Galacticos írta:
wZoLee7 írta:
Vini egyik Brahim másik szél, 10-esben Jude, mögöttük ugye a Kroos-Tchou/Cama sor. És akkor a padon Rodrygo, Güller, Modric, Joselu, az első 3 a meccs későbbi szakaszán több posztra is érkezhet, Brahim dettó ha esetleg Ő kezd a padon. Joselu helyett meg majd Endrick, én még kicsit tartok attól, hogy fog az eu fociba illeszkedni. Carlo ezt megoldja.
es fede?
Szerintem a kozepso harmas marad fix itt annyi fog valtozni hogy rodrygo helyett mbappe.
Sztem krosz, luka pad. Vagy legalabb rotacio, de fix kezdo az nem kene, toni is rendszeresen elfogy mar a 2. felidore, nem veletlen cserelik le, folyamat hibakkal.
Szoval beli nem csatar, nem tamado, vissza kell tenni a helyére kp-ra. Mellette a baszonegerek es valvi, lehet oket forgatni.
Emellett mindenkepp centerrel jatszanek, es papi biztos nem az. Szoval ha raul befert 17 evesen a kezdobe, akkor endre is. Persze ha a teljesitmenye megfelelő. Plane mivel kulcspozicio es alapvetoen szabja meg a tamadojatekunkat.
A masik ket tamadopozi meg kezdetben papi es binicius, aztan lehet forgatni meg varialni oket, az biztos, hogy senki nem fog allandoan tamadasban 90 perceket kapni.
Vagy a masik ut, hogy kivalasztom a kezdot, es ragaszkodom hozzajuk, de akkor lesz elegedetlenkedes, es lehet mar telen lepne pl brahi meg rodri.