Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
‘When do you think your move to Real Madrid will be announced?’
Kylian Mbappé: "Everything has it’s own time. For now, I'm just leaving PSG. For the rest, it is not the right time."
Kylian Mbappé, on participating in the Olympic Games
“Everyone knows the situation. It is not a decision that depends on me. Whatever happens, I will be happy.”
Kylian Mbappe: “I thank all the people of the club, and the PRESIDENT. I will miss it. I’m leaving with my head held high.”
Mbappe: “My father wanted me to make history in Ligue 1 before leaving. It's been a long journey and I'm very happy to have done it.”
Kylian Mbappé: “I’m going to discover new things, and that makes me very happy.”
Kylian Mbappé: "Everything has it’s own time. For now, I'm just leaving PSG. For the rest, it is not the right time."
Kylian Mbappé, on participating in the Olympic Games
“Everyone knows the situation. It is not a decision that depends on me. Whatever happens, I will be happy.”
Kylian Mbappe: “I thank all the people of the club, and the PRESIDENT. I will miss it. I’m leaving with my head held high.”
Mbappe: “My father wanted me to make history in Ligue 1 before leaving. It's been a long journey and I'm very happy to have done it.”
Kylian Mbappé: “I’m going to discover new things, and that makes me very happy.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
ne csinaljuk belole azert aldozatot az mar a lo tuloldala, mondjuk en akkor is vartam amikor 2. alkalommal szopatta meg perezt de nagyon is benne volt hogy 2 eve ujra eljatsszaateeemadrid írta:Egyre inkább úgy gondolom, hogy 2 éve is csak azért nem jött, mert valamivel zsarolták. Egy toxic hányás az egész péesgé közeg, teknőcünk szerintem alig várja évek óta, hogy jöjjön.dzsi91 írta: JUST IN: Kylian Mbappé and Nasser Al-Khelaifi had a FIGHT at the Parc des Princes before the game on Sunday.
Nasser asked Mbappé why he didn't mention him in the farewell video. Screams were heard. @le_Parisien
sírokkeci
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ateeemadrid írta:Egyre inkább úgy gondolom, hogy 2 éve is csak azért nem jött, mert valamivel zsarolták. Egy toxic hányás az egész péesgé közeg, teknőcünk szerintem alig várja évek óta, hogy jöjjön.dzsi91 írta: JUST IN: Kylian Mbappé and Nasser Al-Khelaifi had a FIGHT at the Parc des Princes before the game on Sunday.
Nasser asked Mbappé why he didn't mention him in the farewell video. Screams were heard. @le_Parisien
sírokkeci
Meg a harom raklap penz is jol nézhetett ki
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Oroszlánrészt vállaltunk benne, hogy ez a jumurdzsák soha ne lehessen bl győztes csapat elnöke úgyhogy Gg.
Nagyon kíváncsi leszek erre a bappéra, hogy milyen szemelyiség valójában mert psg nagyon elnyom mindenkit. Párizsi közegről azért mindent elmond, hogy buffon egy szezon után lépett de szerintem ramos is maradhatott volna ha akar.
Nagyon kíváncsi leszek erre a bappéra, hogy milyen szemelyiség valójában mert psg nagyon elnyom mindenkit. Párizsi közegről azért mindent elmond, hogy buffon egy szezon után lépett de szerintem ramos is maradhatott volna ha akar.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Egyre inkább úgy gondolom, hogy 2 éve is csak azért nem jött, mert valamivel zsarolták. Egy toxic hányás az egész péesgé közeg, teknőcünk szerintem alig várja évek óta, hogy jöjjön.dzsi91 írta: JUST IN: Kylian Mbappé and Nasser Al-Khelaifi had a FIGHT at the Parc des Princes before the game on Sunday.
sírokkeci
- whitemadrid
Miert nem tűnik jóüzletnek?Jim írta: Alabát nem fogjuk tudni eladni, örülünk ha elmegy ingyen 2025 nyarán...
eddig nem tűnik olyan jó üzletnek mint Rüdiger
2026 nyárig van szerződése, kb évi 22,5 millió euroval
nyárig a 2. legnagyobb fizetés a csapatban
Nyertünk vele egy BL-t úgy, hogy se Varane se Ramos.
A sérüléséről.meg nem tehet.
3 ev alatt barki aláírná sztm (játékos,.klub, es menedzser is), hogy nyer 1 blt, 1 szezont csere ,1et sérült.
Nem szabad vele hosszabbítani mint anno Bale-el es nem lesz ezzel a kapcsolattal semmi gond.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
JUST IN: Kylian Mbappé and Nasser Al-Khelaifi had a FIGHT at the Parc des Princes before the game on Sunday.
sírokkeci
sírokkeci
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Alabát nem fogjuk tudni eladni, örülünk ha elmegy ingyen 2025 nyarán...
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nagyon kerdeses Alabaval miujsag. A Bayern elleni meccs utan olyan kinkeserves arcot vagott tobbszor is, santikalt is. Nem ugy tunt, mint aki mostanaban bevetheto lesz. Szerintem neki a november lehet realitas, hogy elkezd beepulni ujra a keretbe.flori írta:Rafa Marínt írták még, hogy visszahoznák. Ez nem tudom mennyire befolyásolja Yoro érkezését, de az ideiből kiindulva inkább legyünk többen hátul.gutihaz14 írta:
tavozo
nacho
1 bhv ha davies erkezik
kepa - hozni sem kellett volna, mindegy lesz masik 3. szamu kapus
En nem hullajtanek konnycseppeket erte mar, extra nagy fizu, kezd benne lenni a korban, rengeteg golt kaptunk rola raadasul. Viszont nem egyszeru eladni egy serult jatekost ebben a helyzetben, raadasul a vezetoseg szerintem nem is gondolkozik ebben.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem a 7-9-10 a nálunk legjobban "eladható" számok
ezeket top játékosnak kell adni, eladható arcoknak, akinek jól fogy a meze
Brahim itt nem kerül szóba, ahogy Marianonak sem kellett volna...
btw Mbappénak miért nem jó a 9-es?
ezeket top játékosnak kell adni, eladható arcoknak, akinek jól fogy a meze
Brahim itt nem kerül szóba, ahogy Marianonak sem kellett volna...
btw Mbappénak miért nem jó a 9-es?
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Úgy hiszem a vezetőség komolyabb szintet képviselő, minthogy az alapján döntsön fontos dolgokban, hogy kinek milyen szám van festve a hátára.. Óvodás szint egyáltalában ilyesmit számításba venni
legkesobb 25-ben bappe kapja a 10-et ha szeretneKercsó írta: ha Modric marad, Bappéra ráadják a 9-est
Benzema hagyatéka megfelelő emberhez kerülne. én adnám.
2025-ben majd Wirtz megkapja a 8-ast, a 10-est pedig Brahim
valamelyik univerzumban:
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ha Modric marad, Bappéra ráadják a 9-est
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Toni Kroos ‘almost had a pact’ with Real Madrid in March to extend his contract, it was considered imminent, but it was never signed.
Now, anything could happen, not only with Kroos, but also with Luka Modrić. @FabrizioRomano
Now, anything could happen, not only with Kroos, but also with Luka Modrić. @FabrizioRomano
- flori
Rafa Marínt írták még, hogy visszahoznák. Ez nem tudom mennyire befolyásolja Yoro érkezését, de az ideiből kiindulva inkább legyünk többen hátul.gutihaz14 írta:
tavozo
nacho
1 bhv ha davies erkezik
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Erzekeny bucsurol volt szo, nem oromtelirolELSiete írta:Ha Davies jön, akkor szerintem Mendy is köztük lesz.hehetheoriginal írta:
nacsosz modric kepa ( )
thereisonly1ronaldo
-
Ha Davies jön, akkor szerintem Mendy is köztük lesz.hehetheoriginal írta:nacsosz modric kepa ( )ELSiete írta: Real Madrid will announce some sentimentally painful departures in the coming months. @relevo
azt irjak hogy o maradna, nem?hehetheoriginal írta: nem küldjük, ő akar menni sztem, játszani akar, de innen csak visszalépés van, max a játékpercek nőhetnek.
bar hivta becks mar tavaly is meg talan a Zágráb is
valamelyik univerzumban:
amugy miert kell mennie modricnak? kpra senki sem fog jonni
3 erkezovel szamolnak ugye
bappe
davies
yoro - ebben azert annyira nem hiszek
tavozo
nacho
1 bhv ha davies erkezik
jelenleg 23 fos a keret... tehat ez nem lehet indok hogy sokan lennenk az erkezok miatt...
3 erkezovel szamolnak ugye
bappe
davies
yoro - ebben azert annyira nem hiszek
tavozo
nacho
1 bhv ha davies erkezik
jelenleg 23 fos a keret... tehat ez nem lehet indok hogy sokan lennenk az erkezok miatt...
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem küldjük, ő akar menni sztem, játszani akar, de innen csak visszalépés van, max a játékpercek nőhetnek.
thereisonly1ronaldo