 9., csütörtök 11:07

A kemeny az hogyha megnyerjuk akkor kroos modric nacho es carvajal a 6bljevel csak a milan elozi meg. :lol:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2024. május 9., csütörtök 11:01

Azért az kurva kemény, hogyha a döntőt behúzzuk, akkor az elmúlt 11 BL szezonból 6-ot mi nyertünk. :ozil: Nem csoda, hogy ennyire utálják a csapatot világszerte mi is nehezen élnénk meg, ha bármelyik csapat ennyiszer nyerne.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. május 9., csütörtök 8:18

Lőw Zsolti nyilatkozott már valamit? :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 9., csütörtök 0:38

A károgók magyarázkodása olyan kicsit, mint a 18 éves srácoké, akik azt hiszik, hogy ők írták a világtörténelem legnehezebb érettségijét most, és mindenben ők az áldozatok, csak és kizárólag. Hát nem is lett volna gól ha nem fújnak bele, mert nem áll meg a Madrid védelme kapussal együtt könyörgöm. Vinike beárazta a Bayern védelmét, szerintem itt Kimmich a visszavonulást fontolgatta már. Inkább arra lenne eszük a károgóknak, hogy egy Oliver Kahnt a Real Madridnak kell meghívni, és beültetni a páholyba Raul és Alonso mellé. Ezt kéne szégyellniük, nem pedig olyan magyarázatokat kitalálni ami nincs is. Neuer tartotta meccsben őket egyáltalán. No de így még szebb a győzelem, hadd magyarázzanak csak. :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 9., csütörtök 0:21

RealVazquez írta:De utolag miert kell ezen lovagolni?! Koszonjuk meg a sorsnak, vagy nem, hogy igy alakult es nem ezen mult, nem a biro tevekenysege dontott.
https://quaggapedia.afrikaburn.com/imag ... g-meme.jpg

:kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 9., csütörtök 0:16

Van egy bevonalazott rajz az esetrol. Centikkel ugyan, de les volt. Nem tudom mit habzik mindenkinek a szaja.

Gondolom varozva meg azert nem volt, mert a spori befujta a lest egybol, nem varta ki a szituacio veget.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 9., csütörtök 0:15

doncsontos írta:
flori írta: Óriási meccs megint. Kivételesen teljesen dominancia után jött a szokásos forgatókönyv.

Ellenben megdöbbenve állok megint a bírózás előtt. Volt amikor lehetett, most egyáltalán nem érzem jogosnak. Egy semmi szituáción puffognak az emberek.

egyértelműen hibázott a bíró, hogy nem várta ki a helyzet végét, az megint más sztori, hogy mivan akkor ha az ukrán tom cruise mozdul is a labdára. kár ezért mert ezzel csak a döntőbe jutásunkat mocskolta be ez a fasz, bár engem nem érdekel.
De a meccs utani vergodes akkor is mi? Tisztan lehetett latni, hogy varozas utan is lest iteltek volna. Egyreszt. Masreszt, a partjelzo azonnal intett, es a biro megbizott a partjelzoben, azonnal befujta lesnek. Oke, hogy a helyes dontes igy lett volna: partjelzo nem jelez, vagy ha igen, jatekvezeto elenged, gol, visszanezik. De utolag miert kell ezen lovagolni?! Koszonjuk meg a sorsnak, vagy nem, hogy igy alakult es nem ezen mult, nem a biro tevekenysege dontott.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 9., csütörtök 0:14

doncsontos írta:
flori írta: Óriási meccs megint. Kivételesen teljesen dominancia után jött a szokásos forgatókönyv.

Ellenben megdöbbenve állok megint a bírózás előtt. Volt amikor lehetett, most egyáltalán nem érzem jogosnak. Egy semmi szituáción puffognak az emberek.

egyértelműen hibázott a bíró, hogy nem várta ki a helyzet végét, az megint más sztori, hogy mivan akkor ha az ukrán tom cruise mozdul is a labdára. kár ezért mert ezzel csak a döntőbe jutásunkat mocskolta be ez a fasz, bár engem nem érdekel.
mi lenne ha inkább behuznak a vonalat es mindenki megnyugodna hogy les volt, biroi hiba szo se rola, nem is ertem miert fujta le ha mar 15 perc hosszabbitast bevallalta a 9-re
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. május 9., csütörtök 0:11

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Vissza: