Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Oda is be kellett jutni.
Joselu által sikerült.
De osszessegeben igazad van.
Joselu által sikerült.
De osszessegeben igazad van.
Jó azért még a BL döntőt meg kéne nyerni, utána lehet ilyeneket írogatni.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
As a reminder, Florentino Pérez rejected to sign Harry Kane for €100M before start of the season 2023/24 and instead signed Joselu Mato on a €500K loan move and with a buy option of €1,5M.
Masterclass from Real Madrid President.
Perez újabb olcsóbb és okos húzása.
Bár Kane vélhetően itt is gólkirály lett volna, lehet CR féle számokkal (meccs / gól átlag), de így jobban jött ki. Már csak azt remélem, és asszem Joselu is, hogy még min 1 évet maradhat. Padra tökéletes.
Masterclass from Real Madrid President.
Perez újabb olcsóbb és okos húzása.
Bár Kane vélhetően itt is gólkirály lett volna, lehet CR féle számokkal (meccs / gól átlag), de így jobban jött ki. Már csak azt remélem, és asszem Joselu is, hogy még min 1 évet maradhat. Padra tökéletes.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondjuk ha Carlonak eszébe sem jutott Joselu becserélése hátrányban
no comment
a fia maradhat Xabi mellett is
no comment
a fia maradhat Xabi mellett is
Ott volt Güler meg Lucas is, őket is hozhatta volna naporonty írta: Zseniális stratégák vannak a szakmai stábban. Kiesésre álló csapat, 10 perccel a vége előtt, becseréli a keret egyetlen csatárát.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Zseniális stratégák vannak a szakmai stábban. Kiesésre álló csapat, 10 perccel a vége előtt, becseréli a keret egyetlen csatárát.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- h3x0r
An idea arose that turned out to be perfect for Real Madrid’s classification: incorporating a ‘9’, Joselu .
The idea came from Davide Ancelotti, who after the publication by Movistar + of the ‘insider’ of the match, has been discovered to be the clear culprit behind the decision.
Ancelotti turns around in the technical area with a frustrated face, facing the bench, and there it is his son who appears on the scene to exclaim: “ Joselu, dai . ” Immediately afterwards, ‘Carletto’ proceeds to notify Joselu, who was warming up in the band. A decision for history.
https://fcbmadrid.fooroomtyv.com/embed/EEtihtA9kIZcQ
The idea came from Davide Ancelotti, who after the publication by Movistar + of the ‘insider’ of the match, has been discovered to be the clear culprit behind the decision.
Ancelotti turns around in the technical area with a frustrated face, facing the bench, and there it is his son who appears on the scene to exclaim: “ Joselu, dai . ” Immediately afterwards, ‘Carletto’ proceeds to notify Joselu, who was warming up in the band. A decision for history.
https://fcbmadrid.fooroomtyv.com/embed/EEtihtA9kIZcQ
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ancelotti története is mesébe illő.
Miután tölünk távozott a Bayernbe, ahonnan 1év után kiutálták, mondhatni elment "levezetni" a Napoliba és az Evertonba 1-1 évet. Zidane hirtelen lemondása után pedig vissza jött tűzet oltani, sokan azt hittük hogy csak addig lesz amig nem találnak valami modern edzőt, erre az öreg megnyer mindent, MINDENT amit még az Aranycsapattal se tudott
Vannak idegesitő dolgai, a cserék időzitése és keret használata, de az eredmények őt igazolják! Kurvára hiányozni fog amikor már nem fog halál nyugodtan, a pályaszélén ferde szemöldökkel nézni. Tökéletesen illik a klubhoz, győztes mentalitás, nyugalom, elegancia és kötelék-bizalom kiépítése a körülötte lévőkkel. Don Carlo
Miután tölünk távozott a Bayernbe, ahonnan 1év után kiutálták, mondhatni elment "levezetni" a Napoliba és az Evertonba 1-1 évet. Zidane hirtelen lemondása után pedig vissza jött tűzet oltani, sokan azt hittük hogy csak addig lesz amig nem találnak valami modern edzőt, erre az öreg megnyer mindent, MINDENT amit még az Aranycsapattal se tudott
Vannak idegesitő dolgai, a cserék időzitése és keret használata, de az eredmények őt igazolják! Kurvára hiányozni fog amikor már nem fog halál nyugodtan, a pályaszélén ferde szemöldökkel nézni. Tökéletesen illik a klubhoz, győztes mentalitás, nyugalom, elegancia és kötelék-bizalom kiépítése a körülötte lévőkkel. Don Carlo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hogy nem mindig mi fogunk minden meccset mindig megnyerni, ez egyértelmű. Viszont szerintem kijelenthető, hogy egyik dinasztia követi most a másikat Madridban.lestat írta: *6 BL döntö. 10 èv alatt.
10 ève a Decima után emlèkszem hogy merengtem hogy most vajon mennyit kell majd várni a következöre. Remènykedtem hogy nem 12 èvet megint…
Hát nagyon nem. De sose vegyük ezeket az estèket garantáltnak. Èlvezzük ki minden percèt!
Vamoooos Londooooonn!!
Mint egy gyereknél, most alakulnak ki a győztes idegpályák az újaknál a fejekben. Leszünk még padlón, leszünk hátrányban, de most vannak azok a pillanatok, amiket majd 1-2-3 év múlva Lunin, Rüdi, Mili, Cama, Tchouaméni, Fede, Brahim, Vini, Rodry, Belli elő fog hívni és ha úgy van, fel fognak állni és meg fogják fordítani, mert átélik ezeket az estéket.
Lesznek majd új(ra) hőseink, akik tudják, hogy mi fán terem a siker és hogy hogy kell kikaparni és hogyan kell sosem feladni.
Szerintem nem merészség volt a vezetőségtől ilyen lyukakkal nekivágni, hanem felnőttség. A stadion projekt miatt a takaró nem ér a végtelenségig és ez tiszteletben lett tartva.
Utólag persze könnyű ezt mondani, de ha az anyagi biztonság miatt nem lett hozva csatár múlt nyáron és nem nyertünk volna semmit, azt is le kellett volna nyelni. Mert az építkezés erről szól.
De látszik. Épül itt szó szerint és átvitt értelemben is sok minden.
grande Carlo
grande Perez
grande itt rengeteg más ember is a klub körül.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Így van!Ancelotti’s message to other managers complaining: “We had many, many problems this season. Not only the injuries of Courtois, Militão and Alaba… we lost Vinicius for two months, Camavinga too and Tchouaméni”.
“But we never complained, never. Look at us now!”.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Az átigazolási szezon után legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy BL döntőzni fog ez a keret. Egészen hihetetlen. (persze a nemzetközi mezőny hullagyengesége is kellett ehhez)
A bajnoki címre éreztem, hogy esélyesek lehetünk, de akkor is maxi respect az edzői stábnak Carlo nagyon jól mérte fel a keret erősségeit, gyengeségeit, és a helyzethez képest a legjobbat hozta ki.
Mindettől független a vezetőség szerintem hibázott, hogy sok lyukat hagyott a keretben, de aki mer az nyer, tartja a mondás.
Bármi is lesz a döntőben, 120%-osan elégedett vagyok az idei teljesítménnyel már most Mi lesz, ha tényleg kap a Don még egy Mbappét, balhátvédet, jobbhátvédet stb...
A bajnoki címre éreztem, hogy esélyesek lehetünk, de akkor is maxi respect az edzői stábnak Carlo nagyon jól mérte fel a keret erősségeit, gyengeségeit, és a helyzethez képest a legjobbat hozta ki.
Mindettől független a vezetőség szerintem hibázott, hogy sok lyukat hagyott a keretben, de aki mer az nyer, tartja a mondás.
Bármi is lesz a döntőben, 120%-osan elégedett vagyok az idei teljesítménnyel már most Mi lesz, ha tényleg kap a Don még egy Mbappét, balhátvédet, jobbhátvédet stb...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pintusnak ez lesz a kilencedik BL döntője.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De ez a fantasztikus Perezbwn, hogy tanul a hibáiból.Jim írta:én is így látom, nagyon hasonló a stílusukSteve írta: Remélem, hogy mieután behúzza az újabb BL címet és abszolút rekord tartó lesz, miután elment akkor legalább páran belátják, hogy Ancelotti a modern VDB.
Cseréjjémá, meg 72. Percben cserél csal, meg szar kezdő, meg nem ert hozzá, szerencsés mint Zidane.. de az öreg a világ legsikeresebb edzője.
Nem tudom hogy csinálja, családot teremt a csapatánál. Lehet nem a leglátványosabb edzői húzásokat csinálja, de sikeres.
mind a kettő szerethető fazon, jó kohéziót teremtett
(Perez egyik legnagyobb hibája, hogy a del Bosquét ideje korán elküldte /főleg, hogy utána milyen edzők voltak itt atya ég.../ vagy nem hozta vissza pár év után, mint Carlot )
A “szerencsés Zidanet” addig engedte érvényesülni, amíg az akarta.
Közben Ancelottit megbecsüli, visszahívja és engedi amíg az olasz alkot.
Perez abszolút tanult a hibáiból és mindezt eg stadion projekt és a corona okozta anyagiak közepette, egy budget Reallal.
Adjunk hálát az égnek minden nap, hogy megérhettük és kiélvezhettük Perez és Ancelotti munkásságát.. lehet ez másképp is a jövőben.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én is így látom, nagyon hasonló a stílusukSteve írta: Remélem, hogy mieután behúzza az újabb BL címet és abszolút rekord tartó lesz, miután elment akkor legalább páran belátják, hogy Ancelotti a modern VDB.
Cseréjjémá, meg 72. Percben cserél csal, meg szar kezdő, meg nem ert hozzá, szerencsés mint Zidane.. de az öreg a világ legsikeresebb edzője.
Nem tudom hogy csinálja, családot teremt a csapatánál. Lehet nem a leglátványosabb edzői húzásokat csinálja, de sikeres.
mind a kettő szerethető fazon, jó kohéziót teremtett
(Perez egyik legnagyobb hibája, hogy a del Bosquét ideje korán elküldte /főleg, hogy utána milyen edzők voltak itt atya ég.../ vagy nem hozta vissza pár év után, mint Carlot )
Hogy nézett ki a stadion amikor vonultak be a csapatok?
Azt mondtam hogy öcsém ilyen nincs.
Eszméletlen.Most néztem a videót Rio Ferdinand is mikor meglátta amikor kimentek a pályára pedig akkor még full üres volt elájult.
Azt mondtam hogy öcsém ilyen nincs.
Eszméletlen.Most néztem a videót Rio Ferdinand is mikor meglátta amikor kimentek a pályára pedig akkor még full üres volt elájult.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lehet dislikeolni, meg anyámat emlegetni, meg Ancelottit gyalázni, vagy bármi..
De az öreg mocskosul nagy pszichológus, vagy csak imádja amit csinál és az kihat másra.
Őrületbe kerget mindenkit, hogy nem cserél, a határokat feszegeti és Carvajal összeesik a pályán, max akkor cserél.
Akaratosan betartja amit akar..
De újra és újra és újra neki van igaza.
Mindezt a legnagyobb szereénységgel. Fele ennyi sikerért edzőket évekig szopkodtak, ő csak teszi a dolgát és szereti a játékosait.
Eszméletlen.
De az öreg mocskosul nagy pszichológus, vagy csak imádja amit csinál és az kihat másra.
Őrületbe kerget mindenkit, hogy nem cserél, a határokat feszegeti és Carvajal összeesik a pályán, max akkor cserél.
Akaratosan betartja amit akar..
De újra és újra és újra neki van igaza.
Mindezt a legnagyobb szereénységgel. Fele ennyi sikerért edzőket évekig szopkodtak, ő csak teszi a dolgát és szereti a játékosait.
Eszméletlen.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez szép volt! Azért néha szépen helyrerak mindenkit az öreg az ilyen őszinte és egyenes megjegyzéseivel, mint például ez is. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogyan indult a szezon, mik történtek szezon közben, és a harmadik trófeára készülünk, bl döntő, te jó ég… ez megint hihetetlen, egy csodaKercsó írta:mennyire igaza van az öregnek.We had many, many problems this season. Not only the injuries of Courtois, Militão and Alaba, we lost Vinicius for two months, Camavinga too, Tchouaméni... we never complained, never. Look at us now.
máshol az is baj, ha 42 fokos szögben süti a kapust a nap, vagy épp 0,4 miliméterrel hosszabb a fű...