Luka Modrić - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2024. május 29., szerda 17:33-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
27
26%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
62
61%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
13
13%

Szavazatok száma: 102

ferni

Re: Luka Modrić - 10

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 21., kedd 16:35

Kell Modric, így főleg, pótolhatatlan amit nyújt, mikor beáll még mindig csereként

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 21., kedd 16:17

dzsi91 írta: Lecseng a Tóni mánia szerintem ő is bejelenti.
2 öreget nem fogunk engedni, ez szerintem egyértelmű, ahogy Luka szándékai is.
Valószínű ez a Kroos eset is megsegítette a hosstabbitasban, és bár gyönyörű lenne ha egyszerre bucsuznanak, de a klub szerintem még számolt jövőre Tonival. Így maradni fog Modric.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 21., kedd 16:03

dzsi91 írta: Lecseng a Tóni mánia szerintem ő is bejelenti.
Hogy #Modric2025.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 21., kedd 16:02

Lecseng a Tóni mánia szerintem ő is bejelenti.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 21., kedd 13:56

5. EB szereplése lesz ha pályára lép nyáron. Nála több csak CR-nek lenne.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 19., vasárnap 11:22

flori írta: With Modrić set to stay for another season, he will have played more seasons with Vinicius (7) than with Cristiano Ronaldo (6).

:ozil: :|
És még mindig csak 23 éves(!) azt a mocskos :ozil: :lol:
Durva így kimondani, de azt is hogy Modricnak a 13. éve lesz :sziv:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. május 19., vasárnap 10:41

With Modrić set to stay for another season, he will have played more seasons with Vinicius (7) than with Cristiano Ronaldo (6).

:ozil: :|
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 19., vasárnap 9:47

Azt a mocskos sunyi mosolyt :lol:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 19., vasárnap 9:39

https://www.facebook.com/photo/?fbid=28 ... 7085539932

:lol: :lol: :lol:

ViktoR4
Kedvenc játékosaid: Ramos

HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2024. május 18., szombat 22:33

Nagyon úgy néz ki marad meg egy évet :sziv:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 18., szombat 9:12

Ha ő marad, akkor én is maradok még egy évet. :D
Melengeti a szívemet a hír. Nem kell megváltania itt újra a világot, csak öregurasan varázsoljon még néhányat a kedvemért.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 18., szombat 8:52

Luka Modric’s agent: “Luka will most likely STAY for one more season.” @marca

Luka Modric’s agent: “Real Madrid is the best club in the world led by the best President in the history of football. Luka is a Real Madrid player who loves the club and considers it his home.”

Luka Modrić only wants to stay at Real Madrid. No other offers or money matters to him. @FabrizioRomano🤍

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 14., kedd 22:32

J. Dee írta:
wZoLee7 írta:
38-39 éves, magas fizetéssel. Az Ő helyében azonnal visszavonulnék ha bl-t nyerünk, de akkor sem maradnék ha nem. Egyszerűen marha nagy luxus lenne pl a török elé tenni. Nekünk a jövőre is kell gondolni. Csak abban az esetben tartanám itt, ha drasztikusan csökkentik a fizetését és elfogadja, hogy még a mostaninál is kevesebbet fog játszani. Viszont Modric ezt nem teszi majd meg, Ő játszani akar, ezért sem gondol visszavonulásra. Mostanában nagyon elterjedt ez a karrier túlhúzása dolog
Én ezzel alapvetően egyet tudnek erteni, ha nem azt látnám, hogy ő még bőven ad ennek a csapatnak jelenleg is, es közben hajlandó a fizubol is leadni.
Durva, hogy 39 éves, de közben nekem nincs olyan érzésem, hogy kolonc lenne.
Ez okés, csak azt kevesen számolják bele a képletbe, hogy ezek a 20-30 percek is befektetésnek számítanak, amit lehetne "költeni" a fiatalokra is. Nehéz kérdés ez, de bőven elmondható, hogy minden esetben, ahogy Padem is írja, tudtuk mikor kell kiszállni. Igazából egyik esetben sem mondanám azt, hogy rosszul döntöttünk, csak ha ugyan ennyi fizetésért marad, az szerintem hiba lenne.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 20:56

RealVazquez írta: Szerintem meg egy evet huzzon ra Modric is, meg Kroos is, kp-ra igy nem kell erosites, uj arc, hatra jon Davies es Yoro, elore Mbappe es Endrick, Nacho biztos tavozo, aztan lehet meg is van a keret, letszamban is, minosegben is, posztokra is. Ja meg Kepa helyet betolti valaki mas.
Le vagy maradva, Yoro mai hirek szerint nem jon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 14., kedd 20:45

Szerintem meg egy evet huzzon ra Modric is, meg Kroos is, kp-ra igy nem kell erosites, uj arc, hatra jon Davies es Yoro, elore Mbappe es Endrick, Nacho biztos tavozo, aztan lehet meg is van a keret, letszamban is, minosegben is, posztokra is. Ja meg Kepa helyet betolti valaki mas.
:goat:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. május 14., kedd 20:29

Ha Kroos megy akkor megtartanám, ha nem akkor elengedném.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 14., kedd 20:02

Erre a szerepre amit tavasszal kapott, és ő is elfogadja, nagy butaság lenne nem megtartani. Hatalmas boost 20-30 percekre, fizikálisan meg bőven elbírja, hát a Bayern ellen a 85.percben saját 16-osán szerelte le a kontrát miután beadta a szögletet.

Az a rutin, meg vision ami neki van pótolhatatlan, több perc Gülernek vagy Ceballosnak ide vagy oda. Ha fizuból is tényleg leadna, akkor mképp itt tartanám.

Másfelöl meg a board tudja, azért utólag megvallva minden legendánkból jókor szálltunk ki, max CR vitatható, de érte meg jó pénzt kaptunk.

Bízom Perezékben hogy megint jó döntést fognak hozni, de nagyon fájna Lukitáért megint a szívünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2024. május 14., kedd 19:58

wZoLee7 írta:
38-39 éves, magas fizetéssel. Az Ő helyében azonnal visszavonulnék ha bl-t nyerünk, de akkor sem maradnék ha nem. Egyszerűen marha nagy luxus lenne pl a török elé tenni. Nekünk a jövőre is kell gondolni. Csak abban az esetben tartanám itt, ha drasztikusan csökkentik a fizetését és elfogadja, hogy még a mostaninál is kevesebbet fog játszani. Viszont Modric ezt nem teszi majd meg, Ő játszani akar, ezért sem gondol visszavonulásra. Mostanában nagyon elterjedt ez a karrier túlhúzása dolog
Én ezzel alapvetően egyet tudnek erteni, ha nem azt látnám, hogy ő még bőven ad ennek a csapatnak jelenleg is, es közben hajlandó a fizubol is leadni.
Durva, hogy 39 éves, de közben nekem nincs olyan érzésem, hogy kolonc lenne.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 14., kedd 19:46

h3x0r írta: Ősszel messze nem volt ilyen formában, mint most, én akkor azt mondtam, hogy szezon végén búcsúzzunk el.

De közben meg ebben a mostani szerepkörben, amit tavaszra talált neki Carlo, nagyon jól működik. Szinte már vágnám rá, hogy egyértelműen maradnia kell.

De közben meg eszembe jut, hogy nekivág egy válogatott tornának, ahol az edző nem fog azzal foglalkozni, hogy most 60 percet kapsz, akkor a következő meccsen csak csereként 30-at, hanem teljesen ki fogja facsarni. Félek, hogy következő szezonban 39 évesen már messze nem ezt a Modricot fogjuk látni.

Én hosszabbítanék vele egy jóval alacsonyabb fizetéssel, aminek egy részét a pályára lépésekhez kötném.
Ősszel én is ekéztem, bár akkor még Carlo is ragaszkodott hozzá. Mostanra ez a beugrós szerep tökéletes neki, vagy amikor a legb.aszobb meccsen az utolsó 25 percre be kell valakit hozni labdát járatni és tartani, illetve fejben egy akkora pluszt letenni a pályára, mint előtte senki 65 perc alatt.
Én amúgy a helyében lemondtam volna a valogatottsagot és elkepzelhetőnek tartom, hogy ezt klubon belül is sugallták neki, hogy ne akarjon egyszerre több lovat megülni. Én amúgy Kroos visszatérését sem értem ebből a szempontból, valószínű a kövi szezon neki is kuka így.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 14., kedd 19:22

Ősszel messze nem volt ilyen formában, mint most, én akkor azt mondtam, hogy szezon végén búcsúzzunk el.

De közben meg ebben a mostani szerepkörben, amit tavaszra talált neki Carlo, nagyon jól működik. Szinte már vágnám rá, hogy egyértelműen maradnia kell.

De közben meg eszembe jut, hogy nekivág egy válogatott tornának, ahol az edző nem fog azzal foglalkozni, hogy most 60 percet kapsz, akkor a következő meccsen csak csereként 30-at, hanem teljesen ki fogja facsarni. Félek, hogy következő szezonban 39 évesen már messze nem ezt a Modricot fogjuk látni.

Én hosszabbítanék vele egy jóval alacsonyabb fizetéssel, aminek egy részét a pályára lépésekhez kötném.

Vissza: