Premier League
Re: Premier League
jol van legalabb peetnek szar napja van, izgulnia sem kellett
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
23x odds van mar a west ham pontszerzes + arsenal gyozelem kombora, nehogy egy 3k-val a biztonsag kedveert elintezzem, hogy megse razhassa az oklet peet.
- ateeemadrid
Izgalmas final day volt, nagy trollok cityék. nem baj peet, majd jövőre
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem van egy csapat a világon akinek az ajánlatát elfogadná már most, gondolkodás nélkül. De onnan nem fog jönni, nyilván.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem ha letezne,mar megkapta volna azt az ajanlatot.wZoLee7 írta:Biztos vagyok benne, hogy létezne olyan ajánlat amire már idén igent mondana. Más kérdés, hogy nem igazán van ilyen csapa és vezetőség, ahol megvalósíthatná az elképzeléseitporonty írta: Jelenleg sehova se fog menni. Én annak örülnék, ha átvenné a német válogatottat, majd néhány év múlva.
Valoszinuleg sok csapat megkereste a menedzseret,ahol vilagos valaszt kaptak.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy új környezet csodákra képesTjacks írta:Azzal csak segget csinálna a szájából, ha jól tudom a mentális fáradtság az egyik fő ok amiért otthagyja a poolt.wZoLee7 írta:
Biztos vagyok benne, hogy létezne olyan ajánlat amire már idén igent mondana.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Azzal csak segget csinálna a szájából, ha jól tudom a mentális fáradtság az egyik fő ok amiért otthagyja a poolt.wZoLee7 írta:
Biztos vagyok benne, hogy létezne olyan ajánlat amire már idén igent mondana.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Biztos vagyok benne, hogy létezne olyan ajánlat amire már idén igent mondana. Más kérdés, hogy nem igazán van ilyen csapa és vezetőség, ahol megvalósíthatná az elképzeléseitporonty írta: Jelenleg sehova se fog menni. Én annak örülnék, ha átvenné a német válogatottat, majd néhány év múlva.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Jelenleg sehova se fog menni. Én annak örülnék, ha átvenné a német válogatottat, majd néhány év múlva.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Bayern es a Bvb a ket legeselyesebb a nemetek szerint, ezek kozul is inkabb az elobbi.flori írta: https://x.com/i/status/1791846205485383880
Az egyik legjobb búcsúvideó amit láttam.
Jópofa karakter volt Klopp, hiányozni fog a palettáról. Ikon lett Angliában.
Érdekes, hogy csak 8 kupát nyert 9 év alatt, és így is mekkora edzőnek számít ott. Egy borzalmas Poolt vett át, és nagyon jó csapatot csinált belőlük. Valljuk be, dicsőség volt őket megverni kétszer is.
Kíváncsi vagyok hova megy majd, egyelőre nincs előttem egy csapat sem ahova illene.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy AS Roma nagyot szolna. En megneznem, hogy mit csinal ott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- flori
https://x.com/i/status/1791846205485383880
Érdekes, hogy csak 8 kupát nyert 9 év alatt, és így is mekkora edzőnek számít ott. Egy borzalmas Poolt vett át, és nagyon jó csapatot csinált belőlük. Valljuk be, dicsőség volt őket megverni kétszer is.
Kíváncsi vagyok hova megy majd, egyelőre nincs előttem egy csapat sem ahova illene.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Palmerben az a legérdekesebb, hogy angoltól szokatlanul kimozdult a komfortzónából. Benne ült a tutiban a Citynél de játszani akart és beintett Pepnek, hogy ha nem játszom akkor lépek és elment a Chelseabe amit az első szezonjában a vonszolt maga után. Nagyon jó küzdő, győztes mentalitása van nem véletlenül jöttek tőle clutch gólok. Teljesen kiemelkedik a csapatából és fixen köré kell építeni mindent.
p.s. Ha teljesítmény alapon menne az eb-n is kezdenie kéne de ugye Southgate...
p.s. Ha teljesítmény alapon menne az eb-n is kezdenie kéne de ugye Southgate...
Így van, a sokkal jobb csapatban sokkal kevesebbet mutató Fodentől aztán kurva messze voltferni írta: Ne vicceljünk már könyörgöm.
Ügyes a Palmer de nagyon messze volt attól hogy ő legyen a legjobb játékos idén.
-
chronic írta:Mondjuk emiatt nem hibáztatom a kollegát.realmadrid95 írta:Nagyon keves Chelsea meccset neztel ezek szerint.
Mondasz valamit egyébként, baromi jó szezont hozott Palmer is, nem hiába van ott a második helyen a góllövőlistán, meg a kandai táblázatok elejében. Gólokat is lőtt, assistokat is szórta, szép megoldásokat is csinált, üde színfoltja a vakmeleg londoni kékek csapatának tényleg.
Ha az Arsenal lett volna a bajnok(tudom,h lehet még) akkor meg egy Ödeegard-ot toltak volna oda, kb mindig az aktuális bajnokcsapatból választják, érdekes is,hogy nem várták meg a végét az angol hülyék, lehet jön a csattanó holnap.
Arrol nem beszelve, hogy kiosztott meg vagy 35(koltoi tulzas) golpassznak minosulo passzt, de tobbek kozott Jackson mindent kihagyott.
https://youtu.be/pVJEKIQrweo?si=0C8b3-tG3VibIUDu
Az osszes rangadon kb a legjobb volt. Vegig tarthatatlan volt, 2-3 embert atfuzve indult meg sokszor, agyonborozte a sztarokat. Van esze a focihoz… ha nem ilyen jatekosok mellett jatszana, meg ettol is sokkal jobb kanadai pontot hozott volna.
Sokan emlegetik a 9 11 es goljat, igen, volt 9 11 es golja, es?
Oda kell allni, be kell rugni, nem olyan egyszeru ám, mint sokan gondoljak. Anno a Cr vs Messi harcnal is mindenki Penaldozott, azt elfelejtik, hogy az argentin ugyan annyi 11 esbol csak a felet ertekestitette.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Saka 16 gól amiből 6 volt tizi. Ő meg ugye mekkora császár world classnak van titulálva.
Ha nem Foden az év játékosa akkor Palmer, ha nem Palmer akkor Watkins utána Rice.
Elképesztő szezont hozott egy olyan foshalmaz Chelseaben, hogy nélküle kb kiesés veszélye lenne. Watkins is egy Aston Villával ért be bl helyre 19 góllal. Érdemes azt is nézni milyen körülmények között teljesítettek a játékosok. Pl edzőnek is amit Iraola csinált a Bournemouthnál az elképesztő, Emery detto.
Ha nem Foden az év játékosa akkor Palmer, ha nem Palmer akkor Watkins utána Rice.
Elképesztő szezont hozott egy olyan foshalmaz Chelseaben, hogy nélküle kb kiesés veszélye lenne. Watkins is egy Aston Villával ért be bl helyre 19 góllal. Érdemes azt is nézni milyen körülmények között teljesítettek a játékosok. Pl edzőnek is amit Iraola csinált a Bournemouthnál az elképesztő, Emery detto.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Mondjuk emiatt nem hibáztatom a kollegát.realmadrid95 írta:Nagyon keves Chelsea meccset neztel ezek szerint.
Mondasz valamit egyébként, baromi jó szezont hozott Palmer is, nem hiába van ott a második helyen a góllövőlistán, meg a kandai táblázatok elejében. Gólokat is lőtt, assistokat is szórta, szép megoldásokat is csinált, üde színfoltja a vakmeleg londoni kékek csapatának tényleg.
Ha az Arsenal lett volna a bajnok(tudom,h lehet még) akkor meg egy Ödeegard-ot toltak volna oda, kb mindig az aktuális bajnokcsapatból választják, érdekes is,hogy nem várták meg a végét az angol hülyék, lehet jön a csattanó holnap.
-
Nagyon keves Chelsea meccset neztel ezek szerint.ferni írta: Ne vicceljünk már könyörgöm.
Ügyes a Palmer de nagyon messze volt attól hogy ő legyen a legjobb játékos idén.
Ne vicceljünk már könyörgöm.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
De itt is mint az NBA-ben az MVP, a csapat helyezését is kell nézni, Fodennek pedig remek szezonja volt, tényleg sokszor volt ő a különbség, jó helyre megy a díj.realmadrid95 írta: 22 golt lott, amibol “csak” 9 gol volt 11 es, es ebben a gyenge Chelseaben 10 golpasszt is kiosztott. Rengeteg “clutch” pillanata volt a Plben, szenzacios cselek, gyonyoru kiugratasok. Jobban megerdemelte volna, mint Foden szerintem.