Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
14
21%
Xabi Alonso
51
76%
Zidane
2
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 67

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 11., szombat 12:35

ateeemadrid írta:
Anthony írta: Hát Camavinga egyelőre még mindig nagyon szeleburdi, szóval vele nem számolnék mint alapkezdő. Belli, Valverde, Tchua hármas és kész.
Én nyugodtabb vagyok vele, mint Tchouval, meg sztem a legnagyobb potentiallel bíró kpnk.
arról nem is beszélve, hogy hatalmas dinamikát ad a kp-nak ha játszik

Macron felőlem térden állva is könyöröghetne, akit csak lehet távol tartanék az olimpiától, pihenés, fullos felkészülés

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 12:23

Judenak vissza kell adni a helyét amit ősszel játszott, nem fogunk 433ban bohóckodni és bűn lenne a mostani KPra betuszkolni Bellinghamet, teljesen jól működik ott a KPn minden.

Szerencsétlen angolt rossz nézni mennyit gürizik és nem marad kb ereje varázsolni.

Persze ha Vini meg Bappé megoldja helyette lehet így marad a dolog mint most.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 11., szombat 12:22

Én vizionálok egy

vini_____bappé____rodry
jude____tchou_____fede
mendy_eder_rüdi__dani

Szerintem ez lesz az alap carlonal, de lesz megint annyi sérultünk ugyis millió meccs, hogy lehet majd variálni, plusz a padunk is rendben lesz. Rodry szinten perez kedvence vele számolni kell.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 12:17

ELSiete írta: Macron (President of France): “I am now counting on Real Madrid to release Kylian for the Olympic Games.”
Ha meg megsérülne az Olimpián bezzeg nem ugatna ennyire :lol:

Arról nem is beszélve egy ennyire megterhelő nyarat meg ugye alapból az előző szezont lehet ki se pihenne a szervezete idén.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 11., szombat 12:10

Macron (President of France): “I am now counting on Real Madrid to release Kylian for the Olympic Games.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. május 11., szombat 11:59

miro. írta:
gólvonal írta:

Minimum 2 ütemmel gyorsabban passzol, mint Cama :lol: :lol:
Posztjabol adodoan ez akar igaz is lehet,annyi hogy az elobb emlitett dolog miatt camavinga sokkal tobbet passzol elore,mig csucsu oldaliranyban jatszik inkabb.
Valoszinuleg viszont az elore jatekra korulmenyesebb lenne csucsu,de ott posztjan azt csinalja ami a dolga.
Vedekezoharmadba megjatszhato,keves erintes es kockazattal meg szepen teszi tovabb,ha kell viszont lassitja a jatekot.
Ott nem kell megvaltani a vilagot,inkabb nagyon keves erintovel jatszani.
Camavinga se passzol sokat előre. Az igaz, hogy sokszor előrevezeti a labdát, ami után általában egy oldalpassz következik.
Nem azt mondom, kell Cama a csapatba, de ha kettőjük között kell választani a kezdőcsapatba, nálam egyértelműen Tchou a nyerő.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 11., szombat 11:48

gólvonal írta:
hehetheoriginal írta: ne :lol:
Legnagyobb gyengesege, hogy totyog es allandoan korbe kell neznie passz előtt...
Posztjabol adodoan ez akar igaz is lehet,annyi hogy az elobb emlitett dolog miatt camavinga sokkal tobbet passzol elore,mig csucsu oldaliranyban jatszik inkabb.
Valoszinuleg viszont az elore jatekra korulmenyesebb lenne csucsu,de ott posztjan azt csinalja ami a dolga.
Vedekezoharmadba megjatszhato,keves erintes es kockazattal meg szepen teszi tovabb,ha kell viszont lassitja a jatekot.
Ott nem kell megvaltani a vilagot,inkabb nagyon keves erintovel jatszani.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. május 11., szombat 11:39

hehetheoriginal írta:
gyorsan passzol
ne :lol:
Legnagyobb gyengesege, hogy totyog es allandoan korbe kell neznie passz előtt...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 11:35

gyorsan passzol
ne :lol:
thereisonly1ronaldo

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. május 11., szombat 11:27

hehetheoriginal írta:
ateeemadrid írta:

Én nyugodtabb vagyok vele, mint Tchouval, meg sztem a legnagyobb potentiallel bíró kpnk.
En is igy vagyok, vhogy camiban tobb kakaot erzek, kemenyebb, hatarozottabb, tobbszor közlekedik totyogas helyett sprintben, es gyorsabb is, mint tucsipocsi.
En fejben erzem olyan stabilnak, hogy felnojon a feladathoz, plane hogy nem egyszer megcsinalta mar, akar balhatvedkent.
Tucsipocsi meg jo jo, stabilka, de mindig langyos.
Kozbe meg elvarnam, hogy domináljuk a kp-t es az ellenfelek vérében gazoljunk.
Sokkal stabilabb Csucsu, pontosan és gyorsan passzol, nála biztonságban van a labda. Cama túl sokat kockáztat azon a poszton, és gyakran jön is a hiba. Igaz, hogy sokkal robbanekonyabb, de nagyon sokáig tartja magánál labdát, felesleges cseleket vállal be, lassítja a játékot. Ráadásul nagyon sok felesleges szabálytalanságot is csinál.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 11., szombat 10:43

