Igy igy.Realista24 írta: De miért foglalkoztok vele?
Emlekezzunk vissza mennyire erdekelt barkit is mikor nalunk a beadas kozben fujjtak bele…
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 10., péntek 15:22
Igy igy.Realista24 írta: De miért foglalkoztok vele?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 10., péntek 15:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 10., péntek 14:54
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2024. május 10., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 10., péntek 14:26
ez nem az volt hogy ramos ongoljanal lewa volt lesen?ferni írta: Lunin jó volt most is, mondjuk itt a meccs végén elvetődhetett volna, mert csemege lett volna neki, kicsit sokat rinyál megint mindenki a semmin.
Borzasztó ez a sok rinya ami a neten megy egy ilyen semmi helyzetről.
A kedvencem hogy megint előjött a 2017es meccs, ahol ugyanannyi téves ítélettel sújtottank minket is, sőt, de arról nem beszél senki ugye, mert mi nyertünk...
Ugye a lesek, pont most olvastam az olyan volt mintha kikapcsolták volna a lesszabályt...
Hát igen ember, pontosan ezért lett hosszabbítás, mert lesgóllal egyenlített a Bayern...
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 10., péntek 13:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 10., péntek 12:25
Teljesen igaza van. Nem is ertem miert raknank be egy forman kivuli Kurtoat. Ezt most Luninnak kell vegig vinnie, kierdemelte.Pad'em írta: Iker Casillas: “I think in the final Lunin should continue. Courtois doesn’t have to prove anything to anyone, he will be the best goalkeeper in the world again, but he is recently recovered. Lunin has shown he is a guarantee.”
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 10., péntek 11:54
sztem az az állkapocs már lelépett a fele királysággal, én ugy emlékszemgutihaz14 írta:mikor eppen nem a nojenek szivarogtat oltozoi sztorikat jokat is tud mondaniPad'em írta: Iker Casillas: “I think in the final Lunin should continue. Courtois doesn’t have to prove anything to anyone, he will be the best goalkeeper in the world again, but he is recently recovered. Lunin has shown he is a guarantee.”
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 10., péntek 11:48
mikor eppen nem a nojenek szivarogtat oltozoi sztorikat jokat is tud mondaniPad'em írta: Iker Casillas: “I think in the final Lunin should continue. Courtois doesn’t have to prove anything to anyone, he will be the best goalkeeper in the world again, but he is recently recovered. Lunin has shown he is a guarantee.”
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 10., péntek 11:32
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 10., péntek 11:17
Halfkey írta: Nachot végülis valakinek pótolni kell
HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 10., péntek 10:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 10., péntek 10:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 10., péntek 10:47
A maradek bajnokikon Luninnak is jatszania kell, nem eshet ki a kapubol, mert akkor kiesik a formabol is. Ez oriasi kockazat. Lunin van a legjobb formaban, vilagklasszis szinten vedett, egy ket kisebb hibatol eltekintve, oroszlanreszt vallalt a tovabbjutasainkbol, es a bajnoksagban is stabilan lehozta a meccseket. A BL dontoben a helye, megerdemli, megdolgozott erte.Babinho írta: Gondoljunk már a Liverpool elleni döntőre...
Courtoisnak kezdeni kell, ha visszarázódik a maradék bajnokin. Egyértelműen a legjobb kapus a világon.
Luninnak ahogy írja hálásnak kell lenni, szép szerződés meg minden, de szerintem épp az lenne az igazságtalanság ha nem a pályán nyújtott teljesítményt díjaznánk, abban pedig a belga jobb.
Lunin megtette ami a dolga Klasszis volt, de olyat nem tud fogni amit a belga. Kepaval gyönyörűen versenyzett, hatalmas respect érte.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 10., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 10., péntek 10:44
Nem jótékonysági intézmény vagyunk, hanem topcsapat. Az alapján kell meghozni a döntést mi ad nagyobb esélyt a győzelemre, örülök hogy Carlo is úgy látja ahogy írtam múlt héten.Remy írta: Konkretan, ha nem irna ala ezutan a szerzodest, egy rossz szo nem erhetne.
Egesz evben top kapusteljesitmenyt hozott. Ha egy ilyen embert kibaszol a BL dontorol, onnantol engedd is el a kezet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 10., péntek 10:44
ha a magyar celebre gondolsz akkor bocs, de ha a kapusunkra, Courtois-ra, akkor nálam a TBO, Tibo, hasonlók elmennek, de ez már ne...realistahuni írta: Curtis az Curtis, ha úgy látják hogy tényleg formában van akkor egyértelműen mellette vagyok.
Ugyanez Militao, meg kell nézni hogy mozognak a 4 bajnokin.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 10., péntek 10:36
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 10., péntek 10:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 10., péntek 10:10
HA visszarazodik, mar neccesen indulBabinho írta: Gondoljunk már a Liverpool elleni döntőre...
Courtoisnak kezdeni kell, ha visszarázódik a maradék bajnokin. Egyértelműen a legjobb kapus a világon.
Luninnak ahogy írja hálásnak kell lenni, szép szerződés meg minden, de szerintem épp az lenne az igazságtalanság ha nem a pályán nyújtott teljesítményt díjaznánk, abban pedig a belga jobb.
Lunin megtette ami a dolga Klasszis volt, de olyat nem tud fogni amit a belga. Kepaval gyönyörűen versenyzett, hatalmas respect érte.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem