Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
zsuninnyo

Re: Politika

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 16., csütörtök 17:22

lzoltan írta:
zsuninnyo írta:
Ez is bizonyitja, hogy a lehetoseg adott, barki szerezhet diplomat es vezethet vallalkozast, csak az egyenen mulik. Ami jo hir, hisz ez egy szabad vilagtol elvarhato.
Már hónapok óta olvasom hogy aki nem a Magyar Péter vagy nem a Márki Zay Péter fan az csak barom lehet.
Köszönöm újra a degradálást, mert más a véleményem.
Nem erdekel, kivel szimpatizalsz, szived joga a kommunista part tagjanak elnni, ahogyan egy gazdag gazszerelokent elni a mindannapjaidat is.
Azt emeltem ki, hogy a hozzaszolasod nem csak hogy a tajekozatlansagodrol tanuskodik, hanem eles ellentmondasokat is tartalmaz. Ennek ellenere van diplomad es sajat vallalkozasod, ami egy fantasztikus dolog, es orulok, hogy bejott az elet. De te mar egybol tamadasnak es degradalasnak fogtad fel, pedig semmit sem irtam csak azt, hogy a lehetoseg mindenkinek adott. Ami szerintem fontos es en orulok neki.
Meg egyszer: le se szarom, kire szavazol.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 17:18

Magyar Péter fanoknak még csak annyit szeretnék mondani, hogy 2 hónap alatt lett Nováknéből "20%-os" párt program nélkül.

en lattam egyfajta programot, szerintem jobb, mint a fidesze.
Add tovább! Ha a TISZA Párt felhatalmazást kap a magyar emberektől:
- azonnal duplájára emeli a családi pótlékot
- megemeli a 420 ezer legalacsonyabb ellátásban részesülő idős honfitársunk nyugdíját
- megemeli az ápolók és a szociális területen dolgozók bérét
- 5 %-ra csökkenti a zöldségek és gyümölcsök és az egészséges alapvető élelmiszerek ÁFA-ját
- részletes hazaváró programot hirdet a több, mint félmillió külföldön élő honfitársunk hazacsábítására
- hazahozza Brüsszelből a hazánknak járó uniós ezermilliárdokat
- falu rehabilitációs programot hirdet
- visszaadja a tanári pálya megbecsültségét, az oktatás- és a tankönyvválasztás szabadságát
- módosítja az Alaptörvényt, csak két ciklusig (8 évig) lehet valaki országgyűlési képviselő és miniszterelnök
- csatlakozik az Uniós Ügyészséghez
- megszünteti a propaganda minisztériumot és létrehozza az egészségügyi-, oktatási- és a környezetvédelmi minisztériumot
- visszaadja a közmédia függetlenségét, betiltja a propagandát
- valódi családtámogatást hirdet, támogatni fogja az egy szülős és a beteg gyermekeket nevelő családokat
- nem a multi cégeket és a milliárdos agrár cégeket, hanem a kis- és közepes vállalatokat és a családi gazdálkodókat fogja támogatni
- átalakítja a végrehajtást
- megnyitjuk az ügynökaktákat
- felülvizsgálja a devizahitelesek ügyét
- visszahozza a KATA adózást
- felülvizsgálja a hazánk számára előnytelen nemzetközi szerződéseket
- valódi gyermekvédelmi reformot hajt végre
- a lehető legtöbb forrást fog az egészségügyre és az oktatásra fordítani

populista ugyan, de legalabb jo az irany.

lzoltan
Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. május 16., csütörtök 17:17

hehetheoriginal írta:
lzoltan írta:

Már hónapok óta olvasom hogy aki nem a Magyar Péter vagy nem a Márki Zay Péter fan az csak barom lehet.
kivel szimpatizálsz / kire szavaznál?
Baloldalra semmiképp, de a Fideszre sem jó szívvel.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 16., csütörtök 17:17

ferni írta: De felőlem az szavaz a Fideszre aki akar, van mikor egy egyénnek az a jobb opció ő szerinte és a családjának az a jobb rövid távon, meg tudom érteni, hogy miért nem érdekli a többi, viszont attól még el kell ismerni mellette hány tíz- vagy akár százezer ember élete szárad a fidesz kezén és milyen szintekre süllyesztette le az országot minden téren, csak azért hogy a saját zsebüket tömjék. Felháborító.

Nap mint nap borul a bili valamilyen dolog miatt.... Esnek ki a csontvázak... És senkit nem érdekel kb...

Legújabb témához:

Igen, tényleg volt jó cybervédelme az országnak, felfejlesztették a béka segge alól, csak azt is sikeresen leépítették majd csodálkoznak, hogy mindenki mindenhez is hozzáférhet.... :lol:

ITBN 2015 - Frész Ferenc, alapító - Cyber Services

8+ éves videó....

Indítottak egy jó dolgot majd azt is elkaszálták a faszba...

Majd ma meg Szijjártó nem érti mi történik, hogy voltak erre képesek a ruszkik :smile:
Ismeros vallalkozo is addig volt nagy nemzeti szavazo amig be nem jelentkeztek a neresek a cegeert. Aron alul tovabbadni, vagy ellehetetlenites. Ezek voltak az opciok.

lzoltan

HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. május 16., csütörtök 17:13

BlancoMark írta:
lzoltan írta:

Ha azt hiszed, hogy Novak Katalin volt ferje Magyar Peter, akkor azert ott felmerulnek kerdojelek a tajekozottsagoddal kapcsolatban. No offense.
Igazad van, rosszul írtam.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 16., csütörtök 17:13

De felőlem az szavaz a Fideszre aki akar, van mikor egy egyénnek az a jobb opció ő szerinte és a családjának az a jobb rövid távon, meg tudom érteni, hogy miért nem érdekli a többi, viszont attól még el kell ismerni mellette hány tíz- vagy akár százezer ember élete szárad a fidesz kezén és milyen szintekre süllyesztette le az országot minden téren, csak azért hogy a saját zsebüket tömjék. Felháborító.

Nap mint nap borul a bili valamilyen dolog miatt.... Esnek ki a csontvázak... És senkit nem érdekel kb...

Legújabb témához:

Igen, tényleg volt jó cybervédelme az országnak, felfejlesztették a béka segge alól, csak azt is sikeresen leépítették majd csodálkoznak, hogy mindenki mindenhez is hozzáférhet.... :lol:

ITBN 2015 - Frész Ferenc, alapító - Cyber Services

8+ éves videó....

Indítottak egy jó dolgot majd azt is elkaszálták a faszba...

Majd ma meg Szijjártó nem érti mi történik, hogy voltak erre képesek a ruszkik :smile:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 16., csütörtök 17:14-kor.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 16., csütörtök 17:12

BlancoMark írta:
lzoltan írta:

Ha azt hiszed, hogy Novak Katalin volt ferje Magyar Peter, akkor azert ott felmerulnek kerdojelek a tajekozottsagoddal kapcsolatban. No offense.
:kalapos:
nem az egyetlen tevedes abban a kommentbwn
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 16., csütörtök 17:11

BlancoMark írta:
lzoltan írta:

Lehet Novak Elodre gondolt. :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 16., csütörtök 17:10

lzoltan írta:
zsuninnyo írta:
Ez is bizonyitja, hogy a lehetoseg adott, barki szerezhet diplomat es vezethet vallalkozast, csak az egyenen mulik. Ami jo hir, hisz ez egy szabad vilagtol elvarhato.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 17:06

lzoltan írta:
zsuninnyo írta:
kivel szimpatizálsz / kire szavaznál?
thereisonly1ronaldo

lzoltan

HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. május 16., csütörtök 16:57

zsuninnyo írta:
lzoltan írta: Szerintem ez a sztori arra bizonyíték, hogy a Viktor nem Putyin bérenc, és a fideszesek hazudnak.
Magyar Péter fanoknak még csak annyit szeretnék mondani, hogy 2 hónap alatt lett Nováknéből "20%-os" párt program nélkül. Szerintem ez lány regény, külföldi támogatással.
Közben az is félig kiderült hogy Ficot is miért lőtték le..

És nem érzem magam egysejtűnek, diplomám van, vállalkozást vezetek Magyarországon.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 16., csütörtök 16:47

lzoltan írta: Szerintem ez a sztori arra bizonyíték, hogy a Viktor nem Putyin bérenc, és a fideszesek hazudnak.
Magyar Péter fanoknak még csak annyit szeretnék mondani, hogy 2 hónap alatt lett Nováknéből "20%-os" párt program nélkül. Szerintem ez lány regény, külföldi támogatással.

És nem érzem magam egysejtűnek, diplomám van, vállalkozást vezetek Magyarországon.

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2024. május 16., csütörtök 16:27

Miért lőtték le? Hátha tudsz valamit amit mi itt nem tudunk :hmmm:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 16., csütörtök 16:25

A 'folytatjuk' cimu program ami mar 10 eve fut hogyan tetszik?

Annyira nagy eltervezett, profi, kulfoldi infrastruktura van MP mogott, hogy zoldfulu modjara belengette, hogy lesznek megyei jeloltjeik is, de ertelmes jelolteket nem sikerult talalni, ugyhogy inkabb par nap mulva visszalepett a dologtol. Ez a kapkodas nem azt a profi CIA-s kepet prezentalja rola, mint amit a kormany el akar velunk hitetni.

lzoltan

HozzászólásSzerző: lzoltan » 2024. május 16., csütörtök 16:16

Szerintem ez a sztori arra bizonyíték, hogy a Viktor nem Putyin bérenc, és a fideszesek hazudnak.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 16., csütörtök 13:31

'shutterisland írta:
Én június 9-re revidiálom a százalékos tippjeimet, és 55% körül várom a fideszt
ha ez igy lenne, az azt is jelentene, hogy a tisza 20 korul megragadna, egyszeruen elkepzelhetetlennek tartom az alapjan, amit latni lehet.
persze ha nem lesz elcsalva. :mrgreen:
Majd rájössz mi a fontosabb, MP vagy az életed, mert a fidesz már azzal fenyeget.

Lealjasodás legalsó szintjére került ezzel a fidesz és nézd majd meg, hatékony is lesz.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 16., csütörtök 13:27

hehetheoriginal írta:
gutihaz14 írta:

na végre valami toled is
miafac hát évek óta szidom mindet, roncstársadalom meg minden.
legyen az bal, jobb, akarhol.
de a templomtorony szepen fel lett ujitva.
geci.
mondjuk én mindenkit gyűlölök, legaljább állatfaj az ember.
és geci ostoba.
tisztelet a kivételnek, de ők sajnos nagyon kevesen vannak.
Amugy minden tiszteletem a srace, mert ennel kevesebbert is vittek mar be embereket, tartottak hazkutatast es a tobbi...szoval vannak tökei.
irjunk ki szavazast, hogy eltuntetik-e a fekete volgával.
nem arra a reszre gondoltam :shifty:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 13:22

Én június 9-re revidiálom a százalékos tippjeimet, és 55% körül várom a fideszt
ha ez igy lenne, az azt is jelentene, hogy a tisza 20 korul megragadna, egyszeruen elkepzelhetetlennek tartom az alapjan, amit latni lehet.
persze ha nem lesz elcsalva. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 13:18

meg is indultak telexen meg 444en is. ebből is látszik, hogy ez most fájt nekik.
engem amugy az basz fel, és gyakran ugy vagyok vele, hogy mi a faszért fecserlem az idomet, meg idegeskedek ilyen menthetetlen szar dolgokon, miszerint hogy mi itt látjuk mi folyik, a napnal is vilagosabb, akinek az iq-ja nagyobb, mint a labmerete, az latja, erti az emberi viselkedeseket, a szanalmas trukkoket es a hatalomhoz valo ragaszkodas ennyire debil nevetseges modjait, de az basz fel a legjobban, hogy a megannyi milliok meg egyszeruen ostobak es egyugyuek, és nem áll össze náluk a kép.
odamennék megráznám legszivesebben, hogy kurvaanyad bazmeg ebredj mar fel két pofon állasra, hogy térj már magadhoz ember, nézd már meg, nézz már körül..... :coffee:

persze lehet mondani, hogy mi van ha én/mi latjuk rosszul és mi vagyunk a butácskák, de én fenntartom a jogot és ki merem jelenteni, hogy bőven az értelmesebb kategóriába és szinteken mozgunk, nem mi vagyunk a helikopter.
thereisonly1ronaldo

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. május 16., csütörtök 13:10

Caraway írta: Na es most jon a legdurvabb, hogy szijjarto kirakta facera ugyanezt a videot, +15 mpnyi anyaggal, mivel szerinte “megvan vagva”. Konkretan ugyanaz a vidi amugy. Eeeees lass csodat, a kommentekben szetszopkodjak a fideszesek, hogy milyen jol megmondta a 444 es ballibsinek, es az egyetlen problemajuk, hogy hogyan kerulhetett hozza ez ilyen doksi. :lol:

ALTERNATIV VALOSAG.
Amikor egy bizonyos séma alapján látsz kommenteket, akkor abban biztos lehetsz, hogy őket küldték. Kamu fb profilok illetve prolik akiket különböző fb csoportokból küldtek.

A dk is használja ezt a módszert.

meg is indultak telexen meg 444en is. ebből is látszik, hogy ez most fájt nekik.

Vissza: