Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Ez nagyon amatőr volt az Indianától.
10 sec volt hátra és náluk volt a labda, ennyit számít a tapasztalat, borzasztóan elcseszték
10 sec volt hátra és náluk volt a labda, ennyit számít a tapasztalat, borzasztóan elcseszték
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
3 pontos hátrányban amint kezükbe kerül a labda faltolok, nem engedek dobni senkit a mai nba-ben. Illetve nem értek hozzá ilyen szinten, fingom nincs védekezni amkor nem a céges kosáron vagy, de Siakam feltehette volna a kezét legalább.
- hehetheoriginal
- nmate
Nem.hehetheoriginal írta: jol latom, hogy a birok/nba nem engedte, hogy a kis piac nyerje az elso meccset idegenben és megoldottak, hogy legalabb hosszabbitas legyen?
- hehetheoriginal
jol latom, hogy a birok/nba nem engedte, hogy a kis piac nyerje az elso meccset idegenben és megoldottak, hogy legalabb hosszabbitas legyen?
thereisonly1ronaldo
Nem volt messze a Pacers, hogy megfogja a Bostont. Az a clutch Brown tripla kellett hozzá.
Nincs ez lejátszva szerintem, lesznek itt még jó meccsek.
Nincs ez lejátszva szerintem, lesznek itt még jó meccsek.
nmate írta: Knicks csoda, hogy ki tudott állni. Hart kettészakadt hasizommal nyomta kb. Ez a csapat kimaxolta a szezont, Randle-t cserélni kell.
Denver pontok: Jokic + Murray 69, többi 21. Ennél többet szerintem nem kell mondani.
- nmate
Knicks csoda, hogy ki tudott állni. Hart kettészakadt hasizommal nyomta kb. Ez a csapat kimaxolta a szezont, Randle-t cserélni kell.
Denver pontok: Jokic + Murray 69, többi 21. Ennél többet szerintem nem kell mondani.
A Knicks meccset sajnos nem láttam, de hát mindenki kuka volt a végére. Ha továbbmentek volna, hehével pörgetjük a törcsit a kispad végén a Boston ellen.Berti írta: Erős második feles volt a Wolvestól. A Denver teljesen reménytelenül próbálkozott. Murraynek a leglehetetlenebb helyzetekből való triplái már felhúztak a végén.
Hatalmas gratula Antéknek, de Mavsnek szurkolok a döntőben.
A Knicks meg hogy elbaszta..
Erős második feles volt a Wolvestól. A Denver teljesen reménytelenül próbálkozott. Murraynek a leglehetetlenebb helyzetekből való triplái már felhúztak a végén.
Azért, ezzel a végével nem lesz szimpatikusabb a Wolves, hiába nekik szurkoltam.
Malone ha az elmúlt 1 évben a Lakersnek való pofázás helyett kicsit jobban figyelt volna az ilyen meccseken döntőt mennének megint. Csak azért nincs erről szó, mert Murray(egy ortó playoff teljesítménnyel nyilván) dobott két GW-t.
Kár, hogy Doncic teljesen gatya fizikailag, szerintem most behúzhatnák az egészet.
Malone ha az elmúlt 1 évben a Lakersnek való pofázás helyett kicsit jobban figyelt volna az ilyen meccseken döntőt mennének megint. Csak azért nincs erről szó, mert Murray(egy ortó playoff teljesítménnyel nyilván) dobott két GW-t.
Kár, hogy Doncic teljesen gatya fizikailag, szerintem most behúzhatnák az egészet.
Kibaszott Jamal Murrayt nem hiszem el.
Knicks...
- hehetheoriginal
OKCnél itt a végén nagyon buta volt az a fault, aztán mikor challenge lett hívva vége is lett kb a szezonnakBerti írta: OKC ennyi volt. Pedig komoly előnyük volt még a harmadik negyedben.
Luka leggyengébb PO-ja, de így is superstar. Egy Celticset el tudnának kapni szerintem, de a Denver nagy falat lesz.
Butábbnál butább hiba
- nmate
*WolvesBerti írta: a Denver nagy falat lesz.
Remélem megszorongatják a denvert is.Tjacks írta: Nagyon lájkolom a Dallast, szezon már túl teljesítve.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon lájkolom a Dallast, szezon már túl teljesítve.