Kylian Mbappé's favourite number is the 10 but what number he will get at Real Madrid depends on what Luka Modrić will do. If Luka renews (he wants to stay) Mbappé will get the 9. @diarioas
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 10:34

ateeemadrid írta:
Anthony írta: Hát Camavinga egyelőre még mindig nagyon szeleburdi, szóval vele nem számolnék mint alapkezdő. Belli, Valverde, Tchua hármas és kész.
En is igy vagyok, vhogy camiban tobb kakaot erzek, kemenyebb, hatarozottabb, tobbszor közlekedik totyogas helyett sprintben, es gyorsabb is, mint tucsipocsi.
En fejben erzem olyan stabilnak, hogy felnojon a feladathoz, plane hogy nem egyszer megcsinalta mar, akar balhatvedkent.
Tucsipocsi meg jo jo, stabilka, de mindig langyos.
Kozbe meg elvarnam, hogy domináljuk a kp-t es az ellenfelek vérében gazoljunk.
thereisonly1ronaldo

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 11., szombat 10:31

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. május 11., szombat 10:24

Hát Camavinga egyelőre még mindig nagyon szeleburdi, szóval vele nem számolnék mint alapkezdő. Belli, Valverde, Tchua hármas és kész.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 11., szombat 10:19

hehetheoriginal írta: Ami meg erdekes lesz - ha valoban jon :lol: - hanyas vagy te szemet, azaz hanyas mezt kapja.
Minden tele van es foglalt. Ha modri hosszabbít pl.
De gondolom megkapja a 9et, aztan endre meg vmi balfasz szamot kap...
CR is kibirt 1 evet 9es mezben, valszeg itt is ez lesz. bar nem lennek meglepodve ha luka utan fede kapja a 10est de a legvaloszinubb forgatokonyv hogy bappe 9 aztan ha luka lep es igenyt tart a 10re akkor bappe kapja a 10et, a 9ert meg endrenek bizonyitani is kene
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 11., szombat 10:16

De pont ezt mondom, hogy belibol kinezem, hogy van annyira ertelmes es jo kepessegu, hogy tudja tonit potolni.
Hogy elol vegye el vkitol a helyet, az sztem fassag, egyszeruen nem olyan jo tamado, mint akik a keretben vannak rajta kivul.
thereisonly1ronaldo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 11., szombat 10:15

Egyébként szerintem Kroos kövi szezonja kuka lesz.
Tuti maxon fog pörögni a válogatottban, az meg nem lehet, hogy ennyi idősen bírja ezt a kettős terhelést, főleg, hogy most is kb. 60perces játékos már..
Emlékezzetek vissza, volt korábban egy gyengébb időszaka nálunk is, majd amikor otthagyta a válogatottat és csak a klubfoci maradt neki, jött a brutál feljavulás.
Lukita nás tészta, ő egy állat, ennyi idősen is.. :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 10:06

Tjacks írta:
Galacticos írta:
Utobbira azert lehet picit nagy lesz, de a cr-marianonal nagyobb fail ugyse lesz mez szamok terén.
Hazard 7-es is nagyot ment.
BLt nyertünk vele, legenda a tag... :coffee:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 11., szombat 10:02

Galacticos írta:
Utobbira azert lehet picit nagy lesz, de a cr-marianonal nagyobb fail ugyse lesz mez szamok terén.
Hazard 7-es is nagyot ment.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 11., szombat 10:00

[quote=hehetheoriginal]
Megint vitatema, de nalam inkabb modri, mint toni, ha a ketto kozul valasztani kell.
Utobbit hamarabb potolsz es talalsz, a stabil játékát, de modricban tobb az extra, gyorsabb, robbanekonyabb meg most is, es kulcspasszokban, elore is jobb, kapura is veszelyesebb.
De nalam mindketto marad meg egy evet.
[/quote]
Elso meccs utan meg a masodik neves mezednek kroost akartal te. :mrgreen: itt kroosnak kezdenie kell még, cama szet szort sokszor,tchou is neha kepes pogbaba kapcsolni es lejjebb tekerni magát, valverde azert kozel se ez a kaliber es bellingham se. Kell oda egy esz aki elosztogatja a labdakat es diktalja az iramot.
[quote=hehetheoriginal post_id=1309280 time=1715413831 user_id=6097]
Ami meg erdekes lesz - ha valoban jon :lol: - hanyas vagy te szemet, azaz hanyas mezt kapja.
Minden tele van es foglalt. Ha modri hosszabbít pl.
De gondolom megkapja a 9et, aztan endre meg vmi balfasz szamot kap...
[/quote]
Ha marad modric szerintem fix 9est kapja mbappe, endre meg kap valami beugrot mint az elejen vini es rodry.
Ha meg megy luka akkor kylian 10 es endre 9. Utobbira azert lehet picit nagy lesz, de a cr-marianonal nagyobb fail ugyse lesz mez szamok terén.

Vissza: