Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Konkretan, ha nem irna ala ezutan a szerzodest, egy rossz szo nem erhetne.
Egesz evben top kapusteljesitmenyt hozott. Ha egy ilyen embert kibaszol a BL dontorol, onnantol engedd is el a kezet.
Egesz evben top kapusteljesitmenyt hozott. Ha egy ilyen embert kibaszol a BL dontorol, onnantol engedd is el a kezet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
De milyen teljesítményről beszélünk?
Lunin egész évbe bizonyított, BL-ben is sokszor tartotta játékba a csapatot, elég csak a City ellenit megnézni. Zamora-díjas is lehetne, csak nincs meg a kellő meccs szám, mert nem bíztak benne, ugyanúgy ahogy most se...
Courtoisnak pedig van 1 meccse, egy kieső csapat ellen.
Elakarják venni töle a döntőt, de azért hosszabítson és várja meg míg Courtois kiöregszik, 3-4 megint a padon.
Lunin egész évbe bizonyított, BL-ben is sokszor tartotta játékba a csapatot, elég csak a City ellenit megnézni. Zamora-díjas is lehetne, csak nincs meg a kellő meccs szám, mert nem bíztak benne, ugyanúgy ahogy most se...
Courtoisnak pedig van 1 meccse, egy kieső csapat ellen.
Elakarják venni töle a döntőt, de azért hosszabítson és várja meg míg Courtois kiöregszik, 3-4 megint a padon.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egyébként akarmekkora Courtois fan vagyok, a döntőt már én is hagynám Luninnak. Jó volt a City, Bayern ellen... Dortmund ellen is hozná. Igazából értem is meg nem is. Jó kapus a Lunin, kikaparta a gesztenyét. Én hagynám. Egy BL döntő egy pályafutás csúcsa. Lehet nem innen fordítanám vissza. Nehéz döntés.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mostanaban komoly problemaid lehetnek, hogy mindenert csak hanynal.Remy írta: Mondjuk en lehet behanynek az ukran helyeben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondoljunk már a Liverpool elleni döntőre...
Courtoisnak kezdeni kell, ha visszarázódik a maradék bajnokin. Egyértelműen a legjobb kapus a világon.
Luninnak ahogy írja hálásnak kell lenni, szép szerződés meg minden, de szerintem épp az lenne az igazságtalanság ha nem a pályán nyújtott teljesítményt díjaznánk, abban pedig a belga jobb.
Lunin megtette ami a dolga Klasszis volt, de olyat nem tud fogni amit a belga. Kepaval gyönyörűen versenyzett, hatalmas respect érte.
Courtoisnak kezdeni kell, ha visszarázódik a maradék bajnokin. Egyértelműen a legjobb kapus a világon.
Luninnak ahogy írja hálásnak kell lenni, szép szerződés meg minden, de szerintem épp az lenne az igazságtalanság ha nem a pályán nyújtott teljesítményt díjaznánk, abban pedig a belga jobb.
Lunin megtette ami a dolga Klasszis volt, de olyat nem tud fogni amit a belga. Kepaval gyönyörűen versenyzett, hatalmas respect érte.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk en lehet behanynek az ukran helyeben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Andriy Lunin has earned it but for Carlo Ancelotti, Thibaut Courtois is the best in the world and also his favorite.
Ancelotti is having doubts and will use the next 4 games to decide who starts in the CL Final. @marca
Everyone, inside, outside the club, Lunin recognizes that Courtois is not just another GK, but the best in the world and the best cannot be left on the bench.
Real Madrid is eternally grateful to Lunin that is why they are going to renew him till end of the decade. @relevo
Florentino Perez and Carlo Ancelotti think that Real Madrid have a higher chance of winning with Thibaut Courtois STARTING. @relevo
Ancelotti is having doubts and will use the next 4 games to decide who starts in the CL Final. @marca
Everyone, inside, outside the club, Lunin recognizes that Courtois is not just another GK, but the best in the world and the best cannot be left on the bench.
Real Madrid is eternally grateful to Lunin that is why they are going to renew him till end of the decade. @relevo
Florentino Perez and Carlo Ancelotti think that Real Madrid have a higher chance of winning with Thibaut Courtois STARTING. @relevo
Lukita sosem tűnt olyannak mint aki bírná a csere szerepet, ősszel is voltak olyan hirek hogy nem likeolja. Szerintem télen belátta hogy nem fér be a legerősebb 11-be, mindent alárendel a csapatnak, de szerintem ő nem csinál még egy ilyen évet, elmegy levezetni, csak jatszhasson, neki mindene a játék sztem.
Kroos marad, ő megkapja a kezdőstatuszt jövőre is, ennyi kell neki.
Kroos marad, ő megkapja a kezdőstatuszt jövőre is, ennyi kell neki.
