Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
18%
Xabi Alonso
75
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 98

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 10., péntek 21:18

Kylian Mbappé will be the highest paid player in the Real Madrid locker room, just ahead of Vinicius and Bellingham. @FabriceHawkins
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. május 10., péntek 21:17

Galacticos írta: A monacos felbukkanasa ota varom mint a messiast, a ket evvel ezelotti ellenere is. Mert nem nagyon van hozza hasonlo kvalitasu tamado jelenleg, a szuk elitnek meg itt a helye.
De.. iden azert elbizonytalanodtam. Es nem csak azert mert vinicius nem bujocskazik a nagy meccseken hanem oda-vissza a bayern ellen mvp meg tripla a clasicon meg stb hanem alapbol ha nyerunk a bvb ellen en nem latom hogy az hogy tesz jot a csapategysegnek hogy viniciusnak es bellinghamnek gyakorlatilag a ket legnagyobb aranylabda eselyesnek o miatta hatrebb kell majd lepni egyet. Egy olyan valaki miatt akinel klubszinten az elobb emlitett ketto mar maradandobbat alkotott.

Nálam is pont idén jutott el oda a csapat, hogy nem kene.
Vini, Ruszo meg o is balról indulva érezné a bugit. Ha kane elerheto lenne, mint tavaly en hoznam inkabb pl ot, es építenem be endricket helyette szep lassan.

Szerk
Amugy mar hivatalos hogy nálunk fog játszani?
Csak mert mindneki ugy beszél rola. Aztan nem az első alkalom lenne, hogy beszopjuk igy :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2024. május 10., péntek 21:20-kor.
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 10., péntek 21:16

Meg mire lenne kivitelezes? Ki ez a tag? CR anno aranylabdaskent es BL gyozteskent jott, Bappe jelenleg egy darab jatekos a jelenlegi klasszisok kozul, nem tobb. Szoval szepen beall a tobbi klasszis melle, aztan lehet teljesiteni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 10., péntek 21:12

Galacticos írta: A monacos felbukkanasa ota varom mint a messiast, a ket evvel ezelotti ellenere is. Mert nem nagyon van hozza hasonlo kvalitasu tamado jelenleg, a szuk elitnek meg itt a helye.
De.. iden azert elbizonytalanodtam. Es nem csak azert mert vinicius nem bujocskazik a nagy meccseken hanem oda-vissza a bayern ellen mvp meg tripla a clasicon meg stb hanem alapbol ha nyerunk a bvb ellen en nem latom hogy az hogy tesz jot a csapategysegnek hogy viniciusnak es bellinghamnek gyakorlatilag a ket legnagyobb aranylabda eselyesnek o miatta hatrebb kell majd lepni egyet. Egy olyan valaki miatt akinel klubszinten az elobb emlitett ketto mar maradandobbat alkotott.
De miért kellene hátrébb lépnie bárkinek? Carlo pont nem arról híres, hogy nevekre osztogasson feladatot. Ha majd Kylian olyan teljesítményt rak le és ő lesz a legjobb, akkor majd megelőzi a másik kettőt, ha meg nem, akkor beáll szépen a sorba. Itt senkinek nem jár kivételezés.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 10., péntek 21:10

Miért kéne hátrébb lépniük?, pont arra volt jó ez a szezon, hogy megmutassák, van akkora tökük, mint a franciának.
Semmiben sem kell alárendelniük magukat, én legalábbis ezt gondolom.
Bellingham már amúgy is visszább-vontan játszik, mióta Vini egészséges, az egy kényszermegoldás volt, hogy őt annyira előretolta Carlo.
Aki ennek a levét issza majd, az Rodrygo, de ő meg nem is jobb, mint Bappa, szóval jogosan kerül a padra.
Neki olyan 1-2 évet jósolok a padon és eligazol, hogy kezdő lehessen, kb. bárhol máshol.
Aztán lehet váltunk 4-3-3-ra, na de ott sem elől van helye Bellinghamnek, hanem a középpályán, így Rodrygo is kezdhet.
Én egyedül amitől tartok, hogy az eddig sem túl acélos letámadásunk, mennyire sínyli meg Bappát?. Amit eddig láttam tőle, ott a labda-nélküli szakaszokban nem tesz hozzá semmit kb., ez itt nem fog beleférni..

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 10., péntek 21:10

Végre jön egy kis újítás előre, teknős meg endre, ezt már szeretem, legyen verseny, kavarjuk fel az állóvizet.
Nem illik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 10., péntek 21:02

Olyan szép, hogy 0 db eurót fizetünk annak a mocskos teve gecinek. Legundorítóbb teleregény volt ez ever, de helyére kerül minden a végén.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 10., péntek 21:01

Tavaly nagyon haragustam ra es le sem szartam hogy mivan vele.

