Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
Az okes csak itt vannak a tizijei is. Szerintem maga a labtartasa borzaszto, en bevagyok szarva akarmikor o all oda de most erted. Azt is atadni neki..ELSiete írta: Szerintem meg jó lesz. Vini azért elsődlegesen nem góllövő. Szerintem robbanni fog Mbappé.
Tegyuk fel behuzzuk a blt valamelyikuk fix aranylabda, nyilvan hatrebb kell lepni egy kicsit mindenkinek. Akkor a klubfutball csucsan vagy egyenileg is es akkor hatrebb lepsz az nekem necces kicsit.
De papirom biztos hogy brutal lesz, ha meg vezeraldozattal jar akkor rodrygo utan azert mem hullajtanek krokodil konnyeket.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Beszart a Joselu duplától? amúgy jól fog állni neki a citys mez.
-
Szerintem meg jó lesz. Vini azért elsődlegesen nem góllövő. Szerintem robbanni fog Mbappé.Galacticos írta: A monacos felbukkanasa ota varom mint a messiast, a ket evvel ezelotti ellenere is. Mert nem nagyon van hozza hasonlo kvalitasu tamado jelenleg, a szuk elitnek meg itt a helye.
De.. iden azert elbizonytalanodtam. Es nem csak azert mert vinicius nem bujocskazik a nagy meccseken hanem oda-vissza a bayern ellen mvp meg tripla a clasicon meg stb hanem alapbol ha nyerunk a bvb ellen en nem latom hogy az hogy tesz jot a csapategysegnek hogy viniciusnak es bellinghamnek gyakorlatilag a ket legnagyobb aranylabda eselyesnek o miatta hatrebb kell majd lepni egyet. Egy olyan valaki miatt akinel klubszinten az elobb emlitett ketto mar maradandobbat alkotott.
Real Madrid are preparing a SPECIAL announcement for Kylian Mbappé. It will not be a normal announcement. @FabrizioRomano #rmalive
Kylian Mbappé: "I want to announce to all of you, that I am leaving PSG. It's been an honour."
Kylian Mbappé: "I will play my final game at the Parc des Princes this Sunday. Thank you for everything."
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. május 10., péntek 20:59-kor.
- Galacticos
A monacos felbukkanasa ota varom mint a messiast, a ket evvel ezelotti ellenere is. Mert nem nagyon van hozza hasonlo kvalitasu tamado jelenleg, a szuk elitnek meg itt a helye.
De.. iden azert elbizonytalanodtam. Es nem csak azert mert vinicius nem bujocskazik a nagy meccseken hanem oda-vissza a bayern ellen mvp meg tripla a clasicon meg stb hanem alapbol ha nyerunk a bvb ellen en nem latom hogy az hogy tesz jot a csapategysegnek hogy viniciusnak es bellinghamnek gyakorlatilag a ket legnagyobb aranylabda eselyesnek o miatta hatrebb kell majd lepni egyet. Egy olyan valaki miatt akinel klubszinten az elobb emlitett ketto mar maradandobbat alkotott.
-
CONFIRMED: Kylian Mbappé has already found his new house in Madrid. @FabrizioRomano
Kylian Mbappé has always only wanted Real Madrid. He was NEVER tempted by any other club. @FabrizioRomano
BREAKING: Agreement reached between Kylian Mbappé and Real Madrid:
• A much smaller salary than the one offered in 2022.
• Announced after UCL Final.
@FabrizioRomano
Kylian Mbappé has always only wanted Real Madrid. He was NEVER tempted by any other club. @FabrizioRomano
BREAKING: Agreement reached between Kylian Mbappé and Real Madrid:
• A much smaller salary than the one offered in 2022.
• Announced after UCL Final.
@FabrizioRomano
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. május 10., péntek 20:53-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ebből Barcelona lesz.
Vagy Manchester.
Liverpool is a jelöltek között.
Vagy Manchester.
Liverpool is a jelöltek között.
- Pad'em
Santi Aounának jár leginkább a taps aki lehozta elsőként januárban fixre.Bencze írta:In abdellah we trust Romano is irja, hogy here we go SOON. Csak fogja mar azt a gyonoru habfeher mezt Perez mellett es vegre leirhatom a nevetBencze írta: Kylian Mbappé signed the contract with Real Madrid around February 21st. @AbdellahBoulma
Megbizhato ez az abdellah gyerek?
Ezt is megéltük bazmeg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2024. május 10., péntek 20:46-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
BREAKING: Mbappé to Real Madrid, HERE WE GO SOON. @FabrizioRomano
BREAKING: Mbappé announces he’s LEAVING.
CONFIRMED: Kylian Mbappe to Real Madrid. DONE DEAL. @RMCsport
Kylian Mbappé is currently having a meal with PSG Ultras, who will prepare his farewell ceremony on Sunday. @RMCsport
BREAKING: Kylian Mbappé to Real Madrid will be OFFICIAL after the UCL Final. @DiMarzio
Kylian Mbappé: "It's hard. I never thought it would be so difficult to announce it, to leave my country, France, the Ligue 1, but I think I needed this, a new challenge, after 7 years."
BREAKING: Mbappé announces he’s LEAVING.
CONFIRMED: Kylian Mbappe to Real Madrid. DONE DEAL. @RMCsport
Kylian Mbappé is currently having a meal with PSG Ultras, who will prepare his farewell ceremony on Sunday. @RMCsport
BREAKING: Kylian Mbappé to Real Madrid will be OFFICIAL after the UCL Final. @DiMarzio
Kylian Mbappé: "It's hard. I never thought it would be so difficult to announce it, to leave my country, France, the Ligue 1, but I think I needed this, a new challenge, after 7 years."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. május 10., péntek 20:46-kor.
hogy hulyeseget irtam, mert felreertettemIdentitásbólGyőzelem írta:Kerlon írta:
Nice. Plusz az is, hogy az utolso 6 meccsen már nem játszik.
Nem neztem meg a videot, de ennek mi lehet az oka? Marmint h nem lep palyara az utolso meccseken?
hazai palyan mar csak egy meccsuk lesz, azonkivul meg 3 es egy a kupadonto.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bahanyok, annyira eros lehet ez a keret. Es alig van ertelmes rivalis. Itt csunyan le kene uralni a vilagot a kovetkezo evekben.
En most ugy gondolom, hogy a triplazas is elerheto lehet majd nehany even belul.
En most ugy gondolom, hogy a triplazas is elerheto lehet majd nehany even belul.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
In abdellah we trust Romano is irja, hogy here we go SOON. Csak fogja mar azt a gyonoru habfeher mezt Perez mellett es vegre leirhatom a nevetBencze írta: Kylian Mbappé signed the contract with Real Madrid around February 21st. @AbdellahBoulma
Megbizhato ez az abdellah gyerek?
Ceballos, Nacho, Fran harmastol el kell koszonni aztan johet is Endrick, teknos, Davies es Yoro
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. május 10., péntek 20:44-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Legalabb valaki résen van!chronic írta: Vakon vagytok. 18 csapatos a francia bajnokság, hétvégi (32.) fordulóban lesz az utolsó hazai meccse a psg-nek, és ezért lesz utolsó meccse a parc de princessben.
Koszi
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Vakon vagytok. 18 csapatos a francia bajnokság, hétvégi (32.) fordulóban lesz az utolsó hazai meccse a psg-nek, és ezért lesz utolsó meccse a parc de princessben.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Kerlon írta:Nice. Plusz az is, hogy az utolso 6 meccsen már nem játszik.CS0ki írta: Megneztem a videót, jól érzékeltem, hogy kb a portast is név szerint említette és köszönte meg neki, de a fő tevebaszo nem szerepelt sehol a szövegbe?
Nem neztem meg a videot, de ennek mi lehet az oka? Marmint h nem lep palyara az utolso meccseken?
Nice. Plusz az is, hogy az utolso 6 meccsen már nem játszik.CS0ki írta: Megneztem a videót, jól érzékeltem, hogy kb a portast is név szerint említette és köszönte meg neki, de a fő tevebaszo nem szerepelt sehol a szövegbe?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Megneztem a videót, jól érzékeltem, hogy kb a portast is név szerint említette és köszönte meg neki, de a fő tevebaszo nem szerepelt sehol a szövegbe?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na vègre bazdmeg.
Gyere teknos.
Ideje rendesen focizni megint.
Gyere teknos.