- Pad'em
Egy az egyben adom. Így, hogy Modric elfogadta, hogy kvázi Kroos cseréje a fontos meccseken, kevésbé fontosakon meg helyette játszik, ezzel megint feltaláljuk a spanyol viaszt. Amit ezek ketten adnak, szerintem nincs más ilyen ekkora tapasztalattal. És BL döntőre készülhetnek megint. Hihetetlen, lassan olyan nekik mint másnak egy random bajnoki.ferni írta: Sokáig azt mondtam, hogy Modricot el kell engedni, de ez amit Carlo megtalált ezzel a duóval az év végére az egy olyan dolog, amit nem szabad feladni, amíg így működik.
Egyszerűen zseniális ez a páros, ahogy Kroos olyan, mintha 10 évvel fiatalabb lenne minimum, majd bejön helyette Lukita focikázni egyet és olyan minőség van vele is a pályán, hogy nem tudnak vele se mit kezdeni.
Majd Modric eldönti mit akar azt kész.
Szóval remélem hosszabbít ismét Lukita. A kölkeink faterja, mindenki kedvence, rá még az antimadrisiták se tudnak rosszat mondani. Na jó annó Ganxstának sikerült
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Még 1 vagy 2 évet biztosan letudnak hozni, úgy, hogy egymást váltják. Közben van egy rakat fiatal akik tanulhatnak tőlük.
Megértem Carlot, hogy ragaszkodik hozzájuk. Jelenleg én is azt tenném.
Megértem Carlot, hogy ragaszkodik hozzájuk. Jelenleg én is azt tenném.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd jövőre együtt vonulnak vissza a Realbol. Vagy utánaferni írta: Sokáig azt mondtam, hogy Modricot el kell engedni, de ez amit Carlo megtalált ezzel a duóval az év végére az egy olyan dolog, amit nem szabad feladni, amíg így működik.
Egyszerűen zseniális ez a páros, ahogy Kroos olyan, mintha 10 évvel fiatalabb lenne minimum, majd bejön helyette Lukita focikázni egyet és olyan minőség van vele is a pályán, hogy nem tudnak vele se mit kezdeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sokáig azt mondtam, hogy Modricot el kell engedni, de ez amit Carlo megtalált ezzel a duóval az év végére az egy olyan dolog, amit nem szabad feladni, amíg így működik.
Nachot végülis valakinek pótolni kell
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
akarom is meg nem is - Modricot. Jövőre még kevesebb szerep juthat neki, idén is elővette itt sok ember amikor egy kicsivel gyengébb meccset hozott.ELSiete írta: Florentino Perez will have an IMMINENT MEETING with Luka Modric & Toni Kroos, to decide their future. @jfelixdiaz #rmalive
Carlo Ancelotti wants both Modrić & Kroos to STAY. They give him peace of mind. @marca #rmalive
Nyerjük meg a BL-t és köszönjük meg Neki.
-
Florentino Perez will have an IMMINENT MEETING with Luka Modric & Toni Kroos, to decide their future. @jfelixdiaz #rmalive
Carlo Ancelotti wants both Modrić & Kroos to STAY. They give him peace of mind. @marca #rmalive
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
If Dortmund wins the UCL, they will receive €20 million from UEFA
But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25 million from Real Madrid
But, if Bellingham wins the UCL, Dortmund will get €25 million from Real Madrid
- Remy
- Kapcsolat:
Nyilvan arra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ennyire nagy swift fan vagy?Remy írta:Taylor Swift concert being held at Bernabéu on 29th and 30th means Real Madrid will have a ‘crazy’ 48 hours to set up the screens for the CL Final on June 1.
Whether Real Madrid will put screens at the Bernabéu to watch the Champions League final or not will be known throughout the day.
The problem is the concert of Taylor Swift on May 29 and 30 (the final is on June 1st).
Nem lenne a Metallica koncert, kimentem volna. Mikor rajottem, hogy egy idoben van a ketto, azt hittem, felakasztom magam.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kapcsolat:
Taylor Swift concert being held at Bernabéu on 29th and 30th means Real Madrid will have a ‘crazy’ 48 hours to set up the screens for the CL Final on June 1.
Whether Real Madrid will put screens at the Bernabéu to watch the Champions League final or not will be known throughout the day.
The problem is the concert of Taylor Swift on May 29 and 30 (the final is on June 1st).
Nem lenne a Metallica koncert, kimentem volna. Mikor rajottem, hogy egy idoben van a ketto, azt hittem, felakasztom magam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Legszebb hogy ugye ezt a 2+1 mókát akkor nem tudtuk, ez utólag derült ki. Na most ilyen szerződést írnak, aztán 2025-öt nyomtatnak a dolgokra, ez is mekkora blama utólag Kurafiéknak.hehetheoriginal írta:De varjal mar keci....h3x0r írta:
Megint lesz tuzijatek, mint a hosszabbitasa bejelentesekor?
Na kozben meg is talaltam a videot
Most latom, hogy a mezen 2025 van...
En abban a tudatban voltam, hogy ingyen jon