Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
16
18%
Xabi Alonso
69
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 90

accel

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 15:17

Kerlon írta:Lehet marad és elviszi a gyenge évet a gyenge keret. Kipucoljuk a selejtet+pár nevesebb embert, aztán újratervezés.
ha marad mou, akkor jön carvajal, bale meg max egy csatár (agüero) szerintem. a kp-ra meg esetleg egy kiegészítő ember, nem hiszem, hogy nagyobb váltatásokat eszközölne.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 7., kedd 15:17

aztakurva, megint rendesen megmondta mourinho. mi lesz itt bazdmeg. :lol: :lol:
lassan már tényleg nem lesz játékos lopezen és khedirán kívül (még varane) aki elfogadja a portugált.

hozzáteszem igazat mondott, de azért ezt így lenyilatkozni világnak..erős. :mrgreen:

eddig biztos voltam a kupa győzelemben, de azért ilyen nyilatkozatok után, ilyen széthúzások után, hááát nem tudom. azért be kell húzni. egyrészt azért abban bízom, h mourinho döntőt még nem veszített, másrészt van akkora lúzer csapat az atletico, h így sem fognak megverni minket.

de, ha pont most vernek meg 14 év után, egy kupa döntőben, ráadásul a bernabeuban, hülyét kapok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2013. május 7., kedd 15:19-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:13

Lehet marad és elviszi a gyenge évet a gyenge keret. Kipucoljuk a selejtet+pár nevesebb embert, aztán újratervezés. Ilyet még Mourinho úgy se csinált... "Normális" csapatoknál ezt szokták amúgy... Mondjuk a kibékíthetetlen ellentétek miatt gondolom, hogy nem marad.
Realista24 írta:Én 25-ért is eladnám Higut. BL-ben ennyire impotens csatára nem tudom mikor volt utoljára a csapatnak.
Persze álmodozhatunk 35 milliókról, de csoda lenne, ha annyiért elmenne, főleg, hogy egyre jobban kihal a szerepköre. Egy támadótól már többet várnak attól, hogy megkapom a labdát, valahogy átveszem, lehajtom a fejem, aztán belerúgok egyet, majd lesz valami.
2 csatáros játékban ez bőven elég. A Juvenak tökéletes lesz. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 7., kedd 15:11

Mourinho: "Pepe nyilatkozata? Nagyon könnyű elemezni azt, amit mondott. Pepének egyetlen problémája van, a neve: Raphael Varane. Egy 31 éves játékos elveszítette a helyét egy 19 éves miatt. Ez az élet rendje. De kinek lett volna bátorsága beállítani Varane-t? Hát nekem volt."
az igen jól megmondta az öreg :D
és ha úgy nézzük igaza is van bár én szeretem Pepét..de tényleg úgy nézki lejárt az ideje Ramos-Varane kettős kirobbanthatatalannak tűnik.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 15:10

Én 25-ért is eladnám Higut. BL-ben ennyire impotens csatára nem tudom mikor volt utoljára a csapatnak.
Persze álmodozhatunk 35 milliókról, de csoda lenne, ha annyiért elmenne, főleg, hogy egyre jobban kihal a szerepköre. Egy támadótól már többet várnak attól, hogy megkapom a labdát, valahogy átveszem, lehajtom a fejem, aztán belerúgok egyet, majd lesz valami.

Meg mire fel kérnénk többet? Évek óta stagnál a teljesítménye, sőt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:07

Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere. :ike:
Szerintem tuti nem marad. :coffee:
Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés
Simán 30 felett kell kapni érte.

accel

HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 15:07

vicces lesz, ha mou tényleg maradni fog még egy évet. mi meg már nyomattuk ezerrel a felállásokat, h mi lesz :mrgreen:

4-3-3, labdabirtoklós foci, kispasszos játék? ugyanmár :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára accel 2013. május 7., kedd 15:07-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:06

hehe írta:
továbbra is azt mondom, hogy ide nem egy statisztika- és taktikahajhász, számítógéppel és könyvekből focizó edző kell, hanem egy olyan, akiért a tűzbe mennek a játékosok, és örömmel, felszabadultan, boldogok a pályán, mert ilyen a focifelfogása. wenger, klopp például ilyen.
Akkor Ancelottiért miért vagy oda? Fapofával végig néz mindent. Akit te leírtál az többnyire a fiatal lelkes edzők... Én is őket favorizálnám. Amúgy Mourinho is él a játékkal, ha van kedve hozzá... Szerintem lenne innét még visszaút, de ahhoz mindenkinek változtatnia kéne egy keveset. Bár ebben én sem hiszek, hogy bekövetkezne.

Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés. Még is csak egy Európában befutott csatárról beszélünk, aki az idei szezont leszámítva rendre jól termelt. ( A bl-t ne nézzétek :Đ )
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 7., kedd 15:03

Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere. :ike:
Nekem már nagyon elegem lett belőle, bármennyire is örültem mikor jött...
Ha megint ezzel az ívelgetős sz :cens: al büntet jövőre..
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 7., kedd 15:02

Ez lenne aztán az igazi meglepetés :lol: Még mindig tartom, hogy távozik,ez már csak népriogatás :D

Attii
Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Özil, Raul,

HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 7., kedd 14:54

Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere. :ike:

csibi

HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 7., kedd 14:51

higuain mehet. mourinhoval meg már kihúzzuk ezt a kis időt. tipikus esete a mindjárt vége, már csak csendesen eltűjük egymást szituációnak. hehe jól mondja, olyan edző kell, akivel élvezet játszani. látni lehet kloppot, amit leművel a pálya mellett, a játékosaival. oltári.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 7., kedd 14:48

ha edzőbá marad, és nem váltunk felfogást és taktikát, felállást (nem hinném, hogy fogunk, de ha meghúzná, én enyhülnék az irányába) akkor már most ki lehet jelenteni, hogy a következő év is bukó.
céronaldo meg minnyá 30 éves :lol:
Nekem csak az nem tetszik, hogy néhányan szapulják, mintha úton-útfélen belekötne az edzôbe, holott csendben türi a padot. Igazi sportemberként viselkedik.
igen, egy csendben ülő emberbe csak úgy ok nélkül bele szoktak taposni többször is, igaz? :lol:
azért megy ott a pofa a háttérben, ebben biztos vok. azt viszont hozzá kell tennem, hogy iker esetében a lófejű picsa az, aki szítja a tüzet és belekontárkodik a felnőttek dolgába. egyáltalán nem biztos, hogy casillas az első számú felelős.

ramos eseténél meg azt érzem, hogy murinnyó megmondta neki keményen, hogy barátom lófasz, amit a pályán művelsz, tele vagy szeleburdi hibákkal, koncentrációkieséssel és miattad inog a védelem, szarul játszol, ezt meg ramos egoja nem bírta el, főleg ha elképzelem, hogy milyen stílusban mondta el neki edzőbá :D

továbbra is azt mondom, hogy ide nem egy statisztika- és taktikahajhász, számítógéppel és könyvekből focizó edző kell, hanem egy olyan, akiért a tűzbe mennek a játékosok, és örömmel, felszabadultan, boldogok a pályán, mert ilyen a focifelfogása. wenger, klopp például ilyen.
Kép
Kép
Kép

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 7., kedd 14:43

Realista24 írta:
Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember
És ez garantálja a helyét a kezdőben? Mert sokaknál ezért kell eltakarodnia Mounak, mert Lópezt meri játszatni.
Természetesen nem, Granero is nagy madridistaként jött vissza, én mégis fogtam a fejem, amikor játszott.
Nekem csak az nem tetszik, hogy néhányan szapulják, mintha úton-útfélen belekötne az edzôbe, holott csendben türi a padot. Igazi sportemberként viselkedik.
Védje végig Lopez a szezont, mivel a legnehezebb periódusban is jól teljesített, számíthatott rá a csapat, aztán majd nyáron kezdôdhet a kis privát versengésük.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 7., kedd 14:40

Folyamatosan égeti fel maga mögött a hidat. Sőt, nekem konkrétan ez már annak tűnik, hogy ki akarja rugatni magát...
Nekem is ez az érzésem! :hmmm: Vagy tényleg nagyon büszke, illetve túl nagy az az egó és látva, olvasva az elmúlt napok történéseit; már csak azért is meg akarja mutatni, hogy ki az úr a házban (SAJNOS KINÉZEM BELŐLE) --> mert jelen pillanatban a napnál is világosabb, hogy BUKÁS(ra) áll; nem is kicsit! Sem játékban, sem eredményekben nem alkotott kiemelkedőt, a beharangozott 10. (tavalyhoz viszonyítva) a következő 2 éven belül szintén bukónak látszik és akkor az öltöző elvesztéséről nem is beszélve! Mindez a tavaly történt hosszabbítás és a 2016-ig szóló szerződés fényében még nagyobb gáz, valószínűleg ez kezd neki is leesni! :roll:
“Me he planteado continuar”.
Vagyis, hogy eldöntötte, hogy marad és folytatja! Kérdés ironizált vagy sem? Illetve, hogy mi áll a háttérben; még a végén beadja itt a népnek, hogy ő maradni akart volna, csak a körülmények, a média és a fiúk ezt nem engedték! Vagy esetleg eljátssza a Madriddal is azt, mint anno a Chelseavel, hogy nyár helyett szeptemberben nyújtja be a lemondását! :coffee: Sűrű nyár lesz ez megint! :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 7., kedd 14:36

Realista24 írta:
Azt meg Te is tudod, hogy egy ilyen tárgyalás "tudjukkinél" úgy fest, hogy megmondja, hogy az lesz, amit Ő akar és pont. Nem nyitott a kritikára, a másik fél véleményére. Ő kijelenti, hogy "A Real Madrid ÉN vagyok." És vége a "tárgyalásoknak".
Ezért írtam, hogy ott kell lennie és gondolom ott is van az elnök, meg a csapatkapitányok is. Ha pedig ők kijelentik, hogy nem hajlandóak vele együtt dolgozni, akkor ennyi. Csak legyenek elég tökösek, hogy face to face megmondják, nem pedig a pályán szarnak bele a munkába.
Ok, így már világos, mire gondolsz.
De ezt minden bizonnyal már tisztázták. Ramos nem olyan, aki véka alá rejti a véleményét. Ugye voltak a pletykák, hogy Casillas és Ramos beszélt Pérezzel, hogy ők nem hajlandóak jövőre is Mourinhoval dolgozni. És a hírek szerint csak nőtt ez a tábor.
Ha Pérez ezek és a mostanában közölt nyilatkozatok után még mindig kitart Mourinho mellett, akkor nagyot csalódtam benne. (És nem azért, mert elpaterolna két Real kapitányt + másokat is.)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 14:35

Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember
És ez garantálja a helyét a kezdőben? Mert sokaknál ezért kell eltakarodnia Mounak, mert Lópezt meri játszatni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 7., kedd 14:34

Te jó ég, én csak pislogok néha, hogy mik mennek itt. Ramos köp a médiának, Iker kavarja a fekáliát... ráadásul mindez tényként közölve. Emberek, ti tényleg elhiszitek ezeket? Ramos nem egy észlény, ez tény, viszont imádja a Realt, a pályán is kiáll a többiekért, Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember.
Számomra egyértelmü, hogy jelenleg Mou minden baj forrása. Kezdve a vitáktól, egész Khedire kezdô pozíciójáig.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 7., kedd 14:33

A nagy kérdés már csak az hogy melyik enged.Vagy enged e valamelyik egyáltalán.Mert ha maradna minden a régiben...az nem válna a csapat hasznára.
s itt lép remélhetőleg a képbe Perez.

ha nem sikerül tisztázni a dolgokat, akkor egyértelmű, hogy kinek kell menni.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 14:31

Azt meg Te is tudod, hogy egy ilyen tárgyalás "tudjukkinél" úgy fest, hogy megmondja, hogy az lesz, amit Ő akar és pont. Nem nyitott a kritikára, a másik fél véleményére. Ő kijelenti, hogy "A Real Madrid ÉN vagyok." És vége a "tárgyalásoknak".
Ezért írtam, hogy ott kell lennie és gondolom ott is van az elnök, meg a csapatkapitányok is. Ha pedig ők kijelentik, hogy nem hajlandóak vele együtt dolgozni, akkor ennyi. Csak legyenek elég tökösek, hogy face to face megmondják, nem pedig a pályán szarnak bele a munkába.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: