Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 14., kedd 14:16

Kósa.... :lol:
Imádom :lol:

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... alok_nagy/

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 14., kedd 12:15

istimester írta:
'shutterisland írta: na, majus 31, partizan

vitezy vs karacsony
Húha. Ezt megnézem. Szegény balfékgeri valszeg csúnyán kapja majd az ívet. Mondjuk meg is érdemli.

Szandika nem vállalta vagy meg sem hívták? Esetleg az Onlyfans accountjára összpontosít?
Nem érdemes lebecsülni KG-t. Alapvetően jól kommunikál, ha felkészül, nem hinném, hogy meg fogja szorongatni Vitézy.
:goat:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 14., kedd 11:33

istimester írta:

vitezy vs karacsony
Húha. Ezt megnézem. Szegény balfékgeri valszeg csúnyán kapja majd az ívet. Mondjuk meg is érdemli.

Szandika nem vállalta vagy meg sem hívták? Esetleg az Onlyfans accountjára összpontosít?
gondolom az volt a szovege amit szajkoznak hogy mivel gyurcsany embere mindenki ezert o csak gyurcsannyal hajlando vitazni....

nyilvan ugy alulmaradna mint a szar a lz ingyen wifijevel meg a gyursanyozasaval. szep program
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 14., kedd 11:29

vitezy vs karacsony

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 11:17

vitezy vs karacsony
Asitossmiley.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 14., kedd 9:51

na, majus 31, partizan

vitezy vs karacsony

Zolee003
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2024. május 14., kedd 6:00

ferni írta:
El Sie7e írta:

te csináltad a videót hogy ennyire promótálod? :mrgreen:

szerk. én amúgy megnéztem már tegnap amikor linkelted, kedvenc részem amikor egy csuklyában visznek ki valakit egy illegál házibuliról és a járókelőknek odamondja a rendőr, hogy a DajcsTomi van alatta, de ne mondjátok már el senkinek :lol: :lol:
Nekem is az volt a bajom a videóval, hogy voltak benne tények, amire rá voltak építve ilyen dolgok, mint amiket te is említettél és az is tényként előadva, egész videó ilyenekből állt.

Persze lehet igaz az egész videó, de sokra nem megyünk vele.
Számomra az a szörnyű, hogy a videó tartalmának 60-70% már halottam több helyen és így a videóban található 30-40% többlet információt rá tesz egy lapáttal... Ha meg a D. Tamással rész a legnagyobb bajotok akkor, volt nem rég egy cikk ahol D. Tamás facebookra kirakot szelfijeit gyűjtötték össze és az alapján semmilyen drilogot nem zárnak ki nála...

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 14., kedd 0:14

engem pont azert lepett meg, hogy belement karacsony.
jelenleg nyertes helyzetben van, o azert ezzel a hard talkkal szinte biztosan csak tobbet veszithet, mint nyerhet.
meg akkor is, ha nem kell fekete-gyor partizanos leolvadasahoz hasonlot varni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 14., kedd 0:08

Nem, de karigerit utalja, mint a szart. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 14., kedd 0:04

Harmadreszt pedig egeszen nyilvanvalo a taktika, hogy szentkiralyi csak be van aldozva ennek a szar kampanynak amit o folytat, abszolut eselytelen, es az alfuggetlen Vitezyn probalnak meg nyerni.
hat itt tenyleg csak annyi a kerdes, visszaleptetik e szentkiralyit vagy sem.
ha igen, akkor az is benne van, hogy a mi hazankos pali 1-2 szazaleka lesz a kettojuk kozotti diffi kb valamelyik oldalra, de ha megsem lep vissza, akkor egy 15 szazalekot tippelnek a legtobben karigeri es a masodik kozott.
nem tudom, mennyire keson "illik" visszalepni, de lassan jon a celegyenes.

itt ami meg erdekes lenne, az a puzser fele hard talk, ahol karacsony szepen be lehetne forgatva, bar szerintem se a gulyasmarcis felkerdezesen, se az mp-s hard talkon nem volt olyan igazan dominans es kokemeny puzser.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 13., hétfő 21:21

Marky írta:
zsuninnyo írta: "Partpolitika mentes".
Egy olyan kozlekedesi szakemberrol van szo, akit eloszor Tarlos turt ki, majd Lazar, mert a szakmai erdekekbol nem akart engedni a politikai celok javara. Szerintem Vitezy David az idealis centrista fopolgarmester lehetne, aki a szekertabor logika helyett szakmai ervekkel alatamasztva vezetne a varost. O nem Gyurcsanyozik, vagy nem Salgotarjanban kampanyol Dobrevekkel (ez amugy mi a tokom...?), hanem napi szinten jarja a keruleteket es alternativat kinal.
Egyreszt az, hogy a belso harcokban o rendre a szopoagra kerult, az mutatja mennyire tudna ervenyesiteni az akaratat fopolgarmesterkent (ha van nek iegyaltalan). Masreszt 15 evig fideszes, es allamtitkar is volt. Nem ertem, hogyan lehetne o centralista vagy barmitol fuggetlen. Harmadreszt pedig egeszen nyilvanvalo a taktika, hogy szentkiralyi csak be van aldozva ennek a szar kampanynak amit o folytat, abszolut eselytelen, es az alfuggetlen Vitezyn probalnak meg nyerni. Aki meg mindig nem tud semmit felmutatni, de a keruleteket jarni es szepeket mondani mint "szakember".
De lassuk a szakember igereteit:
BÉRLAKÁS PROGRAM: jelenleg is fut es bovitik, fantasztikus. allamtitkarkent es elotte bkk-s arckent hol volt ez? nem kellett volna akkor megcsinalnia? eleg fontosnak tunik
KÜLVÁROSI CSOMÓPONTOK: folyamatosan fut ez is, vegtelen penz
BKK-RENDÉSZET: anno nem neki kellett volna ezt teto ala hozni? nem ala tartozott a bkk? erdekes, biztosan azota jol lezullesztettek
A HÉV-EK FEJLESZTÉSE: folyamatosan mindenki megigeri, anno o is ezt nyomta, miert nem lett belole semmi? ja mert kell hozza vegtelen + 2 penz. Mibol lesz ra? Akksigyarakat epitunk?
ÉJJELI METRÓ: hasznos, tul sok a hely, kellett vmi placeholder, bar akkor lesz legkondi is?
INGYENES KUTYA- ÉS KERÉKPÁRSZÁLLÍTÁS: nem a dijjal van baj, hanem a szolgaltatassal, ami az o keze munkaja is, hogy ilyen
KULTÚRKUPONT MINDEN BUDAPESTINEK!: keruletek mindenkinek adnak, ismet egy placeholder
CENTRUMKÓRHÁZAK: eddig is jol siekrultek, ha igeri, mert o szakember, aki tuti jo lesz, ugye? mert ez a baj, hogy nicns eleg korhaz, ugye?
A SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÁS ÉS AZ ÜGYELETI RENDSZER ÚJRAGONDOLÁSA: a kormany verezteti ki, o majd rendbeteszi gondolom, mert mint fentebb is lattuk, mindig jol jon ki ezekbol a helyzetekbol
FELSZÁMOLJUK A CÉGES KIFIZETŐHELYEKET: hozza tartozott a parkolas is tobbek kozott, amikor hatalma volt. akkor nem volt gond? ja igen most mar biztosan rosszabb a helyzet
KÖZTISZTASÁG: hu na ezt hagyjuk is, tarlos utolso 2 evere aki emlekszik es utana mi szenvedes ment. "A pénzhiány nem lehet mentség arra, hogy a takarítást elhanyagoljuk" mondja az ember, aki allamtitkarkernt nem nehezmenyezte, hogy a fovarostol folyamat penzeket vonnak el.
MÉLTÓ ÁTMENETI OTTHONT NÉGYLÁBÚ TÁRSAINKNAK IS!: bar nincs ra statisztikam, de azert csak itt elek 15 eve kb, es folyamatosan csokken a kobor allatok szama, sozval ez is egy jo placeholder
AZ ÉV KULTURÁLIS KERÜLETE: keruletek egyebkent eleg jol intezik ezt, legalabbis amikrol en tudok, fontos pont
ÚTFELÚJÍTÁSOK: micsoda ujdonsag, soha senki nem gondolt meg ra! nem is csinaljak folyamatosan! a varosfejlesztesi szakerto viszont erti, hogy az utakat fel is kell ujitani
VIDÁMPARKOT BUDAPESTNEK!: ezt nem is kommentalnam, komolytalan
A VILLAMOSOK VÁROSA: rendben, remelem a Thokoly utra vissza akarja rakn ia villamost, egyebkent egyetertek, de a metrokkal kene foglalkozni, ha mar van vegtelen penz
Sajnos Vitezy David fuggetlen szakerto fopolgarmester jelolt 101 pontjabol kb csak ennyit tudtam megnezni, mert a weboldala olyan fantasztikus funkciokkal nem birkozik meg, mint a lapozas.
Tovabbra sem latom, a biodommal mi az istent akar kezdeni, es nem latom, honnan tervez penzt szerezni. Ezek fentebb mind bullshit igeretek, mert vagy mar futnak, vagy mindenki megigeri oket.
Es nem, Karacsony Gergely messze nem a legjobb fopolgarmester, de ahogy lentebb elhangzott, megint a sok szar kozul kell valasztanunk a kevesbe szart, remek. EGyebkent az elmult 10x ev alatt az o regnalasa alatt indult meg a legjobban lathato fejlodes, meg ha nem is eleg, de ennyire alacsonyan volt a lec.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 13., hétfő 21:03

El Sie7e írta:
Zolee003 írta:
Inkább ezt nézzétek meg:
Mi áll a kegyelmi ügy hátterében...
https://youtu.be/LOoojxLAeTg?si=6Gs_OwO ... OF3JtOIxbU

szerk. én amúgy megnéztem már tegnap amikor linkelted, kedvenc részem amikor egy csuklyában visznek ki valakit egy illegál házibuliról és a járókelőknek odamondja a rendőr, hogy a DajcsTomi van alatta, de ne mondjátok már el senkinek :lol: :lol:
Nekem is az volt a bajom a videóval, hogy voltak benne tények, amire rá voltak építve ilyen dolgok, mint amiket te is említettél és az is tényként előadva, egész videó ilyenekből állt.

Persze lehet igaz az egész videó, de sokra nem megyünk vele.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 13., hétfő 20:54

Zolee003 írta:
hehetheoriginal írta:
Ferni is benyalta az AI-t ahogy latom :lol:
Inkább ezt nézzétek meg:

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Zolee003
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2024. május 13., hétfő 20:09

hehetheoriginal írta:
ferni írta: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... alta_dani/

:lol:

Mikor visszanyal a fagyi :kalapos:
Inkább ezt nézzétek meg:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 13., hétfő 10:07

inkabb az a kerdes, hogy mi lesz szentkiralyival, mert mindenki varja a visszalepest, de porognek a napok es kozben most mar tobben is kb ugyanoda merik, mint vitezy-t.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 13., hétfő 9:23

Nekem ugyan olyan alkalmatlannak tunik mint Karacsony, annyi kulonbseggel hogy neki 0 tapasztalata van politikuskent. Karacsony legalabb volt elotte polgarmester par evig.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. május 13., hétfő 9:06

zsuninnyo írta: "Partpolitika mentes".
Egy olyan kozlekedesi szakemberrol van szo, akit eloszor Tarlos turt ki, majd Lazar, mert a szakmai erdekekbol nem akart engedni a politikai celok javara. Szerintem Vitezy David az idealis centrista fopolgarmester lehetne, aki a szekertabor logika helyett szakmai ervekkel alatamasztva vezetne a varost. O nem Gyurcsanyozik, vagy nem Salgotarjanban kampanyol Dobrevekkel (ez amugy mi a tokom...?), hanem napi szinten jarja a keruleteket es alternativat kinal.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 13., hétfő 8:18

hehetheoriginal írta:

Hát ember, pont ezért nyal vissza a fagyi :lol:
Pont ezt csinálja, összevágott fosokat gyárt évek óta.

Én jót röhögtem rajta :kalapos:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 13., hétfő 8:16

thereisonly1ronaldo

ferni