Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Fury csak elszórakozza
6-0ba kellett volna indulnia, innen ez gatya fixen.
6-0ba kellett volna indulnia, innen ez gatya fixen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo kondiban van a gk, nem akar elfogyni.
kozben az az orrocska csattant.
kozben az az orrocska csattant.
Cseszheti a fókuszt ha köze nincs hozzá.'shutterisland írta: van egy kisebb apollo vs drago vibe.
fury tanci-tanci meg vaganykodas, usyk 100 szazalek fegyelem es fokusz fa arccal.
Ha nem szórakozik Fury és nem nyeli be az elején azokat kb el is dőlt volna már a meccs.
Usyk max KOban bízhat
- 'shutterisland
van egy kisebb apollo vs drago vibe.
fury tanci-tanci meg vaganykodas, usyk 100 szazalek fegyelem es fokusz fa arccal.
Kár hogy Fury elkezdett bohóckodni az első menetben, addig el se találta Usyk... Mert ugye rázni kell magad a ringben, be is nyelt kettőt amiből az egyiket még mindig érzi.
- 'shutterisland
vegul eljottunk egy pub-ba cimbivel, 5 font volt a beugro, 4 font egy sor, de legalabb nem fog belaggolni.
a cseppet sem szomjas angolok mar csepeltek azert egymast es meg el sem kezdodott a meccs.
usyk pontozas a tippem igy hat gyors fury ko lesz.
a cseppet sem szomjas angolok mar csepeltek azert egymast es meg el sem kezdodott a meccs.
usyk pontozas a tippem igy hat gyors fury ko lesz.
Lassan kezd Kíváncsi leszek.
- 'shutterisland
arra en is kivancsi leszek, meg az oke, hogy virrasztok, de nincs kedvem meg 25 fontot is fizetni a ppv-re.
Hánykor lesz ma ez a box és hol tudok streamet találni?
- 'shutterisland
oddsokat szepen belottek.
fury 1,80
usyk 2,00
fury ko/tko 4.00
usyk ko/tko 6.00
fury pontozas 3.20
usyk pontozas 3.00
fury 1,80
usyk 2,00
fury ko/tko 4.00
usyk ko/tko 6.00
fury pontozas 3.20
usyk pontozas 3.00
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Fury kiutes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
a hetvegi fury vs usyk-ra mit mondotok ?
szerintem pontozassal verik a gypsy kinget.
szerintem pontozassal verik a gypsy kinget.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pogi tavaly is ilyen formaban volt, aztan jott a tores, kihagyott par hetet esment az egesz felkeszules a levesbe. Ehhez kepest Jonas bukasa joval komolyabb volt, a kihagyas is. Mar az indulas is meglepne, ha meg jol menne akkor az valami csoda.
- Süti
Állítólag jobban halad a felépülés a vártnál, de ennyi kihagyás és ilyen Pogi mellett brutál nehéz dolga lesz a Jumbonak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pogi nagyon jó formában jött a Girora, sajnálom, hogy nincs itt Remco és / vagy Jonas.
Utóbbinál várom mennyire épül fel a Tourra és miként megy oda a Jumbo.
Utóbbinál várom mennyire épül fel a Tourra és miként megy oda a Jumbo.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szinte minden meccset láttam, a székelyek elleni meccset lazára vették, kihagytak mindent, plusz a románok kapusa, Tőke is nagy napot fogott ki.
a Galló féle nyilatkozat, mikor lebohócozta az MacAdamot, hatalmas hiba volt.
alapból nem szabadna meccs után, paprikás hangulatban, oxigén hiányos aggyal nyilatkozni...de az edzőt szinte kivétel nélkül mindenki utálta a csapatban (le is mondott ma).
hatalmas szerepe van a két másodedzőnek + szakmai stábnak, hogy egyben tartották a keretet, mert a kanadai mester nagy taktikus, és jól forgatja a csapatot. de iszonyat gyenge pszichológus.
hatalmas meló van ebben a feljutásban. amit az olaszok és szlovénok ellen a jégre tettek a srácok, vastapsot ér
a Galló féle nyilatkozat, mikor lebohócozta az MacAdamot, hatalmas hiba volt.
alapból nem szabadna meccs után, paprikás hangulatban, oxigén hiányos aggyal nyilatkozni...de az edzőt szinte kivétel nélkül mindenki utálta a csapatban (le is mondott ma).
hatalmas szerepe van a két másodedzőnek + szakmai stábnak, hogy egyben tartották a keretet, mert a kanadai mester nagy taktikus, és jól forgatja a csapatot. de iszonyat gyenge pszichológus.
hatalmas meló van ebben a feljutásban. amit az olaszok és szlovénok ellen a jégre tettek a srácok, vastapsot ér
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Sport 2 volt a megfejtés, komoly teljesítmény volt visszajutni, főleg azok után ami a román meccs után történt.ferni írta: Magyar válogatott jégkorong meccseit melyik magyar adón adták?
Magyar válogatott jégkorong meccseit melyik magyar adón adták?
Egyaltalan semmi gozom sincs a helyi viszonyokrol, de nyilvan a sikertelenseg miatt a kutyat sem erdekli (feltetelezem). A meleggel meg nem a jeg fenntartasara gondolta, csak szamomra ezek a csapatok mindig eletidegennek tuntek, meg 20 eve is amikor neztem NHL-t. A vegasi csapat meg hiaba uj, de sikeres, szoval ertheto miert nepszeru, bar nem tudom a siker okat, mivel mar nem nezem.ArjenMagicRobben írta:Működhetne amúgy, Las Vegasban nagyon jól megy a csapat és népszerű is, de ahogy mondták a többiek is van elég csapat Kaliforniában meg Floridában is. Egy NHL szintű csapat költségvetésében szerintem jócskán vannak nagyobb kiadások, mint amennyibe kerül a jeget fenntartani a csarnokban.zsuninnyo írta: De ezekbol meg mindig Phoenix a legmelegebb . Meg ha nem is sokkal, de mindegyik tok nevetseges amugy
Phoenix egy 5 milliós város, szóval biztos lennének érdeklődök, de talán nem ártana ha nem lenne tökutolsó a csapat szinte minden évben. Szerintem főként a csapatvezetés hibája ez ami történt a Coyotes körül.
-
Működhetne amúgy, Las Vegasban nagyon jól megy a csapat és népszerű is, de ahogy mondták a többiek is van elég csapat Kaliforniában meg Floridában is. Egy NHL szintű csapat költségvetésében szerintem jócskán vannak nagyobb kiadások, mint amennyibe kerül a jeget fenntartani a csarnokban.zsuninnyo írta: De ezekbol meg mindig Phoenix a legmelegebb . Meg ha nem is sokkal, de mindegyik tok nevetseges amugy
Phoenix egy 5 milliós város, szóval biztos lennének érdeklődök, de talán nem ártana ha nem lenne tökutolsó a csapat szinte minden évben. Szerintem főként a csapatvezetés hibája ez ami történt a Coyotes körül.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes