én eskü kinézem belőle bazmegRealista24 írta: Ousmane Dembele: “Mbappe’s future? Desailly said it, he’s going to Saudi.”
Trolololo
amugy. igazoljuk le, egész ügyes fiú:
https://www.youtube.com/watch?v=l81WMGj ... OTBALLISTA
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 12:41
én eskü kinézem belőle bazmegRealista24 írta: Ousmane Dembele: “Mbappe’s future? Desailly said it, he’s going to Saudi.”
Trolololo
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 12:24
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 14., kedd 6:28
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 13., hétfő 23:58
ne csinaljuk belole azert aldozatot az mar a lo tuloldala, mondjuk en akkor is vartam amikor 2. alkalommal szopatta meg perezt de nagyon is benne volt hogy 2 eve ujra eljatsszaateeemadrid írta:Egyre inkább úgy gondolom, hogy 2 éve is csak azért nem jött, mert valamivel zsarolták. Egy toxic hányás az egész péesgé közeg, teknőcünk szerintem alig várja évek óta, hogy jöjjön.dzsi91 írta: JUST IN: Kylian Mbappé and Nasser Al-Khelaifi had a FIGHT at the Parc des Princes before the game on Sunday.
Nasser asked Mbappé why he didn't mention him in the farewell video. Screams were heard. @le_Parisien
sírokkeci
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. május 13., hétfő 22:55
ateeemadrid írta:Egyre inkább úgy gondolom, hogy 2 éve is csak azért nem jött, mert valamivel zsarolták. Egy toxic hányás az egész péesgé közeg, teknőcünk szerintem alig várja évek óta, hogy jöjjön.dzsi91 írta: JUST IN: Kylian Mbappé and Nasser Al-Khelaifi had a FIGHT at the Parc des Princes before the game on Sunday.
Nasser asked Mbappé why he didn't mention him in the farewell video. Screams were heard. @le_Parisien
sírokkeci
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 13., hétfő 22:21
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 13., hétfő 22:16
Egyre inkább úgy gondolom, hogy 2 éve is csak azért nem jött, mert valamivel zsarolták. Egy toxic hányás az egész péesgé közeg, teknőcünk szerintem alig várja évek óta, hogy jöjjön.dzsi91 írta: JUST IN: Kylian Mbappé and Nasser Al-Khelaifi had a FIGHT at the Parc des Princes before the game on Sunday.
sírokkeci
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. május 13., hétfő 22:14
Miert nem tűnik jóüzletnek?Jim írta: Alabát nem fogjuk tudni eladni, örülünk ha elmegy ingyen 2025 nyarán...
eddig nem tűnik olyan jó üzletnek mint Rüdiger
2026 nyárig van szerződése, kb évi 22,5 millió euroval
nyárig a 2. legnagyobb fizetés a csapatban
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 13., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 13., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 13., hétfő 19:51
Nagyon kerdeses Alabaval miujsag. A Bayern elleni meccs utan olyan kinkeserves arcot vagott tobbszor is, santikalt is. Nem ugy tunt, mint aki mostanaban bevetheto lesz. Szerintem neki a november lehet realitas, hogy elkezd beepulni ujra a keretbe.flori írta:Rafa Marínt írták még, hogy visszahoznák. Ez nem tudom mennyire befolyásolja Yoro érkezését, de az ideiből kiindulva inkább legyünk többen hátul.gutihaz14 írta:
tavozo
nacho
1 bhv ha davies erkezik
kepa - hozni sem kellett volna, mindegy lesz masik 3. szamu kapus
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 13., hétfő 19:33
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. május 13., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 13., hétfő 18:41
legkesobb 25-ben bappe kapja a 10-et ha szeretneKercsó írta: ha Modric marad, Bappéra ráadják a 9-est
Benzema hagyatéka megfelelő emberhez kerülne. én adnám.
2025-ben majd Wirtz megkapja a 8-ast, a 10-est pedig Brahim
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 13., hétfő 18:29
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 13., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: flori » 2024. május 13., hétfő 17:46
Rafa Marínt írták még, hogy visszahoznák. Ez nem tudom mennyire befolyásolja Yoro érkezését, de az ideiből kiindulva inkább legyünk többen hátul.gutihaz14 írta:
tavozo
nacho
1 bhv ha davies erkezik
kepa - hozni sem kellett volna, mindegy lesz masik 3. szamu kapus
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 13., hétfő 17:43
Erzekeny bucsurol volt szo, nem oromtelirolELSiete írta:Ha Davies jön, akkor szerintem Mendy is köztük lesz.hehetheoriginal írta:
nacsosz modric kepa ( )
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 13., hétfő 17:22
Ha Davies jön, akkor szerintem Mendy is köztük lesz.hehetheoriginal írta:nacsosz modric kepa ( )ELSiete írta: Real Madrid will announce some sentimentally painful departures in the coming months. @relevo
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 13., hétfő 17:21
azt irjak hogy o maradna, nem?hehetheoriginal írta: nem küldjük, ő akar menni sztem, játszani akar, de innen csak visszalépés van, max a játékpercek nőhetnek.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem