Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lzoltan
Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. május 27., hétfő 18:54

Kroos lehetne a másodedző. Úgy is ráér jövőre. Nem tudom kell e hozzá képesítés.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 27., hétfő 17:52

Davide ugy nez ki, hogy a Reims edzoje lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 23., csütörtök 21:58

nzooli93 írta: Gondolom globálisan meg Beckham meg Cr hatása lehet. Ázsiaban sokat jartak felkészülés alatt Fergievel.
Hát oké de beckham meg cé is nálunk kötött ki. Vagy a kici kinai is ölökle választ klubot mint mi ? :D ott azért inkább a személyi kultuszt éltetik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 23., csütörtök 21:53

Engem inkabb a Spurs lep meg. Meg a Bayern ennyire elokelo helyezese. Az, hogy a Spurs az Arsenal elott van az total wtf.

De akar a Chelsea helyezese is furcsa. Siman 4. helyre mondtam volna oket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 23., csütörtök 21:46

Gondolom globálisan meg Beckham meg Cr hatása lehet. Ázsiaban sokat jartak felkészülés alatt Fergievel.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 23., csütörtök 21:42

Én mondjuk a united helyezését 10 éve se értettem nemhigy mostanában.

Még aztse tudom mondani, hogy minden sarkon találkozok egy mu szurkolóval vagy van valami bizniszük amiről nemtudok? :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 21:39

Idén zsinórban harmadjára vagyunk a Forbesnál a legértékesebb focicsapat. Man U szorosan mögöttük, az mondjuk meglep.

1) Real Madrid $6.60B
2) Man United $6.55B
3) Barcelona $5.60B
4) Liverpool $5.37B
5) Man City $5.10B
6) Bayern M. $5.00B
7) Paris SG $4.40B
8) Tottenham $3.20B
9) Chelsea $3.13B
10) Arsenal $2.60B
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 16., csütörtök 11:32

Most megszereztük a vezetést és hagytuk őket játszani hátha elfutunk egyszer.

Azért annyira komoly helyzeteik nem voltak miután vezettünk, nagyon szépen védekeztünk, pont egy teljesen elkerülhető helyzetből egyenlítettek.

Első meccsen konkrétan közelebb volt a 3-1, erre rúgtak 2 olyan gólt hogy csak na.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 16., csütörtök 11:24

Azért érdemes megnézni mire mentek ezzel a nagy ledominálással. Ha ők domináltak akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy mi meg ott tartottuk őket ahol akartuk. Nagyon szépen adogattak oldalra 30 méterre a kaputól de onnan megszűnt a tudomány és látványosan szenvedtek. Kimondottam nagy helyzetük sem volt. Egyértelműen kontrára játszottunk mert ha kibírjuk ezt a passzolgatást akkor saját magukat verik meg a feltolt védelmükkel a lá Pep.

A pl-ben is Pep óta vannak oda ezért a dominálni kell, 80+ labdatartás alatt nem játék a játék. Teljesen becsapják magukat aztán jön a pofára esés ha valaki nekik megy és köszöni szépen. A Barca is a Bayern is a City is akkor volt igazán baszó amikor nagyobb sebességre kapcsolt és nem ezt a végletekig kipasszolt lassú szart erőltette.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 16., csütörtök 11:02

Szerintem meg nem igaz, hogy nincs erős keretünk.Nagyon jó játékosaink vannak, erősek egyéni képességekben, nincs jobb kerete senkinek a city-t leszámítva. Az, hogy labdatartós, "látszólag" domináns fociban mennyire erősek, az kérdéses, mivel Carlo nem ebbe az irányba megy. Ő is, a játékosok is mindig kiemelik a szabadságot, amit ad nekik, nyilván van felállás, taktika, begyakorolt mozgások, de kifejezetten hangsúlyos a játékos szabad döntése. Ilyen játékfelfogással, játékosprofilokkal nem fogunk beszorítani olyan csapatokat, akik sokkal megtervezettebb játékfelfogással vannak felépítve. Ráadásul Ancelotti óvatos edző, tehát amellett,hogy van egy szabadság támadásban, összességében a kevés kockázatra törekszik. Letámadásoknál is a biztosabbra megy, álljunk visszább, és a letámadások látszólag nem nagyon vannak gyakorolva, elég random módon támadnak le a játékosok.
Ez így együtt hozza azt szerintem, hogy bátor, sokat passzol, stabil csapatokat nem fogunk beszorítani a kapujukhoz, fordítva többször fordul ez elő. De ez edzői felfogás alapvetően. Pep idejönne, fél év múlva ugyan ezekkel a játékosokkal sokkal dominánsabbak lennénk kb bárki ellen. Hogy mennyire eredményes, az más kérdés, hogy mennyire lennének az egyéni kvalitások lekorlátozva, szintén erősen kérdéses...

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 16., csütörtök 11:01

Realista24 írta: Felreertes ne essek, en tokletesen elegedett vagyok azzal, ami latok.
Szamomra Carlo es ZZ a csucs a Real padjara, sose kene mas. Xabira persze kivancsi vagyok.

A Pep stilust abszolut rühellem, a Barcaban is rühelltem, a Bayernnel is, es most is. 1+ milliardbol epitkezve, nagy nehezen odaert a csucsra, mert az elmult x ev leggyengebb Realjaval talaltak magukat szembe.

Ugyanakkor aki tagadja, hogy lefociztak minket, es tereli a temat az eredmenyesseg fele, az neha kihuzhatna a fejet a foldbol, es felfoghatna, hogy ket teljesen kulon temarol van szo.

Azt tegyuk hozza, hogy a visszavagon nem feltetlenul azert dominalt ennyire a City, mert ok igy akartak, hanem mert mi engedtuk nekik. Nekunk ez volt taktikank es bevalt. Nem azt mondom, hogy nem dominaltak volna a meccset, ha mi nem akarjuk, de az egeszen biztos, hogy nem ennyire. Ez a city iden borzasztoan gyenge volt a top csapatok ellen a plben is.

Chelsea ellen 3 meccsuk volt peldaul, egy 4-4 es dontetlen, elotte 1-1 es dontetlen szinten a bajnoksagban. Kupa elodontoben meg a 85.percben szerzett golt Silva, pedig komoly helyzetei voltak a Chelseanek.

Liverpool ellen oda vissza 1-1

Arsenal ellen 1-0 as vereseg, visszavagon 0-0

A 4.Aston Villa 1-0 as vereseg, visszavagon 4-1 re nyert a City.

Tehat elmondhatjuk, hogy a top 4 bol, 6 meccsen mindossze egyszer nyert csak, 3 dontetlen, ket vereseg.

Persze, en is azt szeretnem latni, hogy majd Xabival ledominalunk mindenkit, de ugy gondolom, hogy ha belemegyunk az adok kapokba, mint a Chelsea a City ellen, akkor is meglett volna a tovabbjutas. Carlo ezt az ultradefenziv jatekot valasztotta, ami bejott, de nem jelenti azt, hogy mas ne jott volna be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2024. május 16., csütörtök 11:03-kor.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 10:53

Remy írta: Szerintem az emberek ertik, egyszeruen csak kevesbe tulajdonitanak nagy jelentoseget annak, amirol beszeltetek.

Vegeredmenyben mindig a vegeredmeny fog szamitani. Mint minden profi sportban. Rovidtavon szep dolog, ha tarsul melle ez meg az, de hosszutavon az szamit, hogy nyertel e vagy sem.
nekem nem. nekem az keves. :roll:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 16., csütörtök 10:41

Szerintem az emberek ertik, egyszeruen csak kevesbe tulajdonitanak nagy jelentoseget annak, amirol beszeltetek.

Vegeredmenyben mindig a vegeredmeny fog szamitani. Mint minden profi sportban. Rovidtavon szep dolog, ha tarsul melle ez meg az, de hosszutavon az szamit, hogy nyertel e vagy sem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 16., csütörtök 10:39

hehetheoriginal írta: ez mind szep es jo, de a leverkusen meg tudja csinalni? mi meg nem?
edzoi felfogas kerdese, de ugyanannyira jatekosminoseg is, lasd pl barca, ahol xavi csak ezt tudja es tanitja, csak a jatekosok nem kepesek vegrehajtani, mert szar a minoseg.

nalunk pl valverde abszolut nem jo erre, o masban eros.
mint mondtam, meg tudjuk, modric, krosz, akik kepesek labdat tartani, mert latnak, esszel jatszanak, emellett hibatlanok technikailag is, ok mar oregek.
camavinga nem eleg stabil egyelore labdaval sajnos.
tucsimucsi ilyen szurke munkas, es foleg lassu a labdaval, nem igazan lattam meg egyerintovel azonnal passzolni szuk szar helyzetbol, letamadasbol jo helyre.

mas meg nincs kp-ra, es ott dol el kb minden.
Ugyanakkor aki tagadja, hogy lefociztak minket, es tereli a temat az eredmenyesseg fele, az neha kihuzhatna a fejet a foldbol, es felfoghatna, hogy ket teljesen kulon temarol van szo.
ezt mar evek ota nem sikerul sokaknak megertenie :lol:
A Leverkusen nem mutathatta még ezt be a legerősebb porondon, azért azt is vegyük figyelembe. Ősszel meg lehet majd mutatni, vagy inkább egy év múlva, feltéve ha eljutnak a bl 8 közé mondjuk. Persze, játékban ledomináltak minket, mert erősebb csapatuk van. Akikkel mi labdát tudtunk volna tartani már 40 közeli emberek, akik 50 percet bírnak ezen a szinten jó esetben. Ha pedig az ellenfél erősebb, és nemcsak a kezdőjében, mert egy meccsre a cserék is hatással vannak bizony, és csereként is Vini módon cselezni képes emberek jönnek be a padról, ott nincs más lehetőség, mint megszervezni a védekezést. Azt pedig megtette Carlo. Ez a Madrid közel sincs a legerősebb Real Madridokhoz játékerőt tekintve. Persze a mai mezőnyben ez erős, de, és ez nagyon fontos, még most ebben a mezőnyben sem a legerősebb csapat a miénk. Carlo pedig abból főz amije van. Xavi pedig azt erőlteti ami nem megy. Vagy Tenhag is például. Carlo játékosként játszott a nagy Milanban, látta milyen az amikor képességek terén mindenki fölött állnak. Edzőként is volt ilyen csapata. A mai nem az, mégis győztesek vagyunk. Nekem ez a lényeg.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 10:31

ez mind szep es jo, de a leverkusen meg tudja csinalni? mi meg nem?
edzoi felfogas kerdese, de ugyanannyira jatekosminoseg is, lasd pl barca, ahol xavi csak ezt tudja es tanitja, csak a jatekosok nem kepesek vegrehajtani, mert szar a minoseg.

nalunk pl valverde abszolut nem jo erre, o masban eros.
mint mondtam, meg tudjuk, modric, krosz, akik kepesek labdat tartani, mert latnak, esszel jatszanak, emellett hibatlanok technikailag is, ok mar oregek.
camavinga nem eleg stabil egyelore labdaval sajnos.
tucsimucsi ilyen szurke munkas, es foleg lassu a labdaval, nem igazan lattam meg egyerintovel azonnal passzolni szuk szar helyzetbol, letamadasbol jo helyre.
belit lehetne modric/toni poziba nyomni, sztem ezt nyaron meg is lepjuk.

mas meg nincs kp-ra, es ott dol el kb minden.
egyszeruen muszaj, hogy baszo stabil kp-nk legyen, mert nem lehet hogy folyamat benyomjanak a 16-osig felidokon at, illetve tamadasban sincs eleg support, ha folyamat a sajat 16-osrol kell epitkezni, elfarad mindenki mire felerunk az ellenfel kapujaig.
ezt mar evek ota nem sikerul sokaknak megertenie :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 16., csütörtök 10:29

Felreertes ne essek, en tokletesen elegedett vagyok azzal, ami latok.
Szamomra Carlo es ZZ a csucs a Real padjara, sose kene mas. Xabira persze kivancsi vagyok.

A Pep stilust abszolut rühellem, a Barcaban is rühelltem, a Bayernnel is, es most is. 1+ milliardbol epitkezve, nagy nehezen odaert a csucsra, mert az elmult x ev leggyengebb Realjaval talaltak magukat szembe.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 16., csütörtök 10:21

Realista24 írta:
kiserik írta: Baccátokmeg, rosszabb esetben 2 évente BL-t nyerünk és a szurkolói vélemény az, hogy szar a játékunk mert aki nem nyer, azé milyen jó? A Citynek van 1 BL győzelme, de az ő játékukat kellene majmolni, mert az a menő? Komolyan mondom, hogy itt tényleg bajok vannak.

Pár éve röhögtünk a Barcán, hogy mindegy az eredmény, mert a labdatartás a lényeg, most meg ezt akarjuk? A City 4ből 1 meccsen dominált le minket. Abból tanulva idén 20 percig se forgott veszélybe a továbbjutásunk ellenük. Nekem ez a dominancia, nem az, hogy átadjuk nekik a területet és hátrányban helyzet nélkül gurigáznak naphosszat.
Az egesz beszelgetes masrol szolt, nem az eredmenyessegrol.
Abszolút megértelek és értelek is titeket. De, azt is látni kell, hogy Carlo a kerethez formálja a játékot, míg Pep fordítva. (Anyagilag már nem úgy vagyunk, mint 20 évvel ezelőtt, az akkori Zidane ára ma egy Maguire vagy Sancho....). A fiatal középpályásaink fő profilja nem a labdajáratás. Persze, megcsinálják ők, de az erősségeiket húzod ki az egyenletből ezáltal. Fizikálisan erősek, technikásak és gyorsak. A támadóink sem Van Basten kaliberű emberek, ezt sajnos be kell látni. Persze, fel vannak sztárolva, mert a mai insta modell korban egyből jönnek a best ever jelzők, de aki nem 5 éve nézi a futballt látja, hogy bár ügyesek, de nincs meg bennük az a finesz, ami volt egy Van Basten-Ronaldo féle támadóban. Szóval mit tehet Carlo? Úgy építi fel a játékot, hogy az erősségeiket hozza ki. Tuchel, laptop menedzser pislogott, amikor Carlo addig forgatta a felállást, hogy 1v1-ben maradt a kis Vini Kimmich elllen. Fogalma nem volt miről van szó. Azért nem nyertünk hamarabb, mert sajnos Carlo is hibázott. Megcsinálta a vonal mellett a lehetőségeket, de nem hozta Józsit hamarabb, nem volt kinek betenni a labdákat. Illetve hibázott abban is, hogy Kroost nem vette le hamarabb. Percekkel a Bayern gólja előtt már hulla volt, át is játszották a középpályán, onnan indították a szélsőt. Persze a marketing azt sugallja, hogy csak az a dominancia, hogy possession meg gegenpressing, a valóság más egy kicsit azért. Carlo meccsei a csapat képességei szerint vannak felépítve, és a legtöbbször bejön. Ezt egy mai fiatalabb edző nem látja be, mert más szemüvegen keresztül nézi, és ezt nem értik meg Peet féle Twitter szakértők sem. Erre utalt Carlo is a minap.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 16., csütörtök 10:08

kiserik írta: Baccátokmeg, rosszabb esetben 2 évente BL-t nyerünk és a szurkolói vélemény az, hogy szar a játékunk mert aki nem nyer, azé milyen jó? A Citynek van 1 BL győzelme, de az ő játékukat kellene majmolni, mert az a menő? Komolyan mondom, hogy itt tényleg bajok vannak.

Pár éve röhögtünk a Barcán, hogy mindegy az eredmény, mert a labdatartás a lényeg, most meg ezt akarjuk? A City 4ből 1 meccsen dominált le minket. Abból tanulva idén 20 percig se forgott veszélybe a továbbjutásunk ellenük. Nekem ez a dominancia, nem az, hogy átadjuk nekik a területet és hátrányban helyzet nélkül gurigáznak naphosszat.
Az egesz beszelgetes masrol szolt, nem az eredmenyessegrol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 16., csütörtök 10:06

Baccátokmeg, rosszabb esetben 2 évente BL-t nyerünk és a szurkolói vélemény az, hogy szar a játékunk mert aki nem nyer, azé milyen jó? A Citynek van 1 BL győzelme, de az ő játékukat kellene majmolni, mert az a menő? Komolyan mondom, hogy itt tényleg bajok vannak.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 16., csütörtök 9:28

https://youtu.be/4wAG5ZUJ4eI?si=XVOAi1ZeUsGuAlTy

Nem csak az a kontroll, amikor nálad van a labda. Hallgassátok a mestert. Az egyik legnagyobb edzői teljesítményt mutatja be amit valaha láttam. Félelmetes volt nézni is, hogy verte meg őket, és bizony az is Pep volt, egy jóval erősebb csapattal a háta mögött.

Vissza: