Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
OKC ennyi volt. Pedig komoly előnyük volt még a harmadik negyedben.
Luka leggyengébb PO-ja, de így is superstar. Egy Celticset el tudnának kapni szerintem, de a Denver nagy falat lesz.
Luka leggyengébb PO-ja, de így is superstar. Egy Celticset el tudnának kapni szerintem, de a Denver nagy falat lesz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, aki a mait nézte, az a Denverről is ezt gondolja, hogy nincs gyilkos ösztön Mi a búbánat volt ez, mindkét csapat g7-re fogadott?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valahogy a gyilkos ösztön, a bajnok dns nincs meg bennük szerintem.
Joker baszó de nekem már uncsi a Denver, team Ant vagy Luka vagyok most.
Joker baszó de nekem már uncsi a Denver, team Ant vagy Luka vagyok most.
Nem illik.
- nmate
Ha KP visszatér, egészen mást fognak mutatni. Nagyon jól néz ki vele a Boston, mondjuk Brown - Tatum együtt még mindig sok. Brown nélküli, KP-vel felálló Boston szvsz a legbaszóbb, még ha Brown jobb is egyénileg, mint Tatum.hehetheoriginal írta: mindegy, mivel jholidayt nem tudjak rendesen hasznalni, ismet meg lesznek baszva a dontoben.
vizezett kelet még mindig
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mindegy, mivel jholidayt nem tudjak rendesen hasznalni, ismet meg lesznek baszva a dontoben.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Itt még kinéz három g7, Boston meg pihen otthon
- hehetheoriginal
dallas eleg szimpi amugy, van ez a 2-3 lazarobbanekonyatletikusmagas 3-4es pozi arc, akik jol dobnak kintrol, robbannak alley-oopra, es vedekezesben tapadnak, mint a pioca.
még talán meg is nyerhetik sztem az egészet, ha eü-ileg nem esnek szét teljesen, luka sztem már elég tropa most
még talán meg is nyerhetik sztem az egészet, ha eü-ileg nem esnek szét teljesen, luka sztem már elég tropa most
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mindenki a Denverről beszél, közben most foghatja a fejét a Dallas a 4.-ik meccs vége miatt, ma lezárhatták volna. Ezzel együtt nagyon szimpatikus a Dallas, még ha 7 meccsen kizúgnak akkor is nagyot mentek.
És akkor most én dobom be az MVP témát - sorry nmate : Jokic nyilván ott kell legyen a top3ba, de idén nálam ez Doncic-é lett volna.
És akkor most én dobom be az MVP témát - sorry nmate : Jokic nyilván ott kell legyen a top3ba, de idén nálam ez Doncic-é lett volna.
- hehetheoriginal
azert az a dpoy jo helyre kerult, 5. meccs megmutatta megintYazid írta: Jo jo ez a denver de azért még mindig csak jokic a kulcs
bocs de nem tudom tultenni magam rajta, hogy ez a semmi kapta wembenyama helyett
thereisonly1ronaldo
Jo jo ez a denver de azért még mindig csak jokic a kulcs
Eddig a PO-ban Jokic után Gordon a legfontosabb eleme a Nuggetsnek, ami jól áll neki, de ha Murray magára találna akkor nem adnák oda annyian a Timbsnek a továbbjutást.
Izgalmas párharc úgy, mint az OKC-Mavs vagy a Knicks-Indy. A Celtics-Cavs valahogy nem kapott el, Mitchell nagyot megy, de nem lesz magában elég.
OKCnél kiemelném Dortot aki új dimenzióba helyezi, hogy hogy kell Doncicon védekezni, öröm nézni a kis kidóbóember mozgását.
Bazskához pár gondolat..úgy gondolom, hogy büszkének kellene lenni, hogy ilyen minőségű TV-ben is leadott műsort hoznak össze hosszú évek óta Csabival. Aki külföldi podcasteket vagy hasonló videós műsorokat is fogyaszt az szerintem érzi, hogy mennyivel őszintébb közelebbi az ahogyan ők rakják össze a műsorokat, mintahogy exNBA játékosok folyamat azt éreztetik, hogy te mezei néző tanulj tőlük, mert ő megmondják a tutit, aztán minden második jólmegmondás zátonyra fut, amiről utána elfelejtenek beszélni. Ezalól JJ kivétel.
Az AlleyOop az itthoni kosárlabda kultúra része lett és bár a saját podcastjei nekem sokszor túl teátrálissá sikerülnek, de úgy gondolom kell ő ennek a kultúrának.
Izgalmas párharc úgy, mint az OKC-Mavs vagy a Knicks-Indy. A Celtics-Cavs valahogy nem kapott el, Mitchell nagyot megy, de nem lesz magában elég.
OKCnél kiemelném Dortot aki új dimenzióba helyezi, hogy hogy kell Doncicon védekezni, öröm nézni a kis kidóbóember mozgását.
Bazskához pár gondolat..úgy gondolom, hogy büszkének kellene lenni, hogy ilyen minőségű TV-ben is leadott műsort hoznak össze hosszú évek óta Csabival. Aki külföldi podcasteket vagy hasonló videós műsorokat is fogyaszt az szerintem érzi, hogy mennyivel őszintébb közelebbi az ahogyan ők rakják össze a műsorokat, mintahogy exNBA játékosok folyamat azt éreztetik, hogy te mezei néző tanulj tőlük, mert ő megmondják a tutit, aztán minden második jólmegmondás zátonyra fut, amiről utána elfelejtenek beszélni. Ezalól JJ kivétel.
Az AlleyOop az itthoni kosárlabda kultúra része lett és bár a saját podcastjei nekem sokszor túl teátrálissá sikerülnek, de úgy gondolom kell ő ennek a kultúrának.
- hehetheoriginal
vicces, hogy gobernek odaadják a dpoy-t, mikor van nála bőven jobb védőjátékos, de szarabb a csapat vele, mint nélküle.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát jó kis fizikuma van, és Jokics eteti rendesen passzokkal, úgy azért lehet.hehetheoriginal írta: Áron gordon kezd eljutni ilyen andreigudala magassagokba, kb az xfaktor ugyanugy, mint anno a gsw gyozelmeknel
Nem tudom mit csinált a Denver az első két hazai meccsen, Murray nem volt egészséges ezt már tudjuk, de attól függetlenül nagyon simán kaptak ott ki. Mondjuk MPJ ma is 2 pont, 35 perc alatt, azt nem mondanám soknak.
New York meg totálisan le lett harcolva, egyszerűen nem normális az a Thibodeau, nem tanul. Sosem bocsátom meg neki hogy leamortizálta Derrick Rose-t, és az a Bulls nem nyert bajnokságot.
- hehetheoriginal
Áron gordon kezd eljutni ilyen andreigudala magassagokba, kb az xfaktor ugyanugy, mint anno a gsw gyozelmeknel
thereisonly1ronaldo
- nmate
Engem kezd nem érdekelni. Knicks meg lemerült, aki nem vitte a 3,5-es oddson amit mondtam, meg arra bátorított, hogy csöves bayern meccset nézzek inkább, az most vessen magára.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Végre érdekes ez a topic is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt a hülyeséget már megint honnan veszed? Orvosi eset vagy, bro.Bencze írta: Mert allitasod szerint tizszer annyi “VIP” jegyet kapsz egy meccsre, mint egy jatekos a vendeg csapatokbol?
Soha nem mondtam ilyet. Sajnos nincs is így. Te viszont hazudsz, mint a vízfolyás.
Kérem a kolléga többi kijelentését is fenntartásokkal kezelni.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Bazska, miert lennek rad irigy? Mert allitasod szerint tizszer annyi “VIP” jegyet kapsz egy meccsre, mint egy jatekos a vendeg csapatokbol? Nem tudtam, hogy a liga egy szeretszolgalat es a magyar media partnerek 20 jegyet kapnak meccsenkent. Vajon Stephen A vagy JJ Redick egesz szektorokat kapnak? Egy orara lakom Orlandotol, Miami is csak 3.5-4 orara van tolem, hidd el, hogy egy csepp irigyseg sincs bennem azert mert kijutsz neha par meccsre. Szerintem lassan tobb meccsen jartam, mint David Kornel. Igaz, en nem kapok meccsenkent 20 jegyet.
Lakers-es csapat egyik tagja (Mamba ) beletorte a fogat a fejembe egy dobocsel utan ami miatt a Szent Lorinc korhazba vittek egy masik taggal (Briscoval) egyetemben. Nem emlekszem semmilyen durvasagra a lakerstol egyebkent, csak az remlik, hogy az egyik Houstonos kollega porgott tul az osszes forumtalalkozon.
Lakers-es csapat egyik tagja (Mamba ) beletorte a fogat a fejembe egy dobocsel utan ami miatt a Szent Lorinc korhazba vittek egy masik taggal (Briscoval) egyetemben. Nem emlekszem semmilyen durvasagra a lakerstol egyebkent, csak az remlik, hogy az egyik Houstonos kollega porgott tul az osszes forumtalalkozon.
- Galacticos
Ha mar sport tv nehany egykori kollegadnak ajanlhatnád a forumot, kivancsi lennék ha valaki farkasnorbi neven beregisztralna mit kapna.
Amugy meg most kinek mi a szimpatikus, szerintem alapvetoen a trash talkkal es az alleyooppal sok mindenkinek kozelebb hoztak a sportot. Nekem legalabbis 10es evek eleje fele amikor itthon nem ment még ez a podcast aradat, az alleyoop kb az elso volt amit rendszeresen hallgattam.
Amugy meg most kinek mi a szimpatikus, szerintem alapvetoen a trash talkkal es az alleyooppal sok mindenkinek kozelebb hoztak a sportot. Nekem legalabbis 10es evek eleje fele amikor itthon nem ment még ez a podcast aradat, az alleyoop kb az elso volt amit rendszeresen hallgattam.
ziro4vr írta: Azért az önreflexió és annak hiánya is fontos szerintem, mindkét fél esetében, de örülök hogy valaki be mer írni, tehetné ezt pár futball szakértő is, hehevel várjuk szeretettel.
Bocs, de nem tudom, mennyire követed az NBA-t, így lehet, hogy nem tudod cáfolni vagy megerősíteni, amit írok. Szóba hoztad az önreflexiót: azt gondolom, hogy kevesen állnak bele a "szakmában" nálam nyilvánosabban és transzparensebben a tévedéseikbe. Nem esik nehezemre, és valahol feladatomnak is tartom.
A hazugságokkal, a rosszindulattal és a csúsztatásokkal nem tudok mással reflektálni, azon kívül, hogy kikérem magamnak. Az, hogy szakkommentátor lehettem, csak hálát váltott ki belőlem, azóta is a lehetőségeimhez képest mindent megteszek, hogy visszaadjak a közösségnek. Soha senkit nem kezeltem lenézően. Ha valakinek beszóltam, az sosem a véleménye, hanem a stílusa, a hangvétele miatt volt. Ez meg ugyanígy volt, amikor mi is csak fórumoztunk.
Sok volt ez így mára belőlem, köszönöm a lehetőséget, hagylak is benneteket.