De most megis kibaszott boldog vagyok.
Klasszis jatekos. Itt a helye. Biztosan jova teszi az elmult eveket. :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 10., péntek 21:00

Mbappe beszéde

https://twitter.com/theMadridZone/statu ... ngHOQ&s=19

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 10., péntek 21:00

ELSiete írta: Szerintem meg jó lesz. Vini azért elsődlegesen nem góllövő. Szerintem robbanni fog Mbappé.
Az okes csak itt vannak a tizijei is. Szerintem maga a labtartasa borzaszto, en bevagyok szarva akarmikor o all oda de most erted. Azt is atadni neki..
Tegyuk fel behuzzuk a blt valamelyikuk fix aranylabda, nyilvan hatrebb kell lepni egy kicsit mindenkinek. Akkor a klubfutball csucsan vagy egyenileg is es akkor hatrebb lepsz az nekem necces kicsit.
De papirom biztos hogy brutal lesz, ha meg vezeraldozattal jar akkor rodrygo utan azert mem hullajtanek krokodil konnyeket.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 10., péntek 20:58

Beszart a Joselu duplától? :D amúgy jól fog állni neki a citys mez.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 10., péntek 20:56

:shifty:
Szerintem meg jó lesz. Vini azért elsődlegesen nem góllövő. Szerintem robbanni fog Mbappé.

Real Madrid are preparing a SPECIAL announcement for Kylian Mbappé. It will not be a normal announcement. @FabrizioRomano #rmalive

Kylian Mbappé: "I want to announce to all of you, that I am leaving PSG. It's been an honour."

Kylian Mbappé: "I will play my final game at the Parc des Princes this Sunday. Thank you for everything."
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. május 10., péntek 20:59-kor.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 10., péntek 20:52

A monacos felbukkanasa ota varom mint a messiast, a ket evvel ezelotti ellenere is. Mert nem nagyon van hozza hasonlo kvalitasu tamado jelenleg, a szuk elitnek meg itt a helye.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 10., péntek 20:49

CONFIRMED: Kylian Mbappé has already found his new house in Madrid. @FabrizioRomano

Kylian Mbappé has always only wanted Real Madrid. He was NEVER tempted by any other club. @FabrizioRomano

BREAKING: Agreement reached between Kylian Mbappé and Real Madrid:

• A much smaller salary than the one offered in 2022.
• Announced after UCL Final.
@FabrizioRomano
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. május 10., péntek 20:53-kor.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. május 10., péntek 20:46

Ebből Barcelona lesz.
Vagy Manchester.

Liverpool is a jelöltek között.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 10., péntek 20:46

Bencze írta:
Bencze írta: 🚨 Kylian Mbappé signed the contract with Real Madrid around February 21st. @AbdellahBoulma

Megbizhato ez az abdellah gyerek?
In abdellah we trust :) Romano is irja, hogy here we go SOON. Csak fogja mar azt a gyonoru habfeher mezt Perez mellett es vegre leirhatom a nevet
Santi Aounának jár leginkább a taps aki lehozta elsőként januárban fixre.

Ezt is megéltük bazmeg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2024. május 10., péntek 20:46-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 10., péntek 20:43

BREAKING: Mbappé to Real Madrid, HERE WE GO SOON. @FabrizioRomano

BREAKING: Mbappé announces he’s LEAVING.

CONFIRMED: Kylian Mbappe to Real Madrid. DONE DEAL. @RMCsport

Kylian Mbappé is currently having a meal with PSG Ultras, who will prepare his farewell ceremony on Sunday. @RMCsport

BREAKING: Kylian Mbappé to Real Madrid will be OFFICIAL after the UCL Final. @DiMarzio

Kylian Mbappé: "It's hard. I never thought it would be so difficult to announce it, to leave my country, France, the Ligue 1, but I think I needed this, a new challenge, after 7 years."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. május 10., péntek 20:46-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 10., péntek 20:42

IdentitásbólGyőzelem írta:
Kerlon írta:

Nice. Plusz az is, hogy az utolso 6 meccsen már nem játszik.

Nem neztem meg a videot, de ennek mi lehet az oka? Marmint h nem lep palyara az utolso meccseken?
hogy hulyeseget irtam, mert felreertettem :lol:

hazai palyan mar csak egy meccsuk lesz, azonkivul meg 3 es egy a kupadonto.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 10., péntek 20:41

Bahanyok, annyira eros lehet ez a keret. Es alig van ertelmes rivalis. Itt csunyan le kene uralni a vilagot a kovetkezo evekben.

En most ugy gondolom, hogy a triplazas is elerheto lehet majd nehany even belul.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 10., péntek 20:39

Bencze írta: 🚨 Kylian Mbappé signed the contract with Real Madrid around February 21st. @AbdellahBoulma

Megbizhato ez az abdellah gyerek?
In abdellah we trust :) Romano is irja, hogy here we go SOON. Csak fogja mar azt a gyonoru habfeher mezt Perez mellett es vegre leirhatom a nevet

Ceballos, Nacho, Fran harmastol el kell koszonni aztan johet is Endrick, teknos, Davies es Yoro
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. május 10., péntek 20:44-kor.

Vissza: