Galacticos írta:
A monacos felbukkanasa ota varom mint a messiast, a ket evvel ezelotti ellenere is. Mert nem nagyon van hozza hasonlo kvalitasu tamado jelenleg, a szuk elitnek meg itt a helye.
De.. iden azert elbizonytalanodtam. Es nem csak azert mert vinicius nem bujocskazik a nagy meccseken hanem oda-vissza a bayern ellen mvp meg tripla a clasicon meg stb hanem alapbol ha nyerunk a bvb ellen en nem latom hogy az hogy tesz jot a csapategysegnek hogy viniciusnak es bellinghamnek gyakorlatilag a ket legnagyobb aranylabda eselyesnek o miatta hatrebb kell majd lepni egyet. Egy olyan valaki miatt akinel klubszinten az elobb emlitett ketto mar maradandobbat alkotott.
Miért kéne hátrébb lépniük?, pont arra volt jó ez a szezon, hogy megmutassák, van akkora tökük, mint a franciának.
Semmiben sem kell alárendelniük magukat, én legalábbis ezt gondolom.
Bellingham már amúgy is visszább-vontan játszik, mióta Vini egészséges, az egy kényszermegoldás volt, hogy őt annyira előretolta Carlo.
Aki ennek a levét issza majd, az Rodrygo, de ő meg nem is jobb, mint Bappa, szóval jogosan kerül a padra.
Neki olyan 1-2 évet jósolok a padon és eligazol, hogy kezdő lehessen, kb. bárhol máshol.
Aztán lehet váltunk 4-3-3-ra, na de ott sem elől van helye Bellinghamnek, hanem a középpályán, így Rodrygo is kezdhet.
Én egyedül amitől tartok, hogy az eddig sem túl acélos letámadásunk, mennyire sínyli meg Bappát?. Amit eddig láttam tőle, ott a labda-nélküli szakaszokban nem tesz hozzá semmit kb., ez itt nem fog beleférni..