Abból van 10 millió idehaza, az annyira nem izgi.tehetné ezt pár futball szakértő is
On:
Dallasra nem volt időm még, de kíváncsi leszek miként tudtak fordítani a párharcban, meg a Denverre is, hogy mit raktak össze most.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 12., vasárnap 15:54
Abból van 10 millió idehaza, az annyira nem izgi.tehetné ezt pár futball szakértő is
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 12., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 15:30
Emlékszem rád a másik fórumból, meg arra is, hogy az a Team Lakers hogy játszott egy alapvetően barátságos rendezvényen. Nem lennék büszke egyikre sem.
hibaMert egyébként nem olvasom a fórumot
HozzászólásSzerző: Bazska » 2024. május 12., vasárnap 14:38
A hazugságaid ott kezdődnek, hogy már ott sem ezt mondtam.Bencze írta: Tehat nem ugy tortent, ahogy nba1en mondtad, hogy a sok email miatt hivtak be egy proba meccsre ami utan megtartottak szakertokent? Orulok, hogy azt nem vitattad, hogy milyen lekezelo voltal a 15-16 evesekkel 30 felettikent ami tovabbra sem valtozott a jelek szerint.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:55
olyan jó, hogy akkor itt vagyEngem amúgy kb hidegen hagy a kosár,
az odateszi magát egyenlő ezek szerint akkor, hogy naphosszat emailt küldök?az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait,
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 12., vasárnap 12:47
Tehat nem ugy tortent, ahogy nba1en mondtad, hogy a sok email miatt hivtak be egy proba meccsre ami utan megtartottak szakertokent? Orulok, hogy azt nem vitattad, hogy milyen lekezelo voltal a 15-16 evesekkel 30 felettikent ami tovabbra sem valtozott a jelek szerint.Bazska írta:Bencze írta:
Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyara azt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel?
Az igen, Maronkarol sosem hallottam meg, de kovetni fogom. Ennyi idosen EuroLeague tapasztalattal birni magyarkent nem kis szo.
EuroLeaguebol kiesett a barca elodontoben az Olympiacos ellen jatszunk
Milyen szép is az, amikor a rosszindulat minimum csúsztatásokkal, de nevezzük inkább nevén a gyereket, hazugságokkal találkozik.
Így lesz a te olvasatodban egy olyan történetből, ami az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait, fröcsögés.
A többieknek szép napot, nézzetek sok NBA-t, ma is lesz Alley-oop, fél tíztől meccs, és hajnal kettőtől a Playback nevű szolgáltatónál együtt nézhetjük a Wolves-Nuggets derbit, és az se baj, ha nincs League Passed, mert nekem van 20 VIP-jegyem a golyótestem meg a nagy arcom mellé.
¡Hala Madrid!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 12., vasárnap 12:35
Hogy terel a fiú, hehe teljesen megzavarodott, erre még ő se számított...hehetheoriginal írta: Balázs egyem a golyszi bukód
nem tudom ki hazudott és ki nem, de legalább egyenesen következtethető ebből, hogy a többi szagértő is bőven olvassa a fórumot, - szia peet te nagyfejű - és az ebből, a fodballcsapat iránt gyökeredző elemi gyűlölet feloldását és kiengedését láthatjuk viszont a tv-ben, podcastokban
Jól van golyótestde mi?
nem én lettem megszólítva, én csak belepofázok
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 12., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: Bazska » 2024. május 12., vasárnap 12:11
Bencze írta:Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyara azt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel?hehetheoriginal írta: ugyanezt akartam irni
aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig...
a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába
amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatott
Az igen, Maronkarol sosem hallottam meg, de kovetni fogom. Ennyi idosen EuroLeague tapasztalattal birni magyarkent nem kis szo.
EuroLeaguebol kiesett a barca elodontoben az Olympiacos ellen jatszunk
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 12., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 11., szombat 12:38
Átlag Knicks meccsferni írta: Knicks nagyon elcseszett a végét ma... Olyan goaltendingre ítéltek ellenük a végén 2 pontot ami be se ment volna, butába tolták nagyon.
Na meg az a Pacers tripla a vége felé, teljesen lehetetlen helyzetből
Érdemes megnézni
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 10., péntek 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 10., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 10., péntek 20:25
Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyara azt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel?hehetheoriginal írta:ugyanezt akartam irniEmlekszem mekkora arca volt nba1.hu-s forumkosarakon miutan szakerto lett a sport1en
aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig...
a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába
amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatott
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 10., péntek 17:11
ugyanezt akartam irniEmlekszem mekkora arca volt nba1.hu-s forumkosarakon miutan szakerto lett a sport1en
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 10., péntek 16:56
Emlekszem mekkora arca volt nba1.hu-s forumkosarakon miutan szakerto lett a sport1ennmate írta:Elég cringe lett ez az 50 év körüli Bazska ezzel a z-gen stílussal._Bushido_ írta: A csapat, akit hidegen hagynak az oddsok
Jó videó, kiváló összefoglaló Bazskától.
Nagyot megy a Minnesota.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 10., péntek 14:48
Elég cringe lett ez az 50 év körüli Bazska ezzel a z-gen stílussal._Bushido_ írta: A csapat, akit hidegen hagynak az oddsok
Jó videó, kiváló összefoglaló Bazskától.
Nagyot megy a Minnesota.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem