tehat a 4. is az o sara, minek hagyta 5 meterre? fogalma nem volt hogy levalt rola szorlotraul 4 ever írta: A 4ből csak a 2 középső az övé, amikor kibújt mögüle Sörloth fejelni, és utána amikor bukdácsolt össze-vissza, meg gyufáért is kiszaladt gyorsan, de a negyediket visszavonom. Ott az egész védelem+középpálya felborult, ha jobban meccsben van, valszeg érezte volna, hogy bele kell kapnia Moreno labdájába, de csak pörgött-forgott.
Ha a betis ellen is hasonlót produkál, akkor felesleges kockáztatni a játékát a döntőben.
Éder Militão - 3
Re: Éder Militão - 3
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A 4ből csak a 2 középső az övé, amikor kibújt mögüle Sörloth fejelni, és utána amikor bukdácsolt össze-vissza, meg gyufáért is kiszaladt gyorsan, de a negyediket visszavonom. Ott az egész védelem+középpálya felborult, ha jobban meccsben van, valszeg érezte volna, hogy bele kell kapnia Moreno labdájába, de csak pörgött-forgott.
Ha a betis ellen is hasonlót produkál, akkor felesleges kockáztatni a játékát a döntőben.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem amugyis o a harmadik opcio most Rudiger melle.hehetheoriginal írta: Hat ez eleg szar volt most latom mit muveltel tesomsz
4 gol? Az igen geci
Terjunk vissza erre szeptemberben, addig hanyagoljuk ezt a fodball temat
Van ideje osszerakni magat. Menjen szorakozni a brazilokkal,legyenek percei a palyan.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Szeptember?hehetheoriginal írta: Hat ez eleg szar volt most latom mit muveltel tesomsz
4 gol? Az igen geci
Na majd mikor elmegy rajta a brazilok Copa Americája....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat ez eleg szar volt most latom mit muveltel tesomsz
4 gol? Az igen geci
4 gol? Az igen geci
thereisonly1ronaldo
mert alig jatszottak egyutt, cserebe mpst meg utobbi egy eve nem jatszikNika91127 írta:De a Rüdi-Miliato páros előtte se szuperált.ferni írta: Kihagyott egy teljes szezont kb, nem kell ezt túlaggódni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
De a Rüdi-Miliato páros előtte se szuperált.ferni írta: Kihagyott egy teljes szezont kb, nem kell ezt túlaggódni
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Yorot beprobalnam, padra tökéletes lenne és lehet több is lenne benne, mint ami jelenleg.Nika91127 írta:Csak kit hoznánk?ELSiete írta: Nem leszek népszerű, de már a serulese előtt is voltak nagyon komoly hibái. Persze sokszor hozott beton teljesítményt, de pl egy Rudiger egész évben képes konstans teljesitmenyt nyújtani, ezt én Militaoban nem latom.
Alaba nalam kuka (serulese előtt is az volt), Nacho off. Én igazolnék egy CB-t.
Araujo?
De Light?
Bastoni?
Yoro?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Kihagyott egy teljes szezont kb, nem kell ezt túlaggódni
Csak kit hoznánk?ELSiete írta: Nem leszek népszerű, de már a serulese előtt is voltak nagyon komoly hibái. Persze sokszor hozott beton teljesítményt, de pl egy Rudiger egész évben képes konstans teljesitmenyt nyújtani, ezt én Militaoban nem latom.
Araujo?
De Light?
Bastoni?
Yoro?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem leszek népszerű, de már a serulese előtt is voltak nagyon komoly hibái. Persze sokszor hozott beton teljesítményt, de pl egy Rudiger egész évben képes konstans teljesitmenyt nyújtani, ezt én Militaoban nem latom.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
A döntőn csak a díjátadón tedd a pályára a lábad.
Köszi.
Köszi.
- hehetheoriginal
Onismeret?hehetheoriginal írta: Éles éles...
Aztán mikor már tulcsordul az önbizalom, jön a menetrendszerinti hibacska...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
Éles éles...
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Na elnyerte a kezdő helyet keddre?
Nagyon éles, nagyon kemény, nem látszik rajta a kihagyás. Kurvajó volt tegnap.
Még azért valószínű Tchou lesz az egyik CB, Carlo szerint nem teljesen 100%-os még meg nem is bír 90 percet, de a visszavágóra már sanszosan ő lesz Rüdi párja.
Nagyon éles, nagyon kemény, nem látszik rajta a kihagyás. Kurvajó volt tegnap.
Még azért valószínű Tchou lesz az egyik CB, Carlo szerint nem teljesen 100%-os még meg nem is bír 90 percet, de a visszavágóra már sanszosan ő lesz Rüdi párja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg a helyzetet is beverte volna, les ide vagy oda flegma ragozos golorommel.Toti írta: az a kb félpályánál történt ellentmondást nemtűrő baszó becsúszó megelőző szerelés.. ott sztem tudatta, h visszatért
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az a kb félpályánál történt ellentmondást nemtűrő baszó becsúszó megelőző szerelés.. ott sztem tudatta, h visszatért
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azt olvastam jövő hónapban visszatér a pályára, valamint Kroos is nyilatkozott valami hasonlót.
ha tényleg zöld lámpát kap, gondolom Pintus kezelésbe veszi és ha áprilisban már egy biztos pont lesz kh posztra
ha tényleg zöld lámpát kap, gondolom Pintus kezelésbe veszi és ha áprilisban már egy biztos pont lesz kh posztra
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
Csorró.
Errol jut eszembe, kijott mar a boribol az oreg brendon?
Errol jut eszembe, kijott mar a boribol az oreg brendon?
thereisonly1ronaldo