Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 12., vasárnap 15:54

Mit indítottam el :lol:
tehetné ezt pár futball szakértő is
Abból van 10 millió idehaza, az annyira nem izgi.

On:

Dallasra nem volt időm még, de kíváncsi leszek miként tudtak fordítani a párharcban, meg a Denverre is, hogy mit raktak össze most.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 12., vasárnap 15:51

Azért az önreflexió és annak hiánya is fontos szerintem, mindkét fél esetében, de örülök hogy valaki be mer írni, tehetné ezt pár futball szakértő is, hehevel várjuk szeretettel. :mrgreen:
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 15:30

Emlékszem rád a másik fórumból, meg arra is, hogy az a Team Lakers hogy játszott egy alapvetően barátságos rendezvényen. Nem lennék büszke egyikre sem.
:lol:

A labda Bencus térfelén :lol:
Mert egyébként nem olvasom a fórumot
hiba :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Bazska

HozzászólásSzerző: Bazska » 2024. május 12., vasárnap 14:38

Bencze írta: Tehat nem ugy tortent, ahogy nba1en mondtad, hogy a sok email miatt hivtak be egy proba meccsre ami utan megtartottak szakertokent? Orulok, hogy azt nem vitattad, hogy milyen lekezelo voltal a 15-16 evesekkel 30 felettikent ami tovabbra sem valtozott a jelek szerint. :)
A hazugságaid ott kezdődnek, hogy már ott sem ezt mondtam.

Illetve másképpen fogalmazok, szerintem egyébként nem is hazudsz, csak annyira elönt a rosszindulat velem kapcsolatban, hogy eltorzul a fejedben a valóság. Ha tippelnem kellene, az irigység lehet az oka.

És ebből a torzulásból küldök először végtelen számú emailt, aztán lekezelő leszek a tizenévesekkel, amit itt rögtön vissza is utasítanék, meg 30 feletti leszek, miközben 27 éves voltam.

Emlékszem rád a másik fórumból, meg arra is, hogy az a Team Lakers hogy játszott egy alapvetően barátságos rendezvényen. Nem lennék büszke egyikre sem.

Nem para, hogy nem vagyok szimpatikus. Csak az a baj ezekkel a nyilvános, Google által indexelt felületettek, hogy esetleg benéz az érintett és hazugságon kap.

Mert egyébként nem olvasom a fórumot, pont az említett DVTK-videó miatt kerestem rá az elmúlt héten velem kapcsolatban született tartalmakra, és így bukkantam rá ezekre a gyöngyszemekre.

¡Hala Madrid!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:55

Engem amúgy kb hidegen hagy a kosár,
olyan jó, hogy akkor itt vagy :coffee: :lol:

az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait,
az odateszi magát egyenlő ezek szerint akkor, hogy naphosszat emailt küldök? :lol: :kalapos:

monnyuk nekem nincs bajom, hogy vki nyomja Mo-n az nba témát - még a mai napig őskorban és evtizedekkel vagyunk elmaradva a sportágban -, csak párszor a tartalommal van bajom, pl a woke ultraliberál nézet nem kéne bele...de mások vagyunk mind
thereisonly1ronaldo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 12., vasárnap 12:47

Bazska írta:
Bencze írta:
Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyara :lol: azt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel? :lol:

Az igen, Maronkarol sosem hallottam meg, de kovetni fogom. Ennyi idosen EuroLeague tapasztalattal birni magyarkent nem kis szo.

EuroLeaguebol kiesett a barca :lol: elodontoben az Olympiacos ellen jatszunk

Milyen szép is az, amikor a rosszindulat minimum csúsztatásokkal, de nevezzük inkább nevén a gyereket, hazugságokkal találkozik.

Így lesz a te olvasatodban egy olyan történetből, ami az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait, fröcsögés.

A többieknek szép napot, nézzetek sok NBA-t, ma is lesz Alley-oop, fél tíztől meccs, és hajnal kettőtől a Playback nevű szolgáltatónál együtt nézhetjük a Wolves-Nuggets derbit, és az se baj, ha nincs League Passed, mert nekem van 20 VIP-jegyem a golyótestem meg a nagy arcom mellé.

¡Hala Madrid!
Tehat nem ugy tortent, ahogy nba1en mondtad, hogy a sok email miatt hivtak be egy proba meccsre ami utan megtartottak szakertokent? Orulok, hogy azt nem vitattad, hogy milyen lekezelo voltal a 15-16 evesekkel 30 felettikent ami tovabbra sem valtozott a jelek szerint. :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:35

de mi?
nem én lettem megszólítva, én csak belepofázok :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 12., vasárnap 12:35

hehetheoriginal írta: Balázs egyem a golyszi bukód :D :kalapos:
nem tudom ki hazudott és ki nem, de legalább egyenesen következtethető ebből, hogy a többi szagértő is bőven olvassa a fórumot, - szia peet te nagyfejű :mrgreen: - és az ebből, a fodballcsapat iránt gyökeredző elemi gyűlölet feloldását és kiengedését láthatjuk viszont a tv-ben, podcastokban :D
Hogy terel a fiú, hehe teljesen megzavarodott, erre még ő se számított... :lol:

Engem amúgy kb hidegen hagy a kosár, ritkán nézem meg követem, egyedül kb Bazska videókat lesem meg néha, a tegnapi DVTK videó is nagyon jól sikerült.

de mi?
nem én lettem megszólítva, én csak belepofázok :kalapos:
Jól van golyótest :lol:

https://youtube.com/shorts/JyVCMRjcdVg
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 12., vasárnap 12:39-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:30

Balázs egyem a golyszi bukód :D :kalapos:
nem tudom ki hazudott és ki nem, de legalább egyenesen következtethető ebből, hogy a többi szagértő is bőven olvassa a fórumot, - szia peet te nagyfejű :mrgreen: - és az ebből, a fodballcsapat iránt gyökeredző elemi gyűlölet feloldását és kiengedését láthatjuk viszont a tv-ben, podcastokban :D

szerk.: inkább azt mondd el, ha van infód, hogy mi van a törökpetyóval, hiányzik az öreg, azt hallottam beteg lett :hmmm:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 12., vasárnap 12:24

Jaj de szép ez... :mrgreen:

Már megérte ma felkelni.. :lol:

Bazska

HozzászólásSzerző: Bazska » 2024. május 12., vasárnap 12:11

Bencze írta:
hehetheoriginal írta: :lol: ugyanezt akartam irni :lol:

aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig... :lol: :lol:

a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába :kalapos:

amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatott
Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyara :lol: azt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel? :lol:

Az igen, Maronkarol sosem hallottam meg, de kovetni fogom. Ennyi idosen EuroLeague tapasztalattal birni magyarkent nem kis szo.

Milyen szép is az, amikor a rosszindulat minimum csúsztatásokkal, de nevezzük inkább nevén a gyereket, hazugságokkal találkozik.

Így lesz a te olvasatodban egy olyan történetből, ami az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait, fröcsögés.

A többieknek szép napot, nézzetek sok NBA-t, ma is lesz Alley-oop, fél tíztől meccs, és hajnal kettőtől a Playback nevű szolgáltatónál együtt nézhetjük a Wolves-Nuggets derbit, és az se baj, ha nincs League Passed, mert nekem van 20 VIP-jegyem a golyótestem meg a nagy arcom mellé.

¡Hala Madrid!

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 12., vasárnap 0:09

Dallas 2-1, hát ez kemény meló volt. Azt gondolom kimaxolták már a párharcot, 2nél többet senki nem nézett ki belőlük.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 11., szombat 12:38

ferni írta: Knicks nagyon elcseszett a végét ma... Olyan goaltendingre ítéltek ellenük a végén 2 pontot ami be se ment volna, butába tolták nagyon.

Na meg az a Pacers tripla a vége felé, teljesen lehetetlen helyzetből :agree:

Érdemes megnézni
Átlag Knicks meccs

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 11:37

Knicks nagyon elcseszett a végét ma... Olyan goaltendingre ítéltek ellenük a végén 2 pontot ami be se ment volna, butába tolták nagyon.

Na meg az a Pacers tripla a vége felé, teljesen lehetetlen helyzetből :agree:

Érdemes megnézni

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 10., péntek 21:27

Én Bazskát szeretem nagyon, igaz én főleg NFLből ismerem, szerettem ha castolta a meccset, meg ugye a jó kis legendás Trash Talk... De hiányzik... :'(

Szerencsére az NFLbe nem volt semmi túlokoskodva tőle, NBAhez lehet tényleg ilyen, de nekem jó arcnak tűnik :mrgreen:

Szerintem nagyon jó tartalmakat gyárt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 10., péntek 21:07

Azért ez a Török Péteres így nem igaz.

Szerintem vannak tök jó meglátásai, főleg marketing/közgáz oldalról, pláne hogy ezzel foglalkozott, de ez a genz-s stílus tényleg gáz. :lol:
Nem illik.

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 10., péntek 20:25

hehetheoriginal írta:
Emlekszem mekkora arca volt nba1.hu-s forumkosarakon miutan szakerto lett a sport1en
:lol: ugyanezt akartam irni :lol:

aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig... :lol: :lol:

a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába :kalapos:

amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatott

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 10., péntek 17:11

Emlekszem mekkora arca volt nba1.hu-s forumkosarakon miutan szakerto lett a sport1en
:lol: ugyanezt akartam irni :lol:

thereisonly1ronaldo

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 10., péntek 16:56

nmate írta:
_Bushido_ írta: A csapat, akit hidegen hagynak az oddsok
Jó videó, kiváló összefoglaló Bazskától.
Nagyot megy a Minnesota.
Elég cringe lett ez az 50 év körüli Bazska ezzel a z-gen stílussal.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 10., péntek 14:48

_Bushido_ írta: A csapat, akit hidegen hagynak az oddsok
Jó videó, kiváló összefoglaló Bazskától.
Nagyot megy a Minnesota.
Elég cringe lett ez az 50 év körüli Bazska ezzel a z-gen stílussal.

Vissza: