Caraway írta:
Na kiserik, amikor itt szetszedik sokszor a mihazankat toroczkaival egyutt, az az ilyen kommentekert van:
https://444.hu/2024/05/10/toroczkai-las ... -tuntetest
A lenyeg:
„Ugyanakkor a Magyar Péter által a MTVA székházához szervezett tüntetéshez nem csatlakozunk, mert a David Pressman-nel vacsorázó Nagy Ervin, a Tisza Párt EP-listájának második helyén található londoni Meta-jogtanácsos és társaik alapján joggal feltételezhetjük, hogy egy újabb Majdan téri fordulathoz asszisztálnánk.”
Hogy lehet igy elni hogy mindenben osszeeskuveselmeletet latnak, nem birom tovabb, kill me, teljesen szetestem.
Tudod mi a legnagyobb poén? Hogy azok is pont ilyen összeesküvéselméleteket látnak mindenben, akik ezen röhögnek. Pont ilyen összeesküvéselmélet a jobb oldali politikára azt mondani, hogy oroszbarát. Levezetem:
Mit mond a jobb oldali politika (nem csak itthon, Európában is)? Békét kell kötni Ukrajnában, hogy mielőbb vége legyen a háborúnak.
Mit mond a másik oldal? Nem lehet békét kötni Oroszországgal úgy, ha Ukrajna területeket veszít el. Vagy Oroszország visszavonul, vagy le kell győzni. Aki mást mond, az oroszpárti, mert azzal, hogy átadna Ukrajna területeket Oroszországnak a béke érdekében, azzal Oroszország nyerne. (ezt amúgy sem hagyhatják, mert akkor rohadtul értelmetlenül halt volna meg az a rengeteg ember, ugyanis a háború elején Ukrajna kész volt átafni területeket, csak Boris Johnson közbeszólt).
Mit mond Magyar Péter: békét kell kötni tárgyalás útján a nagyhatalmak és Ukrajna részvételével.
Remélem átjön, hogy miért oroszpárti mondjuk a Mi Hazánk és miért nem oroszpárti Magyar Péter, amikor pont ugyan azt mondták a háborúról.
Hogy témánál is maradjak, tényleg elég sok jel mutat arra, hogy valami van Magyar hátterében (és azt is el tudom képzelni, hogy erről ő annyira nem is tud, elég egy fülbe suttogó hang). Elég sok mindenben inog a vélemények között. Legutóbbi pont az, hogy az eddigi békés megmozdulásokat (végig kiállt a békesség mellett, elutasítva az erőszakot) kész erőszakos cselekménnyé változtatni. Előbb a mobil hálózat zavarása miatt, majd most már ezzel fenyegeti a közmédiát.
Egyébként én örülök neki, nagyon rég óta azon a véleményen vagyok, hogy itt változást csak úgy lehet elérni, ha erőszakhoz folyamadunk. Nem feltétlen kell bántani senkit, de valahogy ki kell provokálni, hogy a hatalom hibázzon és belebukjon.