ha marad mou, akkor jön carvajal, bale meg max egy csatár (agüero) szerintem. a kp-ra meg esetleg egy kiegészítő ember, nem hiszem, hogy nagyobb váltatásokat eszközölne.Kerlon írta:Lehet marad és elviszi a gyenge évet a gyenge keret. Kipucoljuk a selejtet+pár nevesebb embert, aztán újratervezés.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
aztakurva, megint rendesen megmondta mourinho. mi lesz itt bazdmeg.
lassan már tényleg nem lesz játékos lopezen és khedirán kívül (még varane) aki elfogadja a portugált.
hozzáteszem igazat mondott, de azért ezt így lenyilatkozni világnak..erős.
eddig biztos voltam a kupa győzelemben, de azért ilyen nyilatkozatok után, ilyen széthúzások után, hááát nem tudom. azért be kell húzni. egyrészt azért abban bízom, h mourinho döntőt még nem veszített, másrészt van akkora lúzer csapat az atletico, h így sem fognak megverni minket.
de, ha pont most vernek meg 14 év után, egy kupa döntőben, ráadásul a bernabeuban, hülyét kapok.
lassan már tényleg nem lesz játékos lopezen és khedirán kívül (még varane) aki elfogadja a portugált.
hozzáteszem igazat mondott, de azért ezt így lenyilatkozni világnak..erős.
eddig biztos voltam a kupa győzelemben, de azért ilyen nyilatkozatok után, ilyen széthúzások után, hááát nem tudom. azért be kell húzni. egyrészt azért abban bízom, h mourinho döntőt még nem veszített, másrészt van akkora lúzer csapat az atletico, h így sem fognak megverni minket.
de, ha pont most vernek meg 14 év után, egy kupa döntőben, ráadásul a bernabeuban, hülyét kapok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. május 7., kedd 15:19-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Lehet marad és elviszi a gyenge évet a gyenge keret. Kipucoljuk a selejtet+pár nevesebb embert, aztán újratervezés. Ilyet még Mourinho úgy se csinált... "Normális" csapatoknál ezt szokták amúgy... Mondjuk a kibékíthetetlen ellentétek miatt gondolom, hogy nem marad.
2 csatáros játékban ez bőven elég. A Juvenak tökéletes lesz. :ĐRealista24 írta:Én 25-ért is eladnám Higut. BL-ben ennyire impotens csatára nem tudom mikor volt utoljára a csapatnak.
Persze álmodozhatunk 35 milliókról, de csoda lenne, ha annyiért elmenne, főleg, hogy egyre jobban kihal a szerepköre. Egy támadótól már többet várnak attól, hogy megkapom a labdát, valahogy átveszem, lehajtom a fejem, aztán belerúgok egyet, majd lesz valami.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
az igen jól megmondta az öregMourinho: "Pepe nyilatkozata? Nagyon könnyű elemezni azt, amit mondott. Pepének egyetlen problémája van, a neve: Raphael Varane. Egy 31 éves játékos elveszítette a helyét egy 19 éves miatt. Ez az élet rendje. De kinek lett volna bátorsága beállítani Varane-t? Hát nekem volt."
és ha úgy nézzük igaza is van bár én szeretem Pepét..de tényleg úgy nézki lejárt az ideje Ramos-Varane kettős kirobbanthatatalannak tűnik.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én 25-ért is eladnám Higut. BL-ben ennyire impotens csatára nem tudom mikor volt utoljára a csapatnak.
Persze álmodozhatunk 35 milliókról, de csoda lenne, ha annyiért elmenne, főleg, hogy egyre jobban kihal a szerepköre. Egy támadótól már többet várnak attól, hogy megkapom a labdát, valahogy átveszem, lehajtom a fejem, aztán belerúgok egyet, majd lesz valami.
Meg mire fel kérnénk többet? Évek óta stagnál a teljesítménye, sőt...
Meg mire fel kérnénk többet? Évek óta stagnál a teljesítménye, sőt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem tuti nem marad.Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
Simán 30 felett kell kapni érte.Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés
vicces lesz, ha mou tényleg maradni fog még egy évet. mi meg már nyomattuk ezerrel a felállásokat, h mi lesz
4-3-3, labdabirtoklós foci, kispasszos játék? ugyanmár
4-3-3, labdabirtoklós foci, kispasszos játék? ugyanmár
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára accel 2013. május 7., kedd 15:07-kor.
Akkor Ancelottiért miért vagy oda? Fapofával végig néz mindent. Akit te leírtál az többnyire a fiatal lelkes edzők... Én is őket favorizálnám. Amúgy Mourinho is él a játékkal, ha van kedve hozzá... Szerintem lenne innét még visszaút, de ahhoz mindenkinek változtatnia kéne egy keveset. Bár ebben én sem hiszek, hogy bekövetkezne.hehe írta:
továbbra is azt mondom, hogy ide nem egy statisztika- és taktikahajhász, számítógéppel és könyvekből focizó edző kell, hanem egy olyan, akiért a tűzbe mennek a játékosok, és örömmel, felszabadultan, boldogok a pályán, mert ilyen a focifelfogása. wenger, klopp például ilyen.
Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés. Még is csak egy Európában befutott csatárról beszélünk, aki az idei szezont leszámítva rendre jól termelt. ( A bl-t ne nézzétek :Đ )
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Nekem már nagyon elegem lett belőle, bármennyire is örültem mikor jött...Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
Ha megint ezzel az ívelgetős sz al büntet jövőre..
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Ez lenne aztán az igazi meglepetés Még mindig tartom, hogy távozik,ez már csak népriogatásAttii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
- Attii
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,
Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
higuain mehet. mourinhoval meg már kihúzzuk ezt a kis időt. tipikus esete a mindjárt vége, már csak csendesen eltűjük egymást szituációnak. hehe jól mondja, olyan edző kell, akivel élvezet játszani. látni lehet kloppot, amit leművel a pálya mellett, a játékosaival. oltári.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha edzőbá marad, és nem váltunk felfogást és taktikát, felállást (nem hinném, hogy fogunk, de ha meghúzná, én enyhülnék az irányába) akkor már most ki lehet jelenteni, hogy a következő év is bukó.
céronaldo meg minnyá 30 éves
azért megy ott a pofa a háttérben, ebben biztos vok. azt viszont hozzá kell tennem, hogy iker esetében a lófejű picsa az, aki szítja a tüzet és belekontárkodik a felnőttek dolgába. egyáltalán nem biztos, hogy casillas az első számú felelős.
ramos eseténél meg azt érzem, hogy murinnyó megmondta neki keményen, hogy barátom lófasz, amit a pályán művelsz, tele vagy szeleburdi hibákkal, koncentrációkieséssel és miattad inog a védelem, szarul játszol, ezt meg ramos egoja nem bírta el, főleg ha elképzelem, hogy milyen stílusban mondta el neki edzőbá
továbbra is azt mondom, hogy ide nem egy statisztika- és taktikahajhász, számítógéppel és könyvekből focizó edző kell, hanem egy olyan, akiért a tűzbe mennek a játékosok, és örömmel, felszabadultan, boldogok a pályán, mert ilyen a focifelfogása. wenger, klopp például ilyen.
céronaldo meg minnyá 30 éves
igen, egy csendben ülő emberbe csak úgy ok nélkül bele szoktak taposni többször is, igaz?Nekem csak az nem tetszik, hogy néhányan szapulják, mintha úton-útfélen belekötne az edzôbe, holott csendben türi a padot. Igazi sportemberként viselkedik.
azért megy ott a pofa a háttérben, ebben biztos vok. azt viszont hozzá kell tennem, hogy iker esetében a lófejű picsa az, aki szítja a tüzet és belekontárkodik a felnőttek dolgába. egyáltalán nem biztos, hogy casillas az első számú felelős.
ramos eseténél meg azt érzem, hogy murinnyó megmondta neki keményen, hogy barátom lófasz, amit a pályán művelsz, tele vagy szeleburdi hibákkal, koncentrációkieséssel és miattad inog a védelem, szarul játszol, ezt meg ramos egoja nem bírta el, főleg ha elképzelem, hogy milyen stílusban mondta el neki edzőbá
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Természetesen nem, Granero is nagy madridistaként jött vissza, én mégis fogtam a fejem, amikor játszott.Realista24 írta:És ez garantálja a helyét a kezdőben? Mert sokaknál ezért kell eltakarodnia Mounak, mert Lópezt meri játszatni.Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember
Nekem csak az nem tetszik, hogy néhányan szapulják, mintha úton-útfélen belekötne az edzôbe, holott csendben türi a padot. Igazi sportemberként viselkedik.
Védje végig Lopez a szezont, mivel a legnehezebb periódusban is jól teljesített, számíthatott rá a csapat, aztán majd nyáron kezdôdhet a kis privát versengésük.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nekem is ez az érzésem! Vagy tényleg nagyon büszke, illetve túl nagy az az egó és látva, olvasva az elmúlt napok történéseit; már csak azért is meg akarja mutatni, hogy ki az úr a házban (SAJNOS KINÉZEM BELŐLE) --> mert jelen pillanatban a napnál is világosabb, hogy BUKÁS(ra) áll; nem is kicsit! Sem játékban, sem eredményekben nem alkotott kiemelkedőt, a beharangozott 10. (tavalyhoz viszonyítva) a következő 2 éven belül szintén bukónak látszik és akkor az öltöző elvesztéséről nem is beszélve! Mindez a tavaly történt hosszabbítás és a 2016-ig szóló szerződés fényében még nagyobb gáz, valószínűleg ez kezd neki is leesni!Folyamatosan égeti fel maga mögött a hidat. Sőt, nekem konkrétan ez már annak tűnik, hogy ki akarja rugatni magát...
Vagyis, hogy eldöntötte, hogy marad és folytatja! Kérdés ironizált vagy sem? Illetve, hogy mi áll a háttérben; még a végén beadja itt a népnek, hogy ő maradni akart volna, csak a körülmények, a média és a fiúk ezt nem engedték! Vagy esetleg eljátssza a Madriddal is azt, mint anno a Chelseavel, hogy nyár helyett szeptemberben nyújtja be a lemondását! Sűrű nyár lesz ez megint!“Me he planteado continuar”.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ok, így már világos, mire gondolsz.Realista24 írta:Ezért írtam, hogy ott kell lennie és gondolom ott is van az elnök, meg a csapatkapitányok is. Ha pedig ők kijelentik, hogy nem hajlandóak vele együtt dolgozni, akkor ennyi. Csak legyenek elég tökösek, hogy face to face megmondják, nem pedig a pályán szarnak bele a munkába.Azt meg Te is tudod, hogy egy ilyen tárgyalás "tudjukkinél" úgy fest, hogy megmondja, hogy az lesz, amit Ő akar és pont. Nem nyitott a kritikára, a másik fél véleményére. Ő kijelenti, hogy "A Real Madrid ÉN vagyok." És vége a "tárgyalásoknak".
De ezt minden bizonnyal már tisztázták. Ramos nem olyan, aki véka alá rejti a véleményét. Ugye voltak a pletykák, hogy Casillas és Ramos beszélt Pérezzel, hogy ők nem hajlandóak jövőre is Mourinhoval dolgozni. És a hírek szerint csak nőtt ez a tábor.
Ha Pérez ezek és a mostanában közölt nyilatkozatok után még mindig kitart Mourinho mellett, akkor nagyot csalódtam benne. (És nem azért, mert elpaterolna két Real kapitányt + másokat is.)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És ez garantálja a helyét a kezdőben? Mert sokaknál ezért kell eltakarodnia Mounak, mert Lópezt meri játszatni.Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Te jó ég, én csak pislogok néha, hogy mik mennek itt. Ramos köp a médiának, Iker kavarja a fekáliát... ráadásul mindez tényként közölve. Emberek, ti tényleg elhiszitek ezeket? Ramos nem egy észlény, ez tény, viszont imádja a Realt, a pályán is kiáll a többiekért, Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember.
Számomra egyértelmü, hogy jelenleg Mou minden baj forrása. Kezdve a vitáktól, egész Khedire kezdô pozíciójáig.
Számomra egyértelmü, hogy jelenleg Mou minden baj forrása. Kezdve a vitáktól, egész Khedire kezdô pozíciójáig.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
s itt lép remélhetőleg a képbe Perez.A nagy kérdés már csak az hogy melyik enged.Vagy enged e valamelyik egyáltalán.Mert ha maradna minden a régiben...az nem válna a csapat hasznára.
ha nem sikerül tisztázni a dolgokat, akkor egyértelmű, hogy kinek kell menni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért írtam, hogy ott kell lennie és gondolom ott is van az elnök, meg a csapatkapitányok is. Ha pedig ők kijelentik, hogy nem hajlandóak vele együtt dolgozni, akkor ennyi. Csak legyenek elég tökösek, hogy face to face megmondják, nem pedig a pályán szarnak bele a munkába.Azt meg Te is tudod, hogy egy ilyen tárgyalás "tudjukkinél" úgy fest, hogy megmondja, hogy az lesz, amit Ő akar és pont. Nem nyitott a kritikára, a másik fél véleményére. Ő kijelenti, hogy "A Real Madrid ÉN vagyok." És vége a "tárgyalásoknak